pjoc Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 :oops: :oops: októberben csináltam meg ezt, de én nem azt a gumicsíkot kentem be, hanem amit te leszedtél, ezt nem tudom mások hogy csinálták, de nekem jó lett :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Jaja.. elösször én is azt akartam.. mert az az első "gát" ahogy elnéztem. Csak aztán amikor megláttam az alsót is, azzal okoskodtam. Meg el is fogyott a pasztám :oops: :lol: Te magát a gumicsíkot kented be? vagy alányomtad? és mit mivel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Jaja.. elösször én is azt akartam.. mert az az első "gát" ahogy elnéztem. Csak aztán amikor megláttam az alsót is, azzal okoskodtam. Meg el is fogyott a pasztám :oops: :lol: Te magát a gumicsíkot kented be? vagy alányomtad? és mit mivel ? Alányomtam, FBS-sel, adnak hozzá egy ügyes kis rövid csőrt. Üvegragasztónak árulják, régebben ezzel ragasztották az akváriumokat, színtelen, jóformán mindene ragad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 ....jóformán mindene ragad.... Amit azért ismerjük el, 1 ragasztónál nem egy utolsó szempont :wink: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Jaja.. csak mondjuk én nem akartam véglegesíteni :wink: mert neadj isten egy szélvédőcserénél akkor dobhatod azt a gumícsíkot.. vagy ez az FBS is amolyan gumiszerű vmi? (bevallom, életemben nem használtam még :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Jaja.. csak mondjuk én nem akartam véglegesíteni :wink: mert neadj isten egy szélvédőcserénél akkor dobhatod azt a gumícsíkot.. vagy ez az FBS is amolyan gumiszerű vmi? (bevallom, életemben nem használtam még :oops: ) Igen olyan, "szilikon kaucsuk" ez a hivatalos neve. Pengével simán leszedhető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Szuper.. akkor veszek,és valószínű én is kikenem ott is.. gyorsan ragad? mert nekem van ahol elég szépen eláll az üvegtől :lol: Illetve ezt hol lehet kapni? barkácsboltok, OBI és társai? MInt FSB paszta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Jaja.. csak mondjuk én nem akartam véglegesíteni :wink: mert neadj isten egy szélvédőcserénél akkor dobhatod azt a gumícsíkot.. vagy ez az FBS is amolyan gumiszerű vmi? (bevallom, életemben nem használtam még :oops: ) Van fekete és hőálló változat is. Én azt használom...nem látszik, mert pont olyan a szine mint a guminak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Sziasztok! Szasz Opel16V! Levettem az EGR-szelepet, lepucoltam a csatlakozó felületeket, iáztattam nitróban. Megyek vele pár km-t. Ha így sem lesz jó, vennék tőled egyet majd. Viszont amikor levettem,a szelep és a csonk között nem volt sem lemez, sem tömítés. Ennek így kell lennie? Még egy kérdés: Magát a szelepet nem lehet szétszedni trisztítás céljából? Üdv: Rauros Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Szuper.. akkor veszek,és valószínű én is kikenem ott is.. gyorsan ragad? mert nekem van ahol elég szépen eláll az üvegtől :lol: Illetve ezt hol lehet kapni? barkácsboltok, OBI és társai? MInt FSB paszta? Gyorsan ragad (kézre :lol: ) hamar bőrösödik,de a teljes száradásra 24 órát ír :shock: Nekem is nagyon elállt ,téglákkal súlyoztam oda Én Obiéknál vettem,de az színtelen volt,most keresem a megoldást valami felete cuucra,mert a szigetelőszalag kicsit ukrános... :lol: :lol: Nem FSB hanem FBS :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Rauros! Valameddig most biztosan jó lesz. Nem kell lennie semminek a szelep és a szívósor között. Viszont ha beraksz közé egy méretre vágott lemezt, ami nem lyukas a szelep be- és kijáratánál, akkor nagyban meg lehet növelni a szelep élettartamát, és még a motor dinamikája, egyenletes járása is javul alsóbb tartományokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Gyorsan ragad (kézre :lol: ) hamar bőrösödik,de a teljes száradásra 24 órát ír :shock: Nekem is nagyon elállt ,téglákkal súlyoztam oda Én Obiéknál vettem,de az színtelen volt,most keresem a megoldást valami felete cuucra,mert a szigetelőszalag kicsit ukrános... :lol: :lol: Nem FSB hanem FBS :idea: :oops: :oops: Számítógép káros hatásai FSB :lol: thx Tégla.. háát nem is tom.. itt a panel elött lehet gázos lenne.. ki tudja,melyik őrűltnek mire adna ötletet. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 :oops: :oops: Számítógép káros hatásai FSB :lol: thx Tégla.. háát nem is tom.. itt a panel elött lehet gázos lenne.. ki tudja,melyik őrűltnek mire adna ötletet. :? Én rányomtam a csőből a hézagra és az ujjammal végighúztam. A szélén nagyobb volt a rés, itt két-háromszor is tettem FBS-t, egymás után ameddig kitöltötte. Szerintem hiába húzod össze, ez rugalmas ragasztó, nem fogja megtartani. Ergo kinyúlik vagy leválik mikor elveszed a téglát. az ujjad kisé pasztás lesz, de sz igy szépen be lehet nyomkodni a résbe. Vigyázz ne legyen nedves, vizes, mert akkor nem ragad :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ismételem van fekete FBS, sőt piros is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Én rányomtam a csőből a hézagra és az ujjammal végighúztam. A szélén nagyobb volt a rés, itt két-háromszor is tettem FBS-t, egymás után ameddig kitöltötte. Szerintem hiába húzod össze, ez rugalmas ragasztó, nem fogja megtartani. Ergo kinyúlik vagy leválik mikor elveszed a téglát. az ujjad kisé pasztás lesz, de sz igy szépen be lehet nyomkodni a résbe. Vigyázz ne legyen nedves, vizes, mert akkor nem ragad :!: Hát azért ragasztó hogy dolgozzon :lol: Nekem szerencsére odahúzta,pedig volt 2-3 cm elállás is :lol: Bár a tégla azóta is ott van... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 uhh.. akkor nekem tuti jó lesz. nekem max 2-3mm-ert áll el a gumesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 uhh.. akkor nekem tuti jó lesz. nekem max 2-3mm-ert áll el a gumesz Behúzod végig, aztán egy kis folyékony szappant teszel az újjadra, és úgy húzod el simára. Szép fényes és sima lesz a felűlete + nem ragad a kezedre!! :wink: KEVÉS KELL A SZAPPANBÓL!!! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 De jó,hogy elolvastam ezt a pár ucsó hozzászólást! :lol: Amikor én csináltam akkor itt a környező házak is tiszta FBS-esek lettek a mutatványomtól!Magamról ne is beszéljek! :lol: Szóval szappanos kéz! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
winger Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Sziasztok! Nekem nem is egy hatalmas problémám, inkább csak egy kérdésem lenne. Szerettem volna rendelni az F-astrámba hátra 2 hangszórót. Hogy nehogy elcsesszem a méretet, kivettem a régieket. Lemértem őket, 150cm szélesek. De az a baj, hogy én csak 130,vagy 165 cm-eseket láttam, amiket lehet rendelni. Néztem az SOL oldalán, meg a blaupunkt oldalán is. Esetleg nem tudja valaki, hogy a 165-ös is jó-e bele? Mert most így nem igazán mere megmrendelni. :? Előre is köszi, ha valaki tud segíteni, amúgy meg nagyon jó ez az oldal, már sokat olvasgattam, csak még nem nagyon írtam. THX Gábor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Nem a külső legnagyobb méretet kell mérni. F Astrában hátul elég kicsi a gyári hangszóró, 10-13cm körül van. Az autóhifisek általában fejből vágják hogy mekkora kell bele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hátul 13cm-es van. Gyakorlatilag kikötni érdemes őket, és előre, az ajtóba betenni 1 jó minőségű 16cm-es párt, persze, a magasakat is cserélni vele együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 hátul nem 10es van? mondjuk gondban vagyok a számokkal az 100 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Most mennyit mutatok? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 jó igazad van Gabi a múltkori vitában Neked volt igazad gyári 160mm az első szett és nem 130as :lol: a napokban vettünk 130as első szettet és olyan picurka hogy frankón csodálkoztam mikor hang jött belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
winger Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Köszi a segítséget, már én is látom, hogy mit kell mérni. Eddig a furatok helyét méregettem, azért nem jött ki sehogy se a 130 :lol: Nah, megyek az oldalra, meg is rendelem magamnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts