dorozsma Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Sziasztok! Szeretnék venni egy Opel 1.4 si Astra kombit. Egy dolgon vacilálok, amiért még nem vettem meg: hátul pneumatikus teleszkóp van benne. Ez pontosan mit takar és szerintetek hogy bírja egy ilyen autó a hazai gidres-gödrös utakat? Ha egy ilyen elszáll, mennyi az ára vajon? Válaszotokat előre is köszönöm! Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Sziasztok! Szeretnék venni egy Opel 1.4 si Astra kombit. Egy dolgon vacilálok, amiért még nem vettem meg: hátul pneumatikus teleszkóp van benne. Ez pontosan mit takar és szerintetek hogy bírja egy ilyen autó a hazai gidres-gödrös utakat? Ha egy ilyen elszáll, mennyi az ára vajon? Válaszotokat előre is köszönöm! Attila Az a pneumatikus teló egy ritka és hasznos dolog, érdemes venni olyan autót, amiben van. Nem olcsó, ha elszáll (40e körül van a pár asszem), viszont ha ez bekövetkezne, simán bele lehet tenni a hagyományos telót, tehát semmilyen hatránnyal nem jár ilyet venni. Használod, amíg jó, aztán ha nincs pénzed olyat venni bele, akkor teszel bele sima telót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorozsma Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Köszönöm a válaszod! Elvileg németből hozta be a tulaj, ez ezért ilyen (persze ott az utak sem olyanok, mint itt, szerintem ezért nem véletlen, hogy hazánkban nem nagyon szériáznak ilyesmit) Üdv, Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Az a pneumatikus teló egy ritka és hasznos dolog, érdemes venni olyan autót, amiben van. Nem olcsó, ha elszáll (40e körül van a pár asszem), viszont ha ez bekövetkezne, simán bele lehet tenni a hagyományos telót, tehát semmilyen hatránnyal nem jár ilyet venni. Használod, amíg jó, aztán ha nincs pénzed olyat venni bele, akkor teszel bele sima telót :lol: megkérdezhetem hol láttál ennyiért? az enyém is cserés lenne, de eddig 74ezer/db volt a legolcsóbb amit találtam ennyit nem ér, de 40-et még adnék érte Köszönöm a válaszod! Elvileg németből hozta be a tulaj, ez ezért ilyen (persze ott az utak sem olyanok, mint itt, szerintem ezért nem véletlen, hogy hazánkban nem nagyon szériáznak ilyesmit) Üdv, Attila azért nem annyira ritkaság, nekem is az van benne, de ha jól emlékszem EPK-nak is olyan volt hasznos, ha megpakolod a verdát :lol: már ameddig müxik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 megkérdezhetem hol láttál ennyiért? az enyém is cserés lenne, de eddig 74ezer/db volt a legolcsóbb amit találtam ennyit nem ér, de 40-et még adnék érte azért nem annyira ritkaság, nekem is az van benne, de ha jól emlékszem EPK-nak is olyan volt hasznos, ha megpakolod a verdát :lol: már ameddig müxik... Na megnéztem, kicsit drágult azóta, a Csergőben 44829Ft darabja jelenleg. Hozzáteszem, ez nem valami utángyári cucc, gyári GM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Na megnéztem, kicsit drágult azóta, a Csergőben 44829Ft darabja jelenleg. Hozzáteszem, ez nem valami utángyári cucc, gyári GM. köszi! :lol: még egy párért adnék ennyit, de darabjáért sok. Marad a hagyományos. Még egyszer köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 egy haver ezt szeretné megvenni: http://www.hasznaltauto.hu/3032202_opel_astra_2002 2002 es évjárat az lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 egy haver ezt szeretné megvenni: http://www.hasznaltauto.hu/3032202_opel_astra_2002 2002 es évjárat az lehet? Szép állapotban van! De!!! Ennyi pénzért lehetne SE és elektromos ablak is lehetne benne. És van egy kis mokolás is! Vajon mi lehet az??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Szép állapotban van! De!!! Ennyi pénzért lehetne SE és elektromos ablak is lehetne benne. És van egy kis mokolás is! Vajon mi lehet az??? :lol: És nincs benne vezetőoldali légzsák sem. Legalábbis a műszarfal nem légzsákos. :lol: Mi azon a mókolás? Injektorfedél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 És nincs benne vezetőoldali légzsák sem. Legalábbis a műszarfal nem légzsákos. :lol: Mi azon a mókolás? Injektorfedél. Utas oldalira gondoltál nem?? A fedél mögöttre gondolok. Mi az a szürke bigyó, kék csövekkel (kábelek)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 És nincs benne vezetőoldali légzsák sem. Legalábbis a műszarfal nem légzsákos. :lol: Mi azon a mókolás? Injektorfedél. Már mér nincs? A kormány a vezetőoldali légzsák. :lol: Amit mondasz, az az utasoldali. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 egy haver ezt szeretné megvenni: http://www.hasznaltauto.hu/3032202_opel_astra_2002 2002 es évjárat az lehet? Igen! az enyém is 2002 februári! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Utas oldalira gondoltál nem?? A fedél mögöttre gondolok. Mi az a szürke bigyó, kék csövekkel (kábelek)? Jah persze utasoldalira. :lol: A két kék cső a benzin oda-visszavezetés. Már mér nincs? A kormány a vezetőoldali légzsák. :lol: Amit mondasz, az az utasoldali. :lol: Jóvanna, este van már. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 egy haver ezt szeretné megvenni: http://www.hasznaltauto.hu/3032202_opel_astra_2002 2002 es évjárat az lehet? Már csak néhány hónapig gyártották utána. Utas oldalira gondoltál nem?? A fedél mögöttre gondolok. Mi az a szürke bigyó, kék csövekkel (kábelek)? Hőtükörnek néz ki. A kék csövek, azokra szükség van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 egy haver ezt szeretné megvenni: http://www.hasznaltauto.hu/3032202_opel_astra_2002 2002 es évjárat az lehet? jó is , szép is, de ennyit az életben nem adnék ki érte, ez azért elég húzós összeg, főleg, hogy szinte semmi extra sincs benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Sziasztok! Szeretnék venni egy Opel 1.4 si Astra kombit. Egy dolgon vacilálok, amiért még nem vettem meg: hátul pneumatikus teleszkóp van benne. Ez pontosan mit takar és szerintetek hogy bírja egy ilyen autó a hazai gidres-gödrös utakat? Ha egy ilyen elszáll, mennyi az ára vajon? Válaszotokat előre is köszönöm! Attila Az nem pneumatikus teleszkóp, hanem felpumpálható lengéscsillapító, amit a terheléstől függően levegővel elő lehet feszíteni, és besegít a rugózás keményítésébe. Ha csak emiatt nem veszel meg egy egyébként jó autót, akkor nagy hibát vétessz! Ha egy ilyen lengéscsillapító elfáradt már, akkor gond nélkül cserélhető normál lengéscsillapítóra, legfeljebb 4 mázsa szállítása esetén jobban kell vigyáznod a gödrökre. 2 új normál hátsó teló kb. 14 ezer Ft. Ezen nem múlhat egy használtautó vétele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 egy haver ezt szeretné megvenni: http://www.hasznaltauto.hu/3032202_opel_astra_2002 2002 es évjárat az lehet? Ami mókolás lehet, az a km-óra. Nézd meg a hőmérő beosztását, meg a fordszámmérőt! NZ-be nem raktak 6400-nál kezdődőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ami mókolás lehet, az a km-óra. Nézd meg a hőmérő beosztását, meg a fordszámmérőt! NZ-be nem raktak 6400-nál kezdődőt! Szemed mint a sasé Amigo :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 egy haver ezt szeretné megvenni: http://www.hasznaltauto.hu/3032202_opel_astra_2002 2002 es évjárat az lehet? 500ezret megér... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Szemed mint a sasé Amigo :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 :lol: Olyan csipás, azt akarta mondani. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Olyan csipás, azt akarta mondani. :P :lol: :lol: :lol: Csipás ám kutyakölkeid szeme :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 :lol: :lol: Csipás ám kutyakölkeid szeme :lol: Nem tudom, még nem nyíltak ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Legyen vége az offnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ballage83 Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok! Ablaktörlő lapáttal kapcsolatban várnám a segítségeteket! Milyet vegyek, esetleg link, tapasztalat?! Az olcsók nagyon nem jöttek be. köszi balázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts