Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 G Astra elektromosban ez megy ideje, nézz szét korreltül körüljárták a témát. Ott a Tungsram Super Blue (vagy valami ilyesmi:) ) a menő, nekem is az van, olyan 30% a különbség a 2éves standard izzóhoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem lehet hogy a foncsor van elcsesződve?Fenéket. Sajnos 2 éve törtem a kocsi elejét, akkor új szemeket kapott. Addig is, azóta is halovány. Ködlámpa nem megoldás, ugyebár az nem arra való. Refivel nem illik menni, nagyobb izzótol meg leéghet a foncsor. G Astra elektromosban ez megy ideje, nézz szét korreltül körüljárták a témát. Ott a Tungsram Super Blue (vagy valami ilyesmi:) ) a menő, nekem is az van, olyan 30% a különbség a 2éves standard izzóhoz képest. Thx, mindenképp benézek. Vmi hasonló okosságra gondoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nekem a versenyekre, éjszakai tréningekre lesz rendszeresítve egy fényhíd, a spotok már megvannak hozzá. 4*55W pluszban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nekem a versenyekre, éjszakai tréningekre lesz rendszeresítve egy fényhíd, a spotok már megvannak hozzá. 4*55W pluszban. :D Multkor láttam ilyet egy Skoda 120-ason. Nagyon komoly volt, fogtam is a fejem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Kicsit OFF de nem egy sötét zöld elején? hátulján meg egy baszott szárny...ON azt én is láttam.. el nah mondom ezt le kell képezni fénnyel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ma reggel jöttem dolgozni :D :P :D , és a fűtés be volt kapcsolva a maximumon, de az istennek sem akart meleg levegőt fújni ( 20 Km-ről járok be tehát volt idő bemelegedni). Kikapcsoltam, majd mikor beértem mégegyszer rápróbáltam, és akkor már rendessen meleget fújt. Mi lehetett :?: :?: :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grandpaa Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ezzel én is találkoztam már! De van egy másik dolog, ami ennél sokkal jobban idegesít! Amikor beindítom az autót, érdekes szürcsögő hangot lehet hallani a tank felől. Pont olyan, mint amikor szívószállal iszol és nagyon a végén jársz a pohárnak... Ez mi a franc lehet? Benzin biztos, hogy van az autóban, sőt a benzintszinttől teljesen függetlenül csinálja! Köszi: Mező Csak ötlet: nem lehet, hogy a tank szellőző csöve (vagy mi is van ott ) szennyezett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ma reggel jöttem dolgozni :D :P :D , és a fűtés be volt kapcsolva a maximumon, de az istennek sem akart meleg levegőt fújni ... erre rávágtam volna h HF :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Butragueno! A vízhőfok mutatója rendesen 90-en volt legalább, amikor próbáltad? Nézd meg, van-e elég víz a kiegyenlítőtartályban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Butragueno! A vízhőfok mutatója rendesen 90-en volt legalább, amikor próbáltad? Nézd meg, van-e elég víz a kiegyenlítőtartályban! Egy kicsit alatta. Most, hogy mondod a kiegyenlítőtartályban levő folyadék úgy két hete eltünt :roll: :roll: :roll: , majd rá töltöttem, és azóta nem vettem észre, hogy csökkent volna a mennyisége. Mondjuk 3 napja néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Egy cimborám verdájában hidegen való elinduláskor nagyon sokára alszik ki az olajnyomás kontroll lámpa, de meleg induláskor rendesen szinte azonnal. Olajszint rendben! Van tippetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Egy cimborám verdájában hidegen való elinduláskor nagyon sokára alszik ki az olajnyomás kontroll lámpa, de meleg induláskor rendesen szinte azonnal. Olajszint rendben! Van tippetek? Télen alszik ki látványosan ugye ? Szerintem el van öregedve az olajpumpa :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Butrag! Akkor nézd meg a vízszintet! Mino! Olajpumpa (vagy a nyomásszabályzója), olaj gond lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 De igaz amugy annak a visszajelzőnek kell elaludnia utoljára? És kb. 1 másodpercel a többi után. Jól mondom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Olajszint visszajelzőjének nincs "dedikált" ideje, a motor elindítása után egy-két mp-en belül mindenképpen el kell aludnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Helló! Valki szedett már szét km órát? Olyan kérdésem lenne, hogy van egy nem ford. mérős órám, amiből szeretném átrakni a vízhőfokmérő műszert egy ford. mérősbe! Tegnap beraktam a ford. mérőset, de a vízhőfok nem volt hajlandó 85 fölé menni, a másikon jó volt a hőfok. Arra gondoltam, most hazafelé jövet, hogy hátha ki lehet csak simán ki- és becsavarozva cserélni a kettőt :? ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Először megnézném az új óra csatlakozóját a helyedben és átfújnám kontakt sprével, mert ezek elég könnyen oxidálódnak. Azt nemtom hogy csereszabatos-e a két műszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Helló! Valki szedett már szét km órát? Olyan kérdésem lenne, hogy van egy nem ford. mérős órám, amiből szeretném átrakni a vízhőfokmérő műszert egy ford. mérősbe! Tegnap beraktam a ford. mérőset, de a vízhőfok nem volt hajlandó 85 fölé menni, a másikon jó volt a hőfok. Arra gondoltam, most hazafelé jövet, hogy hátha ki lehet csak simán ki- és becsavarozva cserélni a kettőt :? ! Nemtom hogy oldod meg mert a fordulatszamerosbe a nem fordulatszam meros vizhofokmerojet berakni mert a nem ford. szam merose joval nagyobb! :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Én még a csatikat sem tudtam lehúzkodni a km óráról, nem fért oda a kezem. :D Pedig szebb lenne mondjuk kéken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 A km-óra spirált le kell szedni a váltóról, és akkor engedi kijjebb az órát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 A km-óra spirált le kell szedni a váltóról, és akkor engedi kijjebb az órát. Aha, akkor lehet, h inkább nem piszkálom. Izgalmas lehet visszafűzni, keresztül mindenen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Nem kell fűzni semmit sem, csak lecsavarod a váltóról, és enged annyit, hogy hozzáférj az óra hátuljához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Nekem se ment még soha 90 °C fölé a víz hőmérséklet, legalábbis a mutató szerint. Elindulás után a mutató felkúszik 90-ig, majd lehül kb 85-re. Amikor megvettem a gépet, akkor azonnal csináltattam rajta egy közepes méretű szervizet, és külön kicseréltettem a termosztátot is, de a mutató az új termosztáttal se mutatott nagyobb értéket! Szerintem ez nem befolyásol semmit, csak hibás a műszer! És köszönöm a jótanácsot (már nem tudom, hogy ki írta :oops: ), de tényleg elég csak a magnót kiszedni a középkonzol világító cseréjéhez! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Nem kell fűzni semmit sem, csak lecsavarod a váltóról, és enged annyit, hogy hozzáférj az óra hátuljához. Megnyugtattál. Megvan vmelyik esti programom, lehet, h ma szétszedem este, szemrevételezni a helyzetet. :D Van egy rakat SMD LED-em, ha csinálnék egy NYÁK-ot az egész mögé, akkor szép, szórt fényt tudnék előállítani, a fényerő potit meghekkelve a fényerőt úgy tudnám változtatni, h egy elektronikán keresztül kapcsolgatom ki-be a LED-ek egy részét, mondjuk 4-5 fokozatban. Vegyem már hasznát az elektronikai végzettségemnek is néha. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Ezt a "nyákon sok smd led" típusú dolgot nem tudod megvalósítani az óra kiképzése miatt. De majd ha kiszeded, meglátod. :D LED fényerőt tudod rendes potival is szabályozni, de nem a gyári beépítettel, mert túl kicsi az értéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts