Mezo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Üdv mindenkinek, ha már a benzintank összeszippantásánál tartunk: nekem van, hogy szisszen a tank, amikor kinyitom a beöntőnyílást. Ez minek a jele? Mit kell vele tenni? Köszi Ezzel én is találkoztam már! De van egy másik dolog, ami ennél sokkal jobban idegesít! Amikor beindítom az autót, érdekes szürcsögő hangot lehet hallani a tank felől. Pont olyan, mint amikor szívószállal iszol és nagyon a végén jársz a pohárnak... Ez mi a franc lehet? Benzin biztos, hogy van az autóban, sőt a benzintszinttől teljesen függetlenül csinálja! Köszi: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Mezo nekem is volt anno ilyen, de meg nem mondom mi okozta :D Kb őssz elött és 1 7en keresztül mindig hallottam rendesen, először mi is befostunk a röhögéstől, hogy mi lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Köszi, remélem nálam is elmúlik... Megkaptam a PÜ-t., de az, hogy tudjak rá válaszolni meghaladta a képességeimet... :oops: Úgyhogy most OFF: Te a 16. ker-ben laksz, ugye? Szívesen átugranék, de még nem tudom a pontos tervet hétvégére. (Nem én hordom a nadrágot :D ) Ahogy kiderül valami, jelzek és köszi, hogy szóltál! Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 oks NM ha one kedved gyí :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 szürcsög a tank? Ez mekkora lol :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 nekem van, hogy szisszen a tank, amikor kinyitom a beöntőnyílást. Ez minek a jele? Mit kell vele tenni? Köszi Nekem is előfordul, leginkább ha tényleg kevés a benzin és általában melegebb időkben, de eddig nem is gondoltam rá hogy baj lehet. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 az csak sztem a benzingőz, nemde? ez a szürcsögés viszont tényleg érdekes egy jelenség volt nekem is... fostam, hogy vajh nincs benya? de volt és a mai napig nem tuom mi okozhatta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 az csak sztem a benzingőz, nemde? Eddig én is azt gondoltam de most kicsit elbizonytalanodtam. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 már emléxem, hogy volt szó róla, csak nem találom hogy melyik topicban és mikor na szóval az a kérdés, hogy kilincs rugója valszeg eltört, mit lehet tenni? csere az egész kilincs vagy új rugó vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 már emléxem, hogy volt szó róla, csak nem találom hogy melyik topicban és mikor na szóval az a kérdés, hogy kilincs rugója valszeg eltört, mit lehet tenni? csere az egész kilincs vagy új rugó vagy mi? Olvastam én is. Asszem a rugót meg lehet tekerni úgy, hogy jó legyen. Gondolom, 1 menetet le lehet róla tekerni, igaz, gyengébb lesz. Vhogy így emléxem. De hogy merre volt az infó, azt passzolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Én az Igy Csináld-ban kerestem róla valamit, mert nekem is tönkrement a rugó a kilincsben. Már nem emlékszem pontosan, de csak fényképek alapján próbáltam felfogni a dolgot, mert egy szót sem írt erről a problémáról. A képek alapján (nem túl jó minőségű) nem lehet cserélni, mert a rúd, amin a rúgó van, az nem szerelhető ki, de szerintem házilag egy kis barkácsolással meg lehet oldani. Én nem nyúltam hozzá, mert nem igazán zavaró a jelenség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Simán megoldható a kilincs szétszedése, csak rugót nem lehet hozzá szerválni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 akkó mit lehet csinálni? lehet rövidíteni?? vagy bontóban kell venni 1et? mennyi lehet 1 ilyen egyébként bontva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nemtom, szerintem érdemes lenne barkácsboltban hasonló rugót keresni, és azt belefaragni. Nem egy bonyolult rugó, az tény. Bontottat nem tennék bele, mert lehet hogy pár hét használat után az is megmurdál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Én vmelyik nap szétszedtem :D tudom ez nem újdonság de annyit beszéltek róla. Szal szétszedhető! és van benne egy rugó pár menettel, ami sztem hóót standard semmi különös benne, csak be kell hekkelni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Fényszoró magasságot hol tudok állítani a gépemben? Lehet 1általán? Semmi ilyen célt szolgáló elektromos kütyü nincs benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Fényszoró magasságot hol tudok állítani a gépemben? Lehet 1általán? Semmi ilyen célt szolgáló elektromos kütyü nincs benne. A lámpa hátsó részén van egy műa. kütyü, azt kell tekergetni hozzá, de sztem ha van egy villanyász hawer és van hozzá állítóizéje, akkor célszerű lenne sztem vele megjátszani a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sajna nincs villanyos ismerős aki segítene. Az állítóaparát a burák sárvédő felöli részén van? Nem akarok telhetetlennek tűnni, de nincs esetleg kép? :D Na jó, azért csak megtalálom kép nélkül is. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sajna nincs villanyos ismerős aki segítene. Az állítóaparát a burák sárvédő felöli részén van? Nem akarok telhetetlennek tűnni, de nincs esetleg kép? :D Na jó, azért csak megtalálom kép nélkül is. :wink: A nyakam nem tenném ré, hogy az elektromos mozgatásúak megegyeznek a mechanikussal (LÁMA) de ha igen, akkor a belső, alsó részen kell keresni a megoldást.Bár ha jobban belegondolok, nekem a hűtő felöli oldalon volt, utóbbi idézőjel. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Na akkor majd mingyárt utánajárok, meg fénydokumentálom is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 na szóval az a kérdés, hogy kilincs rugója valszeg eltört, mit lehet tenni? csere az egész kilincs vagy új rugó vagy mi? Én meghajlítottam az eltört rugóból, pár hónapja azóta is tökéletes. Fura hogy hiába lett egy menettel kevesebb nem lett a másikhoz képest érezhetően gyengébb. Amúgy jártam pár autósboltban sajnos még csak hasonlót sem tudtak mutatni. Egy bontós pedig azt mondta hogy sehol nem lehet ilyet kapni. /tehát opelkilincshez való rugót/ Szerinte bontott kilincs megvesz rugó kivesz belőle. De egy 1000 forintos rugó szerintem kicsit drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Na akkor majd mingyárt utánajárok, meg fénydokumentálom is. Motorházba bekuksizol, és van egy fekete tekerentyű a lámpa seggén. Azt tekerd veszettül. :D Viszont vedd figyelembe beállításnál azt is, hogy leterhelve máshogy áll a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sikerült! 8) Köszi mindenki. Egy tekerentyű van a búráknál, azt kell bizgerálni izlés szerint. Igen-igen gondoltam a szembejövőkre is, én sem szeretem ha vakítnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ha már lámpa. Vagy a kocsim béna, vagy vak vagyok, de mintha elég halovány lenne a default izzó. Tudtok vmi trukkos darabot, ami jobban/erősebben világít? Nem kell xenon, sem 100W-os, elég az alap 55W /asszem ennyi/, csak nagyobb fénnyel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem lehet hogy a foncsor van elcsesződve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts