uhuhu Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 bizony. ilyen is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Az jelent valamit, ha a pollenszűrő környékén apró gallyak, falevelek voltak? Takarítsd ki! Sőt még a motortérbe benyúló gumicsövet is. Nekem e művelet után jelentősen visszaesett a párásodás. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Takarítsd ki! Sőt még a motortérbe benyúló gumicsövet is. Nekem e művelet után jelentősen visszaesett a párásodás. :wink: Nekem is ez volt, ugyanis a falevelek frankón magukba szívják a nedvességet és gondosan őrzik is :D Miután kitakarítottad és az ablak-gumi közét kitömítetted (ha kell) utána cseréld a pollenszűrőt és nem fog párásodni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 A venti ellenállást már cseréltem, de a gondom az, hogy a szőnyeg alját végigtapizva, csak a szőnyeg alján van víz, ezért kétlem, hogy felülről folyik a víz, de lehet, hogy ott már megszáradt. Utána fogok nézni!!!! Az jelent valamit, ha a pollenszűrő környékén apró gallyak, falevelek voltak? Nem befolyik a víz, hanem a fűtéskor bekerülő magas páratartalmú víz a hideg helyeken (a lemezen, a szőnyeg alatt) kicsapódik. Nálam ez történt, hiszen HÁTUL csapódott ki és elől került be a víz. De nem biztos hogy nálad is ez történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Lekaptam a kocsi elejéről a rácsot, és leltem alatta egy trombitát a levegő beömlő csövön. Ez kb. a felére csökkenti le a cső átmérőjét, viszont nagyobb sebességnél lehet, hogy több levegőt tud vele behúzni. Benne hagyjam a trombitát, vagy sem? Itt pár kép, illusztrációnak: w3.enternet.hu/dleslie/beomlo.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Ki tudná nekem megmondani,hogy lehet visszarakni a kormányfelöli oldalon a lecsuszott levegőbefújó csöveket? apró darabokra kell szedjem,vagy elég nagyobbakra/most úgy egy órája hanyatt fekszem benne és a törött féklámpakapcsolót már megcsináltam/ Szóval én csak egy buta kompresszor szerelő vagyok/bár elég makacs/és megszoktam,hogy lehetetlen helyeken és helyzetekben kell dolgozzak,de most hálás lennék ha valaki súgna egy keveset....Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Nem befolyik a víz, hanem a fűtéskor bekerülő magas páratartalmú víz a hideg helyeken (a lemezen, a szőnyeg alatt) kicsapódik. Nálam ez történt, hiszen HÁTUL csapódott ki és elől került be a víz. De nem biztos hogy nálad is ez történt. Köszi a tippet! nekem ez meg sem fordult a fejemben, és azt sem tudtam elképzelni, hogy mitől nem tudok időnként szabadulni a párától! Na akkor takarítás és tömítés a következő napok programja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Lekaptam a kocsi elejéről a rácsot, és leltem alatta egy trombitát a levegő beömlő csövön. Ez kb. a felére csökkenti le a cső átmérőjét, viszont nagyobb sebességnél lehet, hogy több levegőt tud vele behúzni. Benne hagyjam a trombitát, vagy sem? Itt pár kép, illusztrációnak: w3.enternet.hu/dleslie/beomlo.html Töréseknél turbulencia keletkezik így nem biztos hogy a levegőnek vastagabb lenne az a cső ha kikerülne a tölcsér. Annyit azért még tudok, hogy a szűkülő csőkeresztmetszetnél a levegő az gyorsul, de veszít nyomásából, fordítva pedig fordítva. Kár hogy nem tanultam áramlástant. :D Egyébként próba cseresznye. Vedd ki ha érzel valami változást pozitív irányban akkor hagyd kinn ha nem akkor rakd vissza. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Töréseknél turbulencia keletkezik így nem biztos hogy a levegőnek vastagabb lenne az a cső ha kikerülne a tölcsér. Annyit azért még tudok, hogy a szűkülő csőkeresztmetszetnél a levegő az gyorsul, de veszít nyomásából, fordítva pedig fordítva. Kár hogy nem tanultam áramlástant. :P Egyébként próba cseresznye. Vedd ki ha érzel valami változást pozitív irányban akkor hagyd kinn ha nem akkor rakd vissza. :wink: Viszont, hiába gyorsul, amint egy nagyobb térbe érkezik, lelassul a levegő. Szerintem. Szal most kiszedtem a trombitácskát. Gyanítom nem lesz mérhető változás. Filózom, hogy 110-es csövön kellene bevezetni a légszűrő dobozába a levegőt, akkor már talán lenne vmicske észrevehető különbség. Bár ez a harmatos 1.4, szal halottnak a beöntés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Viszont, hiába gyorsul, amint egy nagyobb térbe érkezik, lelassul a levegő. Azért írtam hogy fordítva meg fordítva. :wink: De azért csak azon a véleményen vagyok hogy nem véletlen tervezték azt oda. Ha az autón minden más paraméter változatlan akkor biztosan nincs értelme kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Azért írtam hogy fordítva meg fordítva. :wink: De azért csak azon a véleményen vagyok hogy nem véletlen tervezték azt oda. Ha az autón minden más paraméter változatlan akkor biztosan nincs értelme kiszedni. A héten járkálok vele trombita nélkül. Meglátjuk. Maximum visszateszem, kőkemény 5 perc. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Köszi a tippeket! A műanyagdarab a szélvédő előtt rendesen el volt vállva az üvegtől. Nyomtam alá ragacsot, csavar meghúzva, valamint fekete szilikagéllel rések kitömve.Most szárad! Egy fél óra alatt megvolt, és 620Ft-be került(fekete szilikon). Remélem a gondjaim megoldódnak!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Érdeklődnék :roll: :roll: Előfordúlhat az Astrákkal, hogy eldugul a tank levegőztető rendszere és "összeszívja" a tankot? Azt hallottam, hogy nem szereti ha teljessen teletankolják a tankot, mert akkor az eltőmíti a levegőztető csövét és különféle galibát okoz. Mik ezek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Részemről a teli tankról annyit, hogy miután elsőt kattan a kutas slag végén a ketyere, még belerakok 1-2L benzint. Évek óta, mindíg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Igen, ez néha elő szokott fordulni, bár hálisten nem "típushiba". Nem sokat tudsz ellene tenni, max hogy tényleg nem tankolod csurig a csövet. Elég az a kattanásig is bőven. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Érdeklődnék :roll: :roll: Előfordúlhat az Astrákkal, hogy eldugul a tank levegőztető rendszere és "összeszívja" a tankot? Azt hallottam, hogy nem szereti ha teljessen teletankolják a tankot, mert akkor az eltőmíti a levegőztető csövét és különféle galibát okoz. Mik ezek?? Csá! Max akkor fordulhat elő, ha eltömődik de piszkosul. A vakuum piszok erős tud lenni, de ha nem epoxigyanta tapad a szellőztetőre akkor szerintem inkáb a kosz megy a tankba, mint hogy a tank összehorpadjon .A benzinpumpa nem tudom milyen szívónyomáson dolgozik, de nagy vakuumot szerintem nem bír legyőzni, így le kéne állnia.(Ez vegyipari tapasztalat! Az autók esetében mindig történhetnek szerintem hihetetlen dolgok)!!! Nekem már többször tólfolyt a nafta, mert kíváncsi vagyok a pontos fogyasztásra, de semmi olyan nem történt! A tanksapkán nincs kicsi lyuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Hali! Nekem most úgytűnik, hogy a termosztátom 95 fok körül nyitogat,és tudomásom szerint az opel motorok szeretnek magas hőfokon járni, közel a 100-hoz. Befolyásolhatja-e egy 92 fokosra történő csere a normális, opel által tervezett működést, fogyasztást? Hogy jön a jó idő, szükségem van, hogy hamarabb nyisson. :D :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Hali! Nekem most úgytűnik, hogy a termosztátom 95 fok körül nyitogat,és tudomásom szerint az opel motorok szeretnek magas hőfokon járni, közel a 100-hoz. Befolyásolhatja-e egy 92 fokosra történő csere a normális, opel által tervezett működést, fogyasztást? Hogy jön a jó idő, szükségem van, hogy hamarabb nyisson. :D :?: Én úgy tudom, hogy 92 fokosak és a motorok is 92-94 között szoktak menni. Vagy a termosztátod vagy a hőfokjeladód vagy a műszered nem jó szerintem ha 100 körüli érték is előfordul... A ventillátor hány foknál kapcsol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Én úgy tudom, hogy 92 fokosak és a motorok is 92-94 között szoktak menni. Vagy a termosztátod vagy a hőfokjeladód vagy a műszered nem jó szerintem ha 100 körüli érték is előfordul... A ventillátor hány foknál kapcsol ? A ventit idáig egyszer (ma), hallottam bekapcsolni, 100-102 fok körül. Azért gondolom, hogy 95 fokos a termosztát, mert ha egyszer felmelegszik 95 fok felé, akkor lehet látni a höfokkijelzőn, hogy mozog a hőfok, de 95 fok alá nem jön! jól gondolkodom :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Érdeklődnék :roll: :roll: Előfordúlhat az Astrákkal, hogy eldugul a tank levegőztető rendszere és "összeszívja" a tankot? Azt hallottam, hogy nem szereti ha teljessen teletankolják a tankot, mert akkor az eltőmíti a levegőztető csövét és különféle galibát okoz. Mik ezek??Konkrétumot nem tudok a témában, de tankolni én is első kattanásig szoktam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 "A benzinpumpa nem tudom milyen szívónyomáson dolgozik, de nagy vakuumot szerintem nem bír legyőzni, így le kéne állnia." Bezony elég erős a kicsike, bár nem is az AC ereje a mérvadó, hanem a tank gyengesége. Már fordult elő ilyen eset, úgyhogy nem lehetetlen a teljes mértékű eltömődés a szellőzőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Üdv mindenkinek, ha már a benzintank összeszippantásánál tartunk: nekem van, hogy szisszen a tank, amikor kinyitom a beöntőnyílást. Ez minek a jele? Mit kell vele tenni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Vagy marha kevés benne a benya, vagy nem jó a levegőztetőd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 A ventit idáig egyszer (ma), hallottam bekapcsolni, 100-102 fok körül. Azért gondolom, hogy 95 fokos a termosztát, mert ha egyszer felmelegszik 95 fok felé, akkor lehet látni a höfokkijelzőn, hogy mozog a hőfok, de 95 fok alá nem jön! jól gondolkodom :?: Fogalmam sincs, mekkora a motorod, de nekem pl teljesen normális, hogy nyáron az üzemi hőfokom 95-97 fok körül van, és 100-102 körül kezd berregni, ne 95 alá soha nem esik vissza üzem közben nyáron, max 1 pillanatra, mielőtt leáll a venti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nálam 92-nél kezd nyitni a termosztát, és 96os a venti kapcsolója. Legalábbis ezek a gyári értékek. A műszer csak mérvadó, elég sokat is csalhat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts