T1tus2 Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Szaisztok! Nagyon köszönöm a tanácsokat! Gábor, Neked különösen. Beszéltem a Patyi Lacival, péntekre be is vállalt, és szívemnek tetsző számadatokkal örvendeztetett meg. Köszönöm szépen! :smt001 T1tus2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Este megnéztem az omi bibliát (német így csináld), és abban benne van a tetőablak szétszerelés, és az az 1-2 mm pontosan 1mm. És ez üveg tetőablak, de a rekordban még fém volt. Ha vmiben tok segíteni szólj, ha kell akkor beszkennelem azt a rész és átküldöm :wink: köszi, de ma sikerült megcsinálnom..... minden frankón müxik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Kess gratula. :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Kess! Akkor te már mint tapasztalt róka, segíthetnél berakni az enyémet is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 OK segítek, majd szólj :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Jó majszolok... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Sziasztok! Egy olyan dolog történt velem, hogy a vezetőülés előtt vizes lett a padlóburkolat, majd kiszárad gondoltam, de nem! Aztán felszedtem a kárpitot, és az alatt levő polifoam szerű valami is csöpögött a víztől alul és felül is, de hogy mehetett oda! :?: Ha van tippetek szívesen veszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Sziasztok! Egy olyan dolog történt velem, hogy a vezetőülés előtt vizes lett a padlóburkolat, majd kiszárad gondoltam, de nem! Aztán felszedtem a kárpitot, és az alatt levő polifoam szerű valami is csöpögött a víztől alul és felül is, de hogy mehetett oda! :?: Ha van tippetek szívesen veszem! Helló ! A hűtővized nem fogy ? Ha igen, akkor a fűtésradiátor ereszt. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Hali! Nem, nem fogy. Először arra gondoltam, hogy a télen behordott hó olvadt el, és gyűlt össze, de annak már régen el kellett volna tünnie. A pedáloknál lévő szivacs alsórésze nedves csak, tehát nem lefele folyik valami, hanem alulról szív a szivacs. De hogy került oda víz! A polifoam szerintem átáztathatatlan, és mégis. A kaszni alján vannak a kis lyukak, azon keresztül bejöhet a víz? pedig szerintem azon kéne kimennie! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Egy nagyobb eső után nézd meg, nem vizes-e a pollenszűrőd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Egy nagyobb eső után nézd meg, nem vizes-e a pollenszűrőd!Én is erre gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Én is erre gondolok. Helló ! Ha a műanyag takaró - ami a pollenszűrő fölött van- rendesen a helyén van (fülek beakasztva a tűzfal lemezbe), akkor a pollenszűrő elvileg nem kaphat vizet. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Helló ! Ha a műanyag takaró - ami a pollenszűrő fölött van- rendesen a helyén van (fülek beakasztva a tűzfal lemezbe), akkor a pollenszűrő elvileg nem kaphat vizet. Üdv Kivétel ha a szélvédő előtti müanyaglemez nincs enyhén eltávoodva az üvegtől (főleg ha már cserélve volt a szélvédő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Kivétel ha a szélvédő előtti müanyaglemez nincs enyhén eltávoodva az üvegtől (főleg ha már cserélve volt a szélvédő) Sőt :D igazából nem is maga a műanyag, hanem a műanyag és az üveg közötti gumi szokott eltávolodni az üvegtől... nekem is ott ment be a víz... FBS paszta vagy sziloplaszt segít :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Sőt :D igazából nem is maga a műanyag, hanem a műanyag és az üveg közötti gumi szokott eltávolodni az üvegtől... nekem is ott ment be a víz... FBS paszta vagy sziloplaszt segít :P Igen, a gumicsík volt nálam is eltávolodva. És csak mérgelődtem, hogy kocsimosás után belül minden csuromvíz. Érdemes mihamarabb rendbehozni mert nagyon káros lehet az ablaktötlőmotorra, a venti előtétellenállására, estleg még a ventilátorra is. 15 perces munka és azóta száraz belül is. Ameddig nem volt tömítve, a kombiba csorgott a víz a hátsó padlószőnyeg alatt. Érdemes fekete sziloplasztot keresni, nem is látszik a műtét nyoma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rscossie Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Halihó! Nem tom hova írjak 1 kis problematikája van az apukám Astrájának. Ez egy '97 1.4 Ecotech. Néha kigyullad a chek engine lámpája. Levittem egy cumpterolvasásra, és ott a lambdaszondád írta be hibának. Rámért a szerelő, és rendesen ejti a feszültséget, tehát a teszt szerint a szonda jó. Nem fogyaszt sokat, nem rángat, jól indul, tehát nincs baja, csak fatert zavarja az az izé. Katalizátor nincs benne. Lehet hogy ez a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Halihó! Nem tom hova írjak 1 kis problematikája van az apukám Astrájának. Ez egy '97 1.4 Ecotech. Néha kigyullad a chek engine lámpája. Levittem egy cumpterolvasásra, és ott a lambdaszondád írta be hibának. Rámért a szerelő, és rendesen ejti a feszültséget, tehát a teszt szerint a szonda jó. Nem fogyaszt sokat, nem rángat, jól indul, tehát nincs baja, csak fatert zavarja az az izé. Katalizátor nincs benne. Lehet hogy ez a baj? A lambdaszonda nem mér a katslizátor müködését. ha a Tech lambdaszondát irt ki, akkor ki kő cserélni. biztos le van lassulva, illetve nagy terheléskor kikapcsol.... ezért ég a lámpa. kő segítség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rscossie Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 A lambdaszonda nem mér a katslizátor müködését. ha a Tech lambdaszondát irt ki, akkor ki kő cserélni. biztos le van lassulva, illetve nagy terheléskor kikapcsol.... ezért ég a lámpa. kő segítség? És ha úgy hagyjk akkor mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 És ha úgy hagyjk akkor mi lehet a baj? semmi. lehet igy járni. bár a lambdaszonda tud rángatást, és tulfogyasztást okozni. mivel ő szól a computernek hogy mennyi benzit adjon a motornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rscossie Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Vágenzi, azért nem értem hogy ha valóban rossz a szonda, mitől jó az autó? Hm mindegy köszönöm. Majd ha rángat meg sokat fogyaszt akko csere. Asszem a sima egyszálas van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Vágenzi, azért nem értem hogy ha valóban rossz a szonda, mitől jó az autó? Hm mindegy köszönöm. Majd ha rángat meg sokat fogyaszt akko csere. Asszem a sima egyszálas van rajta. lehet. 1 szálassal és 3 vezetékessel is gyártották. asszem évjáratfüggő, de nem tudom hol volt a váltás. :oops: utángyártottat ne tegyél bele... azok kakik. amugy azért lehet még jó a szekér, mert még nem ad állandóan rossz értékeket, csak akkor amikor ég a lámpa.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Igen, a gumicsík volt nálam is eltávolodva. És csak mérgelődtem, hogy kocsimosás után belül minden csuromvíz. Érdemes mihamarabb rendbehozni mert nagyon káros lehet az ablaktötlőmotorra, a venti előtétellenállására, estleg még a ventilátorra is. 15 perces munka és azóta száraz belül is. Ameddig nem volt tömítve, a kombiba csorgott a víz a hátsó padlószőnyeg alatt. Érdemes fekete sziloplasztot keresni, nem is látszik a műtét nyoma... A venti ellenállást már cseréltem, de a gondom az, hogy a szőnyeg alját végigtapizva, csak a szőnyeg alján van víz, ezért kétlem, hogy felülről folyik a víz, de lehet, hogy ott már megszáradt. Utána fogok nézni!!!! Az jelent valamit, ha a pollenszűrő környékén apró gallyak, falevelek voltak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Az jelent valamit, ha a pollenszűrő környékén apró gallyak, falevelek voltak? azt, hogy fa alatt parkolsz :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 azt, hogy fa alatt parkolsz :D :lol: Én tömítésügyileg kérdeztem!!! :lol: :lol: :D :P :D :twisted: :evil: :twisted: :evil: :roll: :idea: :?: :twisted: :roll: :wink: :!: :D :D :oops: :D :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 A lambdaszonda nem mér a katslizátor müködését. ha a Tech lambdaszondát irt ki, akkor ki kő cserélni. biztos le van lassulva, illetve nagy terheléskor kikapcsol.... ezért ég a lámpa. kő segítség? Lehet ilyen is? Márcsak azért mert annó amikor mi néztük Sz.Gabival, gépen szépen folyamatosan mászkált a fesz. Viszont nekem pl. pont az van, hogy ha meghajtom a gépet, akkor kezd pilácsolni a lámpa.. 140-150 felett meg szinte folyamatosan ég.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts