daykiller Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Az F-14-15-21 biztiket mérted már bekapcsolt gyújtásnál? Bár az enyém öregebb, de engem a "15a" vonal (nem azonos a sima 15-ös vonallal!) szórakoztatott, mert a gyk-nál laza volt a saruja. Az előző tulaj megoldotta egy röv zárral a mellette levő maxi biztiből, de ettől kikapcsolt gyújtásnál is ment a belső venti. Ha kivettem a röv zárat nem ment a vízhűtőé sem. Erről a vonalról megy a ventik vezérlése szerintem nálad is. Természetesen. F14 és F15 a lényeges, valamint az F21. Mindegyiket kivettem és jók a biztik. De mint említettem, a hőgombáig eljut a villany, csak a relé gondolja úgy, hogy sztrájkol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Egy csövön két cucc. Én meg úgy láttam, hogy a vékonyabbikon van egy, a vastagon meg mégegy, egymás mellett. :lol: Na mindegy. Lehet hülyeséget mondtam (90%), de én azokat véltem nyomáskapcsolónak. <_< sztem ugyanolyanunk van...legalábbis kéne :lol: a nagynyomású csövön van 2 cucc alul a váltó oldalán és felfelé állnak. az egyik egy 4csatis ventikapcsoló, a másik meg a höm érzékelő.. :lol: mást nem találtam egyelöre Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 sztem ugyanolyanunk van...legalábbis kéne :lol: a nagynyomású csövön van 2 cucc alul a váltó oldalán és felfelé állnak. az egyik egy 4csatis ventikapcsoló, a másik meg a höm érzékelő.. :lol: mást nem találtam egyelöre :lol: Van ott is? :lol: Amúgy azokról beszéltem én, amelyikbe gyakorlatilag betöltik a gázt. Tudod a kupakos csövek, azokat követed jobbra és ott lesz még az a két bizbasz. Nekem a nagyobbik volt meghalva és engedte a gázt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 :lol: Van ott is? :lol: Amúgy azokról beszéltem én, amelyikbe gyakorlatilag betöltik a gázt. Tudod a kupakos csövek, azokat követed jobbra és ott lesz még az a két bizbasz. Nekem a nagyobbik volt meghalva és engedte a gázt. <_< azok szelepek te :lol: a hűtőhöz közelebbi egy golyósszelep, ez nekem is ereszt, a másik emg egy sima tűs :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 azok szelepek te :lol: a hűtőhöz közelebbi egy golyósszelep, ez nekem is ereszt, a másik emg egy sima tűs <_< :lol: Tudom! :lol: De nekem az eresztett, amiről hadoválok neked. :) amúgy nekem a tűs eresztett még mellette. :lol: Érdekes volt, mert nyomáspróbán átment, telenyomta gázzal, 3 nap múlva megyek reklamálni, hogy nemmegy, alapos nyomáspróba, minden ok, telenyomta gázzal, klíma beindít, gép meg reklamál, hogy erősen csökken a nyomás. :lol: Amúgy találtam képet. Hangyaf.sznyit látni a jobb alsó szélén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Tudom! <_< De nekem az eresztett, amiről hadoválok neked. :lol: amúgy nekem a tűs eresztett még mellette. :lol: Érdekes volt, mert nyomáspróbán átment, telenyomta gázzal, 3 nap múlva megyek reklamálni, hogy nemmegy, alapos nyomáspróba, minden ok, telenyomta gázzal, klíma beindít, gép meg reklamál, hogy erősen csökken a nyomás. :lol: Amúgy találtam képet. Hangyaf.sznyit látni a jobb alsó szélén. :lol: hát ott látni a 2csatit amiről én beszélek :lol: a legalsó gyertyakábel alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 hát ott látni a 2csatit amiről én beszélek :lol: a legalsó gyertyakábel alatt Dejó, akkor egyről beszéltünk. :lol: De mintha tovább is lennének még kapcsolók... <_< Áhh mindegy, majd meglátod, ha nem, akkor lefotózom neked. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Dejó, akkor egyről beszéltünk. :lol: De mintha tovább is lennének még kapcsolók... <_< Áhh mindegy, majd meglátod, ha nem, akkor lefotózom neked. :lol: utána bemegy a klímacső a hűtőbe, a kábelköteg meg meg fel, az akksi után van egy nagy stekker, és utána felmegy a tűzfalon levő relédobozba, onnan meg bemegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 utána bemegy a klímacső a hűtőbe, a kábelköteg meg meg fel, az akksi után van egy nagy stekker, és utána felmegy a tűzfalon levő relédobozba, onnan meg bemegy :lol: Jaja. De akkor hol van a rajzon jelzett többi cuccli? :lol: Egyáltalán milyen hőmérsékletet kéne érzékelnie, klíma bekapcsolásával azonnal indulnak a ventik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Jaja. De akkor hol van a rajzon jelzett többi cuccli? :lol: Egyáltalán milyen hőmérsékletet kéne érzékelnie, klíma bekapcsolásával azonnal indulnak a ventik. <_< pl h ne fagyjon szét a rendszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Én úgy vettem észre, hogy csak maga a műanyag lemez van. Ha nagyon félsz, hogy elfúrsz valamit akkor leveheted az egész panelt , és felfúrhatod úgy. Kiveszed a lámpakapcsolót, alatta van egy csavar, befúvórács mögött mégegy, egy meg el van dugva a kormányburkolat/műszeregységkeret mögé. de én sajnálnűm megfúrni, mert ha valamiért ki kell venni a tartót akkor mi lesz a lyukkal? Itt van egy "mögötte" kép.: http://kepfeltoltes.hu/090127/P9030015_www...ltoltes.hu_.jpg Nagyon köszönöm a szééép képet! Jó, hogy volt ilyened talonban! Azt hiszem óvatosan benyomok oda 2 db 10 mm hosszú lemezcsavart.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Igen...mondjuk ez mégse 20ezernél kezdődik. utána van írva, hogy 1.6...akkor ezek szerint mégse mindegy, hogy 1.4 vagy 1.8 <_< Győrbe van egy autósbolt...Oppá a neve, biztos sokan ismerik, azokat felhívtam, és 8500-at mondtak Szerintetek? Sokat törtem a fejem, hogy az "aláírásod"-ban szereplő szöveg milyen nyelven íródott. Elárulnád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Nagyon köszönöm a szééép képet! Jó, hogy volt ilyened talonban! Azt hiszem óvatosan benyomok oda 2 db 10 mm hosszú lemezcsavart.... Nincs mit. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fery22 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Hi.Most vettem egy opel astrát. És az lenne a problémám, hogy a kijelző szélen ahol a hőmérsékletet írná ki csak 3 kis vízszintes vonalka van helyette. Szívesen hallanék ötleteket, hogy mi lehet a probléma illetve a megoldásra. Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Hi.Most vettem egy opel astrát. És az lenne a problémám, hogy a kijelző szélen ahol a hőmérsékletet írná ki csak 3 kis vízszintes vonalka van helyette. Szívesen hallanék ötleteket, hogy mi lehet a probléma illetve a megoldásra. Előre is köszönöm -Nem jó a külső hőmérséklet jeladó,vagy nincs. -A kijelző csatlakozója,vagy valahol útközben kontakt hiba.(2,4-es láb a hőmérséklet) Az első lökösben kellene legyen gyárilag,azt hiszem a bal oldalon,alulról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Hi.Most vettem egy opel astrát. És az lenne a problémám, hogy a kijelző szélen ahol a hőmérsékletet írná ki csak 3 kis vízszintes vonalka van helyette. Szívesen hallanék ötleteket, hogy mi lehet a probléma illetve a megoldásra. Előre is köszönöm Ha a lökösben megtalálod a hőfok jeladót (akksi előtt, a lámpa alatt), lehúzod a vezetékről és egy cérnát kötsz rá. Lábasban vizet forralsz és a forrásba lévő vízbe belelógatod 1-2 másodpercre. Általában életre kelti. Ha nem, a delparts.hu webáruházban veszel kemény 2 eFt-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fery22 Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Köszönöm a hozzászólásokat és a tanácsokat. Holnap neki is esek és megpróbálom életre kelteni, persze csak ha van a vasba:) Majd írom a fejleményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Haverom szeretne olyat csinálni, hogy a G Astra műszerfalát átrakni az ö F Astrjájába. Gondolom jeledók kellenek teljesen újak, más fajták... Tud valaki segíteni ebben? Nekem azt mondta, hogy valami kapcsolási rajz kellene neki és majd a többit megoldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Haverom szeretne olyat csinálni, hogy a G Astra műszerfalát átrakni az ö F Astrjájába. Gondolom jeledók kellenek teljesen újak, más fajták... Tud valaki segíteni ebben? Nekem azt mondta, hogy valami kapcsolási rajz kellene neki és majd a többit megoldja. Megéri ez? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Ő tudja! De te mire gondolsz? Anyagilag, vagy a sok kinlódásra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Ő tudja! De te mire gondolsz? Anyagilag, vagy a sok kinlódásra gondolsz? Viszont, ha beül G után F-be, akkor ugyanott lesz minden :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Ő tudja! De te mire gondolsz? Anyagilag, vagy a sok kinlódásra gondolsz? Anyagilag szerintem nem lehet nagy kaland ( bár ebben nem vagyok teljesen biztos :lol: ), de kínlódni biztos, hogy fogtok vele, nem is keveset... De persze kinek mi a kevés / sok :lol: És az egész műszerfalat? Összes konzol, minden? Nem lenne egyszerűbb venni egy G-set? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Haverom szeretne olyat csinálni, hogy a G Astra műszerfalát átrakni az ö F Astrjájába. Gondolom jeledók kellenek teljesen újak, más fajták... Tud valaki segíteni ebben? Nekem azt mondta, hogy valami kapcsolási rajz kellene neki és majd a többit megoldja. Kis naív :D És az nem zavarja, hogy semmi se ugyanolyan? Csak egy egyszerű dolgot mondok: tankszintjelzés sosem lesz neki jó. De pl olyan sebességjeladót sem talál, ami pont annyi impulzust fog adni :lol: és még sorolhatnám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Kis naív :lol: És az nem zavarja, hogy semmi se ugyanolyan? Csak egy egyszerű dolgot mondok: tankszintjelzés sosem lesz neki jó. De pl olyan sebességjeladót sem talál, ami pont annyi impulzust fog adni :D és még sorolhatnám :D Ezek a negatív hullámok... Ezek a negatív hullámok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Ezek a negatív hullámok... Ezek a negatív hullámok :lol: Kelly hőseinek kicsit könnyebb dolga volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts