J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 De a Valeo-ról van valakinek tapasztalata? Teljesen jó lesz,ha komplett szettet veszel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Teljesen jó lesz,ha komplett szettet veszel. Komplett szettre gondoltam csak a bovden lenne valami más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Az az IC okozhat ilyen problémát, a műszeregység hátulján lévő. Egyébként nekem sosem működött ilyen "gyorsan". Nekem amikor nyit a termosztát akkor szokott ilyen gyorsan visszaesni a hőfok, persze nem fentről indul. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Háde nem azt kérdezte hol lehet meghúzni. :huh: Igaz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ő az oldalsó kis indexre gondolt, nem? Nem a fényszóró mellett lévőre, szerintem. :huh: A kerék felett lévő kis búráról beszéltem amihez szerintem a keréknél lehet felnyúlni csak ott van az a műanyag burkolat az ívben. :D Ez viszon ebből nem derül ki. :) Az első kerék fölött lévő műanyag burkolatot le lehet szedni úgyis,hogy a kereket nem szedem le,mert kilazult az index búra rögzítése és zörög mint az állat ha egy kicsit odalépek,nem kevés idegeskedést okozott mire kisilabizáltam ma délután,hogy honnan jön a hang gyorsításnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Előbb is eszembe juthatott volna a benzinkutas barátom akit egy kicsit körbeudvaroltam és hozott nekem beszállítói áron 4 litert. Mennyi az az ár? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 6ezer forintért hozta a 4literes magnatecet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 6ezer forintért hozta a 4literes magnatecet. Az nem is olyan rossz. ( Használd a válasz gombot, különben nem fogják tudni, kinek a hozzászólására reagáltál! :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Az nem is olyan rossz. ( Használd a válasz gombot, különben nem fogják tudni, kinek a hozzászólására reagáltál! :huh: ) Ahhoz képest,hogy az opel olajat 6900ft-ért vettem máshonnan,bár az 5 liter volt,de minek?:/ Szoktam csak néha kimarad. :) Sajnos benzinben elúszik ez a hasznom a 9 fölötti fogyasztással.És csak jövőhéten tudom megnézetni a kocsit. Termosztátból melyik márka a legjobb ár/érték arányú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Ahhoz képest,hogy az opel olajat 6900ft-ért vettem máshonnan,bár az 5 liter volt,de minek?:/ Szoktam csak néha kimarad. :) Sajnos benzinben elúszik ez a hasznom a 9 fölötti fogyasztással.És csak jövőhéten tudom megnézetni a kocsit. Termosztátból melyik márka a legjobb ár/érték arányú? Meg tudja valaki mondani, hogy mi az alapvető ( és mindenképp vizuális! ) különbség a hamisított és az oridzs Castrol olaj között? ( Régen, a kínai GM gyertyáknál simán ki lehetett szúrni, melyik a hamis és melyik a gyári ) Van itt az olajoknál ilyen megkülönböztető valami? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 ... Termosztátból melyik márka a legjobb ár/érték arányú? Sztem Gates-t, vagy Wahler-t szerezz, utóbbi asszem a gyári is ezekhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sztem Gates-t, vagy Wahler-t szerezz, utóbbi asszem a gyári is ezekhez. Utánuk nézek köszönöm. Beszarok,hogy az ezer forintos gyertyát is hamisítják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Utánuk nézek köszönöm. Beszarok,hogy az ezer forintos gyertyát is hamisítják. Wahler a gyári márka termosztátból, nem nagy tétel 1500-2500 pénz között mozognak, csak a cseréje a nagy munka le kell szedni hozzá a vezérlést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Wahler a gyári márka termosztátból, nem nagy tétel 1500-2500 pénz között mozognak, csak a cseréje a nagy munka le kell szedni hozzá a vezérlést! Én 3500-ért vettem. Te hol?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Én 3500-ért vettem. Te hol?? Mondjuk itt. Vagy esetleg innen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Mondjuk itt. Vagy esetleg innen. Az elsőnél nem láttam Wahlert, a másodiknál meg számold hozzá a postaköltséget is, és ott vagy majdnem, amit én írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Az elsőnél nem láttam Wahlert, a másodiknál meg számold hozzá a postaköltséget is, és ott vagy majdnem, amit én írtam. Jah, összekevertem a Valeóval. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 ...csak a cseréje a nagy munka le kell szedni hozzá a vezérlést! Neki nem kell :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Neki nem kell :huh: De jó neki, biztos azért honorálja a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Mondjuk itt. Vagy esetleg innen. De lehet, hogy az övébe is csak házzan van. NEkem az X14XE-be csak ilyen volt, Az meg 2x annyi. De akkor is megéri cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Cartársak, nekem most cseréltek termosztátot (is), és a motort pár fokkal alacsonyabban tartja: országút laza tempóban 91-92 fok körül, alapjárattal cammogásnál ventillátor 97 körül bekapcsol. Kb. 3 fokkal volt több mindkét érték az elmúlt 6 évben... Nekem azért cserélték most, mert hamár a vezérlés most van cserélve, akkor ideje ezt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
habati Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Sziasztok! Nekem x16szr van, 4 éve zavarom, kétszer kellett termot cserélni, mert nem zárt, nem jött ki a "kékből" a mutató csak álló helyzetben. A csere lehet, hogy volt fél óra, mert a szaki csak kibuktatta a felső lánckereket, pont annyi helye lett, hogy ki-befért a cucc. Más: Hogyan lehet hozzáférni a középkonzolon lévő fűtés, venti, légterelő megvilágító lámpájához? Kiégett a drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Sziasztok! Nekem x16szr van, 4 éve zavarom, kétszer kellett termot cserélni, mert nem zárt, nem jött ki a "kékből" a mutató csak álló helyzetben. A csere lehet, hogy volt fél óra, mert a szaki csak kibuktatta a felső lánckereket, pont annyi helye lett, hogy ki-befért a cucc. Más: Hogyan lehet hozzáférni a középkonzolon lévő fűtés, venti, légterelő megvilágító lámpájához? Kiégett a drága. Kormányburkolat le, a középkonzolból az összes csavar ki, van kettő a befúvórácsok mögött is, meg 4 a rádió alatti gumiburkolat alatt is. Az egész középkonzolt előrehúzod, le kell húzni a nagy csatit középről, majd ki tudod pattintani a 3 égőt tartó szerkezetet. A kormányburkolatot azért kel levenni, mert a középkonzolnak van egy nyúlványa ami alá megy és ott is van egy csavar. Ilyen foglalatban van a 3 rizsszemizzó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Más: Hogyan lehet hozzáférni a középkonzolon lévő fűtés, venti, légterelő megvilágító lámpájához? Kiégett a drága. Le kell szedni a középkonzolt.(2 csavar alul, a kijelző aljánál is vannak csavarok, a középső légbefúvóknál-azokat kipattintva meglátod, és ha jól emlékszem a kormány alatti műanyagot is le kell szedni mert annak a tövében takarásban van van még csavar..sőt, talán a műszeregység körüli műanyagot is le kell szedni...ja, és a középső tekerentyűben is van csavar.....de lehet hogy valahol tévedtem) ;) Nahát! Megelőzttek. Én leszedtem a konzolt(a fekete műanyagot), nem pattintottam ki hátul semmit-nem tudtam hogy úgy is lehet cserélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
habati Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Hali! Köszönöm a gyors válaszokat. A légbeömlők mögötti csavarokat nem találtam meg :-( A 3 tekerentyűből a középsőt (venti) nem tudtam lehúzni, nem mertem erőltetni. Azt le kell szedni? A két szélső mögötti csavarokat megleltem azokat is ki kell venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts