Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák

hemi

Recommended Posts

Na ezt hogyan csinálja? :)

Nem tudom mi az az IC amit daykiller emlitett, de nem lehet hogy a fickó bütykölés közben egyik-másik vezetéket rossz helyre dugta? Rákötötte vagy zárlatozott a hőfok jeladó vezetéke a fordulatszámmérő vezetékével. :D Hiszen emlitették már itt hogy attól még hogy nincs olyan műszeregységed a vezetéke már be lehet oda készitve gyárilag is. :huh:

Megosztás:

Az első kerék fölött lévő műanyag burkolatot le lehet szedni úgyis,hogy a kereket nem szedem le,mert kilazult az index búra rögzítése és zörög mint az állat ha egy kicsit odalépek,nem kevés idegeskedést okozott mire kisilabizáltam ma délután,hogy honnan jön a hang gyorsításnál.

Megosztás:

Az első kerék fölött lévő műanyag burkolatot le lehet szedni úgyis,hogy a kereket nem szedem le,mert kilazult az index búra rögzítése és zörög mint az állat ha egy kicsit odalépek,nem kevés idegeskedést okozott mire kisilabizáltam ma délután,hogy honnan jön a hang gyorsításnál.

Az indexbúrát egy csavar rögzíti a fényszóró oldalához. Fentről, a zárhíd felől tudod meghúzni.

Megosztás:

De ha mégis a saját utadat járnád a válasz igen. :huh:

Megosztás:

Az indexbúrát egy csavar rögzíti a fényszóró oldalához. Fentről, a zárhíd felől tudod meghúzni.

Ő az oldalsó kis indexre gondolt, nem? Nem a fényszóró mellett lévőre, szerintem. :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.