skj69 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Napsütéses bódog szombatot!Na kivillogtattam a hibakódokat,de nem írt semmit!Ez is valami.Képzeljétek mi vót a bajja a gépsárkányak,kiszedtem a gyertyákat és akkor vettem észre,hogy az egyik el van repedve!!/porcelán/Azt hittem,hogy felrobbanok,pedig négy szemmel is néztem.Azóta jó a masina. Hááát,mindig tanul az embör fia!Csőváz! :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Napsütéses bódog szombatot!Na kivillogtattam a hibakódokat,de nem írt semmit!Ez is valami.Képzeljétek mi vót a bajja a gépsárkányak,kiszedtem a gyertyákat és akkor vettem észre,hogy az egyik el van repedve!!/porcelán/Azt hittem,hogy felrobbanok,pedig négy szemmel is néztem.Azóta jó a masina. Hááát,mindig tanul az embör fia!Csőváz! :D :D :huh: Legalább már tudod mivel kell kezdeni a gyújtásprobléma ellenőrzését. Tegnap vettem én is egy 16-os gyertyakulcsot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Legalább már tudod mivel kell kezdeni a gyújtásprobléma ellenőrzését. Tegnap vettem én is egy 16-os gyertyakulcsot. :huh: 16-os gyertyakulcsal kell kezdeni a gyújtásprobléma ellenőrzését? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 16-os gyertyakulcsal kell kezdeni a gyújtásprobléma ellenőrzését? :huh: :) Valószínűleg nem tudod kézzel kitekerni a gyertyákat, hogy ellenőrizd az állapotukat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Valószínűleg nem tudod kézzel kitekerni a gyertyákat, hogy ellenőrizd az állapotukat. :huh: Nálad a pont :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Természetes, de ha mondjuk 15-20 mm-el szélesebb a hütő, ezáltal esetleg 1m2-el nagyobb lenne a leadási felület akkor ez már nem lenne! :huh: Ha nagyobb a hűtő a szükségesnél, akkor nagyon nagy lehet a különbség a kimenő és belépő vízhőmérsékletek között a blokkban, ami nem hasznos dolog :) A ventilátor azért van, hogy dugóban ellássa a menetszél dolgát, nem kell hibának érezni, ha sokat megy ilyenkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Ha nagyobb a hűtő a szükségesnél, akkor nagyon nagy lehet a különbség a kimenő és belépő vízhőmérsékletek között a blokkban, ami nem hasznos dolog :huh: A ventilátor azért van, hogy dugóban ellássa a menetszél dolgát, nem kell hibának érezni, ha sokat megy ilyenkor :) Hello! Hogy tudom biztosan megállapítani a hôgomba állapotát? Tavalyhoz képest ugy emlékszem 98-nál bekapcsolt volt a venti de Febr.-ban voltam Vásárhelyen és az ottani nyári klíma meg az araszolás tette a dolgát és jócskán felment a hômérséklet. Szinte 100 foknál volt a mutató de a venti még mindig nem indult. Mit tegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Hello! Hogy tudom biztosan megállapítani a hôgomba állapotát? Tavalyhoz képest ugy emlékszem 98-nál bekapcsolt volt a venti de Febr.-ban voltam Vásárhelyen és az ottani nyári klíma meg az araszolás tette a dolgát és jócskán felment a hômérséklet. Szinte 100 foknál volt a mutató de a venti még mindig nem indult. Mit tegyek? Az is lehet hogy csak a műszered csal. Vagy a műszer gombája. A ventit tudod ellenőrizni a szenzora csatijának áthidalásával, magát a szenzort viszont csak úgy, ha forró vízbe teszed (edénybe), és ott kapcsol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Az is lehet hogy csak a műszered csal. Vagy a műszer gombája. A ventit tudod ellenőrizni a szenzora csatijának áthidalásával, magát a szenzort viszont csak úgy, ha forró vízbe teszed (edénybe), és ott kapcsol. Fingom nincs melyik bizbazt kell áthidalnom, a segítséged kérném, többeközt azt is, hogy mire vigyázzak stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Fingom nincs melyik bizbazt kell áthidalnom, a segítséged kérném, többeközt azt is, hogy mire vigázzak stb... Szemben állva az autóval, a hűtő bal szélén kell lennie egy kettő- vagy háromvezetékes érzékelőnek. Ott kell összehidalni. Lehetőleg ne testelj sehova, az érzékelőben problémát nem tudsz okozni, mert csak 12V van ott. :huh: Lehúzod a csatit és összeérinted a csatlakozási pontokat egy darab vékony dróttal a csatlakozóban. Egyszerre csak egyet, ne egyszerre a hármat (ha háromvezetékes a csati). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hűtőventillátor letesztelve. Kifogtam ma délelőtt a körúton egy tartós dugót és a vizem simán felment 100fok fölé.kb.102foknál kapcsolt be és visszahűtötte a vizet 95fokig aztán az megint visszament 102-re és megint vissza.Ezt játszottuk a Petőfi hídig.Aztán amikor egy két kilómétert mehetek tartósan akkor lehül jóval 90fok alá majdnem a kék tartományig is visszasüllyed néha. Ma megnézetem a termosztátot és a hőgombát.Szóval akkor azt mondjátok az álló helyzetben 100fölé melegedés általános és természetes dolog az astráknál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Azt mondom: -csal a hőmérőd, felfele -szar a termosztátod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 És ami még nem tetszik! 9 fölötti a fogyasztásom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 És ami még nem tetszik! 9 fölötti a fogyasztásom. Azt mondom: -csal a hőmérőd, felfele -szar a termosztátod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Köszönöm a tanácsokat :huh: Már vinném a szerelőhöz ha hívna az ember de nem hív. Ha így használom kényszerből akkor azzal ártok a motornak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Köszönöm a tanácsokat :huh: Már vinném a szerelőhöz ha hívna az ember de nem hív. Ha így használom kényszerből akkor azzal ártok a motornak? Még egy napot kibír! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Még egy napot kibír! :huh: :) De eddig is így használtam és az az egy nap lehet lesz egy hét is.Nem csinál valami galibát amikor 102fokról lehűl majdnem a kék tartományig a víz?Az azért már jelentős hőmérséklet ingadozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 :huh: De eddig is így használtam és az az egy nap lehet lesz egy hét is.Nem csinál valami galibát amikor 102fokról lehűl majdnem a kék tartományig a víz?Az azért már jelentős hőmérséklet ingadozás. Nem lesz baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem lesz baja. Szegény Bajaiak, most hogy megrémülhettek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hűtőventillátor letesztelve. Kifogtam ma délelőtt a körúton egy tartós dugót és a vizem simán felment 100fok fölé.kb.102foknál kapcsolt be és visszahűtötte a vizet 95fokig aztán az megint visszament 102-re és megint vissza.Ezt játszottuk a Petőfi hídig.Aztán amikor egy két kilómétert mehetek tartósan akkor lehül jóval 90fok alá majdnem a kék tartományig is visszasüllyed néha. Ma megnézetem a termosztátot és a hőgombát.Szóval akkor azt mondjátok az álló helyzetben 100fölé melegedés általános és természetes dolog az astráknál? És ami még nem tetszik! 9 fölötti a fogyasztásom. Hőfokjeladót cserélj elsőnek kb 1000Ft. Mikor volt a gépsas utoljára meghajtva? Ecotech,nem szabad alacsony fordulaton használni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hőfokjeladót cserélj elsőnek kb 1000Ft. Mikor volt a gépsas utoljára meghajtva? Ecotech,nem szabad alacsony fordulaton használni. :huh: Mivel még csak 700km-t mentem vele amióta nálam van és nem vagyok tisztában még mindig a műszaki állapotával ezért nem hajtottam meg. Nem fogom szétpörgetni de azt észrevettem,hogy a 2500-s fordulatot szereti,onnan dinamikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mivel még csak 700km-t mentem vele amióta nálam van és nem vagyok tisztában még mindig a műszaki állapotával ezért nem hajtottam meg. Nem fogom szétpörgetni de azt észrevettem,hogy a 2500-s fordulatot szereti,onnan dinamikus. Nyugodtan fprgasd el melegen 4000-ig. Az ecotech nem szereti az alacsony fordulatot, 3000 felett éled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Először azért megnézetem a termosztátot,utána járunk a vízingadozásnak,berakom az új generátorszíjat meg a hiányzó görgőt ami még nincs meg,kicseréltetem a kuplungszerkezetet,lecserélem az opel olajat mert tudtam olcsón szerezni castrol magnatecet már itt porosodik a szobában.Előbb is eszembe juthatott volna a benzinkutas barátom akit egy kicsit körbeudvaroltam és hozott nekem beszállítói áron 4 litert. Szóval majd ha ezeket rendbe tudom akkor próbálgatom majd a képességeit,addig pedig 2500-nál szépen elváltogatok,bár nem is kell nagyon tovább taposni szépen lehet vele haladni így is.Azért 3000-nél már van hangja a motornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Azért 3000-nél már van hangja a motornak. :huh: És 6000-en? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 :huh: És 6000-en? :) Hogy mi?Mi vaaan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts