etna Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Mit fog szólni hozzá a motor ha megyek vele néhány 100 métert légszűrő nélkül? Kíváncsi vagyok hogy érezhető-e a külömbség, mert ha nem, akkor hanyagolnám a direktszűrő/betét verziókat. Mondjuk egy km, viszonylag pormentes úton nem okoz semmien marandó elváltozást a motorban légszűrő nélkül, ugye? :oops: Anno a versenytrabinkban simán végigmentünk egy versenyt egy kifeszített nejlonharisnyával az üres légszűrőházon, pedig ott volt por rendesen... De abban nem voltak szelepek :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
etna Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 A lemez legyen legalább 3mm vastag acél, vagy 5mm vastag alu. Különben nem lesz valami tartós. :) Az enyémet egy kiselejtezett útjelző táblából gányoltam össze és nagyon cool :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Kiselejtezett útjelzőtábla mi?? :) Nekem is olyanból készült a sportdob a mocimra. Csak gyorsan és titokban kellett kiselejtezni a buszmegállóból. :oops: Amúgy a légszűrőt levenni/sportlégszűrőt rátenni nem elég, attól csak hörögni fog. Illik beállíttatni a motort. De csodák nincsenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Kiselejtezett útjelzőtábla mi?? :) Nekem is olyanból készült a sportdob a mocimra. Csak gyorsan és titokban kellett kiselejtezni a buszmegállóból. :oops: Amúgy a légszűrőt levenni/sportlégszűrőt rátenni nem elég, attól csak hörögni fog. Illik beállíttatni a motort. De csodák nincsenek. Hogy lehet beállítani a motort direktszűrőhöz, sportgyertyához és sportdobhoz? Csak chippel? Mert gondolom akkor minden új alkatrészhez hozzá kellene hangolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Szerintem ezt a Tuning topicban a cartársak jobban tudják, mert én egyszer próbáltam a KawGPX750R-en, pedig az csak sima karbis, de akkor is vihettem a karbisort szinkrontesztre, úgy eltekergettem mindent. :oops: Azóta nem próbáltam semmit, mert így is benyeli a moci a 12 litert simán. És Astrákra is igaz a fizika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Astrán nincs mit hozzálőni, max a chipben a MAP-szenzor tábláját. Nekem a WRC Astrán 4mm-es acélból van a kartervédő, de már benne van magyarország domborzati térképe. És az a poén, hogy ezen ütések nagy részét nem versenyen szerezte, hanem közúton. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Nekem az csak most fog bekerülni Gabi, már érzem nem sokáig lesz szűz, igaz nekem csak RC astrám van... Uhuhu thx a sok segítséget. Na a helyzte pillangóig végig ellenőriztem mindent ohne szakadás, csa a minimális repedések. Viszont pont a pillangó előtt van egy levezetés (ami nekem nincs a c20xe-n) és ez a gumacső a szelepfedéllbe mejen bele kb 20 cm hosszú na ezen van alul 1 kis lyuk. No ez mi lehet? Amúgy meg a szívósornál mikor fujdogáltam elég erőteljesen visszaesett a fordulat, de egyszer sem fulladt le teljesen a moci. Akkor lehet csak shimán falsot szív? Na jó mejek me' ma még dolgozni is illene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 "na ezen van alul 1 kis lyuk. No ez mi lehet? " Szívás. 8) Lyukas a kartergázvisszavezető cső, és ez okozhat problémát. Megtréfálja a légtömegmérőt/MAP szenzort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 azt mondo Gabi lehet ő a felelős az üresben való várakozás közben fordszám ingadozásért, majd induláskor a dadogásért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Nekem az csak most fog bekerülni Gabi, már érzem nem sokáig lesz szűz, igaz nekem csak RC astrám van... Uhuhu thx a sok segítséget. Na a helyzte pillangóig végig ellenőriztem mindent ohne szakadás, csa a minimális repedések. Viszont pont a pillangó előtt van egy levezetés (ami nekem nincs a c20xe-n) és ez a gumacső a szelepfedéllbe mejen bele kb 20 cm hosszú na ezen van alul 1 kis lyuk. No ez mi lehet? Amúgy meg a szívósornál mikor fujdogáltam elég erőteljesen visszaesett a fordulat, de egyszer sem fulladt le teljesen a moci. Akkor lehet csak shimán falsot szív? Na jó mejek me' ma még dolgozni is illene :) ha pont a pillangó szelepház alatt van ami a szivósorbva megy bele egy gumicső??? az nekem is eldugult már a szivósorba bemenő furat. az tud okozni alapjárat ingadozást!!!!!! én ezért cseréltem alapjárati motort, és közben az a furat volt eldugulva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 pont a pillangó elött, de úgyis mond6juk,h felett :) de közben Gabi már felhomályosított :wink: Na meglássuk első körben az a gumát cserélem ha nem változik, akkor tömítés, ha esse segít akkor Ákos kell majd a mocid.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Nekem a WRC Astrán ......Ez tetszik :) :) :) :P Eszembe jutnak mélykék szavai " csak úgy zizegtek a falevelek..." Én Pécsen vettem műanyagot 2.200 Ft.-ért ha jól emlékszem. Nekem kurvára bejött, azóta lehet akármekkora esső, másnap nem avval az ordenálé ékszíjhangal indul az autó. Jakab és Társa Kft. 72/ 551-441 próbáld meg felhívni ha gondolod. Képet nem tudsz mellékelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ma sikerült szereznem egy gyári motortérvédőt! /egy hónapja várom/ Holnap elviszem az egyik haver leveszi rólla sablont, és csinál üvegszálaszból olyat mint az eredeti! Az árát még nem tudom, majd csinálok az eredetiről képet + arról is amit csinált. Csak nem tudom mikor lesz meg :) , most nagyon sok dolga van, a sablont is csak egy félórás alkudozás után vállalta el! :) Majd írok, ha van fejlemény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Majd írok, ha van fejlemény! Lenne rá érdeklődés, ha relatíve tartós a cucc. Csak jelzem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Lenne rá érdeklődés, ha relatíve tartós a cucc. Csak jelzem. :) Hát 3 mm vastag üvegszálas, szar nem lehet , mert hajókat is csinálnak belőlle! Igaz az 5-6 mm vasatg! :smt102 Szerintem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Részemről is érdeklődés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Szintén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 :D :P Leszakadt ma a hátsó kipufogódob felett lévő hővédőlemezem /csak azt nem tudom hogyan, meg mitől :evil: /, nem akartam elhagyni, kikötöttem egy kötegelővel. Ja, Pesten voltam ma, a reptérre bevezető útnál hallottam valami furcsa hangot hátúlról! :? Hát az volt. Hány csavarral van ez rögzítve? A kaszniba van beleépítve /szerintem igen/, vagy átmenő csavar? Mert volt nálam szerszám, de simán szétszakítottam a csavart /nem akart megmozdulni/. Holnap valamit kezdenem kell vele, mert elég rossz hangja van! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 :D :P Leszakadt ma a hátsó kipufogódob felett lévő hővédőlemezem /csak azt nem tudom hogyan, meg mitől :evil: /, nem akartam elhagyni, kikötöttem egy kötegelővel. Ja, Pesten voltam ma, a reptérre bevezető útnál hallottam valami furcsa hangot hátúlról! :? Hát az volt. Hány csavarral van ez rögzítve? A kaszniba van beleépítve /szerintem igen/, vagy átmenő csavar? Mert volt nálam szerszám, de simán szétszakítottam a csavart /nem akart megmozdulni/. Holnap valamit kezdenem kell vele, mert elég rossz hangja van! :roll: 4 csavar van a kasztnihoz hegesztve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Nekem meg katalizátor fölé kellene ilyen lemez,ha tud valaki!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Sziasztok! Nekem egy bontós igért motorvédő lemezt, azt mondta megy ki cuccokért és hoz kb. 5-6000ft -ért. Hát kiváncsi vagyok sikerül-e neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 :D :P Leszakadt ma a hátsó kipufogódob felett lévő hővédőlemezem Nekem a kipufogós azt mondta simán kidobható a hátsó, mert ott már nem véd semmit. A csavarok meg simán beleszakadnak még csavarlazító erőteljes használata mellett is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ma sikerült szereznem egy gyári motortérvédőt! /egy hónapja várom/ Holnap elviszem az egyik haver leveszi rólla sablont, és csinál üvegszálaszból olyat mint az eredeti! Az árát még nem tudom, majd csinálok az eredetiről képet + arról is amit csinált. Csak nem tudom mikor lesz meg :D , most nagyon sok dolga van, a sablont is csak egy félórás alkudozás után vállalta el! :P Majd írok, ha van fejlemény! Na????Van valami? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Na????Van valami? :?: Péntekre ígérte, hogy a forma kész lesz, meg lehet hogy egy az újakból. Ha megyek az eredetiért csinálok fényképeket!! Sínen van a dolog nem kell megijedni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Péntekre ígérte, hogy a forma kész lesz, meg lehet hogy egy az újakból. Ha megyek az eredetiért csinálok fényképeket!! Sínen van a dolog nem kell megijedni! :wink: :supz: :supz: :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts