Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák

hemi

Recommended Posts

Mit fog szólni hozzá a motor ha megyek vele néhány 100 métert légszűrő nélkül? Kíváncsi vagyok hogy érezhető-e a külömbség, mert ha nem, akkor hanyagolnám a direktszűrő/betét verziókat. Mondjuk egy km, viszonylag pormentes úton nem okoz semmien marandó elváltozást a motorban légszűrő nélkül, ugye? :oops:

Anno a versenytrabinkban simán végigmentünk egy versenyt egy kifeszített nejlonharisnyával az üres légszűrőházon, pedig ott volt por rendesen... De abban nem voltak szelepek :) :)

Megosztás:

Kiselejtezett útjelzőtábla mi?? :) Nekem is olyanból készült a sportdob a mocimra. Csak gyorsan és titokban kellett kiselejtezni a buszmegállóból. :oops:

Amúgy a légszűrőt levenni/sportlégszűrőt rátenni nem elég, attól csak hörögni fog. Illik beállíttatni a motort. De csodák nincsenek.

Megosztás:

Kiselejtezett útjelzőtábla mi?? :) Nekem is olyanból készült a sportdob a mocimra. Csak gyorsan és titokban kellett kiselejtezni a buszmegállóból. :oops:

Amúgy a légszűrőt levenni/sportlégszűrőt rátenni nem elég, attól csak hörögni fog. Illik beállíttatni a motort. De csodák nincsenek.

Hogy lehet beállítani a motort direktszűrőhöz, sportgyertyához és sportdobhoz? Csak chippel? Mert gondolom akkor minden új alkatrészhez hozzá kellene hangolni.

Megosztás:

Szerintem ezt a Tuning topicban a cartársak jobban tudják, mert én egyszer próbáltam a KawGPX750R-en, pedig az csak sima karbis, de akkor is vihettem a karbisort szinkrontesztre, úgy eltekergettem mindent. :oops: Azóta nem próbáltam semmit, mert így is benyeli a moci a 12 litert simán. És Astrákra is igaz a fizika.

Megosztás:

Nekem az csak most fog bekerülni Gabi, már érzem nem sokáig lesz szűz, igaz nekem csak RC astrám van...

Uhuhu thx a sok segítséget.

Na a helyzte pillangóig végig ellenőriztem mindent ohne szakadás, csa a minimális repedések.

Viszont pont a pillangó előtt van egy levezetés (ami nekem nincs a c20xe-n) és ez a gumacső a szelepfedéllbe mejen bele kb 20 cm hosszú na ezen van alul 1 kis lyuk. No ez mi lehet?

Amúgy meg a szívósornál mikor fujdogáltam elég erőteljesen visszaesett a fordulat, de egyszer sem fulladt le teljesen a moci.

Akkor lehet csak shimán falsot szív?

Na jó mejek me' ma még dolgozni is illene :)

Megosztás:

Nekem az csak most fog bekerülni Gabi, már érzem nem sokáig lesz szűz, igaz nekem csak RC astrám van...

Uhuhu thx a sok segítséget.

Na a helyzte pillangóig végig ellenőriztem mindent ohne szakadás, csa a minimális repedések.

Viszont pont a pillangó előtt van egy levezetés (ami nekem nincs a c20xe-n) és ez a gumacső a szelepfedéllbe mejen bele kb 20 cm hosszú na ezen van alul 1 kis lyuk. No ez mi lehet?

Amúgy meg a szívósornál mikor fujdogáltam elég erőteljesen visszaesett a fordulat, de egyszer sem fulladt le teljesen a moci.

Akkor lehet csak shimán falsot szív?

Na jó mejek me' ma még dolgozni is illene :)

ha pont a pillangó szelepház alatt van ami a szivósorbva megy bele egy gumicső???

az nekem is eldugult már a szivósorba bemenő furat.

az tud okozni alapjárat ingadozást!!!!!! én ezért cseréltem alapjárati motort, és közben az a furat volt eldugulva...

Megosztás:

Nekem a WRC Astrán ......
Ez tetszik :) :) :) :P

Eszembe jutnak mélykék szavai " csak úgy zizegtek a falevelek..."

Én Pécsen vettem műanyagot 2.200 Ft.-ért ha jól emlékszem.

Nekem kurvára bejött, azóta lehet akármekkora esső, másnap nem avval az ordenálé ékszíjhangal indul az autó.

Jakab és Társa Kft. 72/ 551-441 próbáld meg felhívni ha gondolod.

Képet nem tudsz mellékelni?

Megosztás:

Ma sikerült szereznem egy gyári motortérvédőt! /egy hónapja várom/

Holnap elviszem az egyik haver leveszi rólla sablont, és csinál üvegszálaszból olyat mint az eredeti!

Az árát még nem tudom, majd csinálok az eredetiről képet + arról is amit csinált.

Csak nem tudom mikor lesz meg :) , most nagyon sok dolga van, a sablont is csak egy félórás alkudozás után vállalta el! :)

Majd írok, ha van fejlemény!

Megosztás:

:D :P Leszakadt ma a hátsó kipufogódob felett lévő hővédőlemezem /csak azt nem tudom hogyan, meg mitől :evil: /, nem akartam elhagyni, kikötöttem egy kötegelővel.

Ja, Pesten voltam ma, a reptérre bevezető útnál hallottam valami furcsa hangot hátúlról! :? Hát az volt.

Hány csavarral van ez rögzítve?

A kaszniba van beleépítve /szerintem igen/, vagy átmenő csavar? Mert volt nálam szerszám, de simán szétszakítottam a csavart /nem akart megmozdulni/. Holnap valamit kezdenem kell vele, mert elég rossz hangja van! :roll:

Megosztás:

:D :P Leszakadt ma a hátsó kipufogódob felett lévő hővédőlemezem /csak azt nem tudom hogyan, meg mitől :evil: /, nem akartam elhagyni, kikötöttem egy kötegelővel.

Ja, Pesten voltam ma, a reptérre bevezető útnál hallottam valami furcsa hangot hátúlról! :? Hát az volt.

Hány csavarral van ez rögzítve?

A kaszniba van beleépítve /szerintem igen/, vagy átmenő csavar? Mert volt nálam szerszám, de simán szétszakítottam a csavart /nem akart megmozdulni/. Holnap valamit kezdenem kell vele, mert elég rossz hangja van! :roll:

4 csavar van a kasztnihoz hegesztve.

Megosztás:

:D :P Leszakadt ma a hátsó kipufogódob felett lévő hővédőlemezem

Nekem a kipufogós azt mondta simán kidobható a hátsó, mert ott már nem véd semmit. A csavarok meg simán beleszakadnak még csavarlazító erőteljes használata mellett is :D

Megosztás:

Ma sikerült szereznem egy gyári motortérvédőt! /egy hónapja várom/

Holnap elviszem az egyik haver leveszi rólla sablont, és csinál üvegszálaszból olyat mint az eredeti!

Az árát még nem tudom, majd csinálok az eredetiről képet + arról is amit csinált.

Csak nem tudom mikor lesz meg :D , most nagyon sok dolga van, a sablont is csak egy félórás alkudozás után vállalta el! :P  

Majd írok, ha van fejlemény!

Na????Van valami? :?:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.