mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 ....És ha jó lenne bele? Lenne vmi megoldás?.... Gondolj bele, hogy mennyivel több van belőle, főleg 2.0 Vectra-ból. Illetve volt Giltner Attilának is egy ilyen eladó alkatrésze, nem tudom, hogy megvan-e még neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 ....Úgyhogy érdeklődd körbe a bontókat!.... Tényleg kicsit szétszórt vagy :) Patacsi lemardt a hozzászólásodból :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Opel16v Thx!! Váltó..azzal sztem nincs baj..esetleg a szonkrongyürük :? Néha kicsit darálosan veszi a 3ast :? Illetve a kuplungom nem az igazi. Szó szerint padlóig ki kell nyomnom, mert különben reccseg, darál, vagy nem is tok váltani.. Állitani nem tudtak rajta, mert be van rohadva a bowden végén a "cucc"...de ezt már megszoktam...csak gyorsulásokkor xar :wink: Légtömeg mérö..jaja..mondta is ákos, hogy a régi pl. náluk egy tizessel több :? Majd megkérem, nézzen már utána, hogy mely tipusokban van még ilyen. Mélykék76 Thx 5leteket!! opel16v-s "beszolásod" :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 LACI4 KI NE DOBD AZT A LÉGTÖMEGMÉRŐT!!!!!! Hátha meg lehet csinálni. Van egy-két ismerősöm, nekik mindenképp megérné megmutatni! Írj egy emailt <mailto: kérésre törölve > ide </mailto>. Nem ígérek semmit, de próba cseresznye. Szerk: ivannorbi (2008. 02. 19) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Nálunk van egy c20ne omega is, annak a légtömegmérője úgy működik, hogy egy vitorlát elfordít a légáram. A c20xe valami egész más. Persze lehet, hogy csak a működési elve más, és a karakterisztikája ugyanaz, de kétlem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Ment a mail. és jól látod..sajna ebben semmi vitorla nincs. Hanem vmi panel szerüség, ami gözöm sincs hogyan, de vmi elektromos modon mér. nem elmozdulásból :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Válaszmél ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Pedig azt a kuplungot be kellene lőni, mert szétdarálod a szinrongyűrűket! www.patacsi.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Ök belönék? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Nem. Fáziskésés bepótlása. :) Az nem indok hogy kicsit berozsdált a kockaanya, sprayt neki!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Ebben már nem sima kocek anya van :) Illetve az, de ilyen furi szerkentyüben... http://laci4.uw.hu/GSI/kuplung.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Én 1x már állítottam egy 93-as GSi-n, de azon ugyanolyan volt, mint az enyémben, a kocekaanya. :) Ez sem lehet lehetetlen küldetés. Jobban jársz, ha kiakasztod a villából (villát hátranyomod, kiakasztod oldalra belőle), majd a pedálból is (műszerfal aljánál közvetlen a borítás előtt a pedál tetején), és kihúzod az egész bowdent. Kint jobban ki lehet ötölni a megoldást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 http://laci4.uw.hu/GSI/kuplung.jpg vazze micsoda szakrajz LOL LOL LOL kééész megdöglök :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Gyerekek, hamár váltóknál tartunk... Szóval nemrég ugyebár összetörtem apám kocsiját (c20ne omega). Annó teleírtam vele az indexet. Törés után előre állt a váltókar. Mostanra helyreállították a kocsit, azonban a sebváltókar továbbra is nagyon előre áll. Pontosan és szépen vált (bárcsak ilyen lenne a gsi-mben is), semmi sem recseg, de 1 és 3 sebességben olyan a kar állása, mintha üresben lenne, amikor üresben van 2 és 4 nek tűnik... Mi baja lehet? Nincs ott valami beállítórudazat, ami férlreáll? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 A homlokfalnál van a váltórudazat illesztése a motortér felől, azon van egy racsni, amire ráhúzod a szorítókötésű folytatást. Ott lehet állítani, de egy ember sokat tud szarakodni vele, ketten könnyebben megy. Legalábbis F Astráknál így van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 vazze micsoda szakrajz LOL LOL LOL kééész megdöglök :) :o Adok én neked!! Kiröhögni az én jó kis rajzom... na megállj csak! :wink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Az biztos hogy nagyon komoly az a rajz! :) Az Én arcomat is begörbítette... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 örülök Hogy örömet szereztem mindenkinek :twisted: :wink: :) :) Szakrajzott utoljára asszem '94ben gyakoroltam...és ez nem is annak készült...no meg akkor még nem volt lehetöségem fényképezgetni... Azért minden kivehetö rajta..vagy neeeem? :twisted: :) 8) Ki akar kijönni egy körre? :wink: /me szeretné agyonveretni magát :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 Nem kell zokon venni! :) Szerintem nyithatnál egy humoros karikatúra kiállítást autós témában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 :twisted: Nem Vettem Zokon!! :twisted: :wink: Tényleg nem Humoros karikatura.. : sajna csak ezt az egy képet követtem el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április14, 2004 Megoszt Elküldve Április14, 2004 jah jo kis rajz!hasonlo dolgokkal jellemzem én is a kocsi részeit....izé meg bigyókkal speciel teli van az astrám is :) legalább is számomra izé meg bigyó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Laci quattro! Vazze.........ez tényleg komoly.......eddig még nem néztem........de most! :D :P ;) :D :D :D Nem vagy te annyira hülye mint amit a mellékelt ábra sugall :) :) :) :mrgreen: Kell 2 bigyó az autómba elöre mert ugy himbálodzik mint egy busz :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Na megállj!! Adok én neked bigyót, csak kapjak olyan "izét" a tütümbe.. :wink: Aztán mehetünk buszozni :) Amugy ez már igen rég készült! Még tavaly vmikor.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Laci! Veled csak 100-ig versenyzek :) Utánna inkább sétakocsikázok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Laci! Nincs kedved motorteret mosni? :mrgreen: BOCCCSSS ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts