mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 ....És ha jó lenne bele? Lenne vmi megoldás?.... Gondolj bele, hogy mennyivel több van belőle, főleg 2.0 Vectra-ból. Illetve volt Giltner Attilának is egy ilyen eladó alkatrésze, nem tudom, hogy megvan-e még neki.
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 ....Úgyhogy érdeklődd körbe a bontókat!.... Tényleg kicsit szétszórt vagy :) Patacsi lemardt a hozzászólásodból :wink:
Laci4 Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Opel16v Thx!! Váltó..azzal sztem nincs baj..esetleg a szonkrongyürük :? Néha kicsit darálosan veszi a 3ast :? Illetve a kuplungom nem az igazi. Szó szerint padlóig ki kell nyomnom, mert különben reccseg, darál, vagy nem is tok váltani.. Állitani nem tudtak rajta, mert be van rohadva a bowden végén a "cucc"...de ezt már megszoktam...csak gyorsulásokkor xar :wink: Légtömeg mérö..jaja..mondta is ákos, hogy a régi pl. náluk egy tizessel több :? Majd megkérem, nézzen már utána, hogy mely tipusokban van még ilyen. Mélykék76 Thx 5leteket!! opel16v-s "beszolásod" :) :)
Guest Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 LACI4 KI NE DOBD AZT A LÉGTÖMEGMÉRŐT!!!!!! Hátha meg lehet csinálni. Van egy-két ismerősöm, nekik mindenképp megérné megmutatni! Írj egy emailt <mailto: kérésre törölve > ide </mailto>. Nem ígérek semmit, de próba cseresznye. Szerk: ivannorbi (2008. 02. 19)
Guest Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Nálunk van egy c20ne omega is, annak a légtömegmérője úgy működik, hogy egy vitorlát elfordít a légáram. A c20xe valami egész más. Persze lehet, hogy csak a működési elve más, és a karakterisztikája ugyanaz, de kétlem....
Laci4 Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Ment a mail. és jól látod..sajna ebben semmi vitorla nincs. Hanem vmi panel szerüség, ami gözöm sincs hogyan, de vmi elektromos modon mér. nem elmozdulásból :?
opel16v Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Pedig azt a kuplungot be kellene lőni, mert szétdarálod a szinrongyűrűket! www.patacsi.hu :)
opel16v Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Nem. Fáziskésés bepótlása. :) Az nem indok hogy kicsit berozsdált a kockaanya, sprayt neki!!! :wink:
Laci4 Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Ebben már nem sima kocek anya van :) Illetve az, de ilyen furi szerkentyüben... http://laci4.uw.hu/GSI/kuplung.jpg
opel16v Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Én 1x már állítottam egy 93-as GSi-n, de azon ugyanolyan volt, mint az enyémben, a kocekaanya. :) Ez sem lehet lehetetlen küldetés. Jobban jársz, ha kiakasztod a villából (villát hátranyomod, kiakasztod oldalra belőle), majd a pedálból is (műszerfal aljánál közvetlen a borítás előtt a pedál tetején), és kihúzod az egész bowdent. Kint jobban ki lehet ötölni a megoldást. :)
redline Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 http://laci4.uw.hu/GSI/kuplung.jpg vazze micsoda szakrajz LOL LOL LOL kééész megdöglök :) :)
Guest Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Gyerekek, hamár váltóknál tartunk... Szóval nemrég ugyebár összetörtem apám kocsiját (c20ne omega). Annó teleírtam vele az indexet. Törés után előre állt a váltókar. Mostanra helyreállították a kocsit, azonban a sebváltókar továbbra is nagyon előre áll. Pontosan és szépen vált (bárcsak ilyen lenne a gsi-mben is), semmi sem recseg, de 1 és 3 sebességben olyan a kar állása, mintha üresben lenne, amikor üresben van 2 és 4 nek tűnik... Mi baja lehet? Nincs ott valami beállítórudazat, ami férlreáll? Köszi
opel16v Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 A homlokfalnál van a váltórudazat illesztése a motortér felől, azon van egy racsni, amire ráhúzod a szorítókötésű folytatást. Ott lehet állítani, de egy ember sokat tud szarakodni vele, ketten könnyebben megy. Legalábbis F Astráknál így van. :)
Laci4 Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 vazze micsoda szakrajz LOL LOL LOL kééész megdöglök :) :o Adok én neked!! Kiröhögni az én jó kis rajzom... na megállj csak! :wink: :) :)
opel16v Elküldve Április13, 2004 Elküldve Április13, 2004 Az biztos hogy nagyon komoly az a rajz! :) Az Én arcomat is begörbítette... :)
Laci4 Elküldve Április14, 2004 Elküldve Április14, 2004 örülök Hogy örömet szereztem mindenkinek :twisted: :wink: :) :) Szakrajzott utoljára asszem '94ben gyakoroltam...és ez nem is annak készült...no meg akkor még nem volt lehetöségem fényképezgetni... Azért minden kivehetö rajta..vagy neeeem? :twisted: :) 8) Ki akar kijönni egy körre? :wink: /me szeretné agyonveretni magát :mrgreen:
opel16v Elküldve Április14, 2004 Elküldve Április14, 2004 Nem kell zokon venni! :) Szerintem nyithatnál egy humoros karikatúra kiállítást autós témában. :)
Laci4 Elküldve Április14, 2004 Elküldve Április14, 2004 :twisted: Nem Vettem Zokon!! :twisted: :wink: Tényleg nem Humoros karikatura.. : sajna csak ezt az egy képet követtem el :)
Lacee Elküldve Április14, 2004 Elküldve Április14, 2004 jah jo kis rajz!hasonlo dolgokkal jellemzem én is a kocsi részeit....izé meg bigyókkal speciel teli van az astrám is :) legalább is számomra izé meg bigyó :wink:
PetiGSI Elküldve Április28, 2004 Elküldve Április28, 2004 Laci quattro! Vazze.........ez tényleg komoly.......eddig még nem néztem........de most! :D :P ;) :D :D :D Nem vagy te annyira hülye mint amit a mellékelt ábra sugall :) :) :) :mrgreen: Kell 2 bigyó az autómba elöre mert ugy himbálodzik mint egy busz :o
Laci4 Elküldve Április29, 2004 Elküldve Április29, 2004 Na megállj!! Adok én neked bigyót, csak kapjak olyan "izét" a tütümbe.. :wink: Aztán mehetünk buszozni :) Amugy ez már igen rég készült! Még tavaly vmikor..
PetiGSI Elküldve Április29, 2004 Elküldve Április29, 2004 Laci! Veled csak 100-ig versenyzek :) Utánna inkább sétakocsikázok :)
PetiGSI Elküldve Április29, 2004 Elküldve Április29, 2004 Laci! Nincs kedved motorteret mosni? :mrgreen: BOCCCSSS !
Recommended Posts