zsoltika01 Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Meg volt a teszt út és szépen 90 körül járkált a mutató átlagban.Néha kicsit alatta néha kicsit fölötte de szerintem ez normális.Kb. 35-40 km-t mentem és volt benne Budapest is.Úgyhogy ez rendben van.Szorítsatok mert ma bontjuk meg a szerelővel!Most kiderül aminek ki kell derülnie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 tömítést is lehet rajta cserélni külön :blush: 850 forintért kapott egy zsír új sapit,mert megérdemli! :) De a régit azért nem dobtam el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Sztem a kinyomócsapágyat hallod. Igazad volt! A kinyomócsapágyam kezd tönkremenni azt hallom kuplungolásnál,úgyhogy az is csere hamarosan. Viszont megdicsért a szerelő,hogy ritkán állítanak oda hozzá egy szatyor gyári alkatrésszel,vezérműszíjhoz minden görgővel és generátorszíjhoz is szint úgy,meg opel olaj+szűrő,4 db 4 pólusú vagy mi a szösz beru gyertya,ha jól emlékszem,légszűrő.Valamelyik szíjhoz automata feszítés állítós valamit kaptam csak nézett a szerelő,hogy ez igen,én meg azt sem tudtam minek örül ennyire :blush: Csak komoly gondja ne legyen az autónak azon imádkozom.Bár az már csak feltűnt volna talán.Holnapra kiderül,most meg visszaültem a suzukiba,izgalmas mert lejárt forgalmival kocsikázok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Igazad volt! A kinyomócsapágyam kezd tönkremenni azt hallom kuplungolásnál,úgyhogy az is csere hamarosan. Viszont megdicsért a szerelő,hogy ritkán állítanak oda hozzá egy szatyor gyári alkatrésszel,vezérműszíjhoz minden görgővel és generátorszíjhoz is szint úgy,meg opel olaj+szűrő,4 db 4 pólusú vagy mi a szösz beru gyertya,ha jól emlékszem,légszűrő.Valamelyik szíjhoz automata feszítés állítós valamit kaptam csak nézett a szerelő,hogy ez igen,én meg azt sem tudtam minek örül ennyire :lol: Csak komoly gondja ne legyen az autónak azon imádkozom.Bár az már csak feltűnt volna talán.Holnapra kiderül,most meg visszaültem a suzukiba,izgalmas mert lejárt forgalmival kocsikázok! :) Hát az a gyári opel olaj nem kéne bele, meg talán NGK vagy gyári gyertya kéne. Már csak azért, mert az autóm gyári gyertyái 80 ezer km-t is kibírtak. :D Még most is mennének szerintem, ha nem cseréltem volna gyári újra. :D Beru-ról meg passz, lehet az a gyári? :blush: Mondjuk gyártanak gyertya kábelt, arról úgy tudom nem rosszak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Ne haragudj, de ez szerintem úgy baromság, ahogy van. Ha nyitva marad a termo, akkor ált a kis kék tartományban van a mutató ( nyitva van -> folyamatosan cirkulál a folyadék -> nem tud felmelegedni ). A jobban kopik a motor, és a megnőhet az olajfogyasztásra akkor én azt írom, hogy ne járjatok az autóval, mert kopik a motor és nő az olajfogyás. Könyörgöm, a motorkopás a normál üzem velejárója. -30 fokos olajjal, -30 fokos hengerhőmérséklettel valóban nagyságrendekkel jobban kopik a motor, mint normál, üzemi hőfokon, de szerintem nem áll fenn ugyanilyen mértékű különbség 75 és 90 fokos hűtővíz között. A fogyasztás viszont tényleg nőhet. Viszont nem kellene így azonnal "ráijeszteni" a kollégára, főleg, hogy előtted már mondták neki, hogy valsz. így jó az a termo, ahogy van. ( Szerintem mondjuk egy kicsit nagyot nyit :lol: Nem kellene ilyen mértékben visszaesnie a hűtőfolyadék hőmérsékletének. Persze csak ha nem csal nagyot az óra :blush: ) Maradtam tisztelettel Nem harakszom de a motor üzemi hömérséklete 92-100 fok között van tehát ha hosszú távon úgy hazsnálaod az autót hogy a termosztátod nyitva van nehezebben megy fel üzemi höfokra tehát több ideeig mész ugymond(hideg motorral) tehát a motorod hosszútávan jobban kopik és az olajfogyasztáspd is megnöhet!!!!!!!!!!!És egy szóval sem mondtam hogy nagyságrendekel megnő:) Az üzemi höm. ha 75 fok az elég gáz.Neked mindegy hogy a szunába 60 vagy 75 fok van????ugyan ilyen a motor is barátom:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Nem harakszom de a motor üzemi hömérséklete 92-100 fok között van tehát ha hosszú távon úgy hazsnálaod az autót hogy a termosztátod nyitva van nehezebben megy fel üzemi höfokra tehát több ideeig mész ugymond(hideg motorral) tehát a motorod hosszútávan jobban kopik és az olajfogyasztáspd is megnöhet!!!!!!!!!!!És egy szóval sem mondtam hogy nagyságrendekel megnő:blush: Az üzemi höm. ha 75 fok az elég gáz.Neked mindegy hogy a szunába 60 vagy 75 fok van????ugyan ilyen a motor is barátom:D Attól, hogy még nem meleg a motor, az olajfogyasztás nem nő meg. Esetleg, ha a sok hidegen járatásos, közlekedős esetre gondolsz. De ahhoz meg nagyon sokat kell menni vele úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 H a amotor nincs üzemi hömérsékleten IGEN HA SOKAT MÉSZ nem 100 km után,a gyürük nem hozák le az összes olajat ami elég,tehát megnöhet az olajfogyás olvass egy kicsit utánna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 H a amotor nincs üzemi hömérsékleten IGEN HA SOKAT MÉSZ nem 100 km után,a gyürük nem hozák le az összes olajat ami elég,tehát megnöhet az olajfogyás olvass egy kicsit utánna. Nekem meg jobban hullik a bal oldalon a ahajam,mióta a jobb lábaom kipálott a bőr...micsoda baromság! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Beru ux79 négypólusú gyertyákat vettem bele,állítólag elég jó gyertyák.Ha 60ezret kibírnak az autóban akkor nekem már megérte.Gyári opel olaj miért nem jó az autóba?Normál használatra semmi vadulás.néha esetleg 4000-ig pörgetés de nem napi szinten.Tényleg nem elég ilyen használat mellett a GM olaj?Laikus vagyok nem értek hozzá azért kérdezem,bár már mindegy mert lehet,hogy már benne is van,úgyhogy ha különösebb gond nem lesz az első 10ezret(nálam)ezzel fogja megtenni az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Beru ux79 négypólusú gyertyákat vettem bele,állítólag elég jó gyertyák.Ha 60ezret kibírnak az autóban akkor nekem már megérte.Gyári opel olaj miért nem jó az autóba?Normál használatra semmi vadulás.néha esetleg 4000-ig pörgetés de nem napi szinten.Tényleg nem elég ilyen használat mellett a GM olaj?Laikus vagyok nem értek hozzá azért kérdezem,bár már mindegy mert lehet,hogy már benne is van,úgyhogy ha különösebb gond nem lesz az első 10ezret(nálam)ezzel fogja megtenni az autó. Szia zsoltika01! Bár nem ez a topik témája, de elmondanám a saját tapasztalotak a "gyári opel olajjal" kapcsolatban! Nekem egy X14NZ-SE moci van a gépbe, ami ugye 8 valve, egyszer még az elején (36eKm-el vettem a kocsit!) nem volt keret és vettem én is bele ezt a csoda olajat (10W40). A történet az lett, hogy kb 600km után olyan szinten csattogtak indításkor a tökék benne, hogy inkább kidobtam az ablakon azt a 3200ft-os olajat meg a 600ft-os szűrőt és vettem bele olyan olajat amit motoroknak találtak ki, nem pedig motor öblítésre vagy a kasza élét télire lekeni, hogy a rozsda be ne fogja! Tehát szerintem itt a többség nem ajánlja ezt a szutykot a motorba, mert egy használhatatlan minőségű lé aminek semmi köze nincs a motorolajhoz, de nekem és a többségnek is teljessen mindegy mit öntesz bele! Ez tapasztalat és vélemény is egyben! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Szia zsoltika01! Bár nem ez a topik témája, de elmondanám a saját tapasztalotak a "gyári opel olajjal" kapcsolatban! Nekem egy X14NZ-SE moci van a gépbe, ami ugye 8 valve, egyszer még az elején (36eKm-el vettem a kocsit!) nem volt keret és vettem én is bele ezt a csoda olajat (10W40). A történet az lett, hogy kb 600km után olyan szinten csattogtak indításkor a tökék benne, hogy inkább kidobtam az ablakon azt a 3200ft-os olajat meg a 600ft-os szűrőt és vettem bele olyan olajat amit motoroknak találtak ki, nem pedig motor öblítésre vagy a kasza élét télire lekeni, hogy a rozsda be ne fogja! Tehát szerintem itt a többség nem ajánlja ezt a szutykot a motorba, mert egy használhatatlan minőségű lé aminek semmi köze nincs a motorolajhoz, de nekem és a többségnek is teljessen mindegy mit öntesz bele! Ez tapasztalat és vélemény is egyben! Üdv:BB Na hát én meg úgy tudom, hogy nem a GM-olajjal van a baj, hanem azzal, hogy hamisítják, és amit veszek a boltban kannában abban nem az van mint ami rá van írva. Most amúgy nekem is GM-van benne, olajcserekor majd veszek mást, akkor tudok mondani különbséget csökkent-e a motor hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Igen, akkor pontosítanék egy kicsit, arrol az olajról beszélek most ami a gyári csomagolásban van ált 1-4-5 literes kiszerelésben. A többiről nem tudok így nyilatkozni, mert egy 60-as hordót nem vesz meg egy átlag user akinek nem 10db autója van! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cickaany Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket, hozzáértéseteket kérni a következő dologban. Nagy szervíz előtt állok, vezérlés csere. Ti melyiket ajánjátok inkább az SKF csapágyas Gates szíjjas szettet vagy Dayco szettet, illetve a vízpumpából milyen minőségű a Dolz? X16XEL motorral vagyok szerelve 165.000 kilóméterrel. A segítségeteket előre is megköszönve. Üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Nem harakszom de a motor üzemi hömérséklete 92-100 fok között van tehát ha hosszú távon úgy hazsnálaod az autót hogy a termosztátod nyitva van nehezebben megy fel üzemi höfokra tehát több ideeig mész ugymond(hideg motorral) tehát a motorod hosszútávan jobban kopik és az olajfogyasztáspd is megnöhet!!!!!!!!!!!És egy szóval sem mondtam hogy nagyságrendekel megnő:blush: Az üzemi höm. ha 75 fok az elég gáz.Neked mindegy hogy a szunába 60 vagy 75 fok van????ugyan ilyen a motor is barátom:D Nem olvastad el amit írtam, vagy csak nem értetted meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Most már ha megvettem bele lesz rakva maximum pár ezer után cserélem és öblítésre jó volt. Minden vélemény érdekel mert ahogy írtam abszolút laikus vagyok,vettem egy szeretet csomagot jó áron és hozzá csaptak egy kanna GM olajat is mert akitől vásároltam azt mondta,hogy ezt rakta a H astrájába,corsájába és minden rendben volt vele.Most találkoztam egy ellen véleménnyel is én csak figyelek és bólogatok mert mint mondtam nem sok közöm van az autókhoz,csak használni szeretem őket,bár érdekelnek a műszaki dolgok is velük kapcsolatban de eddig nem volt alkalmam közelebről megismerkedni ezekkel a dolgokkal. Köszönöm a jótanácsot egyébként én a metabond speedre voltam ráállva mivel azt favorizálják itt többen is de addig mondták a GM-et,hogy úgy voltam vele opel autóba opel olaj,normális használatra havi ezer km-es átlag üzembevételre nem lehet akkora melléválasztás.Ezek szerint mégis mellényúltam.Van ilyen. Köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Egyébként nem átverni akar az ismerősöm mert gates szíjjakat hozott,skf csavarokkal,a beru gyertyákat ajánlotta ha egy kicsit extrábbat szeretnék a hagyományosnál,egyedül a vízpumpáról mondta meg,hogy 9900ft ért csak után gyártott van,mert a gyári valami horror összeg lenne de sokan próbálták már és nincs rá panasz idáig.A srác elég sok éve foglalkozik autó alkatrésszel és nem egy opelt használt már,azt mondta ezeket az alkatrészeket tenné ő is az autójába és teszi is. Persze az ember úgy okosodik ha több véleményt is meghallgat ezért kérdezek itt annyi hülyeséget,mivel én itt csak tanulni tudok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika01 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Bocsánt javítok.SKF csapágyakkal,vagy görgökkel. Sorry az off-olásért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Nem olvastad el amit írtam, vagy csak nem értetted meg? Ha már javítasz javítsd ki teljesen. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Ha már javítasz javítsd ki teljesen. :D Törölje a usert? :blush: Vagy vágjon a kezére?Vagy a magyar tanárát lője le? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Ha már javítasz javítsd ki teljesen. :D Nem akartam teljesen lelombozni :lol: offgyanús :blush: Tápi kezdte :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Törölje a usert? :blush: Vagy vágjon a kezére?Vagy a magyar tanárát lője le? :lol: :) Megjöttél Te is, offkirály? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Megjöttél Te is, offkirály? :blush: Pofád befogod puttana! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Most már ha megvettem bele lesz rakva maximum pár ezer után cserélem és öblítésre jó volt. Én még akkor sem tenném bele, ha ingyen adták volna az alkatrészekhez. Inkább add oda valakinek, talán fűnyíróba vagy fűrészhez láncolajnak jó lesz. Inkább nézz át az olajos fórumra és olvass vissza egy kicsit. Webáruházakban már 5-6 eFt/ 4 liter áron jó olajakat lehet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Beru ux79 négypólusú gyertyákat vettem bele,állítólag elég jó gyertyák.Ha 60ezret kibírnak az autóban akkor nekem már megérte.Gyári opel olaj miért nem jó az autóba?Normál használatra semmi vadulás.néha esetleg 4000-ig pörgetés de nem napi szinten.Tényleg nem elég ilyen használat mellett a GM olaj?Laikus vagyok nem értek hozzá azért kérdezem,bár már mindegy mert lehet,hogy már benne is van,úgyhogy ha különösebb gond nem lesz az első 10ezret(nálam)ezzel fogja megtenni az autó. Abba a motorba a gyári kétpólusú gyertya való, annál jobbat nem taálsz bele :) Hidd el, én ezzel versenyzek :blush: A GM olaj pedig tesco gazdaságos szintű, ha neked az megfelel, használd :lol: Nagy szervíz előtt állok, vezérlés csere. Ti melyiket ajánjátok inkább az SKF csapágyas Gates szíjjas szettet vagy Dayco szettet SKF+Gates. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cickaany Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket, hozzáértéseteket kérni a következő dologban. Nagy szervíz előtt állok, vezérlés csere. Ti melyiket ajánjátok inkább az SKF csapágyas Gates szíjjas szettet vagy Dayco szettet, illetve a vízpumpából milyen minőségű a Dolz? X16XEL motorral vagyok szerelve 165.000 kilóméterrel. A segítségeteket előre is megköszönve. Üdv mindenkinek. Erre senki :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts