mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Annyira jóóóóó lenne, ha nem a "Általános műszaki problémák"-ban beszélgetnétek a BC-ről és esetleg azt kiváltó kütyűről. Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Azzal sem jössz ki olcsóbban, miután beszereztél minden sallangot hozzá, és kifizetted a villanyászi óradíjakat, még ha ismerős is csinálta... De tudok egy jó módszert: telitank / és napi km :) A telitank rohadt drága. És olyan régen volt teletankolva hogy félek, h. belemosnám a tank oldaláról a port és a rozsdát meg a pókokat ha telenyomnám... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ma sikerült megcsinálnom, hogy hátul is legyen ablakmosó víz. Hát elég nőgyógyász dolog volt, de ma minden piros lámpánál lemostam a hátsó ablakot hogy lássák, nekem van ilyenem és működik is!! :roll: Hogy csináltad? :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Este suli után összeütök valami fényképes leírást!! De nem volt túl nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Este suli után összeütök valami fényképes leírást!! De nem volt túl nehéz. Nagyon várom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Sziasztok! Engem is érdekelne ez a hátsóablak lemosó javítása! Egyébként a direktszűrő hangja felejthetetlen, a teljesítménye felejthető! Semmi esetre sem javaslom a levegőszűrő nélküli próbautat, ugyanis a fars levegő teljesítmény visszaeséshez is vezet. A motornak mindenképp SZÜKSÉGE van SZŰRÉSRE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nem tudtok elektromos ablakemelőt 3 ajtós F Astrához? Bonyolult beszerelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Kicseréltem a kmóra spirál felső részét is. Nem tudja valaki, hogy azt a gumi tömítést ami a helyére szorítja, és nem engedi be a vizet meg a büdit a kocsiba, hogyan kellene a helyére illeszteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Mit gondoltok, érdemes lenne alulról eltakarni a motortért? Nem spriccolna fel a víz meg a sár. Sokszor csuromvíz a motortér. Meg sáros lesz még a motorháztető belső fele is. Csak azt nem tudom, hogy nem-e befolyásolja a motor hütését :?: Arra gondoltam hogy egy 1m x 1m -es 1.5mm vastag galvanizált lemezt valahogy oda lehetne applikálni.... Érdemes :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 be fog rekkeni oda a meleg :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Gepard! Elég nehéz beilleszteni a tömítést, 2 csavarhúzó segítségével kb. 5 perces munka, és egy halom bosszúság, de meg lehet csinálni, én is sokat szenvedtem vele. Egyébként nekem az "eredeti" spirálnál már nem volt a helyén a tömítés, de semmi különbséget sem lehet észrevenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 István! Én rakattam a motortér alá ilyen védő lemezt, de az enyém gyári. szerintem semmi melegedés nem várható. És ami mellette szól: nekem a direktszűrő védelme miatt van rajta elsősorban, de ha felnyítod a motorháztetőt, akkor van rajta egy sár csík, amit az útról ver fel magára. Ez miden alkatrészeden rajta van, ami nincs védve. És nem is beszéltünk arról, hogy véletlenül is beütheted a kocsi orrészét egy bosszantóba, és attól is jól véd. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ezek szerint gyárilag is tettek? De csak egyes autókra? Hogy is van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 A lemez legyen legalább 3mm vastag acél, vagy 5mm vastag alu. Különben nem lesz valami tartós. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Egy szervízes ismerősöm mondta, hogy volt egy időszak, amikor a szervízbe rengeteg autós kérte, hogy szereljék fel. Az enyém is onnan való. Kb. 1 mm vastag, lemez. Szerintem nem szerelték gyárilag ilyennel a kocsikat, de be lehet szerezni. A nevét nem tudom, de feketén 3000-be került 1,5 évvel ezelőtt. 2 részből áll, és pontosan illeszkedik minden furathoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Egy szervízes ismerősöm mondta, hogy volt egy időszak, amikor a szervízbe rengeteg autós kérte, hogy szereljék fel. Az enyém is onnan való. Kb. 1 mm vastag, lemez. Szerintem nem szerelték gyárilag ilyennel a kocsikat, de be lehet szerezni. A nevét nem tudom, de feketén 3000-be került 1,5 évvel ezelőtt. 2 részből áll, és pontosan illeszkedik minden furathoz. És tudna valaki ilyet szerezni? Mondjuk az a "feketés" ár egész szinpatikus lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Figyu már! Úgy néz ki, hogy kezd valamiért kakukk lenni a külső hőmérőm. Nem tudja valaki (hülye kérdés, biztos tudjátok), hohy hová bújtatták az érzékelőjét? Megnézném, nincs e rajta valami oda nem való trutyi, ami zavarhatja és pontatlan értéket mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 első lökösben :idea: legalábbis én ott találtam meg! amúgy az normális,h mondjuk -2 fokban elindulok hazafele, mikor már meleg a moci tolom neki (140+) és akkor már -11et meg -13at mutat? a menetszél ennyit hűtene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 amúgy az normális,h mondjuk -2 fokban elindulok hazafele, mikor már meleg a moci tolom neki (140+) és akkor már -11et meg -13at mutat? a menetszél ennyit hűtene? Jaja, első lökös bal, vagy jobb oldalán van, ahol el kezd hajlani oldalra. Nálam sebességtől, széltől független a mért érték. Napsütéstől is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 bal oldalán :idea: ha szemből nézed jobb (kötöszködös főrumozok kedvéért :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 vagy most még nem érzed.. .... mert lehet hogy holnap megdöglik a motor de ha rendben lett volna akkor holnaputánig birná........... már eladtam. akkor éppen hf jött elő. ismerem a srácot azóta sincs semmi baja a vasnak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 És tudna valaki ilyet szerezni? Mondjuk az a "feketés" ár egész szinpatikus lenne :) Én Pécsen vettem műanyagot 2.200 Ft.-ért ha jól emlékszem. Nekem kurvára bejött, azóta lehet akármekkora esső, másnap nem avval az ordenálé ékszíjhangal indul az autó. Jakab és Társa Kft. 72/ 551-441 próbáld meg felhívni ha gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Én Pécsen vettem műanyagot 2.200 Ft.-ért ha jól emlékszem. Nekem kurvára bejött, azóta lehet akármekkora esső, másnap nem avval az ordenálé ékszíjhangal indul az autó. Jakab és Társa Kft. 72/ 551-441 próbáld meg felhívni ha gondolod. És ez a műanyag mennyire tartós? Gondolok itt köztefogott aknafedélre, bosszantóra, stb. Nem lenne jobb a fém? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Hőfokmérővel kapcs.: Köszi all, megnézem a lökösben. Az elindulás utáni csökkenés nálam általános, átlag 0,5-1 fokot esik kb 500 m megtétele után, aztán "stagnál" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Nekem másfél éve vann fenn és semmi sérülés. De lehet nem ugyanarról beszélünk, mert nekem nem az egész motorblokk alatti védőlemez van felrakva, hanem az, ami csak a jobb oldalát (ahol az ékszíj van) védi a motornak. Szerintem bőven elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts