zotya975 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Nekem nincs ilyen benne, de én is elgondolkoztam egy "biztonsági" kapcsoló beiktatásán. Nem feltétlenül az AC-re kell, lehet az más kiiktatására is, de talán tényleg az a legegyszerűbben kivitelezhető. Majd kérek képes beszámolót. :D Persze feldobom a netre a képeket, hol van a biztonsági kapcsolóm. :lol: De ehhez a legegyszerőbb hozzáférni vagy a jobb lábtérben a relénél, vagy akár a hátsó ülés alatt, ahol megy ki a tankhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Engem meg szivat az autóm. Tudnám mi rosszat tettem vele... :lol: Tegnap reggel kipróbáltam a fékhatást, fékpedál, kéziféket. Fékpedál ugyanolyan mint régen, fékhatás is állat, viszont a kézifékem megjavult. :D Most meg néztem a képeket a motortérről, amit havernál készítettünk digigéppel és észrevettem, hogy az egyik gyújtáskábel köpenyszigetelése két helyen is meg van repedve. Akkor már van tippem, hogy múltkor miért indult olyan baromi nehezen, mintha 3 henger lett volna, meg vagy 5 másodpercig köszörültem az indítóval, mire elkapta.. :lol: Igaz, benya sem volt már a kocsiban, a mutató meg se moccant, a pöcöknél feküdt, mikor már a kúton voltam. Amúgy balról a második kábel (szemből nézve). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Engem meg szivat az autóm. Tudnám mi rosszat tettem vele... :lol: Tegnap reggel kipróbáltam a fékhatást, fékpedál, kéziféket. Fékpedál ugyanolyan mint régen, fékhatás is állat, viszont a kézifékem megjavult. :D Most meg néztem a képeket a motortérről, amit havernál készítettünk digigéppel és észrevettem, hogy az egyik gyújtáskábel köpenyszigetelése két helyen is meg van repedve. Akkor már van tippem, hogy múltkor miért indult olyan baromi nehezen, mintha 3 henger lett volna, meg vagy 5 másodpercig köszörültem az indítóval, mire elkapta.. :lol: Igaz, benya sem volt már a kocsiban, a mutató meg se moccant, a pöcöknél feküdt, mikor már a kúton voltam. Amúgy balról a második kábel (szemből nézve). Azért az jó, hogy fényképről diagnosztizálod a hibát, és általában saját szemmel nézegetem a motorteret. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Hát ja, alumínium öntvény a zárszerkezet, szerintam ha ráhuzol egy fél méteres vascsövet izomból le lehet törni. Én csak azért furkáltam, mert vissza akartam rakni. Utánna meg a gyujtáskapcsolónál van 4 drót, 2 a gyujtásé, 2 az indítómotoré, össze se lehet keverni, mert más vastagságuak. Én is gondoltam már az AC-áramkörébe egy titkos kapcsolóra. De ezzel is csak időt nyersz, attól függően, hova helyezed el. De ezernyi helyre lehet rakni, és én több értelmét látom, mint egy esernyő-kormányzárnak. Lehet holnap meg is csinálom, nem tudom, van-e kapcsolóm. Nekem volt régi kocsimban az ülés melletti műanyag alá beépítve egy kulcsos kapcsoló, olyan, mint pl. a targoncákon. Azzal kapcsoltam egy relét, ami a riasztó indításgátló reléje és az önindító közé volt kötve. Az a relé úgy el volt dugva, még nekem is egy óra volt kibontani a tűzfalból :lol: Én azt akartam AC elé tenni, csak még nem találtam neki okos helyet. Meg kicsit féltem is, hogy lehurrogtok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Azért az jó, hogy fényképről diagnosztizálod a hibát, és általában saját szemmel nézegetem a motorteret. :D Nem hülyeség amúgy, jól csinálja a srác... Kimész a -6 fokba, katt-katt, csinálsz 10 képet, aztán a jóó meleg szobában kielemzed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Nekem volt régi kocsimban az ülés melletti műanyag alá beépítve egy kulcsos kapcsoló, olyan, mint pl. a targoncákon. Azzal kapcsoltam egy relét, ami a riasztó indításgátló reléje és az önindító közé volt kötve. Az a relé úgy el volt dugva, még nekem is egy óra volt kibontani a tűzfalból :lol: Én azt akartam AC elé tenni, csak még nem találtam neki okos helyet. Meg kicsit féltem is, hogy lehurrogtok :D Szerintem kár relével bonyolítani, egy sima kapcsoló is megteszi. Én most olyan cseles megoldásra gondoltam, hogy beteszek a kesztyűtartóba egy rúdlámpát, aminek az alsó részébe furok két lyukat, teszek bele két sarut rövidrezárva. A kesztyűtartó hátsó falában meg lenne az ellendarab. Csak rá kell tolni a lámpát a csatira, hogy működjön az AC. Ha kiveszed nem látsz mást csak egy zseblámpát , az alján két likkal. De lehet más is, pölö az izzókészket doboza. De persze, most találhatok ki mást, mert elárultam nektek. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Szerintem kár relével bonyolítani, egy sima kapcsoló is megteszi. Én most olyan cseles megoldásra gondoltam, hogy beteszek a kesztyűtartóba egy rúdlámpát, aminek az alsó részébe furok két lyukat, teszek bele két sarut rövidrezárva. A kesztyűtartó hátsó falában meg lenne az ellendarab. Csak rá kell tolni a lámpát a csatira, hogy működjön az AC. Ha kiveszed nem látsz mást csak egy zseblámpát , az alján két likkal. De lehet más is, pölö az izzókészket doboza. De persze, most találhatok ki mást, mert elárultam nektek. :D :lol: Huha, látom "jó" hatással volt rád Árpi sztorija :lol: :lol: Relé meg azért kellett, mert nem akartam az önindító mittoménhányamperes tápját a kapcsolón direktbe áthúzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 ...De persze, most találhatok ki mást, mert elárultam nektek. :D :lol: Úgy is kifigyeljük a trükködet Bond! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Huha, látom "jó" hatással volt rád Árpi sztorija :lol: :D Relé meg azért kellett, mert nem akartam az önindító mittoménhányamperes tápját a kapcsolón direktbe áthúzni. Úgy is kifigyeljük a trükködet Bond! :lol: Egy ismerősnek a dobókockában volt a kapcsoló a visszapillantón. De úgy láttam lenne hely a kézifék szoknya alatt is az első részen. De akár be lehet aplikálni a napellenző patentbe is, akkor nyomnád be a gombot amikor visszapattintod a helyére. De több ötletet nem mondok, mert nekem nem marad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Egy ismerősnek a dobókockában volt a kapcsoló a visszapillantón. De úgy láttam lenne hely a kézifék szoknya alatt is az első részen. De akár be lehet aplikálni a napellenző patentbe is, akkor nyomnád be a gombot amikor visszapattintod a helyére. De több ötletet nem mondok, mert nekem nem marad. :lol: Helyes, helyes. Tartsd csak meg magadnak :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Egy ismerősnek a dobókockában volt a kapcsoló a visszapillantón. De úgy láttam lenne hely a kézifék szoknya alatt is az első részen. De akár be lehet aplikálni a napellenző patentbe is, akkor nyomnád be a gombot amikor visszapattintod a helyére. De több ötletet nem mondok, mert nekem nem marad. :D Nekem is van jó tippem, de nem mondom el. Annyit viszont elárulok vele kapcsolatban, hogy szerintem úgy kell szerelni hogy ne látszódjon sem a kapcsoló sem pedig a beavatkozások nyoma. Én fedett helyre gondolok, pl. kárpit vagy valamilyen rugalmas boritás alá, egy kis gombot...olyanra gondoltam mint pl. a hifi erősitőmön is van... vagy a gyári rádió be/kikapcsoló-hangerő-tekerentyű is úgy működik. Nem látni rajta hogy be vagy ki van kapcsolva. Na, ilyenek vannak egész kicsiben is, olyanra gondoltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Nekem is van jó tippem, de nem mondom el. Annyit viszont elárulok vele kapcsolatban, hogy szerintem úgy kell szerelni hogy ne látszódjon sem a kapcsoló sem pedig a beavatkozások nyoma. Én fedett helyre gondolok, pl. kárpit vagy valamilyen rugalmas boritás alá, egy kis gombot...olyanra gondoltam mint pl. a hifi erősitőmön is van... vagy a gyári rádió be/kikapcsoló-hangerő-tekerentyű is úgy működik. Nem látni rajta hogy be vagy ki van kapcsolva. Na, ilyenek vannak egész kicsiben is, olyanra gondoltam. :lol: Napi km. számláló nullázója alá kell tenni. Azt tuti nem nyomkodja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Napi km. számláló nullázója alá kell tenni. Azt tuti nem nyomkodja :lol: Az látható, akár meg is próbálhatja csak úgy "miért ne" vagy véletlenül odabök a nagy tolvajlásban. Nem jó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Az látható, akár meg is próbálhatja csak úgy "miért ne" vagy véletlenül odabök a nagy tolvajlásban. Nem jó! :lol: Akkor tedd az ülés alá, pölö a gombra tekered rá az ülést. Amikor kiszálsz feltekered, és nem zárja az áramkört. De be lehet aplikállni a fejtámlába is a gombot, az is rugalmas. Persze megfelelően méretezni kell a dolgot, nehogy aztán elfüstöljön. :lol: Vagy a befúvó mögé. Ha elbillented az ablak felé, akkor kapcsol. Ne faca, megint elmondtam az összes ötletemet. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Akkor tedd az ülés alá, pölö a gombra tekered rá az ülést. Amikor kiszálsz feltekered, és nem zárja az áramkört. De be lehet aplikállni a fejtámlába is a gombot, az is rugalmas. Persze megfelelően méretezni kell a dolgot, nehogy aztán elfüstöljön. :lol: Vagy a befúvó mögé. Ha elbillented az ablak felé, akkor kapcsol. Ne faca, megint elmondtam az összes ötletemet. :D :D Nos, attól nem kell félned, hogy ezeket az ötleteket fel fogom használni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Akkor tedd az ülés alá, pölö a gombra tekered rá az ülést. Amikor kiszálsz feltekered, és nem zárja az áramkört. De be lehet aplikállni a fejtámlába is a gombot, az is rugalmas. Persze megfelelően méretezni kell a dolgot, nehogy aztán elfüstöljön. :lol: Vagy a befúvó mögé. Ha elbillented az ablak felé, akkor kapcsol. Ne faca, megint elmondtam az összes ötletemet. :D :D Akkor az apám, mert van hogy ő megy vele, el sem tudna indulni vele vagy nem látna ki. :lol: Nem is rossz ötlet! :lol: Na, de mindig tekergetni? Ez sem jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Az enyém ezt úgyis tudja hogy szimplán szarul indul. :lol: ember nem tököl egy autóval 3 izzításnyit, és 3 indítózást. Mire a második indítózással szenved már mellette ülök én is :lol: Ha mégis hamarabb sikerülne neki akkor még egy sört is fizetek neki ha megtanít rá :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Jah mellesleg sokat érnék egy ilyen kapcsolóval, a dízelemnél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Jah mellesleg sokat érnék egy ilyen kapcsolóval, a dízelemnél :lol: Esetleg az inditómotort meg lehet toldani egy ilyen kapcsolóval, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Jah mellesleg sokat érnék egy ilyen kapcsolóval, a dízelemnél :lol: Azon nincs AC? :lol: Esetleg az inditómotort meg lehet toldani egy ilyen kapcsolóval, nem? :D Csak ott elég komoly áram folyik, nézd csak meg milyen kábelek mennek a indítómotorhoz. Az AC-nek jóval kisebb az áramfelvétele, és közelebb is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 a Dízelt belököd oszt megy, nem kell ahhoz semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Én egyéb módszerekkel vagyok kénytelen védekezni :D de top secret :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 a Dízelt belököd oszt megy, nem kell ahhoz semmi :D De ott is szállítja vmi a dieselt nem? Hiába lököd be, ha meg van szakítva az AC-tápja az sem kap üanyagot. Vagy nálatok mechanikus pumpa van? II-es Golfnál láttam olyat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 a Dízelt belököd oszt megy, nem kell ahhoz semmi :D Akkor be kell hackelni egy csapot az üzemanyagrendszerbe. Elképzeltem hogy tologatják a "rossz fiúk" a kocsidat, elég valószinűtlen hogy igy viszik el, de nem kizárt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 igazából az az immob ami benne volt annyit tudott h az indítómotort blokkolta és nem forgatta meg. (a mostani felállás már nem ez ;) ) Az anyagot magától szívja mechanikusan, az öngyulladás meg ugye öngyulladás :D ahhoz h be lehessen lökni igazából még melegnek kell lennie, mert hidegen minimum húzni kell. akkor meg ha már készülne kocsival, kötéllel stb. Egyszerűbb ha trélerrel jön :lol: szívesen megnézném ahogy itt tologatják az utcában :lol: még videóra is venném :lol: de be nem indulna azt tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts