Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 GSi board beszerelhető F Astrába? Jó lenne ha utána működne is rendesen... :wink: Szóval lehet ilyet? Gondolom semmilyen érzékelő nincs benne gyárilag az Astrámban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 A gyorsulási versenyekhez kell? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 A gyorsulási versenyekhez kell? :) Na ezt már sohasem mosom le magamról... :) 8) IGEN AHHOZ!!! :) (De tényleg érdekel... :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 GSi board beszerelhető F Astrába? Jó lenne ha utána működne is rendesen... :wink: Szóval lehet ilyet? Gondolom semmilyen érzékelő nincs benne gyárilag az Astrámban... Inkább vegyél gsi-t, szerintem elég sok macerával járna egy ilyen átalakítás. Plusz tényleg a rengeteg érzékelő ami nincs meg a tiedben. Szal szerintem, ne foglalkozz vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Inkább vegyél gsi-t, szerintem elég sok macerával járna egy ilyen átalakítás. Plusz tényleg a rengeteg érzékelő ami nincs meg a tiedben. Szal szerintem, ne foglalkozz vele. A fogyasztásmérés foglalkoztat igazából. De majd konzultálok Gabival hogy a kis szerkentyűjén nem lehetne-e megoldani ezt. Gondolom többeket érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 pl: engem is, mert akkor felugranék egy frissítésre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ktib74 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Sziasztok! Van egy 1996-os, 1.4-es Opel Astra F kocsim (sima 8 szelepes). Van egy kis baja, tanácsot szeretnék kérni, hogy mitévő legyek vele kapcsolatban. Eddig soha semmi baja nem volt, nagyon jól ment, múlt héten volt egy bal első csapágy-csere, és egy kipufogó csere a katalizátortól hátrafelé eső részen. Tegnap elindultam vele, és 10 perc menet után kénytelen voltam átgázolni egy 20-30 méter hosszú, kb. 30 centi magas vizen, mert az úton keresztben állt a víz végig. Lehet, hogy ennek semmi köze az esetemhez, de ezután még 1-2 km-t tudtam menni, majd az első stop tábla után alig bírt elindulni az autó, amikor sebességet váltottam, le akart állandóan fulladni, visszarántott a kocsi. Meg is álltam, hogy megnézzem mi van, de ezután már be sem tudtam indítani a motort. Az önindító pörgött rendesen, de mégsem indult a motor. Érdekes jelenség volt, hogy amikor próbáltam indítani, akkor 2 másodperc múlva egy puffanás volt hallható, és egy kis füst (gőz?) jött ki az üresjárat motor alól, a befecskendezőszelep vagy a fojtószelep környékéről. Az a baj, hogy totál nem értek a kocsikhoz, a könyből nézem most ki, hogy mi az, ahonnan a füstöt láttam kijönni. A motor felett van egy ilyen nagy kerek fekete doboz, és az alól jött. :) Ezután elhúztak egy ismerősig, és másnap beindult a kocsi, de furcsa hangja volt, és egy sikeres próbakör után leállítottam, majd ismét nem akart beindulni. Végül 3-4 próbálkozás után csak beindult, és haza tudtam vele jönni. De közben éreztem, hogy néha mintha nem menne rendesen a motor, talán nincs elég benzin, vagy gyertya. Szóval az lenne a kérdésem, hogy vajon mi lehet ezek alapján a baja? Talán a víz miatt lett zárlatos, vagy attól föggetlen hiba? Hova vigyem megnézetni? Szakszervizbe vagy valami guruhoz? Tudtok bármelyikből is javasolni valakit Budapesten? Vajon el merjek vele így indulni bárhova is? Köszi a segítséget, és bocs, hogy kicsit hosszú voltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Sziasztok! Van egy 1996-os, 1.4-es Opel Astra F kocsim (sima 8 szelepes). Van egy kis baja, tanácsot szeretnék kérni, hogy mitévő legyek vele kapcsolatban. Eddig soha semmi baja nem volt, nagyon jól ment, múlt héten volt egy bal első csapágy-csere, és egy kipufogó csere a katalizátortól hátrafelé eső részen. Tegnap elindultam vele, és 10 perc menet után kénytelen voltam átgázolni egy 20-30 méter hosszú, kb. 30 centi magas vizen, mert az úton keresztben állt a víz végig. Lehet, hogy ennek semmi köze az esetemhez, de ezután még 1-2 km-t tudtam menni, majd az első stop tábla után alig bírt elindulni az autó, amikor sebességet váltottam, le akart állandóan fulladni, visszarántott a kocsi. Meg is álltam, hogy megnézzem mi van, de ezután már be sem tudtam indítani a motort. Az önindító pörgött rendesen, de mégsem indult a motor. Érdekes jelenség volt, hogy amikor próbáltam indítani, akkor 2 másodperc múlva egy puffanás volt hallható, és egy kis füst (gőz?) jött ki az üresjárat motor alól, a befecskendezőszelep vagy a fojtószelep környékéről. Az a baj, hogy totál nem értek a kocsikhoz, a könyből nézem most ki, hogy mi az, ahonnan a füstöt láttam kijönni. A motor felett van egy ilyen nagy kerek fekete doboz, és az alól jött. :) Ezután elhúztak egy ismerősig, és másnap beindult a kocsi, de furcsa hangja volt, és egy sikeres próbakör után leállítottam, majd ismét nem akart beindulni. Végül 3-4 próbálkozás után csak beindult, és haza tudtam vele jönni. De közben éreztem, hogy néha mintha nem menne rendesen a motor, talán nincs elég benzin, vagy gyertya. Szóval az lenne a kérdésem, hogy vajon mi lehet ezek alapján a baja? Talán a víz miatt lett zárlatos, vagy attól föggetlen hiba? Hova vigyem megnézetni? Szakszervizbe vagy valami guruhoz? Tudtok bármelyikből is javasolni valakit Budapesten? Vajon el merjek vele így indulni bárhova is? Köszi a segítséget, és bocs, hogy kicsit hosszú voltam! beázott. pl az osztofedél...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Szinte bizos, hogy az elosztófedél ázott be. Velem is elöfordult néhányszor 1.4 Astrával. Volt olyan is, hogy a bazi nagy pocsolya közepén állt meg és bokáig állva a sáros trutyiban, törölgettem ki az elosztófedelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Én is arra tippelnék, hogy beázhatott vmi. a gyújtás körül. Sztem rakd ki a napra a kocsit, nyitott motortérrel, hátha kiszárad. Ha nem akkor marad, hogy a gyújtás összes vezetékét lehúzgálod, és kifújod levegővel és ha van wd40-ed akkor azzal befújhatod a csatlakozókat. Ha ezután sem javul, akkor járasd kicsit, majd nézd meg a gyertyákat koszosak-e. ha vmelyik naon elüt színre a többitől, akkor vszínű az a hengered nem megy rendesen. Gyertyacsere esetleg kábelcsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Mit fog szólni hozzá a motor ha megyek vele néhány 100 métert légszűrő nélkül? Kíváncsi vagyok hogy érezhető-e a külömbség, mert ha nem, akkor hanyagolnám a direktszűrő/betét verziókat. Mondjuk egy km, viszonylag pormentes úton nem okoz semmien marandó elváltozást a motorban légszűrő nélkül, ugye? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Mit fog szólni hozzá a motor ha megyek vele néhány 100 métert légszűrő nélkül? Kíváncsi vagyok hogy érezhető-e a külömbség, mert ha nem, akkor hanyagolnám a direktszűrő/betét verziókat. Mondjuk egy km, viszonylag pormentes úton nem okoz semmien marandó elváltozást a motorban légszűrő nélkül, ugye? :oops: Mi az, hogy viszonylag pormentes ? Most néhány 100 méter, vagy 1 km ? Lezártál önhatalmúlag egy szakaszt és pár 100 métert végigporszívóztál belőle ? :) :) :) :P :lol: ui: nagyon ne erőltesd a légszűrő nélkül történő közlekedést Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Tavaly jött Akalira az a srác Ausztriából asszem Comodore volt de fekete az biztos, szóval sor6os 3 Weberrel, kormányszervóval, és ami itt a legfontosabb 6 trombitával a Webereken. Kérdeztem tőle, hogy nem zavarja, hogy semmi légszűrés nélkül jött a szomszédból: hát nem, volt a válasz. Elmondása szerint Ő maga rakta össze az autót is meg a Weber-eket is a mocira. Ha idén is eljön a Talira megtudhuk mennit bír légszűrő nélkül. csak idefűtztem, mer eszembejutott Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Ok. Én sem igazán tudom, hogy hogy gondoltam ezt a pormentes dolgot. A fejemben még ésszerűen hangzott... 8) :) De 10e forintért nem bántom a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Ok. Én sem igazán tudom, hogy hogy gondoltam ezt a pormentes dolgot. A fejemben még ésszerűen hangzott... 8) :) De 10e forintért nem bántom a motort. Tom én anno járkáltam szürő nélkül kb 3 ezer km-et de nem lett semmi baja. De nem ajánlott :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 de nem lett semmi baja. De nem ajánlott :wink: vagy most még nem érzed.. .... mert lehet hogy holnap megdöglik a motor de ha rendben lett volna akkor holnaputánig birná........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Én sem igazán tudom, hogy hogy gondoltam ezt a pormentes dolgot. Javaslom a vízes (nedves utat)! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Kollegám minden télen kiszedi a légszűrőt az autójából, mondván hogy akkor úgysincs por. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Kollegám minden télen kiszedi a légszűrőt az autójából, mondván hogy akkor úgysincs por. Pont ma takarítottam a gépsárkányt, tavaly ősszel volt egy hasonló eset, a légszűrő alatt volt egy fél tenyérnyi por, de még falevél is. Szal nekem nagyon jó helyen van ott az a szűrő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 A fogyasztásméréssel békén lehet hagyni ám! :) Meg tudom oldani, csak győzze a pénztárcátok!!! :) Légszűrő nélkül nem sokáig megy az eredeti sűrítési aránnyal a motor, ugyanis hamar meg fog kopni dugó és a henger. Ha pedig valami nagyobb és masszívabb állat téved bele, az nagyobb gubancot is okozhat. Patyi Laci is tütékkel szerelte fel a szívósorát, de Ő elég könnyen vállalja be ennek kockázatát, ugyanis van vagy 3-4 motorja még tarcsiban. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Nemtom lehet hogy akkor mégis megpróbálom valamilyen zuhé után rövid távon ezt a szürű nélküli dolgot... Ma sikerült megcsinálnom, hogy hátul is legyen ablakmosó víz. Hát elég nőgyógyász dolog volt, de ma minden piros lámpánál lemostam a hátsó ablakot hogy lássák, nekem van ilyenem és működik is!! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 A fogyasztásméréssel békén lehet hagyni ám! :) Meg tudom oldani, csak győzze a pénztárcátok!!! :) Ez lette volna a következő kérdésem. Pedig az tényleg jó lenne. Nagyságrendileg mennyivel növelné a comp árát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Héka, elég lesz, inkább válaszolok! :) Szal kb. háromszor ennyiben lenne. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Szarxott a forum. Látom elküldtem vagy 3x! :wink: Hát az már kissé borsos lenne. Lehet hogy mégiscsak a gsi bord lenne a megoldás? Gabi, abból nem lehet kihozni valamit normális áron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Azzal sem jössz ki olcsóbban, miután beszereztél minden sallangot hozzá, és kifizetted a villanyászi óradíjakat, még ha ismerős is csinálta... De tudok egy jó módszert: telitank / és napi km :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts