Stefan Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Lehet, hogy nagyon kókányolós megoldásnak tűnhet, de magán az ablaktörő karon nem lehet hajlítani egy nagyon picit az ablak felé? Talán ez meg a rugó maradék ereje eléggé rányomná már. De érdemes szétnézni, hátha valami másnak a rugója is jó bele. Nem is feltétlenül autóé :blush: Szerelésnél vigyázz a szélvédőre! ;) Amúgy helyileg merre fele laksz? Szerintem kell, hogy legyen a közeledben is valami bontó. szerk.: most olvasom, hogy a karhajlítás már volt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béca Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Lehet, hogy nagyon kókányolós megoldásnak tűnhet, de magán az ablaktörő karon nem lehet hajlítani egy nagyon picit az ablak felé? Talán ez meg a rugó maradék ereje eléggé rányomná már. De érdemes szétnézni, hátha valami másnak a rugója is jó bele. Szerelésnél vigyázz a szélvédőre ;) Amúgy helyileg merre fele laksz? Szerintem kell, hogy legyen a közeledben is valami bontó. szerk.: most olvasom, hogy a karhajlítás már volt B) Lakhely: Jászberény, legközelebbi ismert bontó Szolnok (kb. 50 km) Egyéb megoldásig, lehet, hogy a kart fogom még alakítgatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Lakhely: Jászberény, legközelebbi ismert bontó Szolnok (kb. 50 km) Egyéb megoldásig, lehet, hogy a kart fogom még alakítgatni Most sasoltam meg a dolgot a kocsin, úgy láttam hogy az a rész ahova a rugó be van akasztva a karon préseléssel van rögzítve a kar többi részével. Nem lehet, hogy ez enged, és a rugó összébb húzta? Esetleg kijebb lehetne húzni-feszegetni, természetesen csak kiszerelve satuba. Vagy vmit betuszkolni a rugó kapmója alá abba a husszúkás lyukba, hogy jobban feszüljön. A forgórészek meg vannak kenve, nem csak ott szorul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béca Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Most sasoltam meg a dolgot a kocsin, úgy láttam hogy az a rész ahova a rugó be van akasztva a karon préseléssel van rögzítve a kar többi részével. Nem lehet, hogy ez enged, és a rugó összébb húzta? Esetleg kijebb lehetne húzni-feszegetni, természetesen csak kiszerelve satuba. Vagy vmit betuszkolni a rugó kapmója alá abba a husszúkás lyukba, hogy jobban feszüljön. A forgórészek meg vannak kenve, nem csak ott szorul? Hát mindjárt itt az ebédszünet, majd megvizsgálom. OFF: Hétvégén bementem helyi (jónevű) autósboltba megérdeklődni a gázolajszűrőben lévő fűtőpatront vagy termosztátot vagy mifenét (itt a fórumon írtatok róla nekem a múlt héten okosságokat, amikor szívtam a megdermedt gázolaj miatt) az eladó ürge azt sem tudta miről beszélek, engem hívott be a pult mőgé és ültetett le a gép elé, hogy keresgessek és ha megtalálom rendeljem meg. Azt hiszem ebbe a boltba nem fogok többet bemenni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Hát mindjárt itt az ebédszünet, majd megvizsgálom. OFF: Hétvégén bementem helyi (jónevű) autósboltba megérdeklődni a gázolajszűrőben lévő fűtőpatront vagy termosztátot vagy mifenét (itt a fórumon írtatok róla nekem a múlt héten okosságokat, amikor szívtam a megdermedt gázolaj miatt) az eladó ürge azt sem tudta miről beszélek, engem hívott be a pult mőgé és ültetett le a gép elé, hogy keresgessek és ha megtalálom rendeljem meg. Azt hiszem ebbe a boltba nem fogok többet bemenni ;) Kérdezd meg, hátha alkalmaznak. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béca Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Kérdezd meg, hátha alkalmaznak. B) Nem rossz gondolat, én legalább a programban tudnék keresgetni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Hát mindjárt itt az ebédszünet, majd megvizsgálom. OFF: Hétvégén bementem helyi (jónevű) autósboltba megérdeklődni a gázolajszűrőben lévő fűtőpatront vagy termosztátot vagy mifenét (itt a fórumon írtatok róla nekem a múlt héten okosságokat, amikor szívtam a megdermedt gázolaj miatt) az eladó ürge azt sem tudta miről beszélek, engem hívott be a pult mőgé és ültetett le a gép elé, hogy keresgessek és ha megtalálom rendeljem meg. Azt hiszem ebbe a boltba nem fogok többet bemenni B) Nem rossz gondolat, én legalább a programban tudnék keresgetni ;) ..és legalább megtaláltad? A te helyedben kérnék rá kedvezményt ha már a fele munkáját elvégezted. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béca Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 ..és legalább megtaláltad? A te helyedben kérnék rá kedvezményt ha már a fele munkáját elvégezted. B) Hát mivel én sem tudtam pontosan, hogy mit is kellene keresni (mivel csak itt a fórumon hallottam róla, lévén kezdő autótulaj vagyok) mondtam neki, hogy köszi hanyagoljuk a dolgot, van még pont elég autósbolt a városban ahol valszeg hozzáértők dolgoznak (Wilker, Unix, Meteor, Start stb) de akkor annyira el ment a kedvem a projekttől, hogy most hanyagolom a témát. Igazából most nem is sürgős a dolog, mert bejött a jóidő, meg mióta benya is van a gázolajban azóta semmi baja a technikának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Hát mivel én sem tudtam pontosan, hogy mit is kellene keresni (mivel csak itt a fórumon hallottam róla, lévén kezdő autótulaj vagyok) mondtam neki, hogy köszi hanyagoljuk a dolgot, van még pont elég autósbolt a városban ahol valszeg hozzáértők dolgoznak (Wilker, Unix, Meteor, Start stb) de akkor annyira el ment a kedvem a projekttől, hogy most hanyagolom a témát. Igazából most nem is sürgős a dolog, mert bejött a jóidő, meg mióta benya is van a gázolajban azóta semmi baja a technikának. Sztem olyan, hogy fűtőbetét külön nincs, legalábbis EPC szerint maga a szűrőfej egyben van. Abból a gyári 4419Ft, cikkszáma: 08 13 041. Van olcsóbb is, 1642Ft-ért, cikkszáma: 800813041. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béca Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Sztem olyan, hogy fűtőbetét külön nincs, legalábbis EPC szerint maga a szűrőfej egyben van. Abból a gyári 4419Ft, cikkszáma: 08 13 041. Van olcsóbb is, 1642Ft-ért, cikkszáma: 800813041. Ez minden típusnál egyforma? Az enyém '93-as 1,7 D, motorkód 17DR. OFF: ezt a fenti adatot hogy lehet megjeleníteni az adatlapon, úgy mint egyeseknél van? Próbálgattam már a beállításokban, de még nem jött össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Ez minden típusnál egyforma? Az enyém '93-as 1,7 D, motorkód 17DR. OFF: ezt a fenti adatot hogy lehet megjeleníteni az adatlapon, úgy mint egyeseknél van? Próbálgattam már a beállításokban, de még nem jött össze. Jobbra fent vezérlőpult, aláírás szerkesztése. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béca Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Jobbra fent vezérlőpult, aláírás szerkesztése. B) Köszi! Kipróbáltam, remélem látható. A tegnapi témára még nem találtam megoldást (hátsó ablaktörlő) Korábban valaki belinkelt ide a fórumra egy weblapot, és azt írt az illető, hogy ő pl. gyári lapátokat rendel onnan baráti áron. Sajnos akkor nem raktam el a weblapot a kedvencek közé, most meg persze amikor kellene, akkor nem találom azt a hozzászólást a link-kel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Köszi! Kipróbáltam, remélem látható. A tegnapi témára még nem találtam megoldást (hátsó ablaktörlő) Korábban valaki belinkelt ide a fórumra egy weblapot, és azt írt az illető, hogy ő pl. gyári lapátokat rendel onnan baráti áron. Sajnos akkor nem raktam el a weblapot a kedvencek közé, most meg persze amikor kellene, akkor nem találom azt a hozzászólást a link-kel. Hali! Lehet, hogy erre gondolsz? http://patacsi.hu/shop/arlista.php?sid=a79...utal&tkisz= Vettem én is dec-ben, szerintem van olyan, mint a Champion, amit előtte használtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béca Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Hali! Lehet, hogy erre gondolsz? http://patacsi.hu/shop/arlista.php?sid=a79...utal&tkisz= Vettem én is dec-ben, szerintem van olyan, mint a Champion, amit előtte használtam. Ez az, köszi szépen. Sajnos komplett ablaktörlőt (karral és rugóval együtt) nem találtam rajta, csak magát a lapátot, de azért jó kis oldal. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Ez az, köszi szépen. Sajnos komplett ablaktörlőt (karral és rugóval együtt) nem találtam rajta, csak magát a lapátot, de azért jó kis oldal. Köszi! Na az mondjuk az enyémre se ártana hátra, leszorítani sem akarja, meg a bordák is elkoptak, ahogy rámegy a tengelyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Köszi! Kipróbáltam, remélem látható. A tegnapi témára még nem találtam megoldást (hátsó ablaktörlő) Korábban valaki belinkelt ide a fórumra egy weblapot, és azt írt az illető, hogy ő pl. gyári lapátokat rendel onnan baráti áron. Sajnos akkor nem raktam el a weblapot a kedvencek közé, most meg persze amikor kellene, akkor nem találom azt a hozzászólást a link-kel. Az lehet, hogy én voltam, az oldal pedig ez. De itt is csak lapátok vannak, nem karral együtt az egész. A gázolajelőmelegítő szűrőfedél pedig, aminek leírtam a cikkszámait mindegyik Opel motoroshoz jó (17D, 17DR, 17DT). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Sztem olyan, hogy fűtőbetét külön nincs, legalábbis EPC szerint maga a szűrőfej egyben van. Abból a gyári 4419Ft, cikkszáma: 08 13 041. Van olcsóbb is, 1642Ft-ért, cikkszáma: 800813041. Virtuális katalógust hol találok akár rajzokkal? (vagy FPepe te fejbôl vágod a cikkszámokat??? ;) )...belefáradtam, hogy nem találó alkatrészek miatt kell szentségelnem és vissza monyókolni a régit mikor már fele autó szét van bontva... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Hátsó ablaktörlő meghalt. Remekül zavarja a hátsó kilátásomat, pont a felénél állt meg. Kézzel nem tudom leerőltetni, és ha bekapcsolom akkor sem tudom. Nyomtam folyamatosan várván amikor kapcsol a relé és indítaná, de nem. B) Épp ment volna visszafele. A másik, hogy már nekem sem feszül neki annyira, mint régen. Teljes csere lesz asszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Hátsó ablaktörlő meghalt. Remekül zavarja a hátsó kilátásomat, pont a felénél állt meg. Kézzel nem tudom leerőltetni, és ha bekapcsolom akkor sem tudom. Nyomtam folyamatosan várván amikor kapcsol a relé és indítaná, de nem. B) Épp ment volna visszafele. A másik, hogy már nekem sem feszül neki annyira, mint régen. Teljes csere lesz asszem... Lazitsd fel a kar csavarját és tekerd vízszintbe. A cseréig megteszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Hátsó ablaktörlő meghalt. Remekül zavarja a hátsó kilátásomat, pont a felénél állt meg. Kézzel nem tudom leerőltetni, és ha bekapcsolom akkor sem tudom. Nyomtam folyamatosan várván amikor kapcsol a relé és indítaná, de nem. B) Épp ment volna visszafele. A másik, hogy már nekem sem feszül neki annyira, mint régen. Teljes csere lesz asszem... Vedd le a karról a törlőtlapátot, akkor nem zavar annyira, csak tekerj szigszallagot a végére, úgy nem kopog be menet közben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Virtuális katalógust hol találok akár rajzokkal? (vagy FPepe te fejbôl vágod a cikkszámokat??? ;) )...belefáradtam, hogy nem találó alkatrészek miatt kell szentségelnem és vissza monyókolni a régit mikor már fele autó szét van bontva... B) Én EPC progiból néztem, régebben volt belőle neten működő verzió is, de az egy ideje nem megy. De ha már a gázolajelőmelegítőnél tartunk, nem biztos, hogy rögtön cserélni kell, ha nem műxik, először ellenállásmérővel meg kell nézni, hogy a fűtőbetét ép-e benne (nem szakadt-e), és csak utána cserélni, ha szakadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Én EPC progiból néztem, régebben volt belőle neten működő verzió is, de az egy ideje nem megy. De ha már a gázolajelőmelegítőnél tartunk, nem biztos, hogy rögtön cserélni kell, ha nem műxik, először ellenállásmérővel meg kell nézni, hogy a fűtőbetét ép-e benne (nem szakadt-e), és csak utána cserélni, ha szakadt. Nálam ez még fut: http://eshop.homeip.net:1682/Epc3/launcher2.html De mióta új a gépem, a képeket nem akarja mutatni, és nem is engedi telepíteni a képnézőt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Nálam ez még fut: http://eshop.homeip.net:1682/Epc3/launcher2.html De mióta új a gépem, a képeket nem akarja mutatni, és nem is engedi telepíteni a képnézőt B) Nekem sem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Pár hete panaszkodtam itt, miszerint meglehetősen nagy erő szükségeltetik a kuplungpedálom kinyomásához. Hétfőn délben beültem a kocsiba, nézem a hőfokjelzőt, +7 fok, fain. Ahogy elindultam olyan vajpuhán mozgott a kuplungpedál, hogy majdnem kirúgtam a taposólemezt vele. Hirtelen megijedtem, hogy most adta meg magát a kuplungszerkezetem az otthontól jó 100 km-re. Rendes szokni kellett az "új" kuplungot, fele erő sem kellett hozzá, mint pár órával előtte a reggeli hidegben és -ha emlékeim nem csalnak- az elmúlt 1 évben. Hidegben ennyire belassulna a kuplung mozgása? (A bovden tökéletes, pár hónapja lett cserélve - feleslegesen.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Pár hete panaszkodtam itt, miszerint meglehetősen nagy erő szükségeltetik a kuplungpedálom kinyomásához. Hétfőn délben beültem a kocsiba, nézem a hőfokjelzőt, +7 fok, fain. Ahogy elindultam olyan vajpuhán mozgott a kuplungpedál, hogy majdnem kirúgtam a taposólemezt vele. Hirtelen megijedtem, hogy most adta meg magát a kuplungszerkezetem az otthontól jó 100 km-re. Rendes szokni kellett az "új" kuplungot, fele erő sem kellett hozzá, mint pár órával előtte a reggeli hidegben és -ha emlékeim nem csalnak- az elmúlt 1 évben. Hidegben ennyire belassulna a kuplung mozgása? (A bovden tökéletes, pár hónapja lett cserélve - feleslegesen.) Talán eltört néhány rugó lamellád a kuplungban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts