FPepe Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Neked is a fehér? ;) Nem, nekem a kék :blush: A fehéret nem tudom, azzal nem sokat mentem még, majd megkérdem a gazdáját (Corsa B ) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Próbáld már ki, én is kíváncsi vagyok. Szedd le a tekerőt, ha máshogy nem megy. B) Neked is a fehér? ;) Egyébként nekem is jön meleg onnan, és nekem is fehér. Lehet ez ilyen fehér Astra bug. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Próbáld már ki, én is kíváncsi vagyok. Szedd le a tekerőt, ha máshogy nem megy. B) És mit modjak neki? Hogy menet közben lerázkódott, beeesett az ülések alá, és azóta nem találom? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 És mit modjak neki? Hogy menet közben lerázkódott, beeesett az ülések alá, és azóta nem találom? B) Akkó faggyon le a kezed. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Akkó faggyon le a kezed. ;) Hűlye voltam a múltkor lebontottam a kardánboxot, középkonzolt, nem ástam mélyebbre. A probléma gyökeréhez. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Egyébként nekem is jön meleg onnan, és nekem is fehér. Lehet ez ilyen fehér Astra bug. B) Nem hiszem, nekem kevert jön. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Nem hiszem, nekem kevert jön. ;) A tied biztos piros volt, csak átmázoltad. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Hűlye voltam a múltkor lebontottam a kardánboxot, középkonzolt, nem ástam mélyebbre. A probléma gyökeréhez. B) A probléma gyökere az anyósülésen szokott ülni, nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 A probléma gyökere az anyósülésen szokott ülni, nem? ;) Többnyire. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Többnyire. ;) Az hogy lehet? Azt mondtad az asszonynak nincs jogsija??? B) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Bocsi a kérdésem nem a témába vág...de akkor is beírom ;) A reggeli indítás nem tetszik a motornak...olyan mint ha nem lenne alapjárat...azaz szerintem nincs is megfelelő, mert kb annyit pörög mint melegen...csak csunyább a hangja...kicsi gázpedál adagolással pár másodperc alatt beáll normálisra és szépen jár. Apu azt kérdezte tölem hogy ebben nem -e ugy müködik mint neki anno az 1,3as Wartburgba, hogy gázpedálra indulás elött picit rákellett lépni, azzal inditotta az autómata szivatót. Csak erre a dologra én annyit tudtam mondani hogy fogalmam sincs B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Az hogy lehet? Azt mondtad az asszonynak nincs jogsija??? B) :blush: :D :lol: Nincs, de sokmindent jobban tud a vezetésről, forgalmi helyzetről, stb mint én. ;) :P Bocsi a kérdésem nem a témába vág...de akkor is beírom :D A reggeli indítás nem tetszik a motornak...olyan mint ha nem lenne alapjárat...azaz szerintem nincs is megfelelő, mert kb annyit pörög mint melegen...csak csunyább a hangja...kicsi gázpedál adagolással pár másodperc alatt beáll normálisra és szépen jár. Apu azt kérdezte tölem hogy ebben nem -e ugy müködik mint neki anno az 1,3as Wartburgba, hogy gázpedálra indulás elött picit rákellett lépni, azzal inditotta az autómata szivatót. Csak erre a dologra én annyit tudtam mondani hogy fogalmam sincs :) Ezen nem kell rálépni a gázpedálra, én is csak a kuplungot nyomom ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Bocsi a kérdésem nem a témába vág...de akkor is beírom ;) A reggeli indítás nem tetszik a motornak...olyan mint ha nem lenne alapjárat...azaz szerintem nincs is megfelelő, mert kb annyit pörög mint melegen...csak csunyább a hangja...kicsi gázpedál adagolással pár másodperc alatt beáll normálisra és szépen jár. Apu azt kérdezte tölem hogy ebben nem -e ugy müködik mint neki anno az 1,3as Wartburgba, hogy gázpedálra indulás elött picit rákellett lépni, azzal inditotta az autómata szivatót. Csak erre a dologra én annyit tudtam mondani hogy fogalmam sincs B) Nem kell ilyet... itt nincs ilyen funkciója. Lehet hogy rossz a vízhő jeladód, a kétvezetékes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Nem kell ilyet... itt nincs ilyen funkciója. Lehet hogy rossz a vízhő jeladód, a kétvezetékes. Őőő valami vízhő jeladó volt cserélve azt hiszem....mert annyi ilyen dolgot ki kellett cserélni mikor megvettem tavasszal...de akkor a szerelöm megkérdem mert vezeti a gépén hogy mi lett csinálva és mi nem...mert én ehez sügér vagyok B) Építőmérnökin az út és vasút építést tanítják ;) nem ezt :D:blush: És hát ez az elsö saját autóm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Akkor lehet hogy nem jót rakott bele, vagy valami utángyártott lett betéve, ami azóta elromlott... érdemes ellenőrizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Nekem a fehér nem klímás és abból jön középen meleg. Akkor tévedés történt. B) Sry. Én akármit csinálhatok a tekerentyűvel. Ha leveszem hidegre, hideg jön, ha melegre tekerem, meleg jön, menetközben is. Amúgy ez nem fehér Astra bug, mert nekem kék és FPepének is kék! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Akkor tévedés történt. B) Sry. Én akármit csinálhatok a tekerentyűvel. Ha leveszem hidegre, hideg jön, ha melegre tekerem, meleg jön, menetközben is. Amúgy ez nem fehér Astra bug, mert nekem kék és FPepének is kék! ;) A fene érti hogy van ez.. Illetve én már állítgattam úgy, hogy volt amikor középről is meleg jött. Máskor meg hideg. Csak még nem figyeltem meg mik a beállítások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 A fene érti hogy van ez.. Illetve én már állítgattam úgy, hogy volt amikor középről is meleg jött. Máskor meg hideg. Csak még nem figyeltem meg mik a beállítások. Érdekes, mert amikor megvettem és elkezdtem fórumozni akkor is volt téma a befújó, és csodálkoztam is, mert nekem minegyik meleget fújt. Most meg az enyém is hideg középen. Pontosabban kevert. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Érdekes, mert amikor megvettem és elkezdtem fórumozni akkor is volt téma a befújó, és csodálkoztam is, mert nekem minegyik meleget fújt. Most meg az enyém is hideg középen. Pontosabban kevert. B) Majd holnap megnézem, hogy mennyire meleget fúj nekem a többi beömlőhöz képest. Lesz egy hosszabb utam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Majd holnap megnézem, hogy mennyire meleget fúj nekem a többi beömlőhöz képest. Lesz egy hosszabb utam. Jövő hétre 10 fokot is mondanak, mivel időm mint a tenger lehet nekiesek utánnajárok a dolognak. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Jövő hétre 10 fokot is mondanak, mivel időm mint a tenger lehet nekiesek utánnajárok a dolognak. ;) Nah. Középen is olyan meleg levegőt fúj, mint a szélső befúvókon. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béca Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Nem tudom ez-e a megfelelő topic, de felteszem kérdésem: Neten hol tudnék Caravanhoz ablaktörlőt rendelni? Kompletten kellene a kar rugóval, esetleg csak a rugó. Szerintem a mostani rugó el van gyengülve, és nem szorítja hozzá a lapátot eléggé az üveghez, ezért csak minimális foltokat söpör le. A lapát egyébként tök új, tehát kizárt, hogy az a szar. A rugón érezni is, hogy semmit nem "húz". Azért kersek a neten, mert szerintem autósboltosok nem szívesen szaroznak ilyen bizbaszokkal B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Nem tudom ez-e a megfelelő topic, de felteszem kérdésem: Neten hol tudnék Caravanhoz ablaktörlőt rendelni? Kompletten kellene a kar rugóval, esetleg csak a rugó. Szerintem a mostani rugó el van gyengülve, és nem szorítja hozzá a lapátot eléggé az üveghez, ezért csak minimális foltokat söpör le. A lapát egyébként tök új, tehát kizárt, hogy az a szar. A rugón érezni is, hogy semmit nem "húz". Azért kersek a neten, mert szerintem autósboltosok nem szívesen szaroznak ilyen bizbaszokkal B) Nem próbáltad meg rövídíteni a rugót? Lecsípni a végéről az akasztószemet, és a spirálból újat hajlítani neki. De lehet, hogy előbb törik, mint hajlik, ezért csak akkor tedd, ha amúgy is kuka. Esetleg felmelegíteni, és úgy meghajlítani. Bontó nincs a környéken? Az lenne a legegyszerűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béca Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Nem próbáltad meg rövídíteni a rugót? Lecsípni a végéről az akasztószemet, és a spirálból újat hajlítani neki. De lehet, hogy előbb törik, mint hajlik, ezért csak akkor tedd, ha amúgy is kuka. Esetleg felmelegíteni, és úgy meghajlítani. Bontó nincs a környéken? Az lenne a legegyszerűbb. sajnos nagyon kezdő autós vagyok még, így nem volt még időm bontókat felkutatni a környéken. Helyben tuti nincs egy ablaktörlőért meg nem biztos, hogy megérné kocsikázni vidékre, igas sok okos dologra szükségem lenne bontóból, de várom a jó időt, addig gyűjtögetem a forintokat is hozzá. A rugó buherálás eddig nem jutott eszembe, de jó lenne egy alternatív megoldás a szekrényen, hogyha mégsem működne. Egyébként alapvetően a rugók anyaga elég rideg ahhoz, hogy csak úgy formálni lehessen őket. Azért is rugók B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béca Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Egyébként a kart próbáltam hajlítani, de akkor is kellene a rugó szorító ereje, mert az üveghez hozzáér a lapát, csak nem feszül hozzá, így csak maszatol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts