MOMO107 Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Azt szeretném kérdezni, hogy tudja e valaki mennyibe kerülne a hengerfej felújítás a Szakál Met-Al -nál, vagy máshol kb. csak tömítéscsere, illetve gátrepedés javítás, felújítás milyen árban mozoghat? Astra 2.0 16v hengerfej. Azt szeretném kérdezni, hogy tudja e valaki mennyibe kerülne a hengerfej felújítás a Szakál Met-Al -nál, vagy máshol kb. csak tömítéscsere, illetve gátrepedés javítás, felújítás milyen árban mozoghat? Astra 2.0 16v hengerfej. Nem igaz, hogy senkinek sincsen fogalma róla:)B):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Azt szeretném kérdezni, hogy tudja e valaki mennyibe kerülne a hengerfej felújítás a Szakál Met-Al -nál, vagy máshol kb. csak tömítéscsere, illetve gátrepedés javítás, felújítás milyen árban mozoghat? Astra 2.0 16v hengerfej. Nem igaz, hogy senkinek sincsen fogalma róla:):D:) Valószínűleg kevés köztünk akinek ilyen problémája volt, és éppen most fórumozik. Szerintem sokan felcserélték az autót a síre mostanság! B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Valószínűleg kevés köztünk akinek ilyen problémája volt, és éppen most fórumozik. Szerintem sokan felcserélték az autót a síre mostanság! B) ;) :blush: és azóta is csak síeleksííííelek, de nem külföldön :D am meg felkell hívni őket. mondanak valamennyit. nekme pl 4e olcsobban jött ki mint ahogy telefonba mondták :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Azt szeretném kérdezni, hogy tudja e valaki mennyibe kerülne a hengerfej felújítás a Szakál Met-Al -nál, vagy máshol kb. csak tömítéscsere, illetve gátrepedés javítás, felújítás milyen árban mozoghat? Astra 2.0 16v hengerfej. De miért nem hívod fel őket? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a kedves kicsi Astrám (C14NZ '93) pl 2esben ha egy adott fordulatról hirtelen akarok felgyorsítani, akkor előbb gondolkodik aztán egyszer csak elindul mint a golyó...ha 1estől kezdve huzatom akkor semmi ilyen gondom nincs, meg ha lassan akarok gyorsitani akkor sem...csak hirtelen gázadásra... Mi lehet a gondja? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a kedves kicsi Astrám (C14NZ '93) pl 2esben ha egy adott fordulatról hirtelen akarok felgyorsítani, akkor előbb gondolkodik aztán egyszer csak elindul mint a golyó...ha 1estől kezdve huzatom akkor semmi ilyen gondom nincs, meg ha lassan akarok gyorsitani akkor sem...csak hirtelen gázadásra... Mi lehet a gondja? Köszi előre is! Megtorpan, berángat? Üzemanyag gondok lehetnek? Vagy egy pillanatra kihagy a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a kedves kicsi Astrám (C14NZ '93) pl 2esben ha egy adott fordulatról hirtelen akarok felgyorsítani, akkor előbb gondolkodik aztán egyszer csak elindul mint a golyó...ha 1estől kezdve huzatom akkor semmi ilyen gondom nincs, meg ha lassan akarok gyorsitani akkor sem...csak hirtelen gázadásra... Mi lehet a gondja? Köszi előre is! sztem semmi gondja nincs, központist lepadlózod nem csinál semmit először, aztán lassan magához tér...legalábbis amit vezettem ilyen volt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMO107 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 és azóta is csak síeleksííííelek, de nem külföldön B) am meg felkell hívni őket. mondanak valamennyit. nekme pl 4e olcsobban jött ki mint ahogy telefonba mondták ;) ünnepek voltak de már hívom őket! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 sztem semmi gondja nincs, központist lepadlózod nem csinál semmit először, aztán lassan magához tér...legalábbis amit vezettem ilyen volt B) Ez szerintem nincs így. Ha padlózok elég jól megugrik, főleg 1-es, 2-es ben, nem azt mondom, hogy kilő, de nekem nem szokott tétovázni, csak akkor, ha túl alacsony fordulatszámról akarok gyorsítani nagyobb fokozatban. De persze én nem mentem még SE-vel, lehet hogy az még gyorsabban reagál. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a kedves kicsi Astrám (C14NZ '93) pl 2esben ha egy adott fordulatról hirtelen akarok felgyorsítani, akkor előbb gondolkodik aztán egyszer csak elindul mint a golyó...ha 1estől kezdve huzatom akkor semmi ilyen gondom nincs, meg ha lassan akarok gyorsitani akkor sem...csak hirtelen gázadásra... Mi lehet a gondja? Köszi előre is! A hirtelen gyorsítást sem úgy kell végrehajtani hogy tövig nyomod a gázt. Szerintem sem probléma, de ha mégis akkor 100 helyen lehet az oka. Ha meg akarod találni, akkor olvasd át a fórumot, szinte minden második oldalon rángatásos problémák jönnek elő, és egy halom lehetséges megoldás van, azokat mind nézd végig. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ez szerintem nincs így. Ha padlózok elég jól megugrik, főleg 1-es, 2-es ben, nem azt mondom, hogy kilő, de nekem nem szokott tétovázni, csak akkor, ha túl alacsony fordulatszámról akarok gyorsítani nagyobb fokozatban. De persze én nem mentem még SE-vel, lehet hogy az még gyorsabban reagál. B) Nekem sem reagál azonnal gázadásra, sőt, ha benyomom erősebben, akkor olyan, mintha óvatosan lassan nyomnám jobban a pedált, miközben meg csak jobban benyomtam és tartom egy helyzetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nekem sem reagál azonnal gázadásra, sőt, ha benyomom erősebben, akkor olyan, mintha óvatosan lassan nyomnám jobban a pedált, miközben meg csak jobban benyomtam és tartom egy helyzetben. Gondolom a motornak is van valamekkora tehetetlenségge, nem tud azonnal felpörögni gázadásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Köszi mindnkinek...majd kiderül remélem mi a gond...szerdán viszem szerelőmhöz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Köszi mindnkinek...majd kiderül remélem mi a gond...szerdán viszem szerelőmhöz... Mindenképp írd majd meg az eredményt. Mi volt ahiba, mennyibe került ...stb. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Köszi mindnkinek...majd kiderül remélem mi a gond...szerdán viszem szerelőmhöz... Én első körben a gyertyákat, gyertyakábeleket nézném át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a kedves kicsi Astrám (C14NZ '93) pl 2esben ha egy adott fordulatról hirtelen akarok felgyorsítani, akkor előbb gondolkodik aztán egyszer csak elindul mint a golyó...ha 1estől kezdve huzatom akkor semmi ilyen gondom nincs, meg ha lassan akarok gyorsitani akkor sem...csak hirtelen gázadásra... Mi lehet a gondja? Köszi előre is! Az injektorfejed "hugyozik",nem porlaszt már szépen és emiatt lehet. Beadja az adagot,csak mivel nem porlasztja szépen,így idő kell míg az eljut a megfelelő helyre. C12NZ-nél találkoztunk ilyennel,jól látható ha gázadáskor megnézed az injektorfejet,ahogy beporlaszt. Mi cseréltük egy újabb bontottra és jó lett. Mi---->értsd---->K.O.M.A. szerelő csapata B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Na ma megvolt a vizit:D Hát bemértek rajta mindent...semmit nem találtak...kitakaritottak ezt azt...és lekopogom de most ugy fest minden okés:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Na ma megvolt a vizit:D Hát bemértek rajta mindent...semmit nem találtak...kitakaritottak ezt azt...és lekopogom de most ugy fest minden okés:) Mi pízt kértek? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 próbálom idézni : "beindítod és mehetsz is, ha valami van jössz"B) Korrekt szerelő nagyon ...rendszeresen hozzá visszük a kocsikat (apuét meg az enyémet is) ha valamit cserélni kell vagy valami sosem mondtuk azt hogy valami gagyit tegyen bele...mert mesélte sokan vannak ugy hogy csilli villi kocsi kell de az "anyagot" sajnálják belöle... Jó én ezt nem várom el hogy ingyen csinálja...de bármi van öt hivom igy megteszi ha csak apró dologról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 próbálom idézni : "beindítod és mehetsz is, ha valami van jössz";) Korrekt szerelő nagyon ...rendszeresen hozzá visszük a kocsikat (apuét meg az enyémet is) ha valamit cserélni kell vagy valami sosem mondtuk azt hogy valami gagyit tegyen bele...mert mesélte sokan vannak ugy hogy csilli villi kocsi kell de az "anyagot" sajnálják belöle... Jó én ezt nem várom el hogy ingyen csinálja...de bármi van öt hivom igy megteszi ha csak apró dologról van szó. Pénteken elhozhatnád megmutatani. B) :blush: A Pezo-ban lesz a tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 próbálom idézni : "beindítod és mehetsz is, ha valami van jössz"B) Korrekt szerelő nagyon ...rendszeresen hozzá visszük a kocsikat (apuét meg az enyémet is) ha valamit cserélni kell vagy valami sosem mondtuk azt hogy valami gagyit tegyen bele...mert mesélte sokan vannak ugy hogy csilli villi kocsi kell de az "anyagot" sajnálják belöle... Jó én ezt nem várom el hogy ingyen csinálja...de bármi van öt hivom igy megteszi ha csak apró dologról van szó. Hát remélem ennyi volt, azért ha esetleg adódik valami majd írd be. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Pénteken elhozhatnád megmutatani. B) ;) A Pezo-ban lesz a tali. Hm...jol hangzik...de szeretnék elöbb a vizsgákon túl lenni és utána mehet a dolog:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Hm...jol hangzik...de szeretnék elöbb a vizsgákon túl lenni és utána mehet a dolog:) Sajnos nálam is nagyon aktuális... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hm...jol hangzik...de szeretnék elöbb a vizsgákon túl lenni és utána mehet a dolog:) Ide is benézhetsz néha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
danisco Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Nem tudna valaki segíteni abban, hogy a generátorhoz milyen méretű csapágyak kellenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts