aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 1ből alapjárat csere stb..... De ezek a jelek mire utalhatnak? Lambda tutti nem, mert hidegen melegen-csinálja.... Légnyelő 100,h nem az nem ígyen viselkeden... lehet falsot szív? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 h aalapjáraton ég a lámpa, és az alapjáratit irja ki, akkor szinte biztos hogy falsot sziv. ugyanis az alapjárati szabályozna, de mivel máshol megy be a levegő, igy az alapjárat nem tud szabályozni. ezért ir alapjárati szabályzó hibát. meg kell nézni a szivosor tömitést.... illetve minden tömitést..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 erre gyanakodtam éjn is :wink: ezt hogyan tudom kivitelezn? mármint az ellenőrzést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Legyen annyi a stab IC, mint a telefon eredeti töltő tápja. Ugyanis valszeg a telcsi tápbemenetén is van aktív eszköz, amin van valamennyi feszültségesés. Tehát ha a töltő 6V-os, akkor 7806. Ha 7V-os, akkor érdemes kipróbálni 7806-al, de ha nem jól működik, akkor 7809-es, és sorosan a stabilizált kimenetre 3db 1N4001-es dióda. Én arra gondoltam, hogy nincs telefon akksi (így szólt a terv)... és ezért nem a töltőbemeneten hanem v.hol az akksi környékén kötik rá a tápot... Na akkor viszont 7805... :) Egyébként persze full igazad van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Minek gányolni az akku érintkezőt, amikor szabvány csatlakozóval meg lehet oldani a témát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Minek gányolni az akku érintkezőt, amikor szabvány csatlakozóval meg lehet oldani a témát? :P Ha már az 1-es gombot kivezetik, az is belefér.... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Én arra is tudnék szebb megoldást... :) Kommunikációs port, AT parancsok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Én arra is tudnék szebb megoldást... :) Kommunikációs port, AT parancsok... :) Tényleg szebb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 erre gyanakodtam éjn is :wink: ezt hogyan tudom kivitelezn? mármint az ellenőrzést? járó motornál én féktisztitó sprével körbefujom a szivosor és környékét. ahol változik az alapjárat ott falsot szij. mert beszija A féktisztitót, és attól megfullad a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Jeee THX! Figy Ákos szaroztam ma a vassal paraszti ésszel! Beindítom amig rajta az automata szívató addig ohne problem. Tipikus: melegszik kezd eltünni a szelephang, majd amikor ki kivillan a lámpa akkor vmelyik szelep vagy töke csattog pár másodpercig majd elhalkul újra. Eközben persze emging a fordszám! (akkor már csak azt mondd meg mellik a szívósor :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 akkor már csak azt mondd meg mellik a szívósor ne má'! :roll: amelyiken a folytószelepház van és az alatta lévő öntvény. és a folytószelepnél a tömités vagy a szivósor, hengerfej találkozásánál. de ettől még lehet rossz az alapjárati motor.... de ez is lehetséges... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Lassan esedékessé válik egy kupluncsere az Astrában. 1. kérdés: gyárira, vagy valami másra (valami minimál tuning van kilátásban 100-110paci max.)? 2. Mitől függ hogy van-e szerelőnyílás a kupluncseréhez, vagy a váltót is ki kell venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Tom! Vegyél bele Sachs készletet, nem is túl drága és jó minőség. A tiedben le kell venni a váltót a cseréhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Tom! Vegyél bele Sachs készletet, nem is túl drága és jó minőség. A tiedben le kell venni a váltót a cseréhez. Akkor reménykedhetek, hogy az enyémben nem kell levenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Akkor reménykedhetek, hogy az enyémben nem kell levenni? a tiedben nemkell....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Sziasztok! Kérdésem volna: Astra Caravan 1.4 16v - be gyárilag két pólusú gyertyát írnak. Beletehetem-e a 4 pólusút, vagy sem? Köszike :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Sziasztok! Kérdésem volna: Astra Caravan 1.4 16v - be gyárilag két pólusú gyertyát írnak. Beletehetem-e a 4 pólusút, vagy sem? Köszike :shock: bele lehet tenni. maximum nem lesz jóóóóóóóóóó. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Az hogy van megoldva a váltóknál hogy ne tudjak kettest kapcsolni 130nál? Régóta foglalkoztat ez a kérdés... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Én tudok kapcsolni 130-nál is kettest. Akkor teszem fel egyből ... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Az hogy van megoldva a váltóknál hogy ne tudjak kettest kapcsolni 130nál? Régóta foglalkoztat ez a kérdés... :oops: :oops:Ez a kérdés mikor fogalmazódott meg benned, és milyen események előzték meg :?: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Ez a kérdés mikor fogalmazódott meg benned, és milyen események előzték meg :?: :shock: :shock: :) :) :) ... Csak egyszer megnéztem hogy be tudom e rakni menet közben olyan sebességfokozatba, amiben már letiltana a motor az aktuális sebesség mellett. De nem ment. Arra voltam kíváncsi hogyha valamikor félálomba jövök-megyek valahová és kissé elnézek egy váltást, akkor az milyen köveztkezményekkel jár majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Ha félálomban elnézed akkor vagy tovább alszol (+), vagy felébredsz nagyon hamar, más lehetőséged nincs. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 :) :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Ha jól sejtem akkor a szinkrongyűrűk már nem birják felvenni a fordulatot, és ezért nem is veszi be a sebességet. A ladában az volt a jó, hogy gond nélkül vissza lehetett kapcsolni, majd kuplungról leurani és már ment is a kerékcsikorgás a blokkoló kerkek miatt :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 mint orosz kollegáink mi? ágyin dvá tri csitiri (jobb esetbe' pjáty) rákéteeee :) Tom vannak neked érdekes gondolataid :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts