Demó Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Erre felfigyeltél mi? :rolleyes: És a C20XE? Abban van? Természetesen nincs! :) Jó motorba nem kell! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Szögezzünk le egy valamit! Rohadjon le a mája,aki kitalálta az AGR/EGR-t! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Erre felfigyeltél mi? :) És a C20XE? Abban van? Mittomén! :) Az legyen az ű bajuk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Mittomén! :) Az legyen az ű bajuk! :rolleyes: Amíg nincs olyan bajom, hogy C20NE-vel kell kocsikáznom, addig szívesen! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Amíg nincs olyan bajom, hogy C20NE-vel kell kocsikáznom, addig szívesen! :) :) Nehogy eccer egy C20NE húzzon haza kötélen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Nehogy eccer egy C20NE húzzon haza kötélen! :rolleyes: Még bármi előfordulhat. 1.7 TD kombi húzott már haza. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Még bármi előfordulhat. 1.7 TD kombi húzott már haza. :rolleyes: Jóvanna! Nem kívántam én ezt neked! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Üdvözletem! Horgot szeretnék feltenni a gépemre. Érdekelne, hogy az elektromos kapcsolás szerint van a csomagtartó környékén kialakítva csatlakozó. Ha van, akkor merre keressem, illetve hogy néz ki? Helló! Nem vagyok benne biztos,hogy az az, de anno amikor a hátsó lököst cseréltem, leszedtem a csomagtérben lévő burkolatot. Itt bekukkantva, olyan középtájon találtam egy csatit.. Ott megy ki a rendszámtábla világítás is.. Én arra gondolok, hogy az az! Valahol volt elvileg képem is róla, de most nem találom :rolleyes: Szerk: Nah.. meg is találtam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Nem lehet,hogy az AGR van lekormolódva? Di-nitrogén-oxid... :) :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Szerinted nekem van? C-s motor, én nem találtam. Igaz egy gombostűt nem tudnék leejteni, de nem tudom hol van. Ez a fehér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Nem értem mit sírtok az AGR miatt. Le kell zárni és kész. Nekem amikor először berángatott és dobta a hibakódot itt tanácsolták és le is zártam. Azóta el is felejtettem, hogy van benne. Azaz majdnem mert nekem néha 3efordulat környékén motorféknél teszteli az agr-t és akkor dob egy hibalámpát, hogy helo nem működik az agr. Én meg: Tudom :rolleyes: én zátam le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Hali. Csináltam egy vizöntögetös tesztet, ugy hogy betettem a pollen szürö helyére egy kartonpapirt, visszatettem a müanyagokat, motortetö lecsuk, viz öntöget. Probáltam ugy hogy ment az ablaktörlö is, lassu fokozaton, ill gyors fokozaton. Kétszer 10 liter viz, és a karton tök száraz. Arra gondolok hogy három napig szakadó esöben jártam vele, folyamatosan 1-es ill 2-es, és amikor már nagyon párásodott, volt 3-as és 4-es fokozaton ment a fütö venti, és lehet beszivja a párát, vizet. Hát nem tom... Nem lehet, hogy a pollenszűrő környéke telik fel vízzel? A motortér felé vezető gumi cső ahol ki tudna folyni a víz nincs eltömődve falevelekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Javítsatok ki, ha hülyeséget írok, de belső keringetésnél is nyomja a levegőt. Sőt, nálam, ha bekapcsolom, felhangosodik, mintha még valami ventillátor elindulna. De lehet, hogy csak az eltérő levegőút miatt lesz hangosabb... Működését nem ismerem, valami vákuumos dologra tippelek, mivel hallani a sziszegést kapcsoláskor. Nálam a középkonzol is melegebb levegőt fúj olyankor ha be van nyomva. Persze hogy nyomja a levegőt akkor is csak nem kintről hanem ha jol tudom az anyós ülés felőli lábtérből szívja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ja és én aggodnék a váltóba esett műanyagok miatt. Azért ha azt a fogaskerekek elkapják és befeszül közéjük az igen csúnya dolgot művelhet odabent. Sajnos szerintem ez nem elég nehéz hogy csönben ücsörögjön a váltó alján és nem is acél, hogy a szintező csavarban lévő mágnes megfogná. Na most már mindjárt izgalmasabb lesz az autózás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ja és én aggodnék a váltóba esett műanyagok miatt. Azért ha azt a fogaskerekek elkapják és befeszül közéjük az igen csúnya dolgot művelhet odabent. Sajnos szerintem ez nem elég nehéz hogy csönben ücsörögjön a váltó alján és nem is acél, hogy a szintező csavarban lévő mágnes megfogná. Na most már mindjárt izgalmasabb lesz az autózás :rolleyes: De most akkor mit tud csinálni? Kapja szét a váltót? Ott ahol beeset biztos nem tudja kipiszkálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 De most akkor mit tud csinálni? Kapja szét a váltót? Ott ahol beeset biztos nem tudja kipiszkálni. Ha az alsó fedelet leveszi akkor jó estben az olajjal együtt kijön. Ha valahol felakadt talán azt is meglátja lentről. Persze garázs vagy műhely vagy pénz híján lehet én is kockáztatnék egy darabig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ja és én aggodnék a váltóba esett műanyagok miatt. Azért ha azt a fogaskerekek elkapják és befeszül közéjük az igen csúnya dolgot művelhet odabent. Sajnos szerintem ez nem elég nehéz hogy csönben ücsörögjön a váltó alján és nem is acél, hogy a szintező csavarban lévő mágnes megfogná. Na most már mindjárt izgalmasabb lesz az autózás :rolleyes: Mióta becsúszott, mentem kb 500 km-t és se hangra, sem érzésre nem történt semmi. Január közepén lesz időm, és akkor a váltóolaj cseréjénél majd mindenre fény derül. De szvsz a fogaskerekek fogszáma nagy, és nem egyenes fogazásúak 2 kivétellel, szóval oda a műanyag nem tudna beakadni, hanem inkább csak fut vagy pattog a forgó fogaskerekeken, persze csak szerintem. De egy rugalmas cuccal benyúlkáltam, és csak a kerekek tetejét tudtam kitapintani ami megint amellett szól, hogy az alján pihen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Illetve C18XE-ben és XEL-ben sincs. Végre valaki, aki nem csak hallott már olyanról, aki látott már képen hasonlót. :rolleyes: Kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ez a fehér? Deee. A feltételezés is sértő. :rolleyes: A fehér hibátlanul muzsikál. Megkergettem a hétvégén, még mindig öröm vele menni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Nem lehet, hogy a pollenszűrő környéke telik fel vízzel? A motortér felé vezető gumi cső ahol ki tudna folyni a víz nincs eltömődve falevelekkel? Hali. Szép tiszta a környéke. És a gumicsö is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Nem értem mit sírtok az AGR miatt. Le kell zárni és kész. Nekem amikor először berángatott és dobta a hibakódot itt tanácsolták és le is zártam. Azóta el is felejtettem, hogy van benne. Azaz majdnem mert nekem néha 3efordulat környékén motorféknél teszteli az agr-t és akkor dob egy hibalámpát, hogy helo nem működik az agr. Én meg: Tudom :rolleyes: én zátam le :) Hali. Ez érdekes, nekem is 95-ös a vas, és én amióta lezártam, fel sem villan a sárga lámpa, pedig szoktam gurulgatni vele motorfékkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ez érdekes, nekem is 95-ös a vas, és én amióta lezártam, fel sem villan a sárga lámpa, pedig szoktam gurulgatni vele motorfékkel. Csak a 96 végétől gyártottakban lehet olyan ecu, ami nézi az agr-t a map szenzoron keresztül motorféknél. Ezen ecu-k csatija már fehér-piros, a régié pedig sárga-piros (nem is lehet rádugni alapból a másikét, át kell konfigolni a csatit hozzá). Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Csak a 96 végétől gyártottakban lehet olyan ecu, ami nézi az agr-t a map szenzoron keresztül motorféknél. Ezen ecu-k csatija már fehér-piros, a régié pedig sárga-piros (nem is lehet rádugni alapból a másikét, át kell konfigolni a csatit hozzá). Hali. Ez az hogy wzsolt_ 1.6_16v-nek is 95-ös a vas, és azt irta hogy nála teszteli az AGR-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Hali. Ez az hogy wzsolt_ 1.6_16v-nek is 95-ös a vas, és azt irta hogy nála teszteli az AGR-t. alvázszám szerint az enyém is 96-os csak a forgalmiba van 95írva. Tudtommal az első tulaj újonnan ausztriában vette 95 decemberében és itthon helyeztette forgalomba. lehet 95 decemberében már 96-os alvázszámmal gurult ki a gyárból az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 lehet 95 decemberében már 96-os alvázszámmal gurult ki a gyárból az autó. Nem lehet, hanem biztos, szeptember 1.-én van a modellváltás. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts