zotya975 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Pontosan. Csak azt nem tudom, mi értelme volt ez kitalálni oda... pont oda... Reszelő? Nem tud vkit aki tud hegeszteni oda vmit? Fület, vagy egy csavaranyát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Reszelő? Nem tud vkit aki tud hegeszteni oda vmit? Fület, vagy egy csavaranyát? Áhh, heggesztés esélytelen. megremeg a kezed, oszt összeáll minden. Esetleg két lyukat fúrni a fejbe, aztán zeegergyűrű-fogóval próbálkozni. De én még mindig az anya leverése mellett vagyok. Ha Karcsi úgyis kitalál majd valamit, s pillanatok alatt lenyomatja onnan. Majd azért megpóbálom vasfűrészlappal bevágni, azzal talán odaférek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 elvileg a crowafejbe bele kell mennie a négyszögnek is, nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 elvileg a crowafejbe bele kell mennie a négyszögnek is, nem? :rolleyes: Hmm, szerintem nem. A crowa hatszög. Tehát nem tudod normálisan megfogni vele, mert a két-két párhuzamos oldal eltérő hosszúságú. Meg oda van heggesztve, azt szét kell verni előtte. S mivel ott van mellette a fém konzol, lehet, hogy körbeforgatni sem lehet majd. Esetleg villáskulcs, de az meg hamar törik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Hmm, szerintem nem. A crowa hatszög. Tehát nem tudod normálisan megfogni vele, mert a két-két párhuzamos oldal eltérő hosszúságú. Meg oda van heggesztve, azt szét kell verni előtte. S mivel ott van mellette a fém konzol, lehet, hogy körbeforgatni sem lehet majd. Esetleg villáskulcs, de az meg hamar törik :) Hatszög, négyszög, akkó most mivan? Két sarkot kihagysz és már passzol is bele! Ne legyetek már ilyen szerencsétlenek! :rolleyes: :) Majd a Karcsi elrendezi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 ecsém, nem pislák :rolleyes: mennyi cucc gyűlik össze benne amúgy? lehet, hogy érdemes lenne tolni bele fagyállót, oszt abból is keletkezne pára, hátha nem fagyna össze fogyasztás ment lejjebb? Szerintem nem ment lejebb,de elég sok szmötyit felfog. Hol vetted a bödön joci? Hátha van még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Hatszög, négyszög, akkó most mivan? Két sarkot kihagysz és már passzol is bele! Ne legyetek már ilyen szerencsétlenek! :rolleyes: :) Majd a Karcsi elrendezi. :) Egy szabályos hatszögbe rajzolj bele egy négyszöget. Az téglalap lesz (szerintem). A téglalapnak páronként eltérő oldalai vannak. Amiről mi beszélünk, az négyzet (igaz, hogy a négyzet is téglalap, de ezt most hagyjuk). A négyzetnek minden oldala egyenlő. Ha a csavar mondjuk 22mm, s fogsz egy 22-es crowafejet, akkor egy oldalon passzol, két oldala viszont rövid lesz, hogy átérjen a fej szemközti oldalára, ergo, a negyedik oldal sem illeszkedik. Tehát meg tudod fogni frankón 1 oldalát :D Még én sem néztem meg a gyakorlatban, de általános iskolából ez rémlik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Én a motoron semmit nem vettem észre eddig,de a bödön felső része most megrepedt,lehet a fagyok intézték el múltkor! :rolleyes: Nálunk fagy még nemigen volt, de kiürítés után tettem bele 1 dl ablakmosó sűrítményt. Apropos, miért a teteje repedt meg a fagytól, ha a lé alul van? Nem stimmel valami! Nem inkább a rezgés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Apropos, miért a teteje repedt meg a fagytól, ha a lé alul van? Nem stimmel valami! Nem inkább a rezgés? :rolleyes: Felül a nagy fonalmenet miatt megállhatott benne a pára/gőz és onnan az nem tudott kifolyni,megfagyott és feszített! Alul tudott hova mozogni a fagyott cucc. Itt azért voltak fagyok,de lehet hogy tényleg a rezgés és a meleg intézte el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Felül a nagy fonalmenet miatt megállhatott benne a pára/gőz és onnan az nem tudott kifolyni,megfagyott és feszített! Alul tudott hova mozogni a fagyott cucc. Itt azért voltak fagyok,de lehet hogy tényleg a rezgés és a meleg intézte el. Ugye-ugye? Most ott a kár! 1 dunctos üveg meg csak 25 Ft (volt nekem) egy háziasszony végkiárusításánál.... Vettem is hirtelen 70 darabot belőle hamár ilyen ócsó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Ugye-ugye? Most ott a kár! 1 dunctos üveg meg csak 25 Ft (volt nekem) egy háziasszony végkiárusításánál.... Vettem is hirtelen 70 darabot belőle hamár ilyen ócsó! :rolleyes: Na jó,csak hogy néz már az ki,hogy kovászos uborkát tárolok a motortérben? :) Felidegesít és csinálok egyet fémből! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Na jó,csak hogy néz már az ki,hogy kovászos uborkát tárolok a motortérben? :rolleyes: Felidegesít és csinálok egyet fémből! :) Oszt szintmutató üveget is tegyééé rá, hogy legyen ami szétfagggyon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Oszt szintmutató üveget is tegyééé rá, hogy legyen ami szétfagggyon! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Há errő beszélek én itt, ja! :rolleyes: Azééé ez se rossz! http://kepfeltoltes.hu/view/081025/RIMG055...ltoltes.hu_.jpg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Egy szabályos hatszögbe rajzolj bele egy négyszöget. Az téglalap lesz (szerintem). A téglalapnak páronként eltérő oldalai vannak. Amiről mi beszélünk, az négyzet (igaz, hogy a négyzet is téglalap, de ezt most hagyjuk). A négyzetnek minden oldala egyenlő. Ha a csavar mondjuk 22mm, s fogsz egy 22-es crowafejet, akkor egy oldalon passzol, két oldala viszont rövid lesz, hogy átérjen a fej szemközti oldalára, ergo, a negyedik oldal sem illeszkedik. Tehát meg tudod fogni frankón 1 oldalát :) Még én sem néztem meg a gyakorlatban, de általános iskolából ez rémlik :) Hát ez az, elméletben, de kipróbáltad? :rolleyes: Na jó értem én. :D Azééé ez se rossz! http://kepfeltoltes.hu/view/081025/RIMG055...ltoltes.hu_.jpg :) Nem bizony, és itt legalább látom hogy gyűlik a trutyi az uborka mellett, ráadásul 2 fítyingbe fog kerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Szerintem nem ment lejebb,de elég sok szmötyit felfog. Hol vetted a bödön joci? Hátha van még. azon az oldalon keresztül, ahol fenn volt képekkel a leírás Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 azon az oldalon keresztül, ahol fenn volt képekkel a leírás Kérdez felelek van? :rolleyes: Mondj konkrétat,küld el pü-ben pls! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Kérdez felelek van? :) Mondj konkrétat,küld el pü-ben pls! bákker, de sok bajom van veled :rolleyes: nincs meg se a weblap, se a telszáma ... nem tudom, hova lett a mail múltkor láttam szerelvényboltban ilyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Nos, a következőképpen állok: 2 órás intenzív vasfűrészlapozás, meg reszelés után sikerült bevágnom a csavarfejet. Egy csavarhúzó beletört, egy elgörbült. Nekiestem 1/4 -es húzószárral, az is elgörbült. A csavar gyakorlatilag meg se nyekkent. Megpróbáltam kétoldalt bereszelni, hogy esetleg villáskulccsal megindítsam, de a hozzáférhetetlenség miatt az nem sikerült. Azt hiszem, le kell venni az egész műszerfalburkolatot, aztán felülről módszeresen leflexelni az anyával együtt. Mik tartják a műszerpárnát? Vette már le valaki azt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Mik tartják a műszerpárnát? Vette már le valaki azt? Magát a műszerfalat mi tartja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Vágó, kalimpács. De nem a csavar fejét kell levágni, hanem ki kell velük hajtani. Jelentem, vettem vágót. Órákon át kocogtattam a csavart, a véső úgy tompult, hogy az már szégyen, a csavar 0 fokot mozdult el... Kétségbeesésemben nekiestem barkácsgép + flexkorong kombival, csak az akku nem bírta. Éjjel töltés, délelőtt brutális csonkolás :rolleyes: Zolit azért felhívom reggel, hátha mond valami okosat. Volt amúgy olyan csavarhúzó amit mondtam, az életben ki nem csorbuló kobalt heggyel, kulcsozható szárral. De 3890 Ft-ért adták volna, úgyhogy köszöntem, nem kértem. Holnap átnézel majd esetleg meglesni az elektronikát, ha jó idő lesz (meg ha lejött a kormány)? Félig-meddig lebontottam a tetőkárpitot is, hogy lássam, hol ázik. Igazából minden nedves volt, olyan lecsapódott párás szerű, folyt a víz le az A oszlopon :) . A cső nincs eltörve, úgy néztem, szóval azzal még futni kell egy kört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Magát a műszerfalat mi tartja? Hát én most éppen a Dezsőd képein próbálom kinyomozni... Igen, a komplett borításra gondoltam. De már nem lesz rá szükség azt hiszem, frankón beférek a vágókoronggal :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Jelentem, vettem vágót. Órákon át kocogtattam a csavart, a véső úgy tompult, hogy az már szégyen, a csavar 0 fokot mozdult el... Kétségbeesésemben nekiestem barkácsgép + flexkorong kombival, csak az akku nem bírta. Éjjel töltés, délelőtt brutális csonkolás :rolleyes: Zolit azért felhívom reggel, hátha mond valami okosat. Volt amúgy olyan csavarhúzó amit mondtam, az életben ki nem csorbuló kobalt heggyel, kulcsozható szárral. De 3890 Ft-ért adták volna, úgyhogy köszöntem, nem kértem. Holnap átnézel majd esetleg meglesni az elektronikát, ha jó idő lesz (meg ha lejött a kormány)? Félig-meddig lebontottam a tetőkárpitot is, hogy lássam, hol ázik. Igazából minden nedves volt, olyan lecsapódott párás szerű, folyt a víz le az A oszlopon :) . A cső nincs eltörve, úgy néztem, szóval azzal még futni kell egy kört. Ha esetleg nem bírja az akku odaléphetek a 220-assal, csak mond meg mennyi hosszabító kell. Olyan 40 métert össze tudok kaparni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Ha esetleg nem bírja az akku odaléphetek a 220-assal, csak mond meg mennyi hosszabító kell. Olyan 40 métert össze tudok kaparni. 40 m az elég lenne szerintem. Beindult amúgy a garázs project, megnézegetek párat, remélem januártól már nem kell az udvaron bütykölni :) Én is ki tudok lépni amúgy. Visszatekerem a két csavart, felnyomom rá a kormányt, bedobom a műszeregységet, visszarakom gyújtáskapcsolót, aztán máris mozgásképes vagyok. Meglátjuk majd, hogy lesz, de azért köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 40 m az elég lenne szerintem. Beindult amúgy a garázs project, megnézegetek párat, remélem januártól már nem kell az udvaron bütykölni :) Én is ki tudok lépni amúgy. Visszatekerem a két csavart, felnyomom rá a kormányt, bedobom a műszeregységet, visszarakom gyújtáskapcsolót, aztán máris mozgásképes vagyok. Meglátjuk majd, hogy lesz, de azért köszi :rolleyes: A műszeregység minek kell? Megállit a rendőr.: Fiatalember tudja mennyivel ment?! Erre te kipattansz, hátravágtatsz a csomitartóhoz, felnyitod, nagy zörgés, csörömpölés, egy pillanat mindjárt.......... á meg is van....őőőő az óra szerint pont 50-nel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts