daykiller Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 a tükörre meg akassz kockát és mehetsz a suzukisok közé :rolleyes: :) Persze, lehet elsőre mindenki discósnak lát engem, de BOCS, nekem van ízlésem. Így van ez autó szempontjából is. Amúgy itt parkol még egy opel a háznál, abban benne van a kettő marhanagy kocka... Amúgy illatosító lóg a tükörről, az nem gáz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Persze, lehet elsőre mindenki discósnak lát engem, de BOCS, nekem van ízlésem. Így van ez autó szempontjából is. Amúgy itt parkol még egy opel a háznál, abban benne van a kettő marhanagy kocka... Amúgy illatosító lóg a tükörről, az nem gáz? :) Méé"? Nekem meg 2 maci lóg. Oszt, akkó" mi van? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Persze, lehet elsőre mindenki discósnak lát engem, de BOCS, nekem van ízlésem. Így van ez autó szempontjából is. Amúgy itt parkol még egy opel a háznál, abban benne van a kettő marhanagy kocka... Amúgy illatosító lóg a tükörről, az nem gáz? :) Miért látnánk discósnak? Méé"? Nekem meg 2 maci lóg. Oszt, akkó" mi van? :) Gyere édes drága brumimacim! Adjál medvepuszit! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Ad az neked olyat... :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Ad az neked olyat... :) :) :) Asszem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 ... Gyere édes drága brumimacim! Adjál medvepuszit! :rolleyes: :) Te beteg vagy... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Miért látnánk discósnak? Nem azt írtam, hogy Ti, hanem úgy általánosságban nem gondolnák az emberek, hogy én biza rocker vagyok. Akkor derül ki számukra, mikor beülnek a verdába és üvölt a rock vagy épp metál. :) Sokszor mondták, hogy discós vagy? Mondom: nem, nekem van ízlésem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Te beteg vagy... :rolleyes: :) :) Mi lenne, ha lovak lógnának a tükréről? ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Mi lenne, ha lovak lógnának a tükréről? ... :rolleyes: Ilyenek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Ilyenek? :rolleyes: [http]http://kifesto.eu/images/ikonok/rajzfilm/mylittle/mylittle02.jpg[/http] Ezt már javaslom az "általános műszaki problémák" topikból átteni a "különösen specifikus viselkedési és fejlődési zavarok, devianciák" topikba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Ezt már javaslom az "általános műszaki problémák" topikból átteni a "különösen specifikus viselkedési és fejlődési zavarok, devianciák" topikba :rolleyes: Igaz, ez már nem "általános" probléma és persze nem is műszaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Na, kapaszkodjatok meg, hülye kérdéssel jövök! Az tudvalevő, hogy a swift I. komfortja meg sem közelíti az F Astraét. Kérdésem az, hogy meg lehetne csinálni azt a swiften, hogy olyan legyen vele közlekedni, mint az astraval? Mit kellene ehhezcserélni? Lengéscsillapító? Felni? Kerekek? Mit még? Vagy lehetetlen vállalkozás? hm? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Autót! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Autót! :rolleyes: De nem akarok 2havonta 50.000-ret rákölteni :) Szóval? Futó Mester? Tápi Al-Mester? Hening Al-Mester? Zotya, te inkább kergesd a kutyát, és ne írj semmit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 De nem akarok 2havonta 50.000-ret rákölteni :D Szóval? Futó Mester? Tápi Al-Mester? Hening Al-Mester? Zotya, te inkább kergesd a kutyát, és ne írj semmit :) :rolleyes: :) :) Amúgy sztem, mivel teljesen eltérő lehet a két futómű karaktarisztikája, nem biztos, hogy sikerülne. De próbálkozni lehet, más gátlók, rugók, estleg gumik. De ettől többet én segíteni nem tudok, majd a mk urak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 De nem akarok 2havonta 50.000-ret rákölteni :rolleyes: ... Hát szerintem pl. egy C14NZ Astrára nem megy el annyi pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Hát szerintem pl. egy C14NZ Astrára nem megy el annyi pénz. Nem ám. Hacsak közbe nem jön egy elektromos ablakemelő beszerelés, szervó beépítés....stb. :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Nem ám. Hacsak közbe nem jön egy elektromos ablakemelő beszerelés, szervó beépítés....stb. :) :rolleyes: Termosztát-csere, szelepfedéltömítés-csere, hengerfejtömítéscsere, lengéscsillapítók csere, motorgenerál, hűtőcsere :) Volt Astram. Vót, valamikó. Sok pénzbe került. Amúgy pont most nézegettem 2003-2004-es G-seket, 1,3-1,4. Kár, hogy nincs ennyi pénzem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Na, kapaszkodjatok meg, hülye kérdéssel jövök! Az tudvalevő, hogy a swift I. komfortja meg sem közelíti az F Astraét. Kérdésem az, hogy meg lehetne csinálni azt a swiften, hogy olyan legyen vele közlekedni, mint az astraval? Mit kellene ehhezcserélni? Lengéscsillapító? Felni? Kerekek? Mit még? Vagy lehetetlen vállalkozás? hm? :rolleyes: Én nem értem. A komfortot nehéz általánosan definiálni. Pattog az úton, vagy doboz hangja van, vagy nem elég benne az extra, vagy mi? Mert mindegyikre más a megoldás, de a legolcsóbb nyilván ha veszel egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Én nem értem. A komfortot nehéz általánosan definiálni. Pattog az úton, vagy doboz hangja van, vagy nem elég benne az extra, vagy mi? Mert mindegyikre más a megoldás, de a legolcsóbb nyilván ha veszel egyet. Ha az Astraval rámentem egy döccenőre, kátyúra, vagy csak "varratra", akkor szinte csak rezonálást éreztem, a swiften ugrok egyet az ülésen. Kanyarokban jobban megdől, mint az opel, jobban bólogat. De inkább a komfort hiányzik, hogy úgy mehessek, hogy ne kelljen kerülgetnem a legkisebb úthibát is, hanem nyugodtan ráfuthassak, ne rázza szét a szerveim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Ha az Astraval rámentem egy döccenőre, kátyúra, vagy csak "varratra", akkor szinte csak rezonálást éreztem, a swiften ugrok egyet az ülésen. Kanyarokban jobban megdől, mint az opel, jobban bólogat. De inkább a komfort hiányzik, hogy úgy mehessek, hogy ne kelljen kerülgetnem a legkisebb úthibát is, hanem nyugodtan ráfuthassak, ne rázza szét a szerveim. A kanyarstabilitást viszonylag egyszerű javítani, de a másik fele nem lesz tőle jobb, csak rosszabb. Ha egyébként rendben a futómű, akkor az utóbbival nem igazán tudsz mit kezdeni. Az ideális állapot az lenne ha a teljes rugózatlan tömeg 0 kg lenne a rugózott pedig végtelen. :rolleyes: Ekkor nem éreznél meg semmit. Próbáld eltolni a jelenlegi arányokat. :) Akárhogyis, olcsóbb ha veszel egy jó állapotban lévő astrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 A kanyarstabilitást viszonylag egyszerű javítani, de a másik fele nem lesz tőle jobb, csak rosszabb. Ha egyébként rendben a futómű, akkor az utóbbival nem igazán tudsz mit kezdeni. Az ideális állapot az lenne ha a teljes rugózatlan tömeg 0 kg lenne a rugózott pedig végtelen. :rolleyes: Ekkor nem éreznél meg semmit. Próbáld eltolni a jelenlegi arányokat. :) Protonágyú, részecskegyorsító, zotya? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Én nem értem. A komfortot nehéz általánosan definiálni. Pattog az úton, vagy doboz hangja van, vagy nem elég benne az extra, vagy mi? Mert mindegyikre más a megoldás, de a legolcsóbb nyilván ha veszel egyet. Épp ma láttunk Karcsival egy régi Swiftet, aminek 4 db króm kipufogóvég lógott ki a seggéből. Nos... lehet hogy nekem csak egy van, meg nem is krómos, de motorom kétszer akkora, lóerőm meg talán 3X is.... Egyszerűen nem tudom felfogni, mi értelme van, hogy rákölt mondjuk 5-600 ezret, vagy esetleg egy milliót is, gyakorlatilag még a motorháztetőn is spoiler van de ettől a kis babakocsija ugyanaz az 1.2-es Clio, 1.0-s Swift, vagy 1.1-es Corsa marad... gyenge motorral, gyenge úttartással... Tunningolni lehet, persze. Csak szerintem nem mindent érdemes :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Eccer láttam vhol, asszem vaterán, Fastra váltóhoz krómozott keretet, vadul nézett ki, na olyat kéne még rárakni. :rolleyes: pl. ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts