zotya975 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Vajh mitől képződhet gőzbuborék a vizes benzinből az injektornál? Talán felforr a víz? (100 Celsius fok!) Nekem csak ócsó benya megy a kocsimba, mégse jelentkezik semmi motorhiba..... Nem ott kellene keresgélni! Ha arra gyanakszol, hogy vizes a benzined (ami lehet a tankban keletkező páralecsapódásból) akkor tölts be 1-2 deci spirituszt a tankba és a hiba megszűnik! Nem tudom, a leirásban olvastam a gőzbuborékról. De hát hogyan keressem a hiba okát, ha az kb. 2-3 hetente ismétlődik egy -egy rángatás-fulladás erejéig? Az asszony szerint paranoiás vagyok, mert ő nem vett észre semmit. :lol: De hiába vagyok kezdő autós, ha nyomod a gázt, és fuldoklik a motor az elég egyértelmű nem? De mindíg csak egy pillanatra, nem ugrálok vele utcahosszat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Nem tudom, a leirásban olvastam a gőzbuborékról. De hát hogyan keressem a hiba okát, ha az kb. 2-3 hetente ismétlődik egy -egy rángatás-fulladás erejéig? Az asszony szerint paranoiás vagyok, mert ő nem vett észre semmit. :lol: De hiába vagyok kezdő autós, ha nyomod a gázt, és fuldoklik a motor az elég egyértelmű nem? De mindíg csak egy pillanatra, nem ugrálok vele utcahosszat. :lol: Ilyen is volt. Nem fulladt le mindig.. Próbáltad a csatikat megmozgatni járó motornál? Nekem alapjáraton is berángatott amikor a modul csatiját cincáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Ilyen is volt. Nem fulladt le mindig.. Próbáltad a csatikat megmozgatni járó motornál? Nekem alapjáraton is berángatott amikor a modul csatiját cincáltam. Már próbáltam, igaz akkor nem ezt a hibát akartam kiszűrni, de hát ezt ők nem tudták! :lol: Asszem nekem is muszáj lesz megvárnom a hiba sűrüsödését, már ha lesz ilyen, mert így 2-3 heti alkalomnál elég nehéz okot találni! A gyujtásmodult elrakom a " lehetséges okok" című mappába, ha még egyszer előjön a bibi, megpróbálok cserélni egyet. :lol: Mindenkinek kösz a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Vajh mitől képződhet gőzbuborék a vizes benzinből az injektornál? Talán felforr a víz? (100 Celsius fok!) Annál még több is kellene. Van ott vagy 3 bar nyomás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Ha már nem megy a venti a pirosban gondoltam megnézem az előtétellenállatot. Cefetül néz ki annyi szent. Lehet ezen mérni valamit, hogy tuti legyen ez-e a gond? Az érintkezőket megtisztítottam valamennyire, de sajnos az nem segített. :lol: Persze ha már ott voltam takarítottam "kicsit". Előtte-Utána Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Annál még több is kellene. Van ott vagy 3 bar nyomás. Kösz a a kiigazításért. Eszerint lehetne ott akár 130 C fok is, ha telített vízgőzről beszélünk..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Ha már nem megy a venti a pirosban gondoltam megnézem az előtétellenállatot. Cefetül néz ki annyi szent. Lehet ezen mérni valamit, hogy tuti legyen ez-e a gond? Az érintkezőket megtisztítottam valamennyire, de sajnos az nem segített. :lol: Persze ha már ott voltam takarítottam "kicsit". Előtte-Utána Az ellenállás felső részén látható barna hengeres dolog egy hőbizti, arra mérj rá, nincs-e elszállva, elektronikai boltokban filléres cucc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Persze ha már ott voltam takarítottam "kicsit". Előtte-Utána Én is a multkor dzsuváztam ki. A szélvédő alatti burkolattal coptam a legtöbbet. Alig akarta az igazságot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Az ellenállás felső részén látható barna hengeres dolog egy hőbizti, arra mérj rá, nincs-e elszállva, elektronikai boltokban filléres cucc :lol: Az ami a képen félig a zöld mögött van? Ha csak az az egy van és mégis rossz, akkor mitől egy a 3,4 fokozat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Én is a multkor dzsuváztam ki. A szélvédő alatti burkolattal coptam a legtöbbet. Alig akarta az igazságot. :lol: Igazából csak a pollenszűrő keretét szerettem volna kiszedni. De még jó hogy a hátsó féket nem kell ehhez leszedni. :lol: Az ablaktörlő alatti keresztben végigfutó műanyagra gondolsz? Na azt én sikeresen megrepesztettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Az ablaktörlő alatti keresztben végigfutó műanyagra gondolsz? Na azt én sikeresen megrepesztettem. :lol: Ésszel kell leszedni, annyi szent! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Ésszel kell leszedni, annyi szent! :lol: Az még ment. A visszarakással voltak gondok. A baj az volt a motorháztetővel kell közben zsonglőrködni, és nincs 3 kezem. Aztán rájöttem, hogy talán az ablaktörlőt utána kellett volna visszarakni. De most már úgyis mindegy. Amúgy is nagyon szürke, majd veszek ezt is másikat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Háát :lol: , az ablaktörlő karjait kellene előbb leszedni, aztán a lefogató csavarjait és szépen feljön az egész műanyag kócmóc. Amúgy a szilikonzsír ideig-óráig csodákat tud művelni vele. :lol: a nyár elején lemázoltam a nem színre fújt részeket és mintha vadiúj lenne. Jobb lenne gyöngyház-feketére lefújatni, akkor lenne az igazi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Háát :lol: , az ablaktörlő karjait kellene előbb leszedni, aztán a lefogató csavarjait és szépen feljön az egész műanyag kócmóc. Amúgy a szilikonzsír ideig-óráig csodákat tud művelni vele. :lol: a nyár elején lemázoltam a nem színre fújt részeket és mintha vadiúj lenne. Jobb lenne gyöngyház-feketére lefújatni, akkor lenne az igazi. :) A karokat természetesen leszedtem. :P De a csonkok kiállnak utána is. Valószínű jobb lett volna ha a motort és az egész szerkezetet is előbb szedem ki utóbb rakom be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Azokon a csonkokon még van 1 műanyag csavar és egy alátét, plusz asszem még 3 csavar fogja le ami kis bolhákkal vagy mikkel van lefedve. Na miután azokat kitekergetted lejön a cucc. Onnantól hozzáférsz mindenhez kényelmesen és nem kell a mocitetővel trükközni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Azokon a csonkokon még van 1 műanyag csavar és egy alátét, plusz asszem még 3 csavar fogja le ami kis bolhákkal vagy mikkel van lefedve. Na miután azokat kitekergetted lejön a cucc. Onnantól hozzáférsz mindenhez kényelmesen és nem kell a mocitetővel trükközni! :lol: Nem kell bemutatni tegnap szedtem le. Máshogy nem is jött volna. :lol: Viszont ha ki van nyitva a tető, akkor a két szélét nem lehet kiemelni, ha le van csukva akkor meg a közepe akad be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Viszont ha ki van nyitva a tető, akkor a két szélét nem lehet kiemelni, ha le van csukva akkor meg a közepe akad be. Így igaz.Nekem a 2 szélét sikerült összekarcolnom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Én miután leszedtem a műanyag vackot akkor nyitottam a tetőt de nem ért bele -igaz kissé szarul is állt, valamennyit állítottam rajta de még így is lóg előre kicsit a bal oldalon. Zotya helyett most én szaggattam szét 2 csavart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Opel Astra F-em van, 1.6 16v (x16xel), szeretem, elegedett vagyok vele minden szempontbol, visoznt osszefoglalnam az eddigi gondjaimat, annak elozmenyeit, hatha tudott valaki segiteni, tanacsot adni. Indítási problémákat ezek tudnak okozni leginkább: - Motor hűtővíz hőmérséklet jeladó (kétvezetékes) - AC pumpa, AC relé - Főtengely jeladó - AGR szelep fennakadása - immo (indítózáskor villogó sárga lámpa) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Sziasztok, egy rövid kérdés, ha nem zavarok. Tegnap leszedtem a hűtővíz tartály sapkáját, ill. kiszedtem a hozzá tartozó kis úszót a tartályból, és láttam hogy valami sárszerű trutyi képződött/akadt fenn az úszón, ami gondolom arra hivatott, hogy érzékelje a tartályban a vízszintet. Nem nagy mennyiségről van szó. Ez jelenthet valami problémát, vagy ne foglalkozzak vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 van egy tippem, hogy hf-es az autód :lol: C20XE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Elindultunk a családdal bevásárolni, megint elkezdődött a berángatok -kettesben-gyorsításkor szindróma. Egyre gyakrabban csinálta, bármilyen finoman kezeltem a gázt. Kizárólag egyesben ill. kettesben. A végén már le is állt szinte minden induláskor. Kuplung ki, ráíndít, tojásgáz tovább. :lol: Belábújhegyeztem vele a kútra, 33Liter fért bele. És csiribá-csiribú a hiba megszünt! Repülőrajt vagy ötször, a család üvölt mellettem, és gond egy szál se! Összefoglalva ha 15-20 liter alá csökken a szint a tankban akkor szar, ha fölötte van semmi gond! Lehetséges, hogy a gagyitron AC-pumpa ha nem merül teljesen a benyába ilyen hibát generál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 inkább ott valami más gond van a csövekkel, szűrő illesztéssel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 inkább ott valami más gond van a csövekkel, szűrő illesztéssel... Arra a csőre és szűrőre gondolsz ami a tankban van az AC-pumpánál? Vagy a külső benya szűrőre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Arra a csőre és szűrőre gondolsz ami a tankban van az AC-pumpánál? Vagy a külső benya szűrőre? belül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts