szobikari Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Mostanában köhögött picit a kocsi. Néha kuplung kinyomáskor vagy üresbe véve nem volt alapjárat. Aztán egyszer megküldtem 2.-be 100-ig és utána már néha a motorkontroll lámpa is kigyulladt. Ma délelőtt melóbol kihoztuk a TEECH2-t és rádugtuk a kocsira.(Jó hely ez a Suzuki,ha van ismerős mindenhol). kiírta,hogy :légtömegmérő feszültség alacsony. Holnapután folytószelepház és alapjárati motor pucolás és jó lesz. Bár hazafelé (kód törlés után) minden faca volt. Egyszer sem állt le. :D Hmmm. Összebeszéltetek Tápival? ;)
rtomi Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Hmmm. Összebeszéltetek Tápival? :P Miért is? :D Lemaradtam. ;)
Tápiószecső Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Miért is? :D Lemaradtam. :P Motor-ban olvass vissza pár oldalt. Nekem is rendetlenkedik. ;)
szobikari Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Motor-ban olvass vissza pár oldalt. Nekem is rendetlenkedik. :D Ráadásul mindketten most vettétek, mindketten Astrat, ecotec-es motorral, 16 szelepest, mindketten 2. autónak, és mindkét autó piros. összeesküvés-elmélet! :P Sőt, mindkét első autó fehér ( remélem, fehér a rekord ;) )
Tápiószecső Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Ráadásul mindketten most vettétek, mindketten Astrat, C18XEL motorral, mindketten 2. autónak, és mindkét autó piros. összeesküvés-elmélet! ;) Sőt, mindkét első autó fehér ( remélem, fehér a rekord :D ) Hogy pontosítsunk.
szobikari Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Hogy pontosítsunk. Én abban a hitben voltam, hogy Te X16XEL-t vettél.
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Karcsi által leírt megoldás az akna nélküli verzió, aknával legalább a kerékleszedés meg spórólható. Mindenképpen le kellett szednem a kerekeket, mert feldóbtam a téli gumikat, ekkor vettem észre a törést. Ergó ha nem vettem volna téli gumit, észre se vettem volna . Mivel a Karcsitól vettem a téli gumit ebből logikusan következik, hogy Ő tehet mindenről. :D ;) Amúgy már este kellett a kocsi ezért döntöttem a használt rugók mellett kovácsolás nélkül. :P
Tápiószecső Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Én abban a hitben voltam, hogy Te X16XEL-t vettél. Nem kezdek én ilyen gyenge konstrukciókkal. :D Egyébként direkt kinn van az aláírásban.
Thuby Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Mivel a Karcsitól vettem a téli gumit ebből logikusan következik, hogy Ő tehet mindenről. :D ;) Ez jó :D De gyorsan helyre is hozta, nem? :P :D Mester, tegnap néztem én is, mintha lógna kicsit a kocsim hátulja :D
opel16v Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Nem kezdek én ilyen gyenge konstrukciókkal. :D Naazé el tudná kenni a szád ez a gyenge konstrukció ;)
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Ez jó :D De gyorsan helyre is hozta, nem? :D :D Mester, tegnap néztem én is, mintha lógna kicsit a kocsim hátulja :D Elkéstél, én vettem meg az utolsó pár használt rugót Győrben! ;) De ha tudsz szerezni gyere ki vasárnap feldobjuk rá, a Karcsi meg csak les, milyen ügyesek voltunk egyedül! Ne szólj, neki, psssszt, titok! :D :P
Thuby Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Elkéstél, én vettem meg az utolsó pár használt rugót Győrben! :P De ha tudsz szerezni gyere ki vasárnap feldobjuk rá, a Karcsi meg csak les, milyen ügyesek voltunk egyedül! Ne szólj, neki, psssszt, titok! :D :D Okés, nem említem... De neked könnyű, Te már csináltál ilyent :D Most gondoltam bele, azért csak szóltak volna 3 hete gumicserénél. Lehet, hogy csak a brutálnagy gumik miatt csal a szemem ;) "gyere ki" az hol van?
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Okés, nem említem... De neked könnyű, Te már csináltál ilyent ;) Most gondoltam bele, azért csak szóltak volna 3 hete gumicserénél. Lehet, hogy csak a brutálnagy gumik miatt csal a szemem :D "gyere ki" az hol van? Tényleg nagyon egyszerű, de ne bízz a gumisokban, amikor megvettem gumisnál kezdtem, azok se szóltak. Próbálj meg a kerék mögé nézni, ha máshogy nem tükörrel. Címem a profilomban, térkép meg Google-ban. :P
Thuby Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Címem a profilomban, térkép meg Google-ban. :D Háténottnagyonnemlátom. Térkép nem kell, elnavigáltatom magam ;)
Tápiószecső Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Naazé el tudná kenni a szád ez a gyenge konstrukció :D Gyári változatokra gondoltam. :P Átfogalmazom: 110 ló alá már nem adom. ;)
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Háténottnagyonnemlátom. Térkép nem kell, elnavigáltatom magam :P Rákattintasz a zotya975-re legörgetsz, ott van a cím. Amúgy Győr Koroncói út 22. tessék, súgtam. :D Elnavigáltatod magad, neked is az asszony mondja, merre menjél? :D ;)
opel16v Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Gyári változatokra gondoltam. :P Átfogalmazom: 110 ló alá már nem adom. :D Gyárilag a tied se annyi ;)
Tápiószecső Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Gyárilag a tied se annyi ;) Nem is vennék gyári 14NZ-t. :D
Thuby Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Rákattintasz a zotya975-re legörgetsz, ott van a cím. Amúgy Győr Koroncói út 22. tessék, súgtam. :D Elnavigáltatod magad, neked is az asszony mondja, merre menjél? ;) :P Jaa, erre nem jöttem rá :D Igen, az asszony mondja; Andreának hívják, s az iGo-nál dolgozik :D Meglátjuk még, mi lesz, lehet hogy éjszakázom szombaton is. Kapcsolót megoldom majd, csak össze kell kapnom magam. De kartergáz szűrőm bebarkácsolásához lehet, hogy jóljön majd a segítség. De elvileg péntek este talán találkozunk is, nem? :D
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Jaa, erre nem jöttem rá ;) Igen, az asszony mondja; Andreának hívják, s az iGo-nál dolgozik :P Meglátjuk még, mi lesz, lehet hogy éjszakázom szombaton is. Kapcsolót megoldom majd, csak össze kell kapnom magam. De kartergáz szűrőm bebarkácsolásához lehet, hogy jóljön majd a segítség. De elvileg péntek este talán találkozunk is, nem? :D Nemhiszem, mert én is éjszakás vagyok a héten, szombat reggel meg temetőlátogató körút és ugye.: a biciklit ki hozza vissza? :D
hening Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Csak csináljátok nyugodtan. Én meg majd nézem egy fotelből, vagy campingszékből ( a la Mélykék, asszem :D ). Pénteken én is kihagyom, mert megyünk Fótra, utánna meg egy haverom nyugdíjas búcsúztatójára.
zotya975 Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Csak csináljátok nyugodtan. Én meg majd nézem egy fotelből, vagy campingszékből ( a la Mélykék, asszem :D ). Pénteken én is kihagyom, mert megyünk Fótra, utánna meg egy haverom nyugdíjas búcsúztatójára. Attól még kijöhetsz, nézni mit bénázunk legfeljebb néha beszósz hogy: azt nem kéne, meg ugye most lejött a körmöd? ;)
Thuby Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Hát, okés akkor majd lehet, hogy vasárnap mégis..
Thuby Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 meg ugye most lejött a körmöd? ;) Uhh, bazz :D Mit meg nem él szegény a hülye autóink miatt
hening Elküldve Október28, 2008 Elküldve Október28, 2008 Attól még kijöhetsz, nézni mit bénázunk legfeljebb néha beszósz hogy: azt nem kéne, meg ugye most lejött a körmöd? :D Csak szóljatok, hogy mikor lesz az action, és megyek. ;)
Recommended Posts