hening Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Próbáltam volna akkor bácsizni amikor furikáztunk bontótól-bontóig! Ki is ba@ott volna az ablakon! ;) "Asziszem". :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 "Békaphassa" kend. :P ;) jóvanna, nem mondom többet bocsássá meg kend :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Azért ne indulj rögtön a Rábának. Ez még nem olyan nagy probléma. Bontóban kell venni két aránylag jó állapotút, és agy kováccsal belenyújtatni 2- 2,5 centit. A kiszedéshez elég a lengéscsillapító alsó cavarját lebontani, megemelni az égig a verdát és egy kis erővel kézzel is össze lehet annyira nyomni hogy az új beférjen a helyére. Tavasszal én is végigcsináltam. Akkor mondta J0hnny a hintajomra, hogy holdjáró. Kicsit meg is sértődtem. ;) Most látom jóóól lemaradtam. :D Hát le. :P Azóta van két új/bontott rugóm, nincs 10000 forintom, a Karcsinak meg hiányzik fél tank benzine. :D Azt azért látni kellett volna amikor nem volt meg az összhang az "emeljük" utasításra a Karcsi a kocsit emelte, én meg csak a lengőkart akartam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 jóvanna, nem mondom többet bocsássá meg kend :D Még nem tudom, hogy megbocsássak-e. Nem ittunk rá eleget. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Hát le. ;) Azóta van két új/bontott rugóm, nincs 10000 forintom, a Karcsinak meg hiányzik fél tank benzine. :D Azt azért látni kellett volna amikor nem volt meg az összhang az "emeljük" utasításra a Karcsi a kocsit emelte, én meg csak a lengőkart akartam. :P Neked meg egy láda diód. :D Nem is értettem, miért a tengelyt akartad emelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Neked meg egy láda diód. :P Nem is értettem, miért a tengelyt akartad emelni. :D Úgy gondoltam ha a gátló nem ér le a lukig , akkor felemelem a lukat a gátlóig. Tudod van ilyen a heggyel meg a turbánossal. :D Szerintem A kadettos csaj még mindig azon gondolkodik hogy a csávó minek üvöltözött a fehér Astrából! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Úgy gondoltam ha a gátló nem ér le a lukig , akkor felemelem a lukat a gátlóig. Tudod van ilyen a heggyel meg a turbánossal. :P Szerintem A kadettos csaj még mindig azon gondolkodik hogy a csávó minek üvöltözött a fehér Astrából! :D Ne nagyon gondolkozzon, hanem tegyen bele működő izzót, hogy amikor fékez azt más is lássa. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Kedves Károly! Kéretik egy rövid leírást a rugócsere menetéről, a szerszámokról, stb. mert én is készülök rá hamarosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Kedves Károly! Kéretik egy rövid leírást a rugócsere menetéről, a szerszámokról, stb. mert én is készülök rá hamarosan. Szerszámok: 13-as kulcs, emelő, néhány db fa (alábakolás miatt) Menet: kerék le, gátló alsó bekötó csavaros menetéről anya, gumi pogácsák le (mindkét oldalon), rugó ki. Viszafelé fordított sorrend. A gátlót úgy tudod a helyére tenni, ha a lengőkar alá teszed a fa proklikat, és leengeded az autót, miközben a helyére igazítod a gátlót. Ebként a kiszedésnél nem voltam ott, csak a beszerelésnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Köszi.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Egyszerre csak egyet. Akkor aminek írtam a számát meg az árát, az a trafó alatti gyújtásmodul. Ha kell a jeladó is, szólj. Igen-igen, értem én...csak figyelmetlenül olvastam és azért irtam hülyeséget. Tisztában vagyok vele hogy az a modul és én is arra gondoltam amikor érdeklődtem. Mindezek ellenére légyszives ird meg nekem a jeladóra vonatkozó adatokat is, ami szerint keressem/rendeljem! Arra gondolok hogy egyszerre megrendelem, hátha szükség lesz rá...könnyen megeshet,nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Kedves Károly! Kéretik egy rövid leírást a rugócsere menetéről, a szerszámokról, stb. mert én is készülök rá hamarosan. Kell hozzá kettő garab emelő, vagy egy emelő, és egy bak. Kell még egy darab, ha jól emlékszem 17-es dugókulcs, és nem árt ha van szerelőakna is. A szerelést megelőző nap nem árt bekenni csavarlazítóval, vagy fékolajjal a lengéscsillapító anyáját, hogy ne legyen nagy gond a letekerése. Ezután, mármint a lengéscsillapító also rögzítésének a kikötése után jó magasra emeled a hátulját és szinte ki esik a rugó. Hozzá kell tennem ezt eddig csak caravánon csináltam, nem tudom a többi mennyiben különbözik tőle. Kb. ennyi az egész. Igaz nem vagyok Karcsi. ;) Na tessék! Már megint lemaradtam mint a borravaló. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 ...most nézem csak hogy itt még nem tértek átt a téli időszámitásra.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Azóta van két új/bontott rugóm, nincs 10000 forintom... Tartottam piackutatást hátsórugó ügyileg. Hát... 13-14 ezer körül adják darabját, extrakedvezménnyel lehet 9-10-ért elvihetném. Nagy dilemma: 8-10-ért két használtat és lehet az sem jobb a meglévőknél, vagy 20-ért két új, akár erősített kivitelű. Vagy vehetnék rugóba fűzhető gumidarabot, de gondolom azzal a rúgótörés egy kifáradt rugónál még sanszosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Milyen fajta emelőt célszerű beszerezni hozzá ? Nekem csak a sztandard opeles van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 ...most nézem csak hogy itt még nem tértek átt a téli időszámitásra.... :D Te sem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Milyen fajta emelőt célszerű beszerezni hozzá ? Nekem csak a sztandard opeles van.. Az pont jó is lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Milyen fajta emelőt célszerű beszerezni hozzá ? Nekem csak a sztandard opeles van.. Szerintem "krokodil" a legpraktikusabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Szerintem "krokodil" a legpraktikusabb. Persze jó is az, ha van egy olyan otthon. De ha nincs, tökéletesen megfelel az autóhoz kapott is. Nem kell "túlmisztifikálni" egy rugócserét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Nem emlékszem, Caravannál hol csatlakozik a lengéscsillapító fölső fele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Persze jó is az, ha van egy olyan otthon. De ha nincs, tökéletesen megfelel az autóhoz kapott is. Nem kell "túlmisztifikálni" egy rugócserét. ;) Igazat adok. :D ...csak én nem szeretem azt a fajta emelőt használni..be is tettem egy kis hidraulikus emelőt, jobban bizok benne ha netán meg kell emelni(pl. defekt esetén kerékcsere) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Az erősített rugóhoz másfajta gátló is kell. Amennyiben a mostani nem ilyen volt akkor nem éri meg erősítettre cserélni, hacsak nem akarod a gátlótis bevonni a projektbe. A bontott rugót ha megnyújtja egy rugókovács, akkor újra is kell edzenie, így szinte vadiúj lesz, persze kicsit magasabb. Ez nem befolyásolja a karakterisztikáját mert , sem a menetszám, sem az összenyomásához szükséges erő nem változott számottevően. Így a menettulajdonságai is megmaradnak. Én ezt csináltam. Drágább mint venni két újat, de ez legalább gyári alapanyagból készült. Az gyári emelő nem tudom mennyire felel meg erre a célra. A lényeg az, hogy legalább 10- 15 centire felemelje a kereket a talajtól. Karcsi által leírt megoldás az akna nélküli verzió, aknával legalább a kerékleszedés meg spórólható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Persze jó is az, ha van egy olyan otthon. De ha nincs, tökéletesen megfelel az autóhoz kapott is. Nem kell "túlmisztifikálni" egy rugócserét. :D Egyszerübb mint megmosni az autót :D 5p alatt cseréltük ki mind2 hátsót ;) Apropó, innen jut eszembe: Mi a különbség a gazdag és a szegény svájci közt????? ... A szegény svájci kézzel kell lemossa a Mercedesét :P ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Az erősített rugóhoz másfajta gátló is kell. Amennyiben a mostani nem ilyen volt akkor nem éri meg erősítettre cserélni, hacsak nem akarod a gátlótis bevonni a projektbe. A bontott rugót ha megnyújtja egy rugókovács, akkor újra is kell edzenie, így szinte vadiúj lesz, persze kicsit magasabb. Ez nem befolyásolja a karakterisztikáját mert , sem a menetszám, sem az összenyomásához szükséges erő nem változott számottevően. Így a menettulajdonságai is megmaradnak. Én ezt csináltam. Drágább mint venni két újat, de ez legalább gyári alapanyagból készült. Az gyári emelő nem tudom mennyire felel meg erre a célra. A lényeg az, hogy legalább 10- 15 centire felemelje a kereket a talajtól. Karcsi által leírt megoldás az akna nélküli verzió, aknával legalább a kerékleszedés meg spórólható. Ha nem is annyira, de egy 5-10 centire simán megemeled vele. Ha meg többet kell, teszel alá is proklit. Jah, ez az udvari/utcai verzió. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Mostanában köhögött picit a kocsi. Néha kuplung kinyomáskor vagy üresbe véve nem volt alapjárat. Aztán egyszer megküldtem 2.-be 100-ig és utána már néha a motorkontroll lámpa is kigyulladt. Ma délelőtt melóbol kihoztuk a TEECH2-t és rádugtuk a kocsira.(Jó hely ez a Suzuki,ha van ismerős mindenhol). kiírta,hogy :légtömegmérő feszültség alacsony. Holnapután folytószelepház és alapjárati motor pucolás és jó lesz. Bár hazafelé (kód törlés után) minden faca volt. Egyszer sem állt le. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts