opel16v Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 A kartertömítés most volt pasztával visszatéve kb 200km-e. Most volt minden szürô meg olajcsere...úgynéztem, hogy a tárcsa amin a generátor + a szervópumpa szíja van annak a tövéig olajas.... De ugye nem a régi kartertömítést raktátok vissza? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 De ugye nem a régi kartertömítést raktátok vissza? :lol: Nem volt más megoldás....sehol nem kaptam ebben a turva városban újat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Nem volt más megoldás....sehol nem kaptam ebben a turva városban újat :lol: :lol: Én inkább le sem szedtem volna akkor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Én inkább le sem szedtem volna akkor. :lol: De abban az állapotában körben végig szivárgott....most csak a szürô mellett..s szivembôl remélem, hogy a tömítés a ludas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 De abban az állapotában körben végig szivárgott....most csak a szürô mellett..s szivembôl remélem, hogy a tömítés a ludas... Elég valószínű... csere újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Elég valószínű... csere újra. Nem mindig szivárog, ma letörôltem de még nem szivárgott annyi, hogy lecseppenjen alá...ez mire utal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Nem mindig szivárog, ma letörôltem de még nem szivárgott annyi, hogy lecseppenjen alá...ez mire utal? Gondolom melegen hígabb az olaj, meg van olajnyomás is, lehet csak akkor csepeg. Én is nekiesek hétvégén az enyimnek, szereztem kiskrovát, próbálok finoman húzni rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Gondolom melegen hígabb az olaj, meg van olajnyomás is, lehet csak akkor csepeg. Én is nekiesek hétvégén az enyimnek, szereztem kiskrovát, próbálok finoman húzni rajta. Akkor lécci gyere csináljuk meg az enyém is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Gondolom melegen hígabb az olaj, meg van olajnyomás is, lehet csak akkor csepeg. Én is nekiesek hétvégén az enyimnek, szereztem kiskrovát, próbálok finoman húzni rajta. Akkor lécci gyere csináljuk meg az enyém is :lol: Úgyvan Zoli, menjél csak. Te már tudod, mit kell csinálni. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Nem mindig szivárog, ma letörôltem de még nem szivárgott annyi, hogy lecseppenjen alá...ez mire utal? Ez arra utal, hogy keveset mentél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Akkor lécci gyere csináljuk meg az enyém is :lol: Győrtől milyen messze laksz? Félig van a tank kitart addig? :lol: Már kimerítettem az ehavi benzinadagomat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Félig van a tank kitart addig? :lol: Szerintem az kevés lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Győrtől milyen messze laksz? Félig van a tank kitart addig? :lol: Már kimerítettem az ehavi benzinadagomat! :lol: Hány km a határtól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Hány km a határtól? Nem tudom hol szoktál átjönni, Battonyát írtam be a Google útvonalkeresőbe, az tőlem 355km. Elméletileg fél tank elég, egyszer mentem vele 750km-ert egy tankal, és volt benne még 3-liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Nem tudom hol szoktál átjönni, Battonyát írtam be a Google útvonalkeresőbe, az tőlem 355km. Elméletileg fél tank elég, egyszer mentem vele 750km-ert egy tankal, és volt benne még 3-liter. Én egyszer 800km-t mentem egy tankkal, és még volt benne 4-5L. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Én egyszer 800km-t mentem egy tankkal, és még volt benne 4-5L. Milyen tankkal? T34-essel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Milyen tankkal? T34-essel? :lol: Azzal kb. 80km-t lehet menni egy tankkal (200L) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Azzal kb. 80km-t lehet menni egy tankkal (200L) :lol: Azt nem írtad, hogy a tankkal csak egy tankkal mentél 800 km-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Azt nem írtad, hogy a tankkal csak egy tankkal mentél 800 km-t! :lol: Ne kötözködj vele, mert lehet hogy van egy tankja. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Ne kötözködj vele, mert lehet hogy van egy tankja. :lol: :lol: Érd közelebb van ide, mint 80km :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Azzal kb. 80km-t lehet menni egy tankkal (200L) :lol: Mivel a normája kb 400 L/ 100 Km, ezért az a 80-as benne lenne kb 320 literben. :lol: Jah és a tartálytérfogat kb 1000 L. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Mivel a normája kb 400 L/ 100 Km, ezért az a 80-as benne lenne kb 320 literben. :lol: Jah és a tartálytérfogat kb 1000 L. :lol: Köszönjük a pontosítást :lol: Egyébként van itthon egy tankra való hordóm, ami a hátulján ill. az oldalán szokott felfogatva lenni, de nem tudom, melyik tanké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Köszönjük a pontosítást :lol: Egyébként van itthon egy tankra való hordóm, ami a hátulján ill. az oldalán szokott felfogatva lenni, de nem tudom, melyik tanké. Harckocsi. Akarod mondani harckocsi... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Köszönjük a pontosítást :lol: Egyébként van itthon egy tankra való hordóm, ami a hátulján ill. az oldalán szokott felfogatva lenni, de nem tudom, melyik tanké. Rakd fel az Astra-ra... Optikai tuningnak tökéletes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Köszönjük a pontosítást :lol: Egyébként van itthon egy tankra való hordóm, ami a hátulján ill. az oldalán szokott felfogatva lenni, de nem tudom, melyik tanké. A 34-esen az oldalán voltak a pót tartályok. A többi a páncéltesten belül. Az újabbakon a hátsó fertályra rögzítették őket. Dobjál fel róla képet, és megmondom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts