knight Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 X17DTL-nél 25Nm + 90 + 90 + 45 fok; miután felmelegedett még 30 + 15 fok és persze mind középről fentről csigavonalban... de azért ne vegyél mérget rá, mert ez lehet hogy régi/sz*r infó :!: X17DT viszont alúlról középről indul a csigavonal és 40Nm + 60 + 75 + 60 + 75 ... itt elvileg később nem kell, de azért szerintem nézz inkább Te is utána... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 X17DTL-nél 25Nm + 90 + 90 + 45 fok; miután felmelegedett még 30 + 15 fok és persze mind középről fentről csigavonalban... de azért ne vegyél mérget rá, mert ez lehet hogy régi/sz*r infó :!: X17DT viszont alúlról középről indul a csigavonal és 40Nm + 60 + 75 + 60 + 75 ... itt elvileg később nem kell, de azért szerintem nézz inkább Te is utána... Köszi az első variáns a megfelelő :arrow: egyszer majd le :drinkers: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Kuplung cseréhez DTL-nél le kell venni a váltót vagy nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Melyik az A és B oldal amit össze kell kötni Fastrán a hibakód kiolvasáshoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Jobb oldalt a felső kettő, ha 10 pólusú scsatlakozó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Kuplung cseréhez DTL-nél le kell venni a váltót vagy nem ? Szerintem le, de én lehet hogy a motort venném ki 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Melyik az A és B oldal amit össze kell kötni Fastrán a hibakód kiolvasáshoz? http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...fault_codes.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Köszike. Knight, amikor meglátom a neved mindig eszembe jutnak a ford. szám. adatok, persze a kocsiban mindig elfelejtem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Sziasztok! Ha le akarom mosatni a hátsó szélvédőt a lapát segítségével, akkor nem spriccel folyadékot a lapát alá. Lehet, hogy valahol a kaszniba folyik a mosófolyadék? Tudomásom szerint a szivattyú ellentétes mozgásából adódóan tudjuk váltani az első ill. hátulsó ablak mosását. Ha leveszem a szivattyúról a csövet, ami hátulra juttatja a vizet, és betömöm egy vakdugóval, az jó megoldás, vagy tönkreteszi a szivattyút? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Nem jó megoldás de a szivattyút nem teszi tönkre. :) "szerintem" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Sziasztok! Ha le akarom mosatni a hátsó szélvédőt a lapát segítségével, akkor nem spriccel folyadékot a lapát alá. Lehet, hogy valahol a kaszniba folyik a mosófolyadék? Tudomásom szerint a szivattyú ellentétes mozgásából adódóan tudjuk váltani az első ill. hátulsó ablak mosását. Ha leveszem a szivattyúról a csövet, ami hátulra juttatja a vizet, és betömöm egy vakdugóval, az jó megoldás, vagy tönkreteszi a szivattyút? Miért kéne eldugaszolni a szivattyút, ha hátra úgy sem küld vizet :?: 1ébként valószínűleg a cső van elszakdva hátsó ajtónál lévő gumiharang környékén. Ha nyomod hátra a vizet és a kocsi jobb oladalán a 2 ajtó között folyik, akkor valószínűleg ez a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Miért kéne eldugaszolni a szivattyút, ha hátra úgy sem küld vizet :?: 1ébként valószínűleg a cső van elszakdva hátsó ajtónál lévő gumiharang környékén. Ha nyomod hátra a vizet és a kocsi jobb oladalán a 2 ajtó között folyik, akkor valószínűleg ez a hiba. Ha hátul van elszakadva a cső, a viz a két ajtó között folyik? Miért, arra lejt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Nemtom, de asszem ott van lyuk, szóval ha volt ennyi a mérnökökben, akkor arra lejt is egy kicsit. De mintha lenne egy lyuk a hátsó ajtó közepénél is, mert nekem asszem ott folyt ki az egész. Lényeg, hogyha oazon a tájékon folyik ki valami akkor a cső a szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Nemtom, de asszem ott van lyuk, szóval ha volt ennyi a mérnökökben, akkor arra lejt is egy kicsit. De mintha lenne egy lyuk a hátsó ajtó közepénél is, mert nekem asszem ott folyt ki az egész. Lényeg, hogyha oazon a tájékon folyik ki valami akkor a cső a szar. Nekem középen folyik és azt hittem, hogy valahol középen van elszakadva. De végülis ott nem nagyon szakadhat el. Ezekszerint mégis hátul lenne (az elöző tulaj levette az ajtót - lehet akkor szakadt el) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Ezt úgy tudod megnézni a legegyszerűbben hogy kinyitod a hátsó ajtót és megnyomogatod a gumiharangot a jobb oldalon. Ha nem érzel benne csövet (mindenhol) akkor ott van elszakadva. Ha igen akkor kiveszed azt a gumi izét és belekukkantasz jobban. Persze bárhol szét lehet fagyva, de az a legvalószínűbb hogy a hátsó ajtónál megy a szét a nyitogatás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Nincs gumicső.... de ERDEKLŐDŐ lettem :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Mindenkit meghívok egy sörre !!!!!!!!!!! :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Nincs gumicső.... Hát most én is itt tartok. :) Ha jobb idő lesz, akkor valószínüleg szétbontom az egész belső teret, de addig nincs hátul víz... :) Szörnyű!! Nemtom meddig csúszhatott benne vissza a cső másik vége. Meg kíváncsi vagyok hogy ezt az Uhuék hogy csinálták a szervízben?? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Opel16V - Gabi szerint le kell venni a tetőkárpitot ha hozzá akarsz férni. De ha hátul van elszakadva akkor ha a felső műanyagot leveszed, már be lehet nyúlni egy darabig. Hátha itt a közelébe van csak visszacsúszva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 De ahogy az előrejelzést láttam, inkább fagyni fog - akkor meg nem piszkolódik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Ezt már megtettem és nem találtam meg. A tetőkárpit leszedése pedig nem egyszerű, mert egymásba épülnek az idomok és szinte mindegyiket le kell szedni hozzá. De ha jobb idő lesz, akkor nekiállok egy hétvégén (szar utcán szerelni...:) ). Persze majd dokumentálom! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Na majd ird meg a tapasztalatod, mert engem is nagyon érdekel!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Természetesen. Ha Te is hozzákezdesz és bárhol elakadsz, vagy bármiylen kérdésed van hátsó ablaktörlő témakörben :) , akkor nyugodtan hívj, vagy írj, szívesen segítek (amiben tudok :oops: )!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts