brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Igen, megnéztem inkább a biztonság kedvéért, XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 A bontós haverom kérdezte, mikor mondtam, hogy kellene egy. Jó nektek, én nem tudok még nem haver bontót sem a közelben ahova érdemes lenne elmenni körülnézni egyáltalán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Jó nektek, én nem tudok még nem haver bontót sem a közelben ahova érdemes lenne elmenni körülnézni egyáltalán.. Nah felhívtam, azt mondja megnézi. 1/4 óra múlva lesz válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Nah felhívtam, azt mondja megnézi. 1/4 óra múlva lesz válasz. Rendben, megvárom. ..és köszi a segitőkészséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Rendben, megvárom. ..és köszi a segitőkészséget! Nincs mit, de eljönni neked kell érte, ha van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Brezsó. Sajnos nincs XE-s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Nincs mit, de eljönni neked kell érte, ha van. :lol: Hova is kell mennem, Győrbe? Az nem gond, csak majd jó lenne pontos leirás hogy hova mert nem nagyon ismerem Győrt.. Adott esetben cserélhetnénk tel.számot majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Brezsó. Sajnos nincs XE-s. Nahát! ..épp mire megirtam a hozzászólásomat.. :lol: sebaj, azért köszi mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Hova is kell mennem, Győrbe? Az nem gond, csak majd jó lenne pontos leirás hogy hova mert nem nagyon ismerem Győrt.. Adott esetben cserélhetnénk tel.számot majd. Számom az aláírásomban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Számom az aláírásomban. :lol: Ja, tényleg :lol: ..de, hát, ugyebár nincs nekem való trafó.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Számom az aláírásomban. :lol: Ha még itt vagy, zaklatnálak még. látom te értesz minden részéhez a kocsiknak.. Nem tudod, az antennának mindegyikben motorosnak kéne lennie? Mert az enyémben nincs moci. Talán mert ütve volt a hátulja és nem tették vissza. Fogom és kihúzom kézzel a helyéből az antennát, nekem ez nem tetszik..és elég gyengén is fogja a rádióadásokat-talán pont ez miatt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Ha még itt vagy, zaklatnálak még. látom te értesz minden részéhez a kocsiknak.. Nem tudod, az antennának mindegyikben motorosnak kéne lennie? Mert az enyémben nincs moci. Talán mert ütve volt a hátulja és nem tették vissza. Fogom és kihúzom kézzel a helyéből az antennát, nekem ez nem tetszik..és elég gyengén is fogja a rádióadásokat-talán pont ez miatt.. Nekem sem motoros,de asszem 6-7000Ft körül lehet kapni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Ha még itt vagy, zaklatnálak még. látom te értesz minden részéhez a kocsiknak.. Nem tudod, az antennának mindegyikben motorosnak kéne lennie? Mert az enyémben nincs moci. Talán mert ütve volt a hátulja és nem tették vissza. Fogom és kihúzom kézzel a helyéből az antennát, nekem ez nem tetszik..és elég gyengén is fogja a rádióadásokat-talán pont ez miatt.. Nnnah, ez nem igazán így van, de érdekel a dolog legalábbis. :lol: Nem, nem mindegyik volt motoros. Az felszereltség függő dolog. Ha kiszereled a bal hátsó lámpát hozzáférsz az antennához, lehet csak a kábelcsatlakozás nem megfelelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Nekem sem motoros,de asszem 6-7000Ft körül lehet kapni. :lol: Hol? Milyen? Gyári, vagy ident? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 "gyerekek", nekem miért nem frissiti azonnal a fórum a hozzászólaásokat? ...mindig ki kell lépnem a topicból és vissza hogy lássam az új hozzászólásokat... Mit kell beállitani és hol hogy ez jól működjön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 "gyerekek", nekem miért nem frissiti azonnal a fórum a hozzászólaásokat? ...mindig ki kell lépnem a topicból és vissza hogy lássam az új hozzászólásokat... Mit kell beállitani és hol hogy ez jól működjön? Nyomj F5-öt, akkor frissít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Nnnah, ez nem igazán így van, de érdekel a dolog legalábbis. :lol: Nem, nem mindegyik volt motoros. Az felszereltség függő dolog. Ha kiszereled a bal hátsó lámpát hozzáférsz az antennához, lehet csak a kábelcsatlakozás nem megfelelő. Belestem oda, de csak a csomagtartóból-ahol az izzókat lehet cserélni-tükörrel, meg be is nyúltam és találtam ott egy csatlakozót szabadon lifegni...na, az mi lehet?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Belestem oda, de csak a csomagtartóból-ahol az izzókat lehet cserélni-tükörrel, meg be is nyúltam és találtam ott egy csatlakozót szabadon lifegni...na, az mi lehet?! Ha a csati fehér, és három vezeték megy bele (piros, barna, és fekete/fehér), akkor az az elektromos antennáé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Hol? Milyen? Gyári, vagy ident? Nah ilyeneket ne kérdezgess,ez csak egy emléktöredék volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Nyomj F5-öt, akkor frissít. No meg jobbfajta böngészőknél külön is van erre "virtuális utalás-gomb" fejléce környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Hol? Milyen? Gyári, vagy ident? Tacskóban tegnap 3600-ért is láttam valamilyent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Ha a csati fehér, és három vezeték megy bele (piros, barna, és fekete/fehér), akkor az az elektromos antennáé. Nem tudom milyen szinek vannak ott, de azt hiszem akkor az lesz-már rég volt hogy néztem...amire emlékszem az az hogy olyan szivacsos, kopásálló bandázsolás van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Nem tudom milyen szinek vannak ott, de azt hiszem akkor az lesz-már rég volt hogy néztem...amire emlékszem az az hogy olyan szivacsos, kopásálló bandázsolás van rajta. Az lesz az. Egybe van bandázsolva az antenna kábellel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Tacskóban tegnap 3600-ért is láttam valamilyent. Tacskóban? ...na, az meg mi!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Tacskóban? ...na, az meg mi!? :lol: Hát á Teszkóóóó dezsvírem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts