Johnny82 Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Nem. Az f@sza. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Nagyon bő lére eresztetted :lol: Nem kérdezte hogy miért nem, ha nem. :lol: Amúgy nem egyeznek a méretek, ha épp kíváncsi vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfun Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Sziasztok! Kis segítséget kérnék a kedves olvasóktól :lol: Van egy 1996-os 1.4-es astrank, sajnos az utóbbi pár hónapban egyre sűrűbben hagy cserben minket, úgy hogy szervízbe is jártunk vele 3-4-szer. A hiba menet közben fékezésnél, vagy lassulásnál, pl. amikor kanyar miatt visszavált az ember és lelassít 30-35 km/órára. egyszerűen az alapjáraton 1000 körül nem áll meg hanem szépen lefullad előtte/közben közvetlenül kivillannak a jelzőlámpák. Amikor nedves időszak van, akkor még sűrűben teszi ezt. Újra indításnál, csak akkor kapja el, ha gázt adunk neki, de van amikor perceken keresztül kell neki adagolni, mert amint abbamarad a fröccs rögtön leesik a fordulatszám és lefullad a motor. A gáz adáshoz szükséges "bovdent" kicsit meghúztam, hátha segít, de sajnos nem változott. Az a fura, hogy 2-3 hétig nincs gondja, utánna 1-2 hétig szenvedés. (természetesen a szervízben nem akarja produkálni a hibát). Tisztítottak csöveket és az alapjárati motort is megnézték, velük nem találtak hiákat. Várnám a segítségeket. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Világít a motorhiba jelző (persze nem, amikor már teljesen leállt, mert amikor csak a gyújtás van rajta, akkor mindíg világít)? Ha van hibakód, akkor könnyebb megtalálni mi lehet a gond, de a kábeleket is érdemes átnézni nincs e valahol elszakadva valami. A hibakódot nem olyan nehéz kiolvasni (csodálkozom is, hogy a szerelő nem nézte). Korábban volt már róla szó, de itt van egy jó leírás róla, hogyan kell. De várjuk meg a hozzáértőbb kollegák véleményét is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Sziasztok! Kis segítséget kérnék a kedves olvasóktól :lol: Van egy 1996-os 1.4-es astrank, sajnos az utóbbi pár hónapban egyre sűrűbben hagy cserben minket, úgy hogy szervízbe is jártunk vele 3-4-szer. A hiba menet közben fékezésnél, vagy lassulásnál, pl. amikor kanyar miatt visszavált az ember és lelassít 30-35 km/órára. egyszerűen az alapjáraton 1000 körül nem áll meg hanem szépen lefullad előtte/közben közvetlenül kivillannak a jelzőlámpák. Amikor nedves időszak van, akkor még sűrűben teszi ezt. Újra indításnál, csak akkor kapja el, ha gázt adunk neki, de van amikor perceken keresztül kell neki adagolni, mert amint abbamarad a fröccs rögtön leesik a fordulatszám és lefullad a motor. A gáz adáshoz szükséges "bovdent" kicsit meghúztam, hátha segít, de sajnos nem változott. Az a fura, hogy 2-3 hétig nincs gondja, utánna 1-2 hétig szenvedés. (természetesen a szervízben nem akarja produkálni a hibát). Tisztítottak csöveket és az alapjárati motort is megnézték, velük nem találtak hiákat. Várnám a segítségeket. Előre is köszönöm! Üdv! Ismerős a probléma :D . Nekem is folyton leállt, de mondjuk 1 eset kivételével pöccre indult mindig. A hiba oka azóta sincs meg, csak kicsit megbütyköltem, nem túl szakszerűen :lol: , azóta nem állt le. Mások is járnak/jártak hasonló cipőben, volt akinek azzal szűnt meg a hiba, hogy kicserélte a műszeregységet fordulatszámmérősre, de nem tudta bekötni a sebességjeladót vagy mit, és azóta jó. Már ha jól emlékszem... :lol: Olvasgass vissza, az a legbiztosabb :D . Aztán ha sikerül megcsináltatni közben, lécci írd be ide a megoldást, ha megkérhetlek :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Van egy 1996-os 1.4-es astrank, sajnos az utóbbi pár hónapban egyre sűrűbben hagy cserben minket, úgy hogy szervízbe is jártunk vele 3-4-szer. A hiba menet közben fékezésnél, vagy lassulásnál, pl. amikor kanyar miatt visszavált az ember és lelassít 30-35 km/órára. egyszerűen az alapjáraton 1000 körül nem áll meg hanem szépen lefullad előtte/közben közvetlenül kivillannak a jelzőlámpák. Amikor nedves időszak van, akkor még sűrűben teszi ezt. Újra indításnál, csak akkor kapja el, ha gázt adunk neki, de van amikor perceken keresztül kell neki adagolni, mert amint abbamarad a fröccs rögtön leesik a fordulatszám és lefullad a motor. A gáz adáshoz szükséges "bovdent" kicsit meghúztam, hátha segít, de sajnos nem változott. Az a fura, hogy 2-3 hétig nincs gondja, utánna 1-2 hétig szenvedés. (természetesen a szervízben nem akarja produkálni a hibát). Tisztítottak csöveket és az alapjárati motort is megnézték, velük nem találtak hiákat. Olvasni, olvasni, olvasni. Az utóbbi hónapokban sokaknál előfordult a leállásos probléma, sokféle megoldás szerepel már az elmúlt oldalakon (talán a motor topikban nagyobb szerncsével kutakodhatsz), van akinek segített van akinek nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Nekem is volt egyszer egy ilyen leállós Astrám(C14NZ),annál nem derült ki,hogy mi az oka a leállásoknak. Viszont(azt hiszem)az általános műszaki problémák rovatban van egy olyan rész,hogy:"C14 NZ leáll hidegen nem indul" vagy valami ilyesmi címe van,na ott is sok jó tanács van ezekre a leállós dolgokra!!! Itt van ni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Sziasztok! Kis segítséget kérnék a kedves olvasóktól :lol: Van egy 1996-os 1.4-es astrank, sajnos az utóbbi pár hónapban egyre sűrűbben hagy cserben minket, úgy hogy szervízbe is jártunk vele 3-4-szer. A hiba menet közben fékezésnél, vagy lassulásnál, pl. amikor kanyar miatt visszavált az ember és lelassít 30-35 km/órára. egyszerűen az alapjáraton 1000 körül nem áll meg hanem szépen lefullad előtte/közben közvetlenül kivillannak a jelzőlámpák. Amikor nedves időszak van, akkor még sűrűben teszi ezt. Újra indításnál, csak akkor kapja el, ha gázt adunk neki, de van amikor perceken keresztül kell neki adagolni, mert amint abbamarad a fröccs rögtön leesik a fordulatszám és lefullad a motor. A gáz adáshoz szükséges "bovdent" kicsit meghúztam, hátha segít, de sajnos nem változott. Az a fura, hogy 2-3 hétig nincs gondja, utánna 1-2 hétig szenvedés. (természetesen a szervízben nem akarja produkálni a hibát). Tisztítottak csöveket és az alapjárati motort is megnézték, velük nem találtak hiákat. Várnám a segítségeket. Előre is köszönöm! Az én hibajelenségem az volt C18nz-nél, hogy menet közben, ha kitettem üresbe pl 100-nál, 80-nál, és gurultam, leállt mindíg a motor. De sokszor volt olyan is, hogy állhelyzetben, alapjáraton elkezdett ingadozni a fordulat, lement 500-600 körülre, aztán vagy visszaállt vagy lerfulladt. A következő szakasz az volt, hogy 2000-ig fulladt a motor nem húzott, leállt állandóan,de 2000 felett meg tökéletesen működött. Én is megnézettem mindent, alapjárati motort, injektort, de semmi. Aztán vettem bele egy új computert és egy csapásra megszűntek a problémáim. HA tudsz szerezni egyet, érdemes csak kipróbálni egy másik computerrel, mit produkál, hátha segít. üdv. Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 Gumi benne van. Érezni hogy bepattan de nem szorul meg rendesen. Megnézem a koszolódást, remélem csak az a baj! Köszi a tanácsot! Nekem is volt ilyen hibám és folyt is az oil mellette a blokkra. Vettem is izibe a bontóban pár kupakot, de egyikkel sem volt jó, szóval maga a blokk nyílásával volt gond. Az segített, hogy nem csavartam rá a kupakot, a végállás előtt kb. fél fordulattal visszatekertem és ott érezhetően stabilan állt, nem koytogott, úgy mint a végállásban. üdv Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus23, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2008 ...Aztán vettem bele egy új computert és egy csapásra megszűntek a problémáim. Na, hát a végén már erre tippeltem én is. Csak kellett volna egy donor :lol: . Mondjuk már mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 ECU-t próbáltam cserélni a gépben, de csak villog a sárga lámpa, nem indul be. Ugyanaz a motorkód X14XE, de mintha az nem immós kocsiban lett volna.Mi lehet a hiba,tudja walaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 ECU-t próbáltam cserélni a gépben, de csak villog a sárga lámpa, nem indul be. Ugyanaz a motorkód X14XE, de mintha az nem immós kocsiban lett volna.Mi lehet a hiba,tudja walaki? Nem lehet kivillogtatni? :lol: Hátha megmondja mi a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 ECU-t próbáltam cserélni a gépben, de csak villog a sárga lámpa, nem indul be. Ugyanaz a motorkód X14XE, de mintha az nem immós kocsiban lett volna.Mi lehet a hiba,tudja walaki? Hali. Olvass vissza, volt szó ilyesmiröl, ha villog a sárga lámpa az immo hibára utal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Immó lesz az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Immó lesz az. És tudja valaki, hogy lehet-e kezdeni ilyenkor vele valamit? Írták visszáb valahol hogy átkötötték az immot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Hali. Olvass vissza, volt szó ilyesmiröl, ha villog a sárga lámpa az immo hibára utal. Mikor volt, vagy mennyivel előrébb volt róla szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Mikor volt, vagy mennyivel előrébb volt róla szó? Hali. Lehet hogy a Motor, vagy az Elektromos topikban volt róla szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 És tudja valaki, hogy lehet-e kezdeni ilyenkor vele valamit? Írták visszáb valahol hogy átkötötték az immot. :lol: Kell a ecu-hoz valló immó, meg a kulcsban lévö immóchip. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 És tudja valaki, hogy lehet-e kezdeni ilyenkor vele valamit? Írták visszáb valahol hogy átkötötték az immot. :lol: Ha jól tudom át lehet programozni Tech2-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ha jól tudom át lehet programozni Tech2-vel. Köszi!Ha sokba kerül, akkor lehet nem kínlódok vele,bár ez az ECU meg van chippelve, kb 8-10%-kal tudna többet a gép.Igaz van egy Opeles szerelő ismerősöm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Esetleg tudja valaki, hogy hol lehet ilyen csövet kapni? 001 002 Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Esetleg tudja valaki, hogy hol lehet ilyen csövet kapni? 001 002 pl. bontóban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 pl. bontóban Nem akarok bontottat venni, mert kitudja, hogy milyen állapotban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nem akarok bontottat venni, mert kitudja, hogy milyen állapotban van. Ez pontosan melyik cső is? Honnan megy hová? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nem akarok bontottat venni, mert kitudja, hogy milyen állapotban van. Próbáld meg Csergőnél, Bárdinál, Unixnál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts