Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 94.000 km van a motorban , remélhetőleg nincs még szétkopva... Ennyitől? Elég baj lenne! Viszont igaz az is, hogy vissza lehet azt az órát pörgetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ennyitől? Elég baj lenne! Viszont igaz az is, hogy vissza lehet azt az órát pörgetni... svájci kocsi , email-ben visszaigazolták az infókat a svájci kereskedők ,minden inspekció stimmel ,a szervizkönyve beírtakkal sőt , még a svájci tulajjal is tudtam beszélni telefonon , akié volt 2003- ig a kocsi magyarországon előttem 1 tulaj volt ,az is vitte az Opel klasszhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 svájci kocsi , email-ben visszaigazolták az infókat a svájci kereskedők ,minden inspekció stimmel ,a szervizkönyve beírtakkal sőt , még a svájci tulajjal is tudtam beszélni telefonon , akié volt 2003- ig a kocsi magyarországon előttem 1 tulaj volt ,az is vitte az Opel klasszhoz Ez engem még nem nyugtatna meg azért :lol: Végülis kaptál egy visszaigazolást attól, aki eladta az autót. És hogy azóta magyar tulaja is volt... ez a tény szinte ordibál a visszatekerésről :lol: Szervízpecsétet pedig elég olcsón lehet venni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 ...azóta magyar tulaja is volt... ez a tény szinte ordibál a visszatekerésről :lol: Szervízpecsétet pedig elég olcsón lehet venni :lol: Bizony, bizony... Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ez engem még nem nyugtatna meg azért :lol: Végülis kaptál egy visszaigazolást attól, aki eladta az autót. És hogy azóta magyar tulaja is volt... ez a tény szinte ordibál a visszatekerésről :lol: Szervízpecsétet pedig elég olcsón lehet venni :lol: ok ,de ha sokkal több benne a km , és kopott a motor , akkor hogy tud 0% CO-t produkálni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 ok ,de ha sokkal több benne a km , és kopott a motor , akkor hogy tud 0% CO-t produkálni ? Nekem 200e km után is ugyanolyan értéket produkált mint 115e km-nél. Ez nem km függő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Recept: "Végy egy új motort, add érte a régit és lehet megoldódott a problémád..." Legalábbis egyenlőre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nekem 200e km után is ugyanolyan értéket produkált mint 115e km-nél. Ez nem km függő... végül is engem nem a valós km izgat ,hanem az ,hogy nem úgy megy a kocsi ,ahogy kellene ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 végül is engem nem a valós km izgat ,hanem az ,hogy nem úgy megy a kocsi ,ahogy kellene ... már én is gondoltam rá , mennyi a reális ára egy jó ,bontott X16XEL motornak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 már én is gondoltam rá , mennyi a reális ára egy jó ,bontott X16XEL motornak ? Passzolom de kérdezd meg a kadettklub.hu-n, biztos tud valaki valami infót adni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 már én is gondoltam rá , mennyi a reális ára egy jó ,bontott X16XEL motornak ? Ha a sűrítési végnyomás jó és a veszteség sem mutat majd semmi rendelleneset, akkor szerintem hiba lenne kidobni a mocit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Ha a sűrítési végnyomás jó és a veszteség sem mutat majd semmi rendelleneset, akkor szerintem hiba lenne kidobni a mocit. az a poén ,hogy már a 10.szerelő pattan le a kocsiról ,nem tudnak vele mit kezdeni ( itt Debrecenben ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 az a poén ,hogy már a 10.szerelő pattan le a kocsiról ,nem tudnak vele mit kezdeni ( itt Debrecenben ) Szomorú hogy ennyire nem ért hozzá senki. Hogyan kezdődött amúgy? Mindig ilyen volt egyre rosszabb lett vagy egyszercsak? Reggel nekem is a kipuf eltömődése ugrott be tippnek. A katon kívül néztétek a dobokat is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 az a poén ,hogy már a 10.szerelő pattan le a kocsiról ,nem tudnak vele mit kezdeni ( itt Debrecenben ) Re-car-nál voltál már a Vécsei-n? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Akkor nézze meg, hogy a belső levegőkeringtető csappantyúja működik-e. Mert lehet hogy annak a vákumvezetéke van kiszakadva, és a szellőzőn keresztül jön be rajta a benyagőz, ami néha a vákumrendszerben kering. Le lett ellenőrizve, és az működik. Próbából ki kötöttük, majd meglátjuk mi lesz az eredmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Re-car-nál voltál már a Vécsei-n? :lol: voltam a tanácsodra , megnézték , aztán ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 voltam a tanácsodra , megnézték , aztán ennyi Én már a multkor is kérdeztem, de felteszem újból a kérdést: a váltóban van elég olaj? Jah, járó motornál kell ellenőrizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Károly, mire akarsz kilyukadni a váltóban levő olajjal ? Gondolod, az fogná vissza ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Károly, mire akarsz kilyukadni a váltóban levő olajjal ? Gondolod, az fogná vissza ? Úgy tudom az Ő autójában automata váltó van. Az pedig olaj hijján nehezen adja át a nyomatékot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Szerintem az ő esetében nem olajdologról van szó. Olajproblémánál váltási gondjai lennének. Nekem akkor volt hasonló gondom, mikor még volt benzines autóm.. Szóval, amikor egy műkedvelő egy foggal elrakta a vezérműszíjat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbubi Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Üdv All! Kéne egy kis tech support egy F Astra (1992 C16NZ)-hoz. Kettő dologról lenne szó. Az egyik az, hogy elkezdett visszapöndörödni ez a szutyok km/h számlapja, és néha beleakad a mutató. Az meg a másik, hogy folyamatosan beakad 30-nál 50-70 körül, meg nem is nagyon megy vissza. Szal, nehéz szétszedni a műszerfalat, vagy van ennek valami trükkje? A másik dolog pedig a pollenszűrő cseréje lenne. Elvileg van benne a könyve szerint. Nemrégóta van nálunk, és azért szeretném tudni, hogy milyen állapotban van, csak a könyve eléggé meleg módon próbálja megmutatni, hoyg hol a francba találom. Asszerint valahol a műszerfal alatt??!! Lehetséges ez? Várom a tapasztalatokat. Thx :lol: Üdv, bbubi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Üdv All! Kéne egy kis tech support egy F Astra (1992 C16NZ)-hoz. Kettő dologról lenne szó. Az egyik az, hogy elkezdett visszapöndörödni ez a szutyok km/h számlapja, és néha beleakad a mutató. Az meg a másik, hogy folyamatosan beakad 30-nál 50-70 körül, meg nem is nagyon megy vissza. Szal, nehéz szétszedni a műszerfalat, vagy van ennek valami trükkje? A másik dolog pedig a pollenszűrő cseréje lenne. Elvileg van benne a könyve szerint. Nemrégóta van nálunk, és azért szeretném tudni, hogy milyen állapotban van, csak a könyve eléggé meleg módon próbálja megmutatni, hoyg hol a francba találom. Asszerint valahol a műszerfal alatt??!! Lehetséges ez? Várom a tapasztalatokat. Thx :lol: Üdv, bbubi Itt nézd meg pollenszűrő Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbubi Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Köszi gr3ddy! Frankón képekkel bemutatva. Remek-remek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Köszi gr3ddy! Frankón képekkel bemutatva. Remek-remek! :lol: Ne nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bbubi Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Az oké, hogy nem te csináltad az oldalt, de te linkelted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts