Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 94.000 km van a motorban , remélhetőleg nincs még szétkopva... Ennyitől? Elég baj lenne! Viszont igaz az is, hogy vissza lehet azt az órát pörgetni...
autastra Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Ennyitől? Elég baj lenne! Viszont igaz az is, hogy vissza lehet azt az órát pörgetni... svájci kocsi , email-ben visszaigazolták az infókat a svájci kereskedők ,minden inspekció stimmel ,a szervizkönyve beírtakkal sőt , még a svájci tulajjal is tudtam beszélni telefonon , akié volt 2003- ig a kocsi magyarországon előttem 1 tulaj volt ,az is vitte az Opel klasszhoz
opel16v Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 svájci kocsi , email-ben visszaigazolták az infókat a svájci kereskedők ,minden inspekció stimmel ,a szervizkönyve beírtakkal sőt , még a svájci tulajjal is tudtam beszélni telefonon , akié volt 2003- ig a kocsi magyarországon előttem 1 tulaj volt ,az is vitte az Opel klasszhoz Ez engem még nem nyugtatna meg azért :lol: Végülis kaptál egy visszaigazolást attól, aki eladta az autót. És hogy azóta magyar tulaja is volt... ez a tény szinte ordibál a visszatekerésről :lol: Szervízpecsétet pedig elég olcsón lehet venni :lol:
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 ...azóta magyar tulaja is volt... ez a tény szinte ordibál a visszatekerésről :lol: Szervízpecsétet pedig elég olcsón lehet venni :lol: Bizony, bizony...
autastra Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Ez engem még nem nyugtatna meg azért :lol: Végülis kaptál egy visszaigazolást attól, aki eladta az autót. És hogy azóta magyar tulaja is volt... ez a tény szinte ordibál a visszatekerésről :lol: Szervízpecsétet pedig elég olcsón lehet venni :lol: ok ,de ha sokkal több benne a km , és kopott a motor , akkor hogy tud 0% CO-t produkálni ?
Szokecigany Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 ok ,de ha sokkal több benne a km , és kopott a motor , akkor hogy tud 0% CO-t produkálni ? Nekem 200e km után is ugyanolyan értéket produkált mint 115e km-nél. Ez nem km függő...
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Recept: "Végy egy új motort, add érte a régit és lehet megoldódott a problémád..." Legalábbis egyenlőre...
autastra Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Nekem 200e km után is ugyanolyan értéket produkált mint 115e km-nél. Ez nem km függő... végül is engem nem a valós km izgat ,hanem az ,hogy nem úgy megy a kocsi ,ahogy kellene ...
autastra Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 végül is engem nem a valós km izgat ,hanem az ,hogy nem úgy megy a kocsi ,ahogy kellene ... már én is gondoltam rá , mennyi a reális ára egy jó ,bontott X16XEL motornak ?
Guest Sanci Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 már én is gondoltam rá , mennyi a reális ára egy jó ,bontott X16XEL motornak ? Passzolom de kérdezd meg a kadettklub.hu-n, biztos tud valaki valami infót adni!
Tápiószecső Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 már én is gondoltam rá , mennyi a reális ára egy jó ,bontott X16XEL motornak ? Ha a sűrítési végnyomás jó és a veszteség sem mutat majd semmi rendelleneset, akkor szerintem hiba lenne kidobni a mocit.
autastra Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Ha a sűrítési végnyomás jó és a veszteség sem mutat majd semmi rendelleneset, akkor szerintem hiba lenne kidobni a mocit. az a poén ,hogy már a 10.szerelő pattan le a kocsiról ,nem tudnak vele mit kezdeni ( itt Debrecenben )
Tápiószecső Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 az a poén ,hogy már a 10.szerelő pattan le a kocsiról ,nem tudnak vele mit kezdeni ( itt Debrecenben ) Szomorú hogy ennyire nem ért hozzá senki. Hogyan kezdődött amúgy? Mindig ilyen volt egyre rosszabb lett vagy egyszercsak? Reggel nekem is a kipuf eltömődése ugrott be tippnek. A katon kívül néztétek a dobokat is?
mackosajt Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 az a poén ,hogy már a 10.szerelő pattan le a kocsiról ,nem tudnak vele mit kezdeni ( itt Debrecenben ) Re-car-nál voltál már a Vécsei-n? :lol:
afonya Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Akkor nézze meg, hogy a belső levegőkeringtető csappantyúja működik-e. Mert lehet hogy annak a vákumvezetéke van kiszakadva, és a szellőzőn keresztül jön be rajta a benyagőz, ami néha a vákumrendszerben kering. Le lett ellenőrizve, és az működik. Próbából ki kötöttük, majd meglátjuk mi lesz az eredmény.
autastra Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Re-car-nál voltál már a Vécsei-n? :lol: voltam a tanácsodra , megnézték , aztán ennyi
hening Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 voltam a tanácsodra , megnézték , aztán ennyi Én már a multkor is kérdeztem, de felteszem újból a kérdést: a váltóban van elég olaj? Jah, járó motornál kell ellenőrizni.
egyhapsi Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Károly, mire akarsz kilyukadni a váltóban levő olajjal ? Gondolod, az fogná vissza ?
hening Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Károly, mire akarsz kilyukadni a váltóban levő olajjal ? Gondolod, az fogná vissza ? Úgy tudom az Ő autójában automata váltó van. Az pedig olaj hijján nehezen adja át a nyomatékot.
egyhapsi Elküldve Július24, 2008 Elküldve Július24, 2008 Szerintem az ő esetében nem olajdologról van szó. Olajproblémánál váltási gondjai lennének. Nekem akkor volt hasonló gondom, mikor még volt benzines autóm.. Szóval, amikor egy műkedvelő egy foggal elrakta a vezérműszíjat..
bbubi Elküldve Július25, 2008 Elküldve Július25, 2008 Üdv All! Kéne egy kis tech support egy F Astra (1992 C16NZ)-hoz. Kettő dologról lenne szó. Az egyik az, hogy elkezdett visszapöndörödni ez a szutyok km/h számlapja, és néha beleakad a mutató. Az meg a másik, hogy folyamatosan beakad 30-nál 50-70 körül, meg nem is nagyon megy vissza. Szal, nehéz szétszedni a műszerfalat, vagy van ennek valami trükkje? A másik dolog pedig a pollenszűrő cseréje lenne. Elvileg van benne a könyve szerint. Nemrégóta van nálunk, és azért szeretném tudni, hogy milyen állapotban van, csak a könyve eléggé meleg módon próbálja megmutatni, hoyg hol a francba találom. Asszerint valahol a műszerfal alatt??!! Lehetséges ez? Várom a tapasztalatokat. Thx :lol: Üdv, bbubi
gr3ddy Elküldve Július25, 2008 Elküldve Július25, 2008 Üdv All! Kéne egy kis tech support egy F Astra (1992 C16NZ)-hoz. Kettő dologról lenne szó. Az egyik az, hogy elkezdett visszapöndörödni ez a szutyok km/h számlapja, és néha beleakad a mutató. Az meg a másik, hogy folyamatosan beakad 30-nál 50-70 körül, meg nem is nagyon megy vissza. Szal, nehéz szétszedni a műszerfalat, vagy van ennek valami trükkje? A másik dolog pedig a pollenszűrő cseréje lenne. Elvileg van benne a könyve szerint. Nemrégóta van nálunk, és azért szeretném tudni, hogy milyen állapotban van, csak a könyve eléggé meleg módon próbálja megmutatni, hoyg hol a francba találom. Asszerint valahol a műszerfal alatt??!! Lehetséges ez? Várom a tapasztalatokat. Thx :lol: Üdv, bbubi Itt nézd meg pollenszűrő
bbubi Elküldve Július25, 2008 Elküldve Július25, 2008 Köszi gr3ddy! Frankón képekkel bemutatva. Remek-remek! :lol:
gr3ddy Elküldve Július25, 2008 Elküldve Július25, 2008 Köszi gr3ddy! Frankón képekkel bemutatva. Remek-remek! :lol: Ne nekem :lol:
bbubi Elküldve Július25, 2008 Elküldve Július25, 2008 Az oké, hogy nem te csináltad az oldalt, de te linkelted :lol:
Recommended Posts