Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
94.000 km van a motorban , remélhetőleg nincs még szétkopva...

Ennyitől? Elég baj lenne! Viszont igaz az is, hogy vissza lehet azt az órát pörgetni...

Elküldve
Ennyitől? Elég baj lenne! Viszont igaz az is, hogy vissza lehet azt az órát pörgetni...

svájci kocsi , email-ben visszaigazolták az infókat a svájci kereskedők ,minden inspekció stimmel ,a szervizkönyve beírtakkal

sőt , még a svájci tulajjal is tudtam beszélni telefonon , akié volt 2003- ig a kocsi

magyarországon előttem 1 tulaj volt ,az is vitte az Opel klasszhoz

Elküldve
svájci kocsi , email-ben visszaigazolták az infókat a svájci kereskedők ,minden inspekció stimmel ,a szervizkönyve beírtakkal

sőt , még a svájci tulajjal is tudtam beszélni telefonon , akié volt 2003- ig a kocsi

magyarországon előttem 1 tulaj volt ,az is vitte az Opel klasszhoz

Ez engem még nem nyugtatna meg azért :lol:

Végülis kaptál egy visszaigazolást attól, aki eladta az autót. És hogy azóta magyar tulaja is volt... ez a tény

szinte ordibál a visszatekerésről :lol: Szervízpecsétet pedig elég olcsón lehet venni :lol:

Elküldve
...azóta magyar tulaja is volt... ez a tény

szinte ordibál a visszatekerésről :lol: Szervízpecsétet pedig elég olcsón lehet venni :lol:

Bizony, bizony...

Elküldve
Ez engem még nem nyugtatna meg azért :lol:

Végülis kaptál egy visszaigazolást attól, aki eladta az autót. És hogy azóta magyar tulaja is volt... ez a tény

ok ,de ha sokkal több benne a km , és kopott a motor , akkor hogy tud 0% CO-t produkálni ?

Elküldve
ok ,de ha sokkal több benne a km , és kopott a motor , akkor hogy tud 0% CO-t produkálni ?

Nekem 200e km után is ugyanolyan értéket produkált mint 115e km-nél. Ez nem km függő...

Elküldve

Recept: "Végy egy új motort, add érte a régit és lehet megoldódott a problémád..." Legalábbis egyenlőre...

Elküldve
Nekem 200e km után is ugyanolyan értéket produkált mint 115e km-nél. Ez nem km függő...

végül is engem nem a valós km izgat ,hanem az ,hogy nem úgy megy a kocsi ,ahogy kellene ...

Elküldve
végül is engem nem a valós km izgat ,hanem az ,hogy nem úgy megy a kocsi ,ahogy kellene ...

már én is gondoltam rá , mennyi a reális ára egy jó ,bontott X16XEL motornak ?

Elküldve

Passzolom de kérdezd meg a kadettklub.hu-n, biztos tud valaki valami infót adni!

Elküldve

Ha a sűrítési végnyomás jó és a veszteség sem mutat majd semmi rendelleneset, akkor szerintem hiba lenne kidobni a mocit.

Elküldve
Ha a sűrítési végnyomás jó és a veszteség sem mutat majd semmi rendelleneset, akkor szerintem hiba lenne kidobni a mocit.

az a poén ,hogy már a 10.szerelő pattan le a kocsiról ,nem tudnak vele mit kezdeni ( itt Debrecenben )

Elküldve
az a poén ,hogy már a 10.szerelő pattan le a kocsiról ,nem tudnak vele mit kezdeni ( itt Debrecenben )

Szomorú hogy ennyire nem ért hozzá senki.

Hogyan kezdődött amúgy? Mindig ilyen volt egyre rosszabb lett vagy egyszercsak?

Reggel nekem is a kipuf eltömődése ugrott be tippnek. A katon kívül néztétek a dobokat is?

Elküldve
Akkor nézze meg, hogy a belső levegőkeringtető csappantyúja működik-e. Mert lehet hogy annak a vákumvezetéke

van kiszakadva, és a szellőzőn keresztül jön be rajta a benyagőz, ami néha a vákumrendszerben kering.

Le lett ellenőrizve, és az működik. Próbából ki kötöttük, majd meglátjuk mi lesz az eredmény.

Elküldve
voltam a tanácsodra , megnézték , aztán ennyi

Én már a multkor is kérdeztem, de felteszem újból a kérdést: a váltóban van elég olaj?

Jah, járó motornál kell ellenőrizni.

Elküldve
Károly, mire akarsz kilyukadni a váltóban levő olajjal ?

Gondolod, az fogná vissza ?

Úgy tudom az Ő autójában automata váltó van. Az pedig olaj hijján nehezen adja át a nyomatékot.

Elküldve

Szerintem az ő esetében nem olajdologról van szó.

Olajproblémánál váltási gondjai lennének.

Nekem akkor volt hasonló gondom, mikor még volt benzines autóm..

Szóval, amikor egy műkedvelő egy foggal elrakta a vezérműszíjat..

Elküldve

Üdv All!

Kéne egy kis tech support egy F Astra (1992 C16NZ)-hoz. Kettő dologról lenne szó. Az egyik az, hogy elkezdett visszapöndörödni ez a szutyok km/h számlapja, és néha beleakad a mutató. Az meg a másik, hogy folyamatosan beakad 30-nál 50-70 körül, meg nem is nagyon megy vissza. Szal, nehéz szétszedni a műszerfalat, vagy van ennek valami trükkje?

A másik dolog pedig a pollenszűrő cseréje lenne. Elvileg van benne a könyve szerint. Nemrégóta van nálunk, és azért szeretném tudni, hogy milyen állapotban van, csak a könyve eléggé meleg módon próbálja megmutatni, hoyg hol a francba találom. Asszerint valahol a műszerfal alatt??!! Lehetséges ez? Várom a tapasztalatokat. Thx :lol:

Üdv, bbubi

Elküldve
Üdv All!

Kéne egy kis tech support egy F Astra (1992 C16NZ)-hoz. Kettő dologról lenne szó. Az egyik az, hogy elkezdett visszapöndörödni ez a szutyok km/h számlapja, és néha beleakad a mutató. Az meg a másik, hogy folyamatosan beakad 30-nál 50-70 körül, meg nem is nagyon megy vissza. Szal, nehéz szétszedni a műszerfalat, vagy van ennek valami trükkje?

A másik dolog pedig a pollenszűrő cseréje lenne. Elvileg van benne a könyve szerint. Nemrégóta van nálunk, és azért szeretném tudni, hogy milyen állapotban van, csak a könyve eléggé meleg módon próbálja megmutatni, hoyg hol a francba találom. Asszerint valahol a műszerfal alatt??!! Lehetséges ez? Várom a tapasztalatokat. Thx :lol:

Üdv, bbubi

Itt nézd meg pollenszűrő

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.