Szitamanó Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 ez régi tükör, de lapja gondolom egyforma Rossz hírem van, nem egyforma :rolleyes: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Ja és még valami. Ha letekerem a hátsó ablakot fülsüketítő dübögés lesz. Tapasztalt már valaki ilyet? Hogy lehetne ezt megszüntetni? (karavánom van) Fel kell húzni az ablakot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 A régi tükörlap szögletesebb és négyzet alakúbb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Az ablakemelô szerkezetnek lehet zörgô hangja??? (Ajtocsukáskor, alacsony fordulatról való kigyorsításoknal magasabb fokozatban mikor berezonál az autó...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Az ablakemelô szerkezetnek lehet zörgô hangja??? (Ajtocsukáskor, alacsony fordulatról való kigyorsításoknal magasabb fokozatban mikor berezonál az autó...) Azt nem tudom, de nekem pl. a jobb első ajtóban a belső záró nyomógomb zörög bizonyos fordulatszámnál. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Nekem a bal elsô ajtó, ablakemelô kar környékén...püfölésre egyaránt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Nekem a bal elsô ajtó, ablakemelô kar környékén...püfölésre egyaránt... ;) Ez nekem is probléma, ki van kopva az emelő műanyag csapágya :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Azt nem tudom, de nekem pl. a jobb első ajtóban a belső záró nyomógomb zörög bizonyos fordulatszámnál. :rolleyes: Nekem meg a bal elsőbe költözött a harkály... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Vegyetek már normális hifit az autóba! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 az ablak nyikorgását hogy lehet megszüntetni? erre valaki? az ablak nyikorog a vályúban húzás közben, nem a mechanika Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 erre valaki? az ablak nyikorog a vályúban húzás közben, nem a mechanika Talán ki van száradva a gumi? Lehet hogy egy nagyon kevés szilikon segit. De ne kend össze az üveget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Fel kell húzni az ablakot. :rolleyes: Próbálkoztam már vele. ;) Nem rossz megoldás, csak ilyenkor nyáron majd meg lehet fulladni bent a melegtől. Csak azért furcsa mert ültem másik ugyanilyen astrába és nem volt ilyen hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Próbálkoztam már vele. ;) Nem rossz megoldás, csak ilyenkor nyáron majd meg lehet fulladni bent a melegtől. Csak azért furcsa mert ültem másik ugyanilyen astrába és nem volt ilyen hangja. Bárcsak ez lenne aproblémám, nekem jobb oldalt rázkódástól lecsúszik az ablak magától, ki van az ablakemelő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Bárcsak ez lenne aproblémám, nekem jobb oldalt rázkódástól lecsúszik az ablak magától, ki van az ablakemelő :rolleyes: Elektromos ablak? Mert azon lehet állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Elektromos ablak? Mert azon lehet állítani. Kurblis :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Kurblis :rolleyes: Dzsíeszájban kurbli?Te jó ég! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Dzsíeszájban kurbli?Te jó ég! :lol: A Ferrari F40-be is olyan van, ez sport autó nem luxus :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 A Ferrari F40-be is olyan van, ez sport autó nem luxus :rolleyes: ;) ;) :lol: Ezt a sz@r kifogást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
albundy74 Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 szasztok! valszeg a legbutább kérdést teszem fel, de meg tudja nekem valaki mondani, hogy használtautó vásárlásnál honnan lehet megtudni, hogy visszatekerték-e a km-órát? vagy az örök rejtély marad. Mellesleg felakasztanám azt, aki ezt teszi... lehet boldogabb lennék tőle. most akarok venni egy 5 éves astrát. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 valszeg a legbutább kérdést teszem fel, de meg tudja nekem valaki mondani, hogy használtautó vásárlásnál honnan lehet megtudni, hogy visszatekerték-e a km-órát? vagy az örök rejtély marad. Mellesleg felakasztanám azt, aki ezt teszi... lehet boldogabb lennék tőle. most akarok venni egy 5 éves astrát. Sejteni lehet, a kocsi állapotából, de pontosan megtudni nem ha vissza volt tekerve. Én is haragszom ezekért de tulajdonképpen szerintem már az ritka ha valaki nem tekeri vissza. Főleg ha kereskedésből van az autó. Hiába, pénz beszél és egy ilyen állítás komoly 10 vagy 100 ezreket érhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 valszeg a legbutább kérdést teszem fel, de meg tudja nekem valaki mondani, hogy használtautó vásárlásnál honnan lehet megtudni, hogy visszatekerték-e a km-órát? vagy az örök rejtély marad. Mellesleg felakasztanám azt, aki ezt teszi... lehet boldogabb lennék tőle. most akarok venni egy 5 éves astrát. Szerencse kérdése, hogy olyat fogj ki, amelyiknek nincs visszaállítva :rolleyes: Általában az első tulajos, vezetett szervízkönyves autóknál van erre reális esély. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Ooooooo a nagy büdös francba. Ma bazi nagy vihar tombolt itt a városban, szakado esô.....s az a .@#%$%#$@ pollenszűrôm megint locsogó víz....már úgy elegem van, hogy minden kiadósabb esô után 2 napig szárítom, nem is beszélve az ez okozta látási viszonyokról.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Ooooooo a nagy büdös francba. Ma bazi nagy vihar tombolt itt a városban, szakado esô.....s az a .@#%$%#$@ pollenszűrôm megint locsogó víz....már úgy elegem van, hogy minden kiadósabb esô után 2 napig szárítom, nem is beszélve az ez okozta látási viszonyokról.... :rolleyes: Én kinyomtam szilikonnal a szélvédő és a műanyag között,azóta nem ázik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Én kinyomtam szilikonnal a szélvédő és a műanyag között,azóta nem ázik. wink.gif Én úgy vettem észre h nekem a 2 müanyag között szivárog de lehet h a szélvédő s a müanyag között, de nagyon szivás akárhol folyik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Ooooooo a nagy büdös francba. Ma bazi nagy vihar tombolt itt a városban, szakado esô.....s az a .@#%$%#$@ pollenszűrôm megint locsogó víz....már úgy elegem van, hogy minden kiadósabb esô után 2 napig szárítom, nem is beszélve az ez okozta látási viszonyokról.... :rolleyes: Fedjétek le azt a pollenszűrőt. A lényeg az, hogy oldalról azért tudjon levegőt beszívni. Megteszi egy darab műpadló is , hajtsátok a pollenszűrő fölé.Nem lesz több párásodás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts