yooccoo Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 akkor tévedtem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Köszi.:-) EPC az mi amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Karaván és nem karaván tank között van különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Tegnap utantoltottem az ablakmoso folyadekhoz es kisebb vizko darabok uszkalnak benne. Surgos kitakaritani? Eldugulhat tole a kis pumpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Tegnap utantoltottem az ablakmoso folyadekhoz es kisebb vizko darabok uszkalnak benne. Surgos kitakaritani? Eldugulhat tole a kis pumpa? Én kiszedém minél előbb. Ha a pumpa nem is a fúvókák simán eltömődnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Karaván és nem karaván tank között van különbség. Ez igaz, én ezen belül a különböző dieselmotorokra értettem amit írtam. Én kiszedém minél előbb. Ha a pumpa nem is a fúvókák simán eltömődnek. Elvileg van a kis szivattyú alatt egy szűrő, azt is érdemes kipucolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 az ablak nyikorgását hogy lehet megszüntetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Az én olajkályhámba lehetne valahogy klímát szerkeszteni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Az én olajkályhámba lehetne valahogy klímát szerkeszteni? :rolleyes: Én eddig dieselek közül csak Isuzu motorosban láttam klímát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Az én olajkályhámba lehetne valahogy klímát szerkeszteni? :rolleyes: Minden csak az Anyegin múlik. ;) Az Elektromos Alkatrész Katalógusban létezik, D, DR, DTL, motorhoz is klíma alkatrész. Sokkal kíméletesebb, ha szerzel egy klímás "roncsot" külhonból, és átépíted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Minden csak az Anyegin múlik. :rolleyes: Az Elektromos Alkatrész Katalógusban létezik, D, DR, DTL, motorhoz is klíma alkatrész. Sokkal kíméletesebb, ha szerzel egy klímás "roncsot" külhonból, és átépíted. unokatesóm opel motoros dízelébe utólag beépített egy klímát . kicsit dikicselni kellett , de sikerült , és működik is a kompresszor felfogatása nehézkes , kellett egy tartóvasat fabrikálni kicsit lomha azért klímával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 az ablak nyikorgását hogy lehet megszüntetni? Hmm.. Nekem is nyikorog az ablakom.. Le van félig engedve, és attól függ milyen az út, nyekkk, nyekkk, nyekkk... De ilyen az ejtózsanérok csapszege. Évente elkopik, és rossz úton kattogás hallatszik ahogy lötyög az ajtó.:-( Nálatok is szokott ez lenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 unokatesóm opel motoros dízelébe utólag beépített egy klímát . kicsit dikicselni kellett , de sikerült , és működik is a kompresszor felfogatása nehézkes , kellett egy tartóvasat fabrikálni kicsit lomha azért klímával... És mibe került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 És mibe került? kb.200Ft db-ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június24, 2008 Megoszt Elküldve Június24, 2008 Hmm.. Nekem is nyikorog az ablakom.. Le van félig engedve, és attól függ milyen az út, nyekkk, nyekkk, nyekkk... De ilyen az ejtózsanérok csapszege. Évente elkopik, és rossz úton kattogás hallatszik ahogy lötyög az ajtó.:-( Nálatok is szokott ez lenni ? nekem húzás közben Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Sziasztok!! Kb. két héttel ezelőtt valamelyik büdösbunkóparaszt lecsapta a visszapillantó tükrömet és a tükörlap nem egészen volt stabil benne, mindaddig amíg egyszer csak már nem is volt, nem hogy stabil lett volna... lesett, elhagytam... Most pedig szükségem lenne egy baloldali visszapillantó tükörre! Kérem segítsetek! Ha van elfekvőben vevő vagyok rá, netán itt Budapesten valami bontó féle, ami nem abból él. hgoy csóró, most végzett főiskolásokat húz le egy astra tükörért cserébe. Előre is köszi!!! Ja... ÉS MÉRNÖK ÚR LETTEM!!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Sziasztok!! Kb. két héttel ezelőtt valamelyik büdösbunkóparaszt lecsapta a visszapillantó tükrömet és a tükörlap nem egészen volt stabil benne, mindaddig amíg egyszer csak már nem is volt, nem hogy stabil lett volna... lesett, elhagytam... Most pedig szükségem lenne egy baloldali visszapillantó tükörre! Kérem segítsetek! Ha van elfekvőben vevő vagyok rá, netán itt Budapesten valami bontó féle, ami nem abból él. hgoy csóró, most végzett főiskolásokat húz le egy astra tükörért cserébe. Előre is köszi!!! Ja... ÉS MÉRNÖK ÚR LETTEM!!!!! :rolleyes: valamelyik nap beszerelem az elektromost és akkor a régit kompletten odaadom Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyPeti Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 nekem húzás közben Mikor beszereltettem egy utólagos elektromos ablakemelőt, a srác jól átzsírozta, előtte meg WD40-el kicsit megfújta az emelőszerkezetet. Aztán feltekerte kézzel. A különbséget nem lehet leírni. És nekem előtte se volt túl ratyi. Úgyhogy ennyit megérne neked is. Szerintem elmúlna a nyikorgás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 nem a szerkezet nyikorog, hanem az ablak a vályúban Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 nem a szerkezet nyikorog, hanem az ablak a vályúban Nekem is ugyanilyen gondom van. De útközbe amennyire lehetett fogtam az ablakot és nem éreztem hogy rezonálna. Állóhelyzetbe akárhogy ráncigáltam, ütögettem nem akart megnyikkanni. Mintha mégiscsak máshonnan jönne a hang. Ja és még valami. Ha letekerem a hátsó ablakot fülsüketítő dübögés lesz. Tapasztalt már valaki ilyet? Hogy lehetne ezt megszüntetni? (karavánom van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 valamelyik nap beszerelem az elektromost és akkor a régit kompletten odaadom úúúúúúúú... az tök jó lenne... Neked már az újfajta van?? (olyan kellene) És péntekig ezt meg tudod csinálni, mert pénteken mennék haza Nyíregy környékére, de így nagyon nem jó autópályázni... És budapesti vagy? előre is KÖSZÖNÖM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 A régifajta és az újalakú visszapillantóban ugyanolyan tükörlap van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Nekem is ugyanilyen gondom van. De útközbe amennyire lehetett fogtam az ablakot és nem éreztem hogy rezonálna. Állóhelyzetbe akárhogy ráncigáltam, ütögettem nem akart megnyikkanni. Mintha mégiscsak máshonnan jönne a hang. Ja és még valami. Ha letekerem a hátsó ablakot fülsüketítő dübögés lesz. Tapasztalt már valaki ilyet? Hogy lehetne ezt megszüntetni? (karavánom van) a levegő mozgása miatt dobog, annak sajnos nem tudsz mit csinálni esetleg légterelő hátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 úúúúúúúú... az tök jó lenne... Neked már az újfajta van?? (olyan kellene) És péntekig ezt meg tudod csinálni, mert pénteken mennék haza Nyíregy környékére, de így nagyon nem jó autópályázni... És budapesti vagy? előre is KÖSZÖNÖM! ez régi tükör, de lapja gondolom egyforma 4-es mellett, monor környékén vagyok és most nem tudok felmenni sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 A régifajta és az újalakú visszapillantóban ugyanolyan tükörlap van? nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts