Radó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 astra f -en honnan tudom,hogy az injektorhíd nyomásszabályzója a rossz vagy az injektorszelepek? motorkód: X16XEL 1.6 16V eco-tec motoros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 astra f -en honnan tudom,hogy az injektorhíd nyomásszabályzója a rossz vagy az injektorszelepek? motorkód: X16XEL 1.6 16V eco-tec motoros. Az injektorhídon van egy szelep, hasonló, mint a kerekeken. Azon rá lehet mérni spéci műszerrel a nyomásra. Illetőleg az injektorszelepeket ki lehet szedni, és el lehet vinni ultrahangos tisztításra, és mérésre. Tápiószecső kartárs tud ehhez elérhetőséget is mondani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sziasztok! Megadta magát a km spirálom. Csak 1évet bírt pedig gyári volt :D Lehet a szereléssel nem stimmelt valami. A nagy gondom az, hogy a váltón lévő ellendarab amive a spirál négyszög vége megy abba beletört az előző vége és nem tudom kiszedni meg aztán nem is igazán férek hozzá. Le lehet szedni azt a részt valahogy a váltóról hogy kézbevéve bányásszam ki belőle a beletört darabot? Látok ott egy darab csavart. Azt kicsavarva kivehető? SOS kellene a válasz mert nagyon nem szeretnék a dugóban hazafele állandóan lefulladozba közlekedni. Esetleg valami rajzot, robbantott ábrát is megköszönnék ha valakinek kéznél az epc :D Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 ...a fogyóban levő hidraulika olaj miatt a szivattyú annyira feltüzesedhetett, hogy kiforrt az olaj a tartály tetején keresztül és ott szétfröcskölődött. Szóval vigyázni vele, mert nagyobb kár is keletkezhet. Már nekem is kéne utántölteni a szervó olajtartályába, így 5 év használat után. Már alig ér az a kis hengeres izé az olajba. A kocsihoz kaptam egy fehér GM-es falkonba pirosas színű olajat, amit én elsőre hajtóműolajnak néztem, de tollal rá van írva, hogy szervóolaj. Sajna a falkonról a cimke már hiányzik. Hogy lehet megbizonyosodni erről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Már nekem is kéne utántölteni a szervó olajtartályába, így 5 év használat után. Már alig ér az a kis hengeres izé az olajba. A kocsihoz kaptam egy fehér GM-es falkonba pirosas színű olajat, amit én elsőre hajtóműolajnak néztem, de tollal rá van írva, hogy szervóolaj. Sajna a falkonról a cimke már hiányzik. Hogy lehet megbizonyosodni erről? Márts bele valamit a szervotartályba, és hasonlítsd össze a színüket, szagukat. Általában van különbség az olajak között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 1200ft/l a csergőbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sziasztok! Megadta magát a km spirálom. Csak 1évet bírt pedig gyári volt :D Lehet a szereléssel nem stimmelt valami. A nagy gondom az, hogy a váltón lévő ellendarab amive a spirál négyszög vége megy abba beletört az előző vége és nem tudom kiszedni meg aztán nem is igazán férek hozzá. Le lehet szedni azt a részt valahogy a váltóról hogy kézbevéve bányásszam ki belőle a beletört darabot? Látok ott egy darab csavart. Azt kicsavarva kivehető? SOS kellene a válasz mert nagyon nem szeretnék a dugóban hazafele állandóan lefulladozba közlekedni. Esetleg valami rajzot, robbantott ábrát is megköszönnék ha valakinek kéznél az epc :D Előre is köszi a segítséget! Ha kiveszed azt a csavart, elvileg kijön felfelé a fogaskerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Köszi! megpróbálom.. remélem kivéve sikerül a beletört darabot kiszedni. Ha kiveszed azt a csavart, elvileg kijön felfelé a fogaskerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Hali! :D Ha indítás után bugyborékolás jön a benzintankból, az mitől lehet? Gondolom valahol levegő kerülhet a rendszerbe, de hol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ha indítás után bugyborékolás jön a benzintankból, az mitől lehet? Gondolom valahol levegő kerülhet a rendszerbe, de hol? :D Az injektor vagy a visszacsapószelep elengedi idővel a rendszerből a benyát, és indításkor a rendszerben a helyére kerülő levegőt a tankba nyomja vissza. Próbálj egy injektortisztítást a protec adalékkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Az injektor vagy a visszacsapószelep elengedi idővel a rendszerből a benyát, és indításkor a rendszerben a helyére kerülő levegőt a tankba nyomja vissza. Próbálj egy injektortisztítást a protec adalékkal :D Gábor, hol van ez a visszacsapószelep? Nekem egy nap állás után már több, mint 1 másodpercig kell indítóznom, időjárástól függetlenül. Arra gondoltam, ha tennék bele egy ilyen autósboltokban kapható visszacsapószelepet, amit főleg dieselekhez szoktak alkalmazni, azzal megoldódna a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Gábor, hol van ez a visszacsapószelep? Nekem egy nap állás után már több, mint 1 másodpercig kell indítóznom, időjárástól függetlenül. Arra gondoltam, ha tennék bele egy ilyen autósboltokban kapható visszacsapószelepet, amit főleg dieselekhez szoktak alkalmazni, azzal megoldódna a dolog? AC pumpában. De leginkább az injektor szokta elereszteni a nyomást. Injektor pucolás kéne, persze lehet hogy el van már kopva, és akkor nem sokat segít az sem. Amúgy az 1-2mp nem sok, ennyi néha azért is kell, mert pozícióba kell kerülnie a vezérműtengelynek, hogy az ecu felélessze a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Az injektor vagy a visszacsapószelep elengedi idővel a rendszerből a benyát, és indításkor a rendszerben a helyére kerülő levegőt a tankba nyomja vissza. Próbálj egy injektortisztítást a protec adalékkal :P Köszönöm :D . Egy kis E85 nem lenne jó neki? Gábor, hol van ez a visszacsapószelep? Nekem egy nap állás után már több, mint 1 másodpercig kell indítóznom, időjárástól függetlenül. Arra gondoltam, ha tennék bele egy ilyen autósboltokban kapható visszacsapószelepet, amit főleg dieselekhez szoktak alkalmazni, azzal megoldódna a dolog? Kérdezni is akartam, hogy beszerelted-e már? De ezek szerint még nem :D. Én is venni akartam, de nem kaptam ilyen szelepet. Megkérdezhetem, hol sikerült venned? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Kérdezni is akartam, hogy beszerelted-e már? De ezek szerint még nem :D. Én is venni akartam, de nem kaptam ilyen szelepet. Megkérdezhetem, hol sikerült venned? Nálunk a helyi autósboltban lehet kapni, többféle méretben is. Egyirányúsító szelepnek nevezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Nálunk a helyi autósboltban lehet kapni, többféle méretben is. Egyirányúsító szelepnek nevezik. Köszi :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Nálunk a helyi autósboltban lehet kapni, többféle méretben is. Egyirányúsító szelepnek nevezik. Magyarul visszacsapószelep. Én is vettem egyet kb 2 hónapja Budafokon az autósboltban 1800 Ft-ért, rézből van és a hidrogén vezetékembe tettem. Azóta is jól működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 tegnap olajat cseréltem lambda csati széthúz, mert hát miért is legyen máshol, mint útban :D erre ma reggel kaptam egy 13 - Lambda szonda – nincs feszültségváltozás hibakódot csati jó volt eddig is, most is annak tűnik csereérett lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Érdemes lenne egy kis kontaktsprével adni a pofájába... de lehet hogy a vezeték tört meg a mozgatás miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyPeti Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Sziasztok! Úgy néz ki kezd behalni az AC-m. Akadozva húz a kocsi, alig megy, pedig gyújtás ok, és a hátrafelé menő vezetékköteg annyira melegszik, hogy a padlókárpiton és a műanyag borításon keresztül is érzem... Ha tényleg az AC halt meg, csere lesz. Volt esetleg valaki, aki olcsón megúszta? Most beszéltem a Csergővel, 90.000 körül van a gyári, 50.000-60.000 között a bosch, és 10e körül valami, amit nem ajánlottak. Bontóból nem szívesen vennék, mert ha egy hét múlva meghal, mit csinálok? Na aki cserélt milyet vett, mennyiért, és hogy vált be? Astra-f, 1996, X14XE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 érdemes lenne megnézni, hogy nem-e csak ki kell takarítani én egyébbként másfél éve vettem 18-ért, eddig nincs vele gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Úgy nem kéne használni, ha ennyire melegszik a kábelköteg, mert pikkpakk kiég a kocsi, ha az begyújtja a kárpitot... AC-t kiveszed, aztán a többi már megy magától :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Sziasztok! Úgy néz ki kezd behalni az AC-m. Akadozva húz a kocsi, alig megy, pedig gyújtás ok, és a hátrafelé menő vezetékköteg annyira melegszik, hogy a padlókárpiton és a műanyag borításon keresztül is érzem... Ha tényleg az AC halt meg, csere lesz. Volt esetleg valaki, aki olcsón megúszta? Most beszéltem a Csergővel, 90.000 körül van a gyári, 50.000-60.000 között a bosch, és 10e körül valami, amit nem ajánlottak. Bontóból nem szívesen vennék, mert ha egy hét múlva meghal, mit csinálok? Na aki cserélt milyet vett, mennyiért, és hogy vált be? Astra-f, 1996, X14XE. BOSCH BONTOTT Tel: Cseh Ferenc 0670/7706316 A srác csak astrát calibrát bont! Én vásárolta tőle nagyon jó áron és jó cuccai vannak! Vagy Dinit keresd itt fórumon. Nemtudom jó é neked ez az AC! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyPeti Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 érdemes lenne megnézni, hogy nem-e csak ki kell takarítani én egyébbként másfél éve vettem 18-ért, eddig nincs vele gond Milyet vettél és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Milyet vettél és hol? sógorom hozta, autószerelő(szerűség) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 nem megy valaki Ferkóhoz mostanában? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts