hening Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Néha elkezd nyikorogni a szervószivattyúm... :D Gondolom , ez sok jót nem jelent. Akinek volt már ilyen , annak meddig húzta nyikorogva? Van Zolinál. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Van Zolinál. :D :D Tudom, köszi. De nem kapkodok vele. Nameg ahogy ismerem ,fizikai fájdalmat érezne,ha 15 alatt odaadná.(amúgy nem rossz srác) De most nincs lóvé sokat rádobtam a gépre mostanában.(olajcsere,adalék, ékszíj+görgője,váltó tartóbak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Néha elkezd nyikorogni a szervószivattyúm... :D Gondolom , ez sok jót nem jelent. Akinek volt már ilyen , annak meddig húzta nyikorogva? Nekem morgó hangja volt pár napig, és egyszercsak huh és elfogyott a szervóm egy 180 fokos visszafordítóban. Nem volt jó érzés az biztos! Kb 10 km múlva értem haza, amikor kinyitottam a motorháztetőt és a motortér jobb oldalán !!! minden csupa olaj volt. Nem értettem. Később néztem csak a kocsi alá, de akkorra már tócsa volt a szivattyú alatt. Nem értettem, hogy mitől lett olajos a motortér a jobb oldalon (szemből nézve), hiszen a szivattyú a bal oldalon van. Aztán rájöttem, hogy először a fogyóban levő hidraulika olaj miatt a szivattyú annyira feltüzesedhetett, hogy kiforrt az olaj a tartály tetején keresztül és ott szétfröcskölődött. Szóval vigyázni vele, mert nagyobb kár is keletkezhet. Szervó szakszervízben a felújítás 27000 egy utcáról bejöttnek, ha kézben viszi oda. Szerelő discount-ot kap belőle. 1 nap alatt elkészül 2 év garanciával adják. Nekem eddig jó (kb. 5000-t futott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Néha elkezd nyikorogni a szervószivattyúm... :D Gondolom , ez sok jót nem jelent. Akinek volt már ilyen , annak meddig húzta nyikorogva? Nekünk az Astra Caravanban is nyikorgott, főleg hidegen, szerelő srác szerint el van görbülve a szervoszivattyú tengelye, ezért folyton változik a szíj feszessége, és amikor épp laza, akkor nyikorog. Van egy benzineshez való szervoszivattyúm, de a dieselesé kisebb ékszíjtárcsával van szerelve, úgyhogy más méretű szíjat kéne keresni hozzá, és lehet, hogy kisebb nyomást produkálna a kisebb fordszám miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 tudja valaki hol van F Astrában a központi zár vezélö?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 tudja valaki hol van F Astrában a központi zár vezélö?? Ha jól sejtem az anyósülésnél az A-oszlop aljában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Ha jól sejtem az anyósülésnél az A-oszlop aljában. Köszi szépen :D) Arrol van valakinek fogalma hogy ott melyik vezeték felel a bezárásért és melyik a nyitásért? Riasztot kötnék be és tudnom kell mit csinálok. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Ha jól sejtem az anyósülésnél az A-oszlop aljában. Gondolom mindben ugyanott van.. jól mondod.. de egész pontosan az AC-relé mögött!! Annak van egy tartókonzolja.. azt le kell venni, utána az oldalfaltól el kell húzni azt a gumis-habos akármilyen anyagot, és már látszik is a vezérlő egy kis üregben! Gyári esetén persze! Hogy melyik láb melyik,már nem is tudom.. anno sokat játszadoztam vele, azthiszem az Így csináld kapcsolási rajzai alapján... Amúgy nekem pl a vezetőoldali ajtó küszöbb alatt menő kötegbe lett rákötve.. ott is megy az a szál, ami lezár mindent.. meg nem mondom melyik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Hozzáértők! C16NZ-be mekkora hűtő való? a GSi-é mondjuk nagy lenne bele? (ismerősnek szétdurrant, és ahogy nézem, több méret van.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Hozzáértők! C16NZ-be mekkora hűtő való? a GSi-é mondjuk nagy lenne bele? (ismerősnek szétdurrant, és ahogy nézem, több méret van.) Ez egy érdekes dolog, de ahány helyen megnézed, mindenhol van hozzá több méret is megadva. Én csak a Unix oldalán néztem, de ott is van vagy 5-6 féle méret. Sztem legjobb, ha belepróbáljátok. Ha a rögzítési helyek és a csőcsatlakozások stimmelnek, akkor sztem jó lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Van valakinek tapasztalata, caravánnál hogy kell a tetőn lévő antennát cserélni ? Eléggé szétmállot a gumi alatta. Félek egyszer beázik. Mintha azt hallottam volna, belülről eléggé le kell bontani a kárpitot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Van valakinek tapasztalata, caravánnál hogy kell a tetőn lévő antennát cserélni ? Eléggé szétmállot a gumi alatta. Félek egyszer beázik. Mintha azt hallottam volna, belülről eléggé le kell bontani a kárpitot. De szerintem, ha kiveszed a lámpát és a müanyagot akkor pont ott lesz a antenacsavarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Ok. Megnézem.:-) Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Sziasztok. Megtudja valaki mondani, hogy a X14NZ ODBII ki lehet e vilogtatni a hibakódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Sziasztok. Megtudja valaki mondani, hogy a X14NZ ODBII ki lehet e vilogtatni a hibakódot. Persze. Biztosítéktábla mellett balra ott kell lennie egy 10-es csatlakozónak, a jobb felső kettőt összekötöd game-kapoccsal, gyújtást rá, és kipislogja mi a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Persze. Biztosítéktábla mellett balra ott kell lennie egy 10-es csatlakozónak, a jobb felső kettőt összekötöd game-kapoccsal, gyújtást rá, és kipislogja mi a baja. ez 16 pólusu. igaz az autót nem láttam, de a tulaj azt monta 16 pólusu,2000 évjáratu X14NZ. Ezt csak azért kérdezem, mert aztmonták neki,hogy ebből nemlehet kivilogtatni a hibakódokat. Autotata progiban nem is találtam 2000 évjáratban, amit találtam az is ODBI es 10 pólusu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 ez 16 pólusu. igaz az autót nem láttam, de a tulaj azt monta 16 pólusu,2000 évjáratu X14NZ. Ezt csak azért kérdezem, mert aztmonták neki,hogy ebből nemlehet kivilogtatni a hibakódokat. Autotata progiban nem is találtam 2000 évjáratban, amit találtam az is ODBI es 10 pólusu. Én úgy tudom minden Astra F-ben 10 pólusú van. Rosszul tudom? Ráadásul ezen az oldalon link még motorok szerint is kikeresheted...és ez is azt mondja 10-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Én úgy tudom minden Astra F-ben 10 pólusú van. Rosszul tudom? Rosszul tudod. Bizonyos motorvezérlőknél már 16-os volt. Az általad belinkelt oldalon ott van a 16-os csati is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Rosszul tudod. Bizonyos motorvezérlőknél már 16-os volt. Az általad belinkelt oldalon ott van a 16-os csati is :D Ok...sorry :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Nekünk az Astra Caravanban is nyikorgott, főleg hidegen, szerelő srác szerint el van görbülve a szervoszivattyú tengelye, ezért folyton változik a szíj feszessége, és amikor épp laza, akkor nyikorog. Van egy benzineshez való szervoszivattyúm, de a dieselesé kisebb ékszíjtárcsával van szerelve, úgyhogy más méretű szíjat kéne keresni hozzá, és lehet, hogy kisebb nyomást produkálna a kisebb fordszám miatt. Ha nem látod hogy csálén jár a szíjtárcsa, akkor hülyeség amit mondott. :D C16NZ-be mekkora hűtő való? a GSi-é mondjuk nagy lenne bele? (ismerősnek szétdurrant, és ahogy nézem, több méret van.) GSi-k hűtője (abból is kétféle van) nem jó hozzá passzentra. Olyat kell keresni, ami ilyenből való. Vaterán láttam nemrég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ha nem látod hogy csálén jár a szíjtárcsa, akkor hülyeség amit mondott. :D Őszintén szólva nem néztem, de el tudom képzelni, eléggé az alján van a dieselen. GSi-k hűtője (abból is kétféle van) nem jó hozzá passzentra. Olyat kell keresni, ami ilyenből való. Vaterán láttam nemrég :D Be is linkeltem a Keres topicba, egy srác keresett ilyet, ha neki nem kell, akkor rá kell mozdulni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 astra f -en honnan tudom,hogy az injektorhíd nyomásszabályzója a rossz vagy az injektorszelepek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 astra f -en honnan tudom,hogy az injektorhíd nyomásszabályzója a rossz vagy az injektorszelepek? Esetleg egy motorkódot ha írnál, hátha könyebb lessz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Elkészült a kocsim. Még nem tudom milyen mert csak felhivtak telefonon és elmondták hogy rámértek müszerrel, meg a kipufogó gázt is ellenőrizték. Minden normális. A gyujtás el volt állitva 10 fokkal. Gondolom ez is csinál többlet fogyasztást. De még mindig nem tudom hova kell kötni a risztónak azon két vezetékét ami a központi zárat vezérli. Fogalmam nincs. Valaki esetleg?? (Vauxhall Astra 1.4 1995, Elektromos ablak, központi zár szervó) Ha valaki tud valamit kérem jelezze. Örülnék neki. Köszönöm: Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Elkészült a kocsim. Még nem tudom milyen mert csak felhivtak telefonon és elmondták hogy rámértek müszerrel, meg a kipufogó gázt is ellenőrizték. Minden normális. A gyujtás el volt állitva 10 fokkal. Gondolom ez is csinál többlet fogyasztást. De még mindig nem tudom hova kell kötni a risztónak azon két vezetékét ami a központi zárat vezérli. Fogalmam nincs. Valaki esetleg?? (Vauxhall Astra 1.4 1995, Elektromos ablak, központi zár szervó) Ha valaki tud valamit kérem jelezze. Örülnék neki. Köszönöm: Jani Szed le ezt sztem ez jólessz neked! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts