Gravedigger Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Miva? B) C14NZ-n a kétvezetékes hőmérsékletjeladó is hátul van a generátor mögött. Az egyvezetékes pedig felette a szívósorba tekerve. Esetleg egy kepet tudnal mutatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Esetleg egy kepet tudnal mutatni? Nem, de sztem felesleges is. A generátor mögé benézel, látni fogod mindkettőt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Miva? B) C14NZ-n a kétvezetékes hőmérsékletjeladó is hátul van a generátor mögött. Az egyvezetékes pedig felette a szívósorba tekerve. Tényleg, bocsi. Nem NZ-ben gondolkoztam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Nem, de sztem felesleges is. A generátor mögé benézel, látni fogod mindkettőt B) Ja oksa igy mar vili koszike! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Srácok az alapjáraton csak szervízben tudnak állítani?? Lehet hülye kérdés, de lécci nézzétek el nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Srácok az alapjáraton csak szervízben tudnak állítani?? Lehet hülye kérdés, de lécci nézzétek el nekem. Igen, azt a motorvezérlőben kellene átírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Dízel üzemanyagtankok között van különbség ? Teszem azt, karaván és karaván között ? Ez jó lehet nekem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Dízel üzemanyagtankok között van különbség ? Teszem azt, karaván és karaván között ? Ez jó lehet nekem ? Tudtommal nincs különbség B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Sziasztok! Ma azt vettem észre hogy a motor vissza jelzö lámpa hirtelen világitani kezdett. haza mentem vele és leállitottam a motort. Picivel késöbb ujra megnáztem de ekkor már nem világitott. Fogalmam nincs mi lehetett. Ha valakinek ötlete van az irja meg nekem mit kell ellenörizzek. a kocsi Vauxhall/opel astra 1.4 1995 karbis. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Sziasztok! Ma azt vettem észre hogy a motor vissza jelzö lámpa hirtelen világitani kezdett. haza mentem vele és leállitottam a motort. Picivel késöbb ujra megnáztem de ekkor már nem világitott. Fogalmam nincs mi lehetett. Ha valakinek ötlete van az irja meg nekem mit kell ellenörizzek. a kocsi Vauxhall/opel astra 1.4 1995 karbis. köszönöm Hali. Ki kellen villogtatni a hibakódot. Itt egy kis segitség hozzá Meg itt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Sziasztok! Ma azt vettem észre hogy a motor vissza jelzö lámpa hirtelen világitani kezdett. haza mentem vele és leállitottam a motort. Picivel késöbb ujra megnáztem de ekkor már nem világitott. Fogalmam nincs mi lehetett. Ha valakinek ötlete van az irja meg nekem mit kell ellenörizzek. a kocsi Vauxhall/opel astra 1.4 1995 karbis. köszönöm Elsőre nekem pl a lambda szonda csinált ilyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ...a kocsi Vauxhall/opel astra 1.4 1995 karbis. köszönöm Van ilyen az országban, ami karbis? Nem láttam még élőben ilyet. És a karbisban van ECU? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Van ilyen az országban, ami karbis? Nem láttam még élőben ilyet. És a karbisban van ECU? B) Ez nem az országban van ám:))) Angol a kocsi és itt van angliában:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Hali. Ki kellen villogtatni a hibakódot. Itt egy kis segitség hozzá Meg itt is. köszönöm az ötletet:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Van ilyen az országban, ami karbis? Nem láttam még élőben ilyet. És a karbisban van ECU? B) 14NV motoros. :D Itthon sztem nincs is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 hello Kitudja hogy F Astrának mik a betegségei? üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 hello Kitudja hogy F Astrának mik a betegségei? üdv. Van bőven! Tele írjam az oldalt? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 hello Kitudja hogy F Astrának mik a betegségei? üdv. Olvasgasd a topikot, és megtalálod őket. (tudom, hülye vagyok, hogy ezt írom, mert 2 nap is kevés végig elolvasni.) Komolyra fordítva, majd a tapasztaltabb kollégák ha gondolják, leírják. B) ízelítőnek kasztni: hátsó ívek futómű: toronyszilentek, lengőkar szilentek motor: mindegyiknél más Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 okés köszönöm majd télleg akkor tapasztalatból :D eddig szerencsére nagyon egybevan a verda remélem egy ideig nemjönnek ki rajta a bajok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Kérdésem a következö lenne. Hengerfej tömités csere után vagyok . A kocsi egy 95 ös F Astra. Karbis. sehol nem ereszt. A viz sem fogy. Tettem bele PRO LINE benzin rendszer tisztitót. 5 liter benya plus fél lityi lötty. ennyi van benne most 2 napig nem mentem vele és füstölt a kipufgó Most ha meleg a motor fehér füst jön ki. Igaz nem mindig csinálja de furcsálom. Nem tudok rájönni miért. Talán a folyadék csinálja? Proline? Azota sem fogy a viz se az olaj. Nem kopog nem köhög pöccre indul és nagyon halk. Csak idegesit az a füst. Ha valaki tud nekem segiteni hogy mit keressek vagy mi okozhatja az iron. Köszönöm: jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Sziasztok.1db kérdésem van F Astra szakikhoz:Kollegám '92-es 1.8-as injektoros madara alapjáratról időnként se szó, se beszéd felpörög 3500-ig és vissza sem megy.Mi lehet a jelenség legvalószínűb oka? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Sziasztok.1db kérdésem van F Astra szakikhoz:Kollegám '92-es 1.8-as injektoros madara alapjáratról időnként se szó, se beszéd felpörög 3500-ig és vissza sem megy.Mi lehet a jelenség legvalószínűb oka? :D Fals levegő, kirepedt vákuumcső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Kérdésem a következö lenne. Hengerfej tömités csere után vagyok . A kocsi egy 95 ös F Astra. Karbis. sehol nem ereszt. A viz sem fogy. Tettem bele PRO LINE benzin rendszer tisztitót. 5 liter benya plus fél lityi lötty. ennyi van benne most 2 napig nem mentem vele és füstölt a kipufgó Most ha meleg a motor fehér füst jön ki. Igaz nem mindig csinálja de furcsálom. Nem tudok rájönni miért. Talán a folyadék csinálja? Proline? Azota sem fogy a viz se az olaj. Nem kopog nem köhög pöccre indul és nagyon halk. Csak idegesit az a füst. Ha valaki tud nekem segiteni hogy mit keressek vagy mi okozhatja az iron. Köszönöm: jani A karbist ugyan nem ismerem, de nem lehet, hogy a motor összerakása után nem dugtatok vissza valami csövet vagy vezetéket, ezért állandóan túldúsított állapotban megy a karbi, ami amúgy a hidegindításhoz kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 A karbist ugyan nem ismerem, de nem lehet, hogy a motor összerakása után nem dugtatok vissza valami csövet vagy vezetéket, ezért állandóan túldúsított állapotban megy a karbi, ami amúgy a hidegindításhoz kellene? Nos. A kocsi alapjárata megvan és nem pörög 950 fölé. Nem mindig csinálja csak melegen. De most fullon fel fogom tankolni és meglátom mi fog történni. Vezeték? hmm van egy csatlakozo amiröl fogalmam nincs hogy hova is menne mert nem látok ellenpárt hozzá. gázadásra jön a viz a kipufogóból. Most lett szelepszár szimmering cserélve szal majdhogynem egy fullos felujitáson esett át. Nem fogy a viz és az olaj sem. Fogalamam nincs mi az a vezeték. A csatlakozo fellelhetési helye a kiegyenlitö tartály alatt található és nem látom az ellen párját. Most ennyit tudok mondani, késöbb csinálok valami fotot rolla Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Néha elkezd nyikorogni a szervószivattyúm... :D Gondolom , ez sok jót nem jelent. Akinek volt már ilyen , annak meddig húzta nyikorogva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts