bandras Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Estleg AGR szelep hibája okozhat ilyen problémát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 esetleg eresztene az injektor O gyűrűje?... bezony az meglehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Az enyémnek sem tökéletes az alapjárata,ha üresben picit 1100-1200 körül tartom a fordulatot,majd lelépek a pedálról,mindig le akar fulladni. De még sosem állt le,csak nehezen talál vissza alapjáratra. Vagy ez ilyen másnak is? Mindegy,én is csináltam képet anno,enyém is ferdén kopott: Nekem is ingadozik de néha nekem is csinált ilyet talán 1-2 * de ha megálok és olyan sokat nem de észrevehetően picit fel és le! De nem is biztos hogy alapjárati motor , elképzelhető hogy a poti szórakozik a pillangószelepnél!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nekem is ingadozik de néha nekem is csinált ilyet talán 1-2 * de ha megálok és olyan sokat nem de észrevehetően picit fel és le! De nem is biztos hogy alapjárati motor , elképzelhető hogy a poti szórakozik a pillangószelepnél!? Ugyanaz volt nekem is mint Szitamanónak, de nekem az alapjárati motor takarítása után lényegesen jobb lett, bár sztem így is csereérett. Csak az a baj, hogy 10 ezer az u.gy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nekem meleg időben csinál olyat, hogy gurulok mondjuk egy lámpa vagy körforgalom felé, és amint megáll az autó (a lábam már rég nincs a gázon), a motorfordulatszám leesik 500-ra, de nagy melegben néha le is áll. Erre tud vki valami okosat? Amúgy 12-ért láttam alapjárati motort itt. De nem hiszem, hogy amiatt lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :DNekem meleg időben csinál olyat, hogy gurulok mondjuk egy lámpa vagy körforgalom felé, és amint megáll az autó (a lábam már rég nincs a gázon), a motorfordulatszám leesik 500-ra, de nagy melegben néha le is áll. Erre tud vki valami okosat? Amúgy 12-ért láttam alapjárati motort itt. De nem hiszem, hogy amiatt lenne. Nekem nem ilyen a kúpja. :D Vagy az mindegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D Nekem nem ilyen a kúpja. :D Vagy az mindegy? Elvileg C14NZ-hez való... :D Nem biztos, hogy a képen az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Elvileg C14NZ-hez való... :D Nem biztos, hogy a képen az van. Kicsit homályos, de látszik, hogy a kúp oldala egyenes, és van egy perem az alján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Elvileg C14NZ-hez való... :D Nem biztos, hogy a képen az van. A képen C16NZ van,az enyém ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kucsi Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hellótok! Szerintetek ki lehet mérni az ABS jeladó érzékelőjét, hogy maga az érzékelő rossz-e, vagy szálszakadás van?ha igen azt hogyan kell? kösszencs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Először is nézd meg, hogy a jeladóból kijövő kábelnek nincs-e nyakban megtörve, megsérülve a borítása. Mert ha igen, akkor nagy eséllyel cserés lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandras Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 bezony az meglehet... Na meglett a fő hiba, mostmás pöccre indúl a gépezet. Kicsitt visszább írtam, hogy kimértük a benyapupma teljesítményét: levettem az injektorrol a bejövő csövet és az 1 perc alatti mennyiséget simán produkálta. Utánna az volt a fura, hogy a visszavezető csőben semmilyen visszafolyás nem volt érzékelhető... Ezután ment még a tanakodás EGR, injektor tömítés stb... Aztán megmértük ismét a pumpát, de(!!!) nyomás alatt: Hát semmi, bagyis alig volt szállítás. Benyapunpa ki, gondoltik kuka, de nem. A tankban lévő benzincső volt elöregedve, és megrepedve. A benzin a tartályaban csinálta a körforgást. Most, hogy kicseréltük a rossz csövet: öröm és bodottá :sowwy: Amúgy egy szövetes benyacső volt benne, és így is alig lehetett észrevenni rajta a lyukat, a szövet szépen eltakarta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Na meglett a fő hiba, mostmás pöccre indúl a gépezet. Kicsitt visszább írtam, hogy kimértük a benyapupma teljesítményét: levettem az injektorrol a bejövő csövet és az 1 perc alatti mennyiséget simán produkálta. Utánna az volt a fura, hogy a visszavezető csőben semmilyen visszafolyás nem volt érzékelhető... Ezután ment még a tanakodás EGR, injektor tömítés stb... Aztán megmértük ismét a pumpát, de(!!!) nyomás alatt: Hát semmi, bagyis alig volt szállítás. Benyapunpa ki, gondoltik kuka, de nem. A tankban lévő benzincső volt elöregedve, és megrepedve. A benzin a tartályaban csinálta a körforgást. Most, hogy kicseréltük a rossz csövet: öröm és bodottá :sowwy: Amúgy egy szövetes benyacső volt benne, és így is alig lehetett észrevenni rajta a lyukat, a szövet szépen eltakarta. :lol: N akkor lehet nekem is lessz ilyenem , hidegen kicsit nehézkesen indulgat :lol: Mármint nem megyek vele 1-2 napot és ehhh... erölködik bár lehet nemártana feltöltenem az aksit mert 5 hónapot állt a hidegben amúgy nincs egy éves lehet egy kis graft jóljönne neki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Sziasztok. Nekem olyam promlémám van, hogy alig akar beindúlni a motor kb 3x kell indítanom, hogy beröffenjen. Nade. Ma ahogy mentem dolgozni 2x leált a gép nem tudom miért, mentem és leállt, aztán indítottam és pöcre indúlt. Most este indítottam a motort, de megint nem indúlt, kb 1 órán át próbálkoztunk, de nem akart beindúlni. Minden kábelt átnéztünk, a gyergyákat is, biztosítékokat, gyujtáselosztót. Csak az volt a furi, hogy benyót nem igazán akart adni (nem üres a tank). C14NZ volt, de átalakítottuk C14SE-re. Még egy furcsaság, hogy az aksi nem merült le pedig kb 1 órán át indítgattuk. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Sziasztok. Nekem olyam promlémám van, hogy alig akar beindúlni a motor kb 3x kell indítanom, hogy beröffenjen. Nade. Ma ahogy mentem dolgozni 2x leált a gép nem tudom miért, mentem és leállt, aztán indítottam és pöcre indúlt. Most este indítottam a motort, de megint nem indúlt, kb 1 órán át próbálkoztunk, de nem akart beindúlni. Minden kábelt átnéztünk, a gyergyákat is, biztosítékokat, gyujtáselosztót. Csak az volt a furi, hogy benyót nem igazán akart adni (nem üres a tank). C14NZ volt, de átalakítottuk C14SE-re. Még egy furcsaság, hogy az aksi nem merült le pedig kb 1 órán át indítgattuk. Köszi AC-relé? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Amúgy egy szövetes benyacső volt benne, és így is alig lehetett észrevenni rajta a lyukat, a szövet szépen eltakarta. :sowwy: Akkor az már nem eredeti cső volt, mert gyárilag sima gumicső van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Sziasztok. Nekem olyam promlémám van, hogy alig akar beindúlni a motor kb 3x kell indítanom, hogy beröffenjen. Nade. Ma ahogy mentem dolgozni 2x leált a gép nem tudom miért, mentem és leállt, aztán indítottam és pöcre indúlt. Most este indítottam a motort, de megint nem indúlt, kb 1 órán át próbálkoztunk, de nem akart beindúlni. Minden kábelt átnéztünk, a gyergyákat is, biztosítékokat, gyujtáselosztót. Csak az volt a furi, hogy benyót nem igazán akart adni (nem üres a tank). C14NZ volt, de átalakítottuk C14SE-re. Még egy furcsaság, hogy az aksi nem merült le pedig kb 1 órán át indítgattuk. Köszi És lett cserélve a pumpa is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 És lett cserélve a pumpa is? Nem. Azt is kellett volna? Amúgy megvan a probléma, kevés volt benne a benyó, hiába ment fela mutató a piros vonalka fölé. (genya mutató) De most a műszerfalba felgyulladt a motort hibajelző izzócska. Gyertyák kormosak voltak, 1-2 henger talán nem ment, gyertyákat megtisztítottuk és most mind a 4 megy. -------------------------------------------------- Közben a tesóm kiolvsta a hibakódot. 18-as. Kopogásérzékelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nem. Azt is kellett volna? Bezony. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Közben a tesóm kiolvsta a hibakódot. 18-as. Kopogásérzékelő. Cseréljétek a benyapumpát 3 barosra, és meg fogsz lepődni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 ...18-as. Kopogásérzékelő. Olyan ebben nincs is... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Sziasztok Car-társak! Amit most írok valóban Műszaki probléma... A minap a rendőrök félreállítottak egy közúti ellenőrzés céljából. Teljesen magabiztos voltam addig, amíg a következőket nem hallottam: Uram, ez a forgalmi engedély lejárt!! MIIIICSODAAAAA! Aztakutyafáját!! Aztán hála a jó beszélőkémnek semmivel megúsztam és még jó utat is kívánt a rendőr! (hozzá kell tennem, kellemeset csalódtam benne,bennük) Szóval most az a problémám, hgoy van egy jó autóm, de nem használhatom. A segítségeteket abban szeretném kérni, hogy amennyiben tudtok olyan szerelőt (lehetőleg Pesten vagy Nyíregy környékén) , aki a nullához legjobban konvergált árért meghosszabítja a forgalmi engedélyt két évvel, az szóljon. Nekem most a legfontosabb, hogy a papír meglegyen. CSak úgy nem merem elvinni az autót vizsgára (meg nem is tudom a menetét a dolognak), mert bár jó műszaki állapotú, nem szeretném, ha egy-két apróság miatt nem kapná meg a műszakit és bebuknám a vizsga díját! SZóval S E G Í T S É G ! ! ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Sziasztok Car-társak! Amit most írok valóban Műszaki probléma... A minap a rendőrök félreállítottak egy közúti ellenőrzés céljából. Teljesen magabiztos voltam addig, amíg a következőket nem hallottam: Uram, ez a forgalmi engedély lejárt!! MIIIICSODAAAAA! Aztakutyafáját!! Aztán hála a jó beszélőkémnek semmivel megúsztam és még jó utat is kívánt a rendőr! (hozzá kell tennem, kellemeset csalódtam benne,bennük) Szóval most az a problémám, hgoy van egy jó autóm, de nem használhatom. A segítségeteket abban szeretném kérni, hogy amennyiben tudtok olyan szerelőt (lehetőleg Pesten vagy Nyíregy környékén) , aki a nullához legjobban konvergált árért meghosszabítja a forgalmi engedélyt két évvel, az szóljon. Nekem most a legfontosabb, hogy a papír meglegyen. CSak úgy nem merem elvinni az autót vizsgára (meg nem is tudom a menetét a dolognak), mert bár jó műszaki állapotú, nem szeretném, ha egy-két apróság miatt nem kapná meg a műszakit és bebuknám a vizsga díját! SZóval S E G Í T S É G ! ! ! Nem kell ezt túlparázni. Autóklubhoz elvinni,állapotfelmérésre,ami van vagy 4EFt. Ott megmondják,ha valami gond van. Aztán viheted bárhova,vagy náluk is vizsgázhat. Ha feketén vizsgázik,akkor meg persze drágább lesz! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Sziasztok Car-társak! Amit most írok valóban Műszaki probléma... ...... SZóval S E G Í T S É G ! ! ! A KPM-nél a hivatalos vizsgadíj, bruttó 7.700,- HUF. Ehhez jön még a matrica, és az adatlap ára. A vége: 9.310,- Forint. Ezek ugyan tavaji árak de tudtommal nem változtak, és ennél olcsóbban nem fogod megúszni. Az ország több pontján működnek gyorsszervízek ahol be tudják mérni a féket, és a lengéscsillapítókat, pár forintért. Itt kideröl, hogy lehet e gond a vizsgán, vagy sem. Ja még valami. A várakozási idő max. egy hét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 A KPM-nél a hivatalos vizsgadíj, bruttó 7.700,- HUF. Ehhez jön még a matrica, és az adatlap ára. A vége: 9.310,- Forint. Ezek ugyan tavaji árak de tudtommal nem változtak, és ennél olcsóbban nem fogod megúszni. Az ország több pontján működnek gyorsszervízek ahol be tudják mérni a féket, és a lengéscsillapítókat, pár forintért. Itt kideröl, hogy lehet e gond a vizsgán, vagy sem. Ja még valami. A várakozási idő max. egy hét. Feltéve, hogy átmegy...nekem rosszak a tapasztalataim... Én elvittem, hogy jó az autó aztán kicseréltük a fél fékrendszert...pedig rendes volt a srác aki vizsgáztatta... Második vizsga előtt elmentem beméretni a felújított féket :lol: (volt benne kb. ezer km koptatás, hogy fogjon ahogy kell) Aztán a mérés után inkább megkentem a második vizsgát biztos ami biztos...de, ha elsőre megkenem olcsóbban kijövök... Kényes téma :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts