bandras Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Ő azt írja, hogy néha percekig indítoznak. Na az nem tesz jót. Feltéve, ha egyáltalán olyankor kap benzint. Nos igen... Amúgy az autó benzin - gáz. Most fater úgy járt, hogy benzin üzemben fulladt az autó meg rángatott. Előtte alig akart beindúlni. Most gyorsan első körben megnéztem, hogy kap-e áramot a benya pumpa (kap). De most egyesek azt mondják, hogy már akkor kéne kapnia áramot a pumpának mikor már gyújtáson van, de nálam csak akkor mikor már indítózok. (a motor X16SZR). Más astrákon viszont halozzam, hogy már indítózás előtt 2-3 mp-ig jár a pumpa. Na most kell kapnia áramot gyújtáson...??? Ja meg ennél a motorkódnál ki tudom otthon olvasni a hibakódot. Ennek más a csatija mint a kézikönyvben van, több benne a csatlakozó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nos igen... Amúgy az autó benzin - gáz. Most fater úgy járt, hogy benzin üzemben fulladt az autó meg rángatott. Előtte alig akart beindúlni. Most gyorsan első körben megnéztem, hogy kap-e áramot a benya pumpa (kap). De most egyesek azt mondják, hogy már akkor kéne kapnia áramot a pumpának mikor már gyújtáson van, de nálam csak akkor mikor már indítózok. (a motor X16SZR). Más astrákon viszont halozzam, hogy már indítózás előtt 2-3 mp-ig jár a pumpa. Na most kell kapnia áramot gyújtáson...??? Ja meg ennél a motorkódnál ki tudom otthon olvasni a hibakódot. Ennek más a csatija mint a kézikönyvben van, több benne a csatlakozó... Nekem is megy gyújtás ráadása után pár másodpercet,asszem akkor alakul ki az üzemanyag rendszerben a nyomás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nekem is megy gyújtás ráadása után pár másodpercet,asszem akkor alakul ki az üzemanyag rendszerben a nyomás. A pumpa akkor megy, ha van gyujtásimpulzus. Ez pont azért van így, ha baleset történik és a motor leáll, akkor a szivattyú ne szállítson több benzint az esetlegesen sérült üza vezetékeken, ezzel tüzet okozva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ...Ja meg ennél a motorkódnál ki tudom otthon olvasni a hibakódot? Ennek más a csatija mint a kézikönyvben van, több benne a csatlakozó... Ki tudod olvasni, itt szerepel a 16-pólusú csati is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandras Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Köszi, ilyet kerestem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Sziasztok! A sebességmérőm csal. Többszöri mérés (gps + két km-kő között időt mérve) elvégeztével elég nagymérték csalásra derült fény. Mikor a műszer 60-at mutat, kb 51-el megy az autó. Az volna a kérdésem, erre a problémára mi az orvosság? Lehet újrakalibrálni vagy csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 nincs rá megoldás, mindig vonj le belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandras Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 X16SZR Astra F-ben merre találom az injektor vezérlő relét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 X16SZR Astra F-ben merre találom az injektor vezérlő relét? Olyan nincs benne. AC relé van, az az anyós oldalon az A oszlop aljában a műanyag borítás alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandras Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Az megvan.... Az injektort akkor közvetlenűl a vezérlőegység hajtja meg? (Gondolom 12 volttal.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Az megvan.... Az injektort akkor közvetlenűl a vezérlőegység hajtja meg? (Gondolom 12 volttal.) Az injektor pozitívot közvetlenül a gyújtáskapcsolótól kap, a negatívon vezérli az ecu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandras Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Köszi. Most egy kicsit gázos téma: Az astrákban (x16szr) ha be van szerelve a gáz és ha átváltunk gázüzemre akkor az üzemanyag útját mi szakítja meg? (a benyapumpát néztem az megy). Esetleg a befecsi vezérlése? Mert találtam a vezérőegység melett egy relét (nem gyári) ami be van vezetékelve. Egy vezeték bemegy a vezérlőegységbe, a többit még nem tudom. Ez a relé akkor "kattan" mikor átváltok egyik üzemmódból a másikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Sziasztok! A sebességmérőm csal. Többszöri mérés (gps + két km-kő között időt mérve) elvégeztével elég nagymérték csalásra derült fény. Mikor a műszer 60-at mutat, kb 51-el megy az autó. Az volna a kérdésem, erre a problémára mi az orvosság? Lehet újrakalibrálni vagy csere? NE mondd el senkinek és a melletted ülők csajok csak lesnek, hogy ez a srác milyen vagány, hogy 120-nál még mosolyog :D az út szélén álló rendőrökre. (mert magasabb sebességnél már nem csak 9km/h a különbség) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Most egy kicsit gázos téma: Az astrákban (x16szr) ha be van szerelve a gáz és ha átváltunk gázüzemre akkor az üzemanyag útját mi szakítja meg? (a benyapumpát néztem az megy). Esetleg a befecsi vezérlése? Mert találtam a vezérőegység melett egy relét (nem gyári) ami be van vezetékelve. Egy vezeték bemegy a vezérlőegységbe, a többit még nem tudom. Ez a relé akkor "kattan" mikor átváltok egyik üzemmódból a másikba. Akkor az gondolom az injektor negatívját szakítja, ami az ecu-tól megy az injektorhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandras Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Hazajöttem megnézni az astrát. Kiolvastam a hibakódokat az előbb belinkelt oldal alapján: Ezekett hozta: 0230 (benya pumpa) 0200 Erre nem volt semmi leírás!!! 1640 Kopogás érzékelő vagy négyes modúl (ez mi???) 0105 Nyomás érzékelő - ezt sem tudom hirtelen mi lehet... Ha valaiki megnézné nekem megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sch Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Sziasztok! Biztos szerepelt már korábban a téma, de 244 oldal elég sok:) 96-os 1,4-as astrám van, c14 NZ, szokás szerint a hőmérséklet visszajelzéssel van gondom. Egy éve cseréltem a tipikus hibának tűnő termosztátot 92-fokos gyárira, pár hónapig volt jó. Most megint történt egy csere, szintén gyárira. 1 nap után megint a kék mezőben maradt a mutató. Néztük még a hőfok jeladó gombát (remélem, jól írom a nevét) a motortérben, ha az a hibás, letestelve felugrana a mutató, de ez sem történt meg. Fűtés is van, tehát elvileg a termosztát is jó (felesleges volt a csere). A jóbarát szerelő szerint marad a kontakt hiba a műszerfal panelon. Nehezíti a helyzetet, hogy egyszer működik a mutató, és a valós hőfokot mutatja, máskor meg meg sem mozdul. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandras Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 A benya pumpát megmértük, szállít rendesen... Elektromos csatik megtisztítva. De most is néha nehezen indúl. Na addig úgysem nyugszok míg meg nem találom a hibát. A javítási kézikönyvet olvasva azt irja, hogy ha el van dugúlva a benzin visszafolyó csó akkor is csinálhat ilyet a gépezet. Leszedtem és ha jár a motor akkor nem jön onnan semmi. Ez normális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Sziasztok! Biztos szerepelt már korábban a téma, de 244 oldal elég sok:) 96-os 1,4-as astrám van, c14 NZ, szokás szerint a hőmérséklet visszajelzéssel van gondom. Egy éve cseréltem a tipikus hibának tűnő termosztátot 92-fokos gyárira, pár hónapig volt jó. Most megint történt egy csere, szintén gyárira. 1 nap után megint a kék mezőben maradt a mutató. Néztük még a hőfok jeladó gombát (remélem, jól írom a nevét) a motortérben, ha az a hibás, letestelve felugrana a mutató, de ez sem történt meg. Fűtés is van, tehát elvileg a termosztát is jó (felesleges volt a csere). A jóbarát szerelő szerint marad a kontakt hiba a műszerfal panelon. Nehezíti a helyzetet, hogy egyszer működik a mutató, és a valós hőfokot mutatja, máskor meg meg sem mozdul. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy ötlete? melyik jeladót néztétek? egy vagy kétvezetékest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sch Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 melyik jeladót néztétek? egy vagy kétvezetékest? az egyvezetékest. van másik is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Néha elgondolkodom azon,hogy ezek a mostani autók úgy tele vannak elektronikával és annyi hibaforrás lehet bennük,hogy talán jobb lenne venni egy régebbi egyszerűbb karbis autót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Néha elgondolkodom azon,hogy ezek a mostani autók úgy tele vannak elektronikával és annyi hibaforrás lehet bennük,hogy talán jobb lenne venni egy régebbi egyszerűbb karbis autót! Vagy egy adagolós is megteszi! Kell annál egyszerűbb? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Néha elgondolkodom azon,hogy ezek a mostani autók úgy tele vannak elektronikával és annyi hibaforrás lehet bennük,hogy talán jobb lenne venni egy régebbi egyszerűbb karbis autót! Nem vagy egyedül :D . Bár inkább: :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 az egyvezetékest. van másik is? Bizony van, a szívócsonk hátsó felén a,motortérválaszfal felé esik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Hazajöttem megnézni az astrát. Kiolvastam a hibakódokat az előbb belinkelt oldal alapján: Ezekett hozta: 0230 (benya pumpa) 0200 Erre nem volt semmi leírás!!! 1640 Kopogás érzékelő vagy négyes modúl (ez mi???) 0105 Nyomás érzékelő - ezt sem tudom hirtelen mi lehet... Ha valaiki megnézné nekem megköszönném. 0105 a MAP szenzor, alias szívócső-vákum mérő eszköz. Nézd már meg, nincs-e szétégve a gyújtáskapcsolód, mert felmerült egy ilyen gyanú bennem :D A slussz végén van felrögzítve egy fekete műanyag, amiből a kábelek mennek ki, azt kéne megnézni, hogy a kontaktok nincsenek-e megégve benne. Meg továbbra is gyanús az a relé, ami az injektornál szakít. műszerfal panelon. Nehezíti a helyzetet, hogy egyszer működik a mutató, és a valós hőfokot mutatja, máskor meg meg sem mozdul. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy ötlete? Első körben meg kell pucolni az egyvezetékes jeladót és a csatiját, mert elég szerencsétlen megoldás. Aztán meg kell nézni a kábelköteget, nincs-e sérülés valahol. Aztán meg lehet kiszedni a műszeregységet, mert lehet hogy azon kontaktos. Néha elgondolkodom azon,hogy ezek a mostani autók úgy tele vannak elektronikával és annyi hibaforrás lehet bennük,hogy talán jobb lenne venni egy régebbi egyszerűbb karbis autót! Persze, azon meg a karbit kell néha pucolni, állítani, és kicsit nehezebb a hidegindítása is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Persze, azon meg a karbit kell néha pucolni, állítani, és kicsit nehezebb a hidegindítása is :D Meg jó buli belőni,hogy jól is menjen és jól is egyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts