Tiv. Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Sztem itt egyszerűbb, lekötöd róla a vákuumcsövet (vagy éppen fixen a rendszerre kötöd, nem tudom melyik irányban műxik a szelep), és máris nem műxik. :D :D :D Értem. Vagy nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Köszi. És ezt hogy a fenébe zárom le? Johnny segíts !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt vagyok Fater! :) Azt a gégecső szerűséget lebontod a szivó oldalról,lesz alatta egy tömítés.Kiveszed,annak a mintájára vágsz egy alulemezt,vissza rakod a tömítés helyére és kész.A vákumcsőbe egy 5-ös csavart beletekertem és kész! :D (ötlet by ®warwolf) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Üdv mindenki. Az én autómban is van AGR szelep? C14SE Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Üdv mindenki. Az én autómban is van AGR szelep? C14SE Nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nincs. Köszi. hál isten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Köszi. hál isten. Jaja, nekünk legalább ezzel nincs gond :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Jaja, nekünk legalább ezzel nincs gond :) A dombokkal annál inkább. :D :D ( bocsika :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 A dombokkal annál inkább. :D :D ( bocsika :) ) De ha felérünk, lemaracc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 De ha felérünk, ottmaracc :D :D talán. :) van rá esély. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 mikor mész te a himalájára? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
trippla Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Mi lehet a gond, hogy a középkonzol kapcsolók háttéevilágítása nem világít, egyik kapcsolóé sem. Ha jó tudom több égő is van alatta, ezért nem az égők kiégésére gyanakszom. Mi lehet még a gond? :) Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Mi lehet a gond, hogy a középkonzol kapcsolók háttéevilágítása nem világít, egyik kapcsolóé sem. Ha jó tudom több égő is van alatta, ezért nem az égők kiégésére gyanakszom. Mi lehet még a gond? :) Köszönöm Nekem is volt nemrég hasonló kérdésem és a cartársak "megnyugtattak", hogy ez bizony az a jelenség, amikor minden izzó ki van égve. De remélem ők is újra megerősítik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Nekem is volt nemrég hasonló kérdésem és a cartársak "megnyugtattak", hogy ez bizony az a jelenség, amikor minden izzó ki van égve. De remélem ők is újra megerősítik. Pontosan, amennyiben a műszercsoportban minden rendesen műxik, akkor vszínű, hogy kiégtek az izzók. 3 db van ott, kettő a szélső tekerőgombok alatt, egy pedig a fűtéskapcsolóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 és egy a belső levegő keringetőben Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 és egy a belső levegő keringetőben Ja télleg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Meg van egy a hamutartóban is. A fűtéskapcsolóban levőt még én se cseréltem ki, nem bírtam kicincálni a kapcsolót, pedig azon a lengyel oldalon, amit itt mostanában nézegettünk olyan egyszerűnek tűnik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 ugyanaz az elve, mint a világításkapcsolónak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Meg van egy a hamutartóban is. A fűtéskapcsolóban levőt még én se cseréltem ki, nem bírtam kicincálni a kapcsolót, pedig azon a lengyel oldalon, amit itt mostanában nézegettünk olyan egyszerűnek tűnik... 2 hete cseréltem ki én is,a lengyel oldal alapján.Ha a két piros nyíllal jelölt pöcköt összenyomod,ki kell jönnie,nekem picit lefele kellett mozdítani,hogy kiférjen a lyukon,elég szűkös.Ennyi :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 2 hete cseréltem ki én is,a lengyel oldal alapján.Ha a két piros nyíllal jelölt pöcköt összenyomod,ki kell jönnie,nekem picit lefele kellett mozdítani,hogy kiférjen a lyukon,elég szűkös.Ennyi :) . Mi a lengyel oldal címe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 astra.autokacik.pl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Mi a lengyel oldal címe? Hogy ne kelljen keresgélned:A lengyel oldal Bal oldalt van a menü,ott válaszd a TECHNIKA-t, és rögtön alatta: Napraw to sam. Akkor nem volt hülyeség közzétenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Meg van egy a hamutartóban is. A fűtéskapcsolóban levőt még én se cseréltem ki, nem bírtam kicincálni a kapcsolót, pedig azon a lengyel oldalon, amit itt mostanában nézegettünk olyan egyszerűnek tűnik... abban van egy kis csavar az nem engedi :) a többi lejön simán Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 abban van egy kis csavar az nem engedi :) a többi lejön simán Nem a gombja nem jött le, hanem maga a kapcsoló nem jött ki a helyéről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 :D Szóval rossz állapotban van. :D A WD40 fürdő nem segített neki, pedig nyomogattam és olyan könnyen járt, de fél óra fürdetés sem hozott neki javulást :P Visszatettem és ua. A francért rakják ezt úgy össze, hogy nem lehet szétszedni csak roncsolással ! 3 fúrás lenne, de mé'rnem csavarral rakják össze? Gondolom a tengely van kikopva és nem tud lezárni, mert megakad a perem szélében. Meteorban 25e a felújított ;) Ezzel még gondolom lehet járni nem fog nekem +állni az úton? Xép napot ! :) Beérett a wd40 !! 2 napja nincs hibaüzim ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Nem a gombja nem jött le, hanem maga a kapcsoló nem jött ki a helyéről. Jaa :) :D Akkoó bocska :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts