Tom Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Megelőztek. Ráadásul majden szóról szóra ugyan azt írtuk... Én kérek elnézést! :) :D :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Megelőztek. Ráadásul majden szóról szóra ugyan azt írtuk... Én kérek elnézést! :) :D :oops: Komoly volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Na alapjáratok meg fordulatszámok... :? Ha gurul az autó (üzemmeleg motor, nem nagy sebesség) kinyomott kuplunggal, az alapjáratom 1500 körül áll be, utána kb. 1 sec-ig visszaesik 1200-1300-hoz, és újra fel 1500-re. Ha megállok rögtön 900. Miért más az alapjárat ha mozog az autó? És miért ingadozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosatibi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Na alapjáratok meg fordulatszámok... :? Ha gurul az autó (üzemmeleg motor, nem nagy sebesség) kinyomott kuplunggal, az alapjáratom 1500 körül áll be, utána kb. 1 sec-ig visszaesik 1200-1300-hoz, és újra fel 1500-re. Ha megállok rögtön 900. Miért más az alapjárat ha mozog az autó? És miért ingadozik? Sztem ez az elektronika (ami kapcsolatban áll a sebességmérővel) és a szervó miatt van. Egy kicsit más, de ha fékezel, akkor is feljebb kúszik a fordulat. Az én alapjáratom kb 800 volt előtte, és nem ugrált a motor. Meg fogom nézni a vákuumcsöveket. Az tény, hogy egy éve kilyukadt a kartervisszavezető cső, és lehet, hogy ott bejutott valami kosz is... :? Az elég rossz, hogy alulról nem védi semmi a motorteret a felverődő sártól, így az ékszíj szó nélkül sárcsíkot fest a motortháztetőre :) Majd eszkabálok oda valamit, mert nem találok sehol hozzá való kartervédő lemezt. Csak meg kellene várnom, hogy egy kicsit melegebb legyen az idő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Meg kellene nézni a folytószelepházat is, mennyire dzsuvás, illetve nem lóg-e a folytószelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosatibi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Meg kellene nézni a folytószelepházat is, mennyire dzsuvás, illetve nem lóg-e a folytószelep. Látod, ez lehet oka a hibának. Eddig még nem mertem szétszedni, de szükség lesz rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Meg kellene nézni a folytószelepházat is, mennyire dzsuvás, illetve nem lóg-e a folytószelep. Ezt most a tibinek írtad? Csak mert nekem nemrég volt szétszedve, de tervezem mégegyszer, egy alaposabb tisztítás céljából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Bárkinek, akinek szüksége van rá... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Nemtom igazából hol lenne ez jó helyen, de talán itt van a legkevésbé rossz helyen. Tehát: Fékfolyadékból gyári DOT 4? Vagy verseny DOT 5.1? Mennyivel jobb az? Kell az nekem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Nemtom igazából hol lenne ez jó helyen, de talán itt van a legkevésbé rossz helyen. Tehát: Fékfolyadékból gyári DOT 4? Vagy verseny DOT 5.1? Mennyivel jobb az? Kell az nekem? :) Nekem most 5.1 van benne. Igazából nem sok különbséget érzek. De 2500 volt egy flakonnal (Ferrodo). A 4-es sem lett volna sokkal olcsóbb. Rosszabb meg biztos nem lesz tőle. Ha jól tudom csak a forráspont az eltérés. Ha néha meg szoktad hajtani akkor nem lehet baj ha a jobbat veszed, de városi használatra szerintem felesleges. És csináljon már valaki egy fék témát akinek van valami gondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 nekem is 5s van benne, de városban kb 2km alatt ez is forr :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 nekem is 5s van benne, de városban kb 2km alatt ez is forr :) De ha jól feltételezem te nem mindig tartod be az 50-et!?!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Nem akarom elvenni mélykék kenyerét, de a további fékes hozzászólásokat a fékes topikba kérném, ha lehet... :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 igen ez akartam mondani,h ez a sokak által megvetett lámpától lámpáig patkány utcai versenyző stilus mellett jön elő. konkrét példa pólus start a sztmihályin roda végig 2 piros volt összesen, majd árpád út. És kb központ és városkapu közé tenném a feleszmélést, mely szerint a fék nem fog szó legszorosabb értelmében SEMMIT :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 igen ez akartam mondani,h ez a sokak által megvetett lámpától lámpáig patkány utcai versenyző stilus mellett jön elő. konkrét példa pólus start a sztmihályin roda végig 2 piros volt összesen, majd árpád út. És kb központ és városkapu közé tenném a feleszmélést, mely szerint a fék nem fog szó legszorosabb értelmében SEMMIT :roll: Gondolom ott azért már a tárcsák sem fáztak nagyon... :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Elég a DOT 4, a gyári fékcsövek (dagadnak) mellett értelmetlen a magasabb számú. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vix Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Sziasztok. Új vagyok itt, de már most problémáim vannak! Van egy 92/6os évjáratú opel astra F autóm C20NE (8V) motoros. Hétfőn vettem a vasat, gyertyacsere, olajcsere, olajszűrő csere volt benne ma reggel, de tegnapelőtt és ma is megjátszotta azt velem, hogy megyek az úton kb 2500-3000rpm-es fordulaton, egyszer csak kigyulladnak azok a lámpák a műszerfalon, amik akkor szoktak, mikor ráadom a gyújtást, aztán elalszik és a motor úgy áll le, hogy nem rángat egyet sem...és konstans sebességgel a fordulatszámmérő lemegy 0-ra. Eddig rossz gyertya volt benne (tegnapelőtt) és kb 10x kellett önindítóznom, hogy beinduljon a motor, de ma pöccre indult, és azóta semmit nem tapasztaltam! Mi a fene baja lehet? Se nem rángat, se semmi, csak abból veszem észre, hogy leállt a motor, hogy valami világít kicsit a műszerfalon. Légyszi segítsetek, hogy mit lehet evvel tenni! Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Sziasztok. Új vagyok itt, de már most problémáim vannak! Van egy 92/6os évjáratú opel astra F autóm C20NE (8V) motoros. Hétfőn vettem a vasat, gyertyacsere, olajcsere, olajszűrő csere volt benne ma reggel, de tegnapelőtt és ma is megjátszotta azt velem, hogy megyek az úton kb 2500-3000rpm-es fordulaton, egyszer csak kigyulladnak azok a lámpák a műszerfalon, amik akkor szoktak, mikor ráadom a gyújtást, aztán elalszik és a motor úgy áll le, hogy nem rángat egyet sem...és konstans sebességgel a fordulatszámmérő lemegy 0-ra. Eddig rossz gyertya volt benne (tegnapelőtt) és kb 10x kellett önindítóznom, hogy beinduljon a motor, de ma pöccre indult, és azóta semmit nem tapasztaltam! Mi a fene baja lehet? Se nem rángat, se semmi, csak abból veszem észre, hogy leállt a motor, hogy valami világít kicsit a műszerfalon. Légyszi segítsetek, hogy mit lehet evvel tenni! Előre is köszi Nyomványolod a gázpedált, amikor leáll, vagy csak gurulsz kinyomott kuplunng mellett/motorfék dolgozik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Ezt sokminden okozhatja: pl. AC relé, gyertyakábel, Hall-jeladó... stb...stb Érdemes lenne egy Tech műszeres vizsgálatra vinni... Egyébként akkor szoktak előjönni a problémák, amikor az ember megveszi a vasat, szal fel a fejjel... de mondjuk az, hogy a motor időnként leáll pár nappal a vásárlás után az bizony erősen felveti az eladó felelősségét... egy igazságügyi szakértő valószínű nem mondaná erre azt, hogy veled történt meg először, ha ennyire rendszeres a hiba... De, hogy ne kedvetlenítselek el: a C20NE egy elég jó és megbízható motor, ilyen hiba viszont sajnos minden autóval előfordulhat... DE az ilyen jellegű problémákkal az a baj, hogy ha a Tech nem mond semmit, akkor sajnos előfordulhat az, hogy sok mindent kell kicserélni fölöslegesen mire kiderül, hogy mi is volt a rossz... Ennek elkerülésére szerintem az lenne a legjobb, ha egy ilyen motorokhoz tényleg értő szerelővel, vagy egy jó szakszervízzel javíttatnád, ugyanis az esetleges magasabb munkadíj bőven megtérül, ha hamar rátalának a hibára... De azért egyéb tüneteket tényleg jó lenne ha írnál: üzemmeleg ilyenkor a motor ? gázt nyomod-e ? mennyi idő után hajlandó újra beindulni ? hogy? könnyen, vagy köszörül ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Sziasztok! Rég jártam felétek. Segíjetek! 93-as astram hátsó ablaktörlője beállt félúton. 4 napja tapasztaltam először, hogy nem akar indulni reggel (-15 fok vok talán azért), de du.-ra beindult. Tegnap elindult de féluton megált, azóta semmi. Ötlet? Nézzek meg valamit még mielőtt szerelőhöz rohanok vele? Előre is köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Butra! Sajnos az a hátsó ablaktörlőmotot épp az utsókat rúgja. Tom! Tényleg, nem sikerült elindítanod amit adtam? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 opel16v! Szia! Ezt a motort hol találom? Bontóba hozzá lehet jutni? Milyen ára lehet kb. Kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 opel16v! Szia! Ezt a motort hol találom? Bontóba hozzá lehet jutni? Milyen ára lehet kb. Kösz! Írjál neki egy mailt az opel16v@freemail.hu -ra, birtokol egy ilyen, eladó motort :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Írjál neki egy mailt az opel16v@freemail.hu -ra, birtokol egy ilyen, eladó motort Asszem az nálam van! :) Gabi! Tényleg nem ment, ugy néz ki hogy a tengely be van állva. Viszont az én motorom jónak tűnik, abból meg a Tiedből össze lehetne hozni egy működöt. A Gsi-jét meg csak tisztítani kéne, nem? Akkor lenne 2 működő szerkentyű... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Tom! Majd a GSi-ét hozd vissza, ránézek. A másikkal, aminek a tengelye van berohadva, azt csinálsz amit akarsz, tied. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts