Tom Elküldve Január31, 2005 Elküldve Január31, 2005 Megelőztek. Ráadásul majden szóról szóra ugyan azt írtuk... Én kérek elnézést! :) :D :oops:
Tápiószecső Elküldve Január31, 2005 Elküldve Január31, 2005 Megelőztek. Ráadásul majden szóról szóra ugyan azt írtuk... Én kérek elnézést! :) :D :oops: Komoly volt! :lol:
Tápiószecső Elküldve Február1, 2005 Elküldve Február1, 2005 Na alapjáratok meg fordulatszámok... :? Ha gurul az autó (üzemmeleg motor, nem nagy sebesség) kinyomott kuplunggal, az alapjáratom 1500 körül áll be, utána kb. 1 sec-ig visszaesik 1200-1300-hoz, és újra fel 1500-re. Ha megállok rögtön 900. Miért más az alapjárat ha mozog az autó? És miért ingadozik?
kosatibi Elküldve Február1, 2005 Elküldve Február1, 2005 Na alapjáratok meg fordulatszámok... :? Ha gurul az autó (üzemmeleg motor, nem nagy sebesség) kinyomott kuplunggal, az alapjáratom 1500 körül áll be, utána kb. 1 sec-ig visszaesik 1200-1300-hoz, és újra fel 1500-re. Ha megállok rögtön 900. Miért más az alapjárat ha mozog az autó? És miért ingadozik? Sztem ez az elektronika (ami kapcsolatban áll a sebességmérővel) és a szervó miatt van. Egy kicsit más, de ha fékezel, akkor is feljebb kúszik a fordulat. Az én alapjáratom kb 800 volt előtte, és nem ugrált a motor. Meg fogom nézni a vákuumcsöveket. Az tény, hogy egy éve kilyukadt a kartervisszavezető cső, és lehet, hogy ott bejutott valami kosz is... :? Az elég rossz, hogy alulról nem védi semmi a motorteret a felverődő sártól, így az ékszíj szó nélkül sárcsíkot fest a motortháztetőre :) Majd eszkabálok oda valamit, mert nem találok sehol hozzá való kartervédő lemezt. Csak meg kellene várnom, hogy egy kicsit melegebb legyen az idő...
opel16v Elküldve Február1, 2005 Elküldve Február1, 2005 Meg kellene nézni a folytószelepházat is, mennyire dzsuvás, illetve nem lóg-e a folytószelep.
kosatibi Elküldve Február1, 2005 Elküldve Február1, 2005 Meg kellene nézni a folytószelepházat is, mennyire dzsuvás, illetve nem lóg-e a folytószelep. Látod, ez lehet oka a hibának. Eddig még nem mertem szétszedni, de szükség lesz rá...
Tápiószecső Elküldve Február1, 2005 Elküldve Február1, 2005 Meg kellene nézni a folytószelepházat is, mennyire dzsuvás, illetve nem lóg-e a folytószelep. Ezt most a tibinek írtad? Csak mert nekem nemrég volt szétszedve, de tervezem mégegyszer, egy alaposabb tisztítás céljából.
Tom Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Nemtom igazából hol lenne ez jó helyen, de talán itt van a legkevésbé rossz helyen. Tehát: Fékfolyadékból gyári DOT 4? Vagy verseny DOT 5.1? Mennyivel jobb az? Kell az nekem? :)
Tápiószecső Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Nemtom igazából hol lenne ez jó helyen, de talán itt van a legkevésbé rossz helyen. Tehát: Fékfolyadékból gyári DOT 4? Vagy verseny DOT 5.1? Mennyivel jobb az? Kell az nekem? :) Nekem most 5.1 van benne. Igazából nem sok különbséget érzek. De 2500 volt egy flakonnal (Ferrodo). A 4-es sem lett volna sokkal olcsóbb. Rosszabb meg biztos nem lesz tőle. Ha jól tudom csak a forráspont az eltérés. Ha néha meg szoktad hajtani akkor nem lehet baj ha a jobbat veszed, de városi használatra szerintem felesleges. És csináljon már valaki egy fék témát akinek van valami gondja.
aztec Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 nekem is 5s van benne, de városban kb 2km alatt ez is forr :)
Tápiószecső Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 nekem is 5s van benne, de városban kb 2km alatt ez is forr :) De ha jól feltételezem te nem mindig tartod be az 50-et!?!? :D
Tom Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Nem akarom elvenni mélykék kenyerét, de a további fékes hozzászólásokat a fékes topikba kérném, ha lehet... :) :D :lol: :lol:
aztec Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 igen ez akartam mondani,h ez a sokak által megvetett lámpától lámpáig patkány utcai versenyző stilus mellett jön elő. konkrét példa pólus start a sztmihályin roda végig 2 piros volt összesen, majd árpád út. És kb központ és városkapu közé tenném a feleszmélést, mely szerint a fék nem fog szó legszorosabb értelmében SEMMIT :roll:
Tom Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 igen ez akartam mondani,h ez a sokak által megvetett lámpától lámpáig patkány utcai versenyző stilus mellett jön elő. konkrét példa pólus start a sztmihályin roda végig 2 piros volt összesen, majd árpád út. És kb központ és városkapu közé tenném a feleszmélést, mely szerint a fék nem fog szó legszorosabb értelmében SEMMIT :roll: Gondolom ott azért már a tárcsák sem fáztak nagyon... :twisted: :twisted:
opel16v Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Elég a DOT 4, a gyári fékcsövek (dagadnak) mellett értelmetlen a magasabb számú. :)
Vix Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Sziasztok. Új vagyok itt, de már most problémáim vannak! Van egy 92/6os évjáratú opel astra F autóm C20NE (8V) motoros. Hétfőn vettem a vasat, gyertyacsere, olajcsere, olajszűrő csere volt benne ma reggel, de tegnapelőtt és ma is megjátszotta azt velem, hogy megyek az úton kb 2500-3000rpm-es fordulaton, egyszer csak kigyulladnak azok a lámpák a műszerfalon, amik akkor szoktak, mikor ráadom a gyújtást, aztán elalszik és a motor úgy áll le, hogy nem rángat egyet sem...és konstans sebességgel a fordulatszámmérő lemegy 0-ra. Eddig rossz gyertya volt benne (tegnapelőtt) és kb 10x kellett önindítóznom, hogy beinduljon a motor, de ma pöccre indult, és azóta semmit nem tapasztaltam! Mi a fene baja lehet? Se nem rángat, se semmi, csak abból veszem észre, hogy leállt a motor, hogy valami világít kicsit a műszerfalon. Légyszi segítsetek, hogy mit lehet evvel tenni! Előre is köszi
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Sziasztok. Új vagyok itt, de már most problémáim vannak! Van egy 92/6os évjáratú opel astra F autóm C20NE (8V) motoros. Hétfőn vettem a vasat, gyertyacsere, olajcsere, olajszűrő csere volt benne ma reggel, de tegnapelőtt és ma is megjátszotta azt velem, hogy megyek az úton kb 2500-3000rpm-es fordulaton, egyszer csak kigyulladnak azok a lámpák a műszerfalon, amik akkor szoktak, mikor ráadom a gyújtást, aztán elalszik és a motor úgy áll le, hogy nem rángat egyet sem...és konstans sebességgel a fordulatszámmérő lemegy 0-ra. Eddig rossz gyertya volt benne (tegnapelőtt) és kb 10x kellett önindítóznom, hogy beinduljon a motor, de ma pöccre indult, és azóta semmit nem tapasztaltam! Mi a fene baja lehet? Se nem rángat, se semmi, csak abból veszem észre, hogy leállt a motor, hogy valami világít kicsit a műszerfalon. Légyszi segítsetek, hogy mit lehet evvel tenni! Előre is köszi Nyomványolod a gázpedált, amikor leáll, vagy csak gurulsz kinyomott kuplunng mellett/motorfék dolgozik ?
knight Elküldve Február3, 2005 Elküldve Február3, 2005 Ezt sokminden okozhatja: pl. AC relé, gyertyakábel, Hall-jeladó... stb...stb Érdemes lenne egy Tech műszeres vizsgálatra vinni... Egyébként akkor szoktak előjönni a problémák, amikor az ember megveszi a vasat, szal fel a fejjel... de mondjuk az, hogy a motor időnként leáll pár nappal a vásárlás után az bizony erősen felveti az eladó felelősségét... egy igazságügyi szakértő valószínű nem mondaná erre azt, hogy veled történt meg először, ha ennyire rendszeres a hiba... De, hogy ne kedvetlenítselek el: a C20NE egy elég jó és megbízható motor, ilyen hiba viszont sajnos minden autóval előfordulhat... DE az ilyen jellegű problémákkal az a baj, hogy ha a Tech nem mond semmit, akkor sajnos előfordulhat az, hogy sok mindent kell kicserélni fölöslegesen mire kiderül, hogy mi is volt a rossz... Ennek elkerülésére szerintem az lenne a legjobb, ha egy ilyen motorokhoz tényleg értő szerelővel, vagy egy jó szakszervízzel javíttatnád, ugyanis az esetleges magasabb munkadíj bőven megtérül, ha hamar rátalának a hibára... De azért egyéb tüneteket tényleg jó lenne ha írnál: üzemmeleg ilyenkor a motor ? gázt nyomod-e ? mennyi idő után hajlandó újra beindulni ? hogy? könnyen, vagy köszörül ?
Butragueno Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Sziasztok! Rég jártam felétek. Segíjetek! 93-as astram hátsó ablaktörlője beállt félúton. 4 napja tapasztaltam először, hogy nem akar indulni reggel (-15 fok vok talán azért), de du.-ra beindult. Tegnap elindult de féluton megált, azóta semmi. Ötlet? Nézzek meg valamit még mielőtt szerelőhöz rohanok vele? Előre is köszi!!!
opel16v Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Butra! Sajnos az a hátsó ablaktörlőmotot épp az utsókat rúgja. Tom! Tényleg, nem sikerült elindítanod amit adtam? :)
Butragueno Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 opel16v! Szia! Ezt a motort hol találom? Bontóba hozzá lehet jutni? Milyen ára lehet kb. Kösz!
mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 opel16v! Szia! Ezt a motort hol találom? Bontóba hozzá lehet jutni? Milyen ára lehet kb. Kösz! Írjál neki egy mailt az opel16v@freemail.hu -ra, birtokol egy ilyen, eladó motort :wink:
Tom Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Írjál neki egy mailt az opel16v@freemail.hu -ra, birtokol egy ilyen, eladó motort Asszem az nálam van! :) Gabi! Tényleg nem ment, ugy néz ki hogy a tengely be van állva. Viszont az én motorom jónak tűnik, abból meg a Tiedből össze lehetne hozni egy működöt. A Gsi-jét meg csak tisztítani kéne, nem? Akkor lenne 2 működő szerkentyű... 8)
opel16v Elküldve Február4, 2005 Elküldve Február4, 2005 Tom! Majd a GSi-ét hozd vissza, ránézek. A másikkal, aminek a tengelye van berohadva, azt csinálsz amit akarsz, tied. :)
Recommended Posts