yooccoo Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 dzsoni: mondom, nem nyílik :huh:)) ma már nem ülök be, hideg van toltam bele jégoldót, abban úgyis van zárolajzó is, oszt reggel majd kiderül
epk947 Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 megtámadott valami betegség és nem tudom kinyitni a hátsó ajtót :lol: szerintem kezd kopni a kulcs új zárhoz minden zárat kell cserélni gondolom hol lehet/érdemes zárat venni? Akkor ez országos járvány már!!! Épp ma reggel nem tudtam kinyitni a hátsó ajtómat. Igaz pár hónappal ezelőtt egyszer már előfordult, hogy csak a pótkulccsal tudtam kinyitni, de miután befújtam neki egyet, helyreállt. Ma aztán egy fél palack WD40-et benyomtam, mégse lett jó. Összehasonlítottam a főkulcsot a pótkulccsal és bizony-bizony....-15 év- rendesen megkopott már szegényke. Csak azt sajnálom, hogy a főkulcsom világítós. Most hogyan lesz nekem lámpácska a kulcsomban. Mert az baromi jó a sötét garázsban megtalálni a kulcsjukat vele! (Szorult helyzetben más lukak megtalálására is jó. :huh: )
yooccoo Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 a pótkulcsból át kell rakni a vasat nálam mindkettő kopott, nem csak a rendes kulcs
opel16v Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Kulcsot lehet kérni a márkaszervízben is, és pár kulcsmásolónál is van ilyen opel kulcs párezerért. :huh: Ha immós, akkor át kell rakni a transzpondert a régiből. A hátsó ajtó zárjánál lényeges a kipucolás (féktisztítóval pl rendesen átáztatni), de ehhez le kell szedni a belső borítást. Aztán WD40-el kell átfújni a teljes szerkezetet (az semmit nem ér, ha a kulcslyukon befújkál az ember).
epk947 Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Kulcsot lehet kérni a márkaszervízben is, és pár kulcsmásolónál is van ilyen opel kulcs párezerért. :lol: Ha immós, akkor át kell rakni a transzpondert a régiből. A hátsó ajtó zárjánál lényeges a kipucolás (féktisztítóval pl rendesen átáztatni), de ehhez le kell szedni a belső borítást. Aztán WD40-el kell átfújni a teljes szerkezetet (az semmit nem ér, ha a kulcslyukon befújkál az ember). Köszi, majd megpróbálom ha melegebb lesz! Addíg van a pótkulcs. Egyébként erősen látható a kopás a főkulcson, kiváncsi leszek megoldja-e problémát a tisztítás, olajozás! Majd beszámolok róla. :huh:
FPepe Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Akkor ez országos járvány már!!! Épp ma reggel nem tudtam kinyitni a hátsó ajtómat. Igaz pár hónappal ezelőtt egyszer már előfordult, hogy csak a pótkulccsal tudtam kinyitni, de miután befújtam neki egyet, helyreállt. Ma aztán egy fél palack WD40-et benyomtam, mégse lett jó. Összehasonlítottam a főkulcsot a pótkulccsal és bizony-bizony....-15 év- rendesen megkopott már szegényke. Csak azt sajnálom, hogy a főkulcsom világítós. Most hogyan lesz nekem lámpácska a kulcsomban. Mert az baromi jó a sötét garázsban megtalálni a kulcsjukat vele! (Szorult helyzetben más lukak megtalálására is jó. :huh: ) Csatlakozom, nekünk a Caravan bal hátsó ajtaját úgy kell feltépni. Ha jobb idő lesz, megvizuálom a zárat.
Lanti Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 a csomi ajtó nekem is 20 probálkozásból egyszer nyilik ki.. kivéve a Coupe hozzányúl mert akkor elsőre :lol: :huh:
yooccoo Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 bal hátsó ajtó nálam is problémás, szerintem a rudazat hozzáér az ajtóhoz és odafagy a hidegben :huh:
opelastras Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 A féktisztítót én eddig csak féktisztításra használtam, ezért meglep, hogy ennyire univerzális a használata. A leírtak alapján úgy tűnik: olyan mint a kalmopirin, mindenre jó. Mi a pontos összetétele?
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 A féktisztítót én eddig csak féktisztításra használtam, ezért meglep, hogy ennyire univerzális a használata. A leírtak alapján úgy tűnik: olyan mint a kalmopirin, mindenre jó. Mi a pontos összetétele? Meglepődnél hogy még mi mindenre használják... Pl nálunk a gyárban a fújópisztolyok karbantartásánál is féktisztító sprét használnak. :huh: :lol: :)
Veres Jana Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 bal hátsó ajtó nálam is problémás, szerintem a rudazat hozzáér az ajtóhoz és odafagy a hidegben :huh: A Caravan hátsó ajtaját én sem zárom már vagy 2 éve! Egyszerűen nekem sem megy... Viszont a jobb hátsó gombot nem teljesen húzza fel a kp zár...
PottR Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Sziasztok! :lol: Ha már ajtó, akkor jövök én is... Nekem az a problémám, hgoy a központi zár nem nyitja a bal hátsó ajtót. (csak 300ból 1x) Szerintem valami kontakt hiba. Azt szeretném kérdezni egy karosszériához és elektronikához közel álló cartárs-tól, hogy hová nyúljak, mit nézzek meg és hogy szedjem le és hogy rakjam vissza? :huh:
hening Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Sziasztok! :lol: Ha már ajtó, akkor jövök én is... Nekem az a problémám, hgoy a központi zár nem nyitja a bal hátsó ajtót. (csak 300ból 1x) Szerintem valami kontakt hiba. Azt szeretném kérdezni egy karosszériához és elektronikához közel álló cartárs-tól, hogy hová nyúljak, mit nézzek meg és hogy szedjem le és hogy rakjam vissza? :huh: Első körben, mielőtt akármit is szétszednél, nézdd meg, hogy a vezetékek nincsenek-e elszakadva az ajtó és a kasztni között. Nekem mind a két hátsó ajtómhoz menő vezeték el volt szakadva, és volt, hogy érintkezett a törött vég, volt, hogy nem.
opelastras Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 Lassan nyithatunk egy "Ajtó" topicot :lol: Valóban, de akkor azt nevezzük a nevén: Nyílászárók topik :huh:
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Elküldve Január17, 2008 A leírtak alapján úgy tűnik: olyan mint a kalmopirin, mindenre jó. Mi a pontos összetétele? És ha tudnád milyen jól lehet vele főzni! :huh:
opelastras Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 És ha tudnád milyen jól lehet vele főzni! :huh: Én, hülye, pedig külön megvettem a rovaroldót, a motorblokk-, a műszerfal-, a keréktárcsa- és az univerzális tisztítót is. Legközelebb 5 in 1 lesz. :lol:
mackosajt Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 És ha tudnád milyen jól lehet vele főzni! :huh: Az a WD40! Tudod, az adja a pikáns ízt a halászlébe! :lol:
totya-23 Elküldve Január18, 2008 Elküldve Január18, 2008 Sziasztok! :lol: Ha már ajtó, akkor jövök én is... Nekem az a problémám, hgoy a központi zár nem nyitja a bal hátsó ajtót. (csak 300ból 1x) Szerintem valami kontakt hiba. Azt szeretném kérdezni egy karosszériához és elektronikához közel álló cartárs-tól, hogy hová nyúljak, mit nézzek meg és hogy szedjem le és hogy rakjam vissza? :huh: Én is ugyan igy jártam, hogy a bal hátsó ajtómat nem nyitotta a központi, de a gomb meg egy kicsit mozgott és a kattanást is lehetett hallani. Neked is????????? Leszedtem a kárpitot és a rudazatokat ahol sinben futnak kitakarítottm mert a portól már meg volt ragadva és a központi motorja nem birta kinyomni. (nemhiába 11 éves) Képet sajnos nem sikerült készíteni hogy mutassam mi volt a baja,de legközelebb igyekszem. :)
takarp Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Ez sirály.. nekem hozza az ábrákat is.. lehet mert anno a cd-s EPC vel is szórakoztam.. de emlékeim szerint valami nem volt kóser vele..de ez tökéletesen megy.. annyi hogy nethez kötött.. Hali! Ez a epc3.homeip.net nem megy! Nálam nem mutatja a képeket, mert le akar tölteni egy Proquest képbetültő akármit, aminek a telepítése megszakd. az otthoni és az irodai gépen is ugyanúgy! Hogy lehet megoldani?
takarp Elküldve Január19, 2008 Elküldve Január19, 2008 Abort: Failed to succesfully install the Java runtime Environment. Ez a hibaüzenet!
Recommended Posts