Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mikor megnyomom a HIDE gombot akkor átvált a RESTORE gombra

Rákatintok és visszavált a hide gombra.

Igaz az én daemonom 3.45. Lehet hogy ez a probléma

Nagy nehezen sikerült megoldani a telepítését. Köszi szépen a egítséget. :huh:

Elküldve
Nagy nehezen sikerült megoldani a telepítését. Köszi szépen a egítséget. :lol:

Nincsmit, igazad van, nem Unhide, hanem Restore :huh:

Elküldve
Nem, csak webes felületen fut. Nincs bekapcsolva véletlenül valami popup blokkoló program?

Valóban ez volt a baj hogy blokkolva volt.

Lassan csak beletanulok én is.

Koöszi :huh:

Elküldve
... Ha kéri a másik lemezt, a kis progin Restore gomb, aztán Daemonból image kivesz, másik betölt, kis progiban Hide, és mehet tovább.

nem kell, elég a végén rákattintani

Elküldve
Nem, csak webes felületen fut. Nincs bekapcsolva véletlenül valami popup blokkoló program?

Helló!

Segítsetek nekem is. Letöltöttem. Daemon Tools 4.08. Képet becsatol. De akár a hide-re, akár a restore-ra kattintok semmi nem történik, csak átvált a másikra. Emulációk kikapcsolva. Amikor viszont először rákattintottam az .exe file-ra csinált egy backup.reg file-t. Ennek így kell lennie?

Segítsetek!

Elküldve
Helló!

Segítsetek nekem is. Letöltöttem. Daemon Tools 4.08. Képet becsatol. De akár a hide-re, akár a restore-ra kattintok semmi nem történik, csak átvált a másikra. Emulációk kikapcsolva. Amikor viszont először rákattintottam az .exe file-ra csinált egy backup.reg file-t. Ennek így kell lennie?

Segítsetek!

Csak kattints rá a Hide-ra, és indítsd el a setup exe-t azon a meghajtón, amibe a Daemon betöltötte az imaget. Reg-et nekem is csinált.

Elküldve
Ez a verzió már nem érzékeny az AMD procikra? :huh:

Szerintem nem befolyásolja.

A programot sikeresen telepítettem, de első iditáskor valami mas progit is kért a képek megjelenítéséhez.

De ott adja a linket hogy azt honnan lehet letölteni.

Ennek az EPC-nek nincs valami ujabb verziója mert telepítés után kiírta hogy 600 egynehány napja elavult, de frissitést sehol sem találok.

Ha valaki tudja hol lehet frissités letölteni írja már meg.

Köszi :lol:

Elküldve
Csak kattints rá a Hide-ra, és indítsd el a setup exe-t azon a meghajtón, amibe a Daemon betöltötte az imaget. Reg-et nekem is csinált.

A telepítés sikeresen befejeződött, de nem tudom elindítani a programot, mert társítani kell hozzá a művelet végrehajtásához szükséges programot.VEzérlőpult mappabeállításoknál.

Mit kell itt beállítani?

Elküldve

Hát nekem egyáltalán nem műxik. Mikor beillesztem a képet, aztán elindítom a setup-ot, csak azt írja ki, hogy helyezzem be a correct cd rom-ot. :huh:

Elküldve
Hát nekem egyáltalán nem műxik. Mikor beillesztem a képet, aztán elindítom a setup-ot, csak azt írja ki, hogy helyezzem be a correct cd rom-ot. :huh:

Na ez aprobléma leküzdve. Ám most sem jó, ezt írja ki:[06-Jan-08 13:47:44] *****************************************

[06-Jan-08 13:47:44] *** PRODUCT INSTALL ***

[06-Jan-08 13:47:44] *****************************************

[06-Jan-08 13:47:44] Current values, RAM: 2045 MB, Screen: 1280x800, Platform: UNKNOWN (build 6000)

[06-Jan-08 13:47:44] JRE version: 1.4.2_03-b02

[06-Jan-08 13:47:44] ERROR, InstallCommon.initProgram(), getOSPlatform() failure

[06-Jan-08 13:47:44] >>> Aborting the installation due to one or more error(s) <<<

[06-Jan-08 13:48:03] --- Installation End ---

[06-Jan-08 13:55:08] *****************************************

[06-Jan-08 13:55:08] *** PRODUCT INSTALL ***

[06-Jan-08 13:55:08] *****************************************

[06-Jan-08 13:55:08] Current values, RAM: 2045 MB, Screen: 1280x800, Platform: UNKNOWN (build 6000)

[06-Jan-08 13:55:08] JRE version: 1.4.2_03-b02

[06-Jan-08 13:55:08] ERROR, InstallCommon.initProgram(), getOSPlatform() failure

[06-Jan-08 13:55:08] >>> Aborting the installation due to one or more error(s) <<<

Ezek szerint nem megy Vista alatt?

Elküldve

Ha beillesztetted az első cd-t van ott egy kis halálfejes progi azt elinditod és az elsó gombot megnyomod és csak utánna az egyes cd exe file-ét.

Frissités valakinek nincs véletlenül?

Elküldve
Ha beillesztetted az első cd-t van ott egy kis halálfejes progi azt elinditod és az elsó gombot megnyomod és csak utánna az egyes cd exe file-ét.

Frissités valakinek nincs véletlenül?

Úgy tettem, és a előző hsz-omban leírt hibaüzit kaptam.

Elküldve
szerintem nem jó vista alá :huh:

a képeket hogy tudom megnézni?

mert eddig még nem jöttem rá

Daemon 4.11, és Poweriso 3.8 jobb klikk az ikonjukra, és beillesztés, vagy mount. Megkeresed a képfájlt és rákattintassz. Bár nekem ez csak a Daemonnal ment egy darabig, mert a Powerisoval kérte a helyas cd romot.

Elküldve

Hali.

Nálam is ez a helyzet.

XP-t használok.

Elküldve
szerintem nem jó vista alá :huh:

a képeket hogy tudom megnézni?

mert eddig még nem jöttem rá

Ha a telepítés sikeres volt akkor elvileg ki kell írnia hohogy honnan lehet letölteni.

De a legegyszerübb ha a sugó menüponton belül a letöltésre katintasz ott megvan minden ami kell.

Elküldve
Áruljátok már el nekem mire jó ez az EPC?

Nekem egy régebbi van meg,de szinte semmi érdekfeszítőt nem találtam benne. :huh:

Lehet hogy mi sem fogunk, de meg akarjuk nézni, ha már ennyit szenvedünk vele. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.