takarp Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Hali! Említettétek azt a Hynes kézikönyvet, tud valaki linket ahonnan esetleg le lehet tölteni? Torrentben nem találtam.
dzsiferi Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Köszi szépen! Szerintem a rádiót nem kell kivenni, én legalábbi amikor évekkel ezelőtt cseréltem izzókat nem nyúltam a rádióhoz. Pláne ha gyári, akkor nem is egyszerű. Itt egy leírás. http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105 Itt is írják ugyan a rádió kiszerelését, de szerintem azzal ne bajlódj. Valahol emlékszem még egy részletesebb leírásra is, de azt nem találom.
dzsiferi Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Hali! Említettétek azt a Hynes kézikönyvet, tud valaki linket ahonnan esetleg le lehet tölteni? Torrentben nem találtam. Letöltést nem találtam. www.maroti.net Én náluk vettem meg 5000 HUF körüli összegért.
yooccoo Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 használtam már sd4 hide-os cuccot párszor, de ez nem akar működni ... :huh:
hening Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Erről lehetne valami bővebbet? Honnan, nekem mért nins még? :huh: Nem csak neked, NEKÜNK. :lol:
PottR Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Hello! Először is ki kell venned a rádiót és a beépítő keretét de előtte győződj meg hogy ha gyári meg van hozzá minden kód mert különben nagyobb kárt csinálsz anyagilag! Régen csináltam de de rádió és a beépítőkeret etávolítása után már látod a megoldást!! Sziasztok! Nekem sem müködik a világitás a középkonzolon.Elolvastam a bevágott linkett, de én -egyelőre- nem szeretnék mást, csak visszaállítani a világítást a középkonzolra és km/h mutatójára. Este elég zavaró, hogy nem látom mit állítok. +első ránézésre a azt sem tudom mennyivel megyek. SZóval a kérdésem az lenne, hogy középkonzolon hány izzó van és mivel semmi sem világít nem lehet-e hogy nem is az izzókkal van baj, hanem valahol valamilyen vezetékszakadás vagy biztiolvadás? És a km/h mutató izzójának kicserélésének :huh: menetét ha valaki mellékeli, azt megköszönöm. Sőt... előre is köszi! Üdv: Pott R
PottR Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Tudom, hogy sok a bajom, de na... :huh: Még az is az előzőeken kívül, hogy rettenetesen párásodik az autó belülről. Tudtok valami jó megoldást a párásodás elkerülése érdekében? (Nehogy azt mondjátok, hogy húzzam le az ablakot :lol: )
J0hnny Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Tudom, hogy sok a bajom, de na... :huh: Még az is az előzőeken kívül, hogy rettenetesen párásodik az autó belülről. Tudtok valami jó megoldást a párásodás elkerülése érdekében? (Nehogy azt mondjátok, hogy húzzam le az ablakot :lol: ) Pollenszűrőcsere.
Korzika Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Pont ezt akartam írni:Pollenszűrőcsere az tuti kell!
yooccoo Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 középkonzolban 4 izzó van, műszerfalban szintén kk: t5-ös foglalat, mf: b8,5d típus a szokásos rizsszemizzók hamar kiégnek, ezért javallott ledes cuccot berakni helyette vagy ha van kedved, akkor forrasztgathatsz is, ezzel el lehet kerülni a foltos megvilágítást
hening Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Pont ezt akartam írni:Pollenszűrőcsere az tuti kell! Plusz meg kell nézni, hogy hol folyik rá a víz.
Korzika Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Tudom, hogy sok a bajom, de na... :huh: Még az is az előzőeken kívül, hogy rettenetesen párásodik az autó belülről. Tudtok valami jó megoldást a párásodás elkerülése érdekében? (Nehogy azt mondjátok, hogy húzzam le az ablakot :D ) Esetleg még :Afrikába költözés? :D :D :lol:
Balfék Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 SZóval a kérdésem az lenne, hogy középkonzolon hány izzó van és mivel semmi sem világít nem lehet-e hogy nem is az izzókkal van baj, hanem valahol valamilyen vezetékszakadás vagy biztiolvadás? És a km/h mutató izzójának kicserélésének :huh: menetét ha valaki mellékeli, azt megköszönöm. Sőt... előre is köszi! Üdv: Pott R 2db izzó van benne a boltban "foglalatos"-t kérjél, mert ha nem foglalatost veszel, akkor még forrasztanod is kell bele a régi foglalatába. Vezetékszakadás kizárt, mert erősen kötegelt, bandázsolt kábelköteg megy hozzá valószínűbb az égő elhalálozása. Nekem is az volt. Hát nem 1szerű !!! Le kell szedned a kormány burkolatot elsőként alul 3db csavar, majd inditókulcs a helyére kormány elfordít 90fokkal jobbra és a kormányküllők közt, ahol találkozik az alsó-felső műanyag ott van kis műanyag takarókkal elrejtett csavar takarók lapos hegyű csavarhúzóval aláfeszítve kiugranak, másik kezedet tedd oda, nehogy az "elugrott takarókat kelljen keresni :D Ugyanez balra is ! Kulcs ki, ekkor a kormány burkolat tetejét is le tudod venni magadfelé+felfelé mozgatva. Mos már az alsó is elengedi magát, de azt meg át kell fűzni a kulcs foglalatának gumi harangján. Következő lépés lehet a műszerfal napellenző alá benézel ott 2 csavar vár lazításra, majd a kezedbe esik. most már csak 3db csavar, de ezek máár a műszerfalat fogják !! Fönt 1db és a 2db a műszerfal felszabadult részénél alul. Mocitető nyit, kilométer óra spirál kinyomoz, ha 2 részes akkor szerencsés vagy mert szét tudod csavarni, ennyi elég is vissza a kormány mögé műszerfal mozgat, óvatosan magadfelé lazul annyit, hogy mögé tudsz nyúlni 2db elektromos csati megy hozzá ezeket leszeded, majd még kintebb húzva a műszerfalat már el tudod annyira fordítani, hogy lásd az izzókat kb 90fokot kell rajtuk csavarni és ki tudod venni őket. Ha nem megy akkor vedd le a kilométer óra spirált a műszerfalról (1 rugós fémlap fogja csak meg kell nyomnod és érzed, hogy lazul) és tiéd a műszerfal. Lehet barkácsolni :D a 2db izzó kb a km óra 2 oldalán van Szóval kb ennyiiii !! Tudom így elsőre qva bonyolultnak tűűnik, de hamar belejön az ambéér :lol: Harmadjára már sötétben is menni fog :D Bár vezetés közben nem javaslom főőleg elsőőre ! :P :P
egyhapsi Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Már én is kétszer megcsináltam az izzócserét.:-( Gondolkodom az Afrikába költözésen :huh: :lol:
opel16v Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 javaslom mind a 4 égő cseréjét a műszeregységben, mert a másik kettő is várhatóan elhalálozik hamar...
totya-23 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Szerintem a rádiót nem kell kivenni, én legalábbi amikor évekkel ezelőtt cseréltem izzókat nem nyúltam a rádióhoz. Pláne ha gyári, akkor nem is egyszerű. Itt egy leírás. http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105 Itt is írják ugyan a rádió kiszerelését, de szerintem azzal ne bajlódj. Valahol emlékszem még egy részletesebb leírásra is, de azt nem találom. Még nem rég vagyok fórumos ezért érdeklődök ilyen apróságok felől. Köszi a segítségeteket.
PottR Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Plusz meg kell nézni, hogy hol folyik rá a víz. Szóval szerinted valahol víz folyt a pollenszűrőre és ezt felmelegítve páradús levegő kering az autóban, amikor feltekerem a fűtést? Hol van a pollenszűrő? :huh:
hening Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Szóval szerinted valahol víz folyt a pollenszűrőre és ezt felmelegítve páradús levegő kering az autóban, amikor feltekerem a fűtést? Hol van a pollenszűrő? :huh: Igen, álltalában a szélvédő rossz tömítésénél szokott aláfolyni a víz. A fűtőventi pedig kiszívja a megázott papírszűrőből. Ha jó a tömítés a szélvédőnél, akkor az is lehet, hogy a szűrő feletti két műanyag rosszul van összeillesztve. Én is így jártam egy pollenszűrő csere után. :lol: A pollenszűrő a szélvédő előtti műanyag takarólemez alatt van.
PottR Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 2db izzó van benne a boltban "foglalatos"-t kérjél, mert ha nem foglalatost veszel, akkor még forrasztanod is kell bele a régi foglalatába. Vezetékszakadás kizárt, mert erősen kötegelt, bandázsolt kábelköteg megy hozzá valószínűbb az égő elhalálozása. Nekem is az volt. Hát nem 1szerű !!! Le kell szedned a kormány burkolatot elsőként alul 3db csavar, majd inditókulcs a helyére kormány elfordít 90fokkal jobbra és a kormányküllők közt, ahol találkozik az alsó-felső műanyag ott van kis műanyag takarókkal elrejtett csavar takarók lapos hegyű csavarhúzóval aláfeszítve kiugranak, másik kezedet tedd oda, nehogy az "elugrott takarókat kelljen keresni :D Ugyanez balra is ! Kulcs ki, ekkor a kormány burkolat tetejét is le tudod venni magadfelé+felfelé mozgatva. Mos már az alsó is elengedi magát, de azt meg át kell fűzni a kulcs foglalatának gumi harangján. Következő lépés lehet a műszerfal napellenző alá benézel ott 2 csavar vár lazításra, majd a kezedbe esik. most már csak 3db csavar, de ezek máár a műszerfalat fogják !! Fönt 1db és a 2db a műszerfal felszabadult részénél alul. Mocitető nyit, kilométer óra spirál kinyomoz, ha 2 részes akkor szerencsés vagy mert szét tudod csavarni, ennyi elég is vissza a kormány mögé műszerfal mozgat, óvatosan magadfelé lazul annyit, hogy mögé tudsz nyúlni 2db elektromos csati megy hozzá ezeket leszeded, majd még kintebb húzva a műszerfalat már el tudod annyira fordítani, hogy lásd az izzókat kb 90fokot kell rajtuk csavarni és ki tudod venni őket. Ha nem megy akkor vedd le a kilométer óra spirált a műszerfalról (1 rugós fémlap fogja csak meg kell nyomnod és érzed, hogy lazul) és tiéd a műszerfal. Lehet barkácsolni :P a 2db izzó kb a km óra 2 oldalán van Szóval kb ennyiiii !! Tudom így elsőre qva bonyolultnak tűűnik, de hamar belejön az ambéér :lol: Harmadjára már sötétben is menni fog :D Bár vezetés közben nem javaslom főőleg elsőőre ! :P :P köszönöm a választ Azt hiszem teljesen kimeríti az izzócsere helyes menetét Én adnék rá egy ötöst. :P Ami azt illeti Kadettemben már szedtem szét a műszerfalat -nem is egyszer- de ez a 13 éves astra nekem még új technika :huh: és félek, hogy valami törik-reped, akkor több kárt csinálok, mint hasznot. De a választ mégegyszer köszi és lehet hogy amikor lesz szabad 3-4 órám és az izzadságom nem rámfagy, hanem lefolyik akkor nekiállok. :D
hening Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 köszönöm a választ Azt hiszem teljesen kimeríti az izzócsere helyes menetét Én adnék rá egy ötöst. :D Ami azt illeti Kadettemben már szedtem szét a műszerfalat -nem is egyszer- de ez a 13 éves astra nekem még új technika :huh: és félek, hogy valami törik-reped, akkor több kárt csinálok, mint hasznot. De a választ mégegyszer köszi és lehet hogy amikor lesz szabad 3-4 órám és az izzadságom nem rámfagy, hanem lefolyik akkor nekiállok. :lol: Írdd már be légyszi, hogy honnan írsz, meg az aláírásba a motorkódodat, hátha úgy könnyebb segíteni más esetekben is.
totya-23 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Tudom, hogy sok a bajom, de na... :huh: Még az is az előzőeken kívül, hogy rettenetesen párásodik az autó belülről. Tudtok valami jó megoldást a párásodás elkerülése érdekében? (Nehogy azt mondjátok, hogy húzzam le az ablakot :lol: ) Ha kicserélted a pollenszürőt és mégsem jó próbáld ki amit én. Igaz egy kicsit hoszadalmas meló. Kiszedtem mindent a kocsibol(ülések, padlókárpit)és az alatta lévő szivacsréteg. Az alvázba vannak tömitő dugók amin belső mosáskor kifolyik a víz. Ezeket kiszedve kitakarítottam a belsejét, majd tömitő szilikonnal körbenyomtam és igy tettem vissza őket. Lesz majd amire valami gyári lapocska van ragasztva de alulról megnézed pontosan látszik a helye. A szivacsra 1 napot vártam mig kiszárad,de szerintem bevált. Mielőtt még összeraktam volna a szélvédőre nagy mennyíségü vizet öntöttem ami enyhén csepegett az utastérbe. végül kiderült hogy ahol a pollenszürő van alatta van egy müanyag keret, elvileg van rajta gyári tömitő gumi de már nem az igazi. Ezalá is nyomtam azt a tömitő szilikont és igy raktam vissza a müanyag keretet. Ott elvileg van alatta egy kis lemez perem de a nagy menyiségü vizet már nem birta olyan gyorsan elvezetni.
Balfék Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 köszönöm a választ Azt hiszem teljesen kimeríti az izzócsere helyes menetét Én adnék rá egy ötöst. :D Ami azt illeti Kadettemben már szedtem szét a műszerfalat -nem is egyszer- de ez a 13 éves astra nekem még új technika :huh: és félek, hogy valami törik-reped, akkor több kárt csinálok, mint hasznot. De a választ mégegyszer köszi és lehet hogy amikor lesz szabad 3-4 órám és az izzadságom nem rámfagy, hanem lefolyik akkor nekiállok. :D Hát több időőbe tellt ide beirni, mint +csinálni!! Xeerinteem nekd is csúcs 40' !! :lol:
totya-23 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Jah olvasgass vissza az elektromos topikban ott ki lett belezve a tema. EPC-t skacok le lehet tolteni torrent utjan a mullerauto honlapjan talaltok hozza elerest.(pl.) na ehun e: Muller utana daemon tools mert bevan "dobozolva" A letöltés sikeres volt megvan a program csak a deamon tools om lehet hogy régi. Neked milyennel sikerült a telepítés. Előre is köszi
FPepe Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Nekem is lejött, műxik is. A Daemon Toolsom 4.10-es. Van egy kis progi is az imagek mellett, miután a Daemonba betöltöd az imaget, azt indítsd el, és nyomj neki egy Hide gombot, aztán mehet a telepítés. A Daemon Toolsban ne legyen bekapcsolva semmi amuláció (piros az ikonja). Ha kéri a másik lemezt, a kis progin Restore gomb, aztán Daemonból image kivesz, másik betölt, kis progiban Hide, és mehet tovább. Első telepítésnél nekem is elszállt valami hibával, és szépen uninstallálta magát :huh: De másodikra simán felment.
totya-23 Elküldve Január5, 2008 Elküldve Január5, 2008 Nekem is lejött, műxik is. A Daemon Toolsom 4.10-es. Van egy kis progi is az imagek mellett, miután a Daemonba betöltöd az imaget, azt indítsd el, és nyomj neki egy Hide gombot, aztán mehet a telepítés. A Daemon Toolsban ne legyen bekapcsolva semmi amuláció (piros az ikonja). Ha kéri a másik lemezt, a kis progin Unhide gomb, aztán Daemonból image kivesz, másik betölt, kis progiban Hide, és mehet tovább. Első telepítésnél nekem is elszállt valami hibával, és szépen uninstallálta magát :huh: De másodikra simán felment. Mikor megnyomom a HIDE gombot akkor átvált a RESTORE gombra Rákatintok és visszavált a hide gombra. Igaz az én daemonom 3.45. Lehet hogy ez a probléma
Recommended Posts