opel16v Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 riasztó, immo kiszedve mi lehet a gond? valahol szerintem ezek "helyén". Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 ...no, segítség ide, van-e szikra hát nincs riasztó, immo kiszedve mi lehet a gond? A gyújtótrafóról vagy a gyújtásmodulról nem rántottad le véletlenül a csatlakozót az akksikábellel? Elég közel vannak ott egymáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 no, sikerült rájönni némi villanyász segítséggel hall csatija volt kontaktos, bár nem értem, hogy akkor eddig miért ment :lol: (riasztó, immo fél éve nincs benne :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 no, sikerült rájönni némi villanyász segítséggel hall csatija volt kontaktos, bár nem értem, hogy akkor eddig miért ment :lol: (riasztó, immo fél éve nincs benne :lol: ) Hehe, ez ismerős, ilyen nekem is volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Üzemi hőmérséklet rendben? (nekem volt hogy egy rossz termosztát miatt jóval többet evett (1-2 l), igaz az még nz-n volt) Injektorokra is rá lehetne nézni. Szűrőkben az ü.a.szűrő is benne van? Gyertyakábelek milyen állapotúak? Nem nagyon dzsuvás a fojtószelepház? Hát ez dzsuvás, mármint fojtó szelep ház, indul hidegen, kint a fogyi tökéletes, asszem 6 körül ha jól emlékszem. Ez a fojtószelep ház takarítás fog következni, sajna még nem csináltam ilyet, de rá keresek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 ... kint a fogyi tökéletes, asszem 6 körül ha jól emlékszem... Ezt nem nagyon értem. A leszedés/takarítás se-nél nem bonyolult csak szép sorban le kell bontani mindent róla. Nagyon extrém esetektől eltekintve ez azért nem nagyon okozhatna túlságosan nagy fogyitöbbletet. Viszont ha rendszeresen nagyon bekoszolódik, akkor az nagy kartergázra utal, ami meg a motor rossz állapotára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sziszka Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 HI SKACOK! Segítség kellene nekem! 1,6-os benzines F astra indításnál az első 2-3 másodpercben nem nagyon tudja összeszedni magát. Olyan érzés, mintha le akarna fulladni, össze-vissza jár a motor, és aztán rendbe jön, de kontrolllámpa világít! Mi lehet a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 HI SKACOK! Segítség kellene nekem! 1,6-os benzines F astra indításnál az első 2-3 másodpercben nem nagyon tudja összeszedni magát. Olyan érzés, mintha le akarna fulladni, össze-vissza jár a motor, és aztán rendbe jön, de kontrolllámpa világít! Mi lehet a probléma? Kezdésnek olvasd ki a hibakódot. Keress rá a fórumban hogyan lehet, sokszor volt róla szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Kód kéne... elsőnek alapjárati motor, agr szelep (milyen moci??) esélyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Ezt nem nagyon értem. A leszedés/takarítás se-nél nem bonyolult csak szép sorban le kell bontani mindent róla. Nagyon extrém esetektől eltekintve ez azért nem nagyon okozhatna túlságosan nagy fogyitöbbletet. Viszont ha rendszeresen nagyon bekoszolódik, akkor az nagy kartergázra utal, ami meg a motor rossz állapotára. De mit is nem értel? 5éve van nála azóta csak a kötelező dolgok voltak csinálva ,nincs vészes kartergáz oilt nem eszi csak ami elő van írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 De mit is nem értel? 5éve van nála azóta csak a kötelező dolgok voltak csinálva ,nincs vészes kartergáz oilt nem eszi csak ami elő van írva. Csak most kezdte a nagyon evést? Hirtelen vagy mindig csak kicsit többet és most szúrja már nagyon a szemet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothpalf Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Ha én veszek egy turbódízel autót, és tönkre megy a turbóm, tudom attól használni, vagy azonnal szervizelni kell h járhassak vele?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Ha én veszek egy turbódízel autót, és tönkre megy a turbóm, tudom attól használni, vagy azonnal szervizelni kell h járhassak vele?? Tudtommal megy anélkül is. Valahogy ki lehet iktatni, csak akkor úgy megy mint egy sima diesel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothpalf Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Ez lenne a lényeg nekem. ha megy akkor nincs gond. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 nem, nem fog úgy menni. kb lábbal kell majd löködni, hogy gyorsuljon :lol: szal ha kifexik a turbó nem igazán lehet használni, max a következő szervízig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra2 Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Ha én veszek egy turbódízel autót, és tönkre megy a turbóm, tudom attól használni, vagy azonnal szervizelni kell h járhassak vele?? A turbo szinte soha nem adja meg magát egyik percről a másikra (gyári turbonyomás mellett), kivéve, ha valamilyen mechanikai sérülés nem éri. Szép lassan kezd el kopni valamelyik kerék, vagy kezdi átengedni az olajat a tengelye. A motor teljesítmény csökken, az olajfogyasztás meg nő. Kiiktatni a rendszerből viszont nem egyszerű dolog, mert akkor kell hozzá egy szívó dizel leömlője, amit hozzá kell igazítani a kipufogórendszerhez, valamint a szívó oldalt is direktre kell kötni, meg szükséges a turbo olajzását és hűtését szolgáló csövek ledugózása is. Szóval körülményes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Ettől sem fog úgy menni, mint a szívó dízel... és a sűrítési aránnyal mi lesz? Hmmm? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra2 Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Természetesen úgy se fog menni, mint egy szívó, de megy. Persze csak elméletben. Több pénz és idő "szívósitani" az autót, mint a turbot megjavítani. Egyébként a turbo "kikötés" gondolata is hülyeség volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Csak most kezdte a nagyon evést? Hirtelen vagy mindig csak kicsit többet és most szúrja már nagyon a szemet? Hát azt mondja most vette észre, szerintem ahogy bejött a hidegebb idő tehát valahol a autómata szívatónál lehet valami. Hő érzékelőt cseréltük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Hát azt mondja most vette észre, szerintem ahogy bejött a hidegebb idő tehát valahol a autómata szívatónál lehet valami. Hő érzékelőt cseréltük. És melyiket? Az egy vagy kétvezetékest? Vízhő tartósan 90-94 fokon van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 És melyiket? Az egy vagy kétvezetékest? Vízhő tartósan 90-94 fokon van? A két kanócosat, kb 1éve volt termosztát csere, állandóan nyitva volt. A vizet megkérdem, nem néztem most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Sziasztok! Olyan gondom támadt, hogy a bezincsövem elérett és nyomja ki a benzint. Azon a részen, ahol a benzinszűrőből jön kifelé egy gumicső kb.10-15 cm hoszzú, feketeszínű és egy vékonyabb kék csőbe csatlakozik. Ez a fekete cső a ludas! Nem tudjátok, hogy hogyan lehet leválasztani a kék csőről??? Köszi!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Szikével felvágod legrosszabb esetben :( Vagy lehet a flex a legrosszabb eset inkább? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Szikével felvágod legrosszabb esetben :( Vagy lehet a flex a legrosszabb eset inkább? :P És utána hogy csatlakoztatom a benzinszűrőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 És utána hogy csatlakoztatom a benzinszűrőt? Cseréled azt az amúgy is megmurdált csőszakaszt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts