B_Csaba Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Lenne 1-2 kérdésem, ugye a szívónyakba megy be a szelepdekliből 2 cső, gondolom a kartergáz újrahasznosítására szolgál, hogy full hegyi levegő legyen a kipufogóba, a környezetvédelem miatt, na meg meleg levegőt kapjon a motor hidegen, de ha már viszonylag sok a kartergáz nem gáz ez a motornak? Mi van ha ledugózom azt a két csövet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Lenne 1-2 kérdésem, ugye a szívónyakba megy be a szelepdekliből 2 cső, gondolom a kartergáz újrahasznosítására szolgál, hogy full hegyi levegő legyen a kipufogóba, a környezetvédelem miatt, na meg meleg levegőt kapjon a motor hidegen, de ha már viszonylag sok a kartergáz nem gáz ez a motornak? Mi van ha ledugózom azt a két csövet? Ha nagy a gáz és fogy az olaj, akkor már bizony "gáz", mert telemocskolja a folytószelepházat. Viszont ne dugózd le azt a csövet, különben a gáz más utat tör magának, mondjuk a tömítéseken. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Ha nagy a gáz és fogy az olaj, akkor már bizony "gáz", mert telemocskolja a folytószelepházat. Viszont ne dugózd le azt a csövet, különben a gáz más utat tör magának, mondjuk a tömítéseken. B) De a gáz az el tud menni a szelepdekli kivezetésénél, oda tennék egy kartergáz szűrőt, vagy ez nem jó így? Szóval a szívónyak felé ami meg két cső azt ledugózom, és ahonnan jön vagyis a szelepdeklinél meg megszűröm a gázt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 De a gáz az el tud menni a szelepdekli kivezetésénél, oda tennék egy kartergáz szűrőt, vagy ez nem jó így? Szóval a szívónyak felé ami meg két cső azt ledugózom, és ahonnan jön vagyis a szelepdeklinél meg megszűröm a gázt... :) Szűrő mellé kellhet egy lecsapató tartály is. Lehet, hogy olaj is jön bőven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Igen, az megoldható, azt hittem mindkét véget dugózni akarod. Viszont ahogy Tsz kartárs is mondja, kell egy lecsapató és tartály is, ha sok olaj jön a gázzal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Most ledugóztam csak ideiglenesen tettem bele két használt gyertyát, a kisebb cső végébe a gyertya szárát a nagyobb csőbe meg ment a menetes része, :) és mentem vele egy kört, azt vettem észre hogy nincs benne torpanás a motorban, legalábbis annyi nincs mint volt, intenzívebben húz folyamatosan.. viszont a kartergáz az most megy a motorháztető alá, olaj nem jön olyan sok, 1-2 csöpp jött ki ahogy látom... mindenesetre nem volt rossz ötlet ez a megoldás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Azért ne nagyon hagyd szabadon azt a csövet, mert a gázlengésekkel kosz is megy a hengerfejbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Nem hiszitek el, megvan, miért dadogott le és miért pörgött fel késlelteve a motor.....már majdnem szétszedtem az egész gépet.. Szét volt kicsit csúszva a lambda szonda csatija.. :) Most viszont visszajött a régi hibácska: hideg indításkor kis időre visszaesik a fordulatszám 500 körülire, majd beáll a normális állapot....már mindent kis kütyüt ellenőriztem és tisztítottam. Egyedül a Map-szenzort nem tudom ellenőrizni, mert nemtom hogy kell... Szerelőm azt mondta nekem erre a hidegen való alapjáratingadozásra, hogy attól is lehet, hogy nem hajtom eléggé a gépet. Azt mondja, néha meg kell hajtani kicsit, pl. autópályán, az javíthat a helyzeten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Azért ne nagyon hagyd szabadon azt a csövet, mert a gázlengésekkel kosz is megy a hengerfejbe. Vettem rá szűrőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Viszont ne dugózd le azt a csövet, különben a gáz más utat tör magának, mondjuk a tömítéseken. :omg: Vagy mint Losinál a C20NE-nél,ott a nívópálcát lőtte ki! B) Viszont ahogy Tsz kartárs is mondja, kell egy lecsapató és tartály is, ha sok olaj jön a gázzal. PET palack? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Szerelőm azt mondta nekem erre a hidegen való alapjáratingadozásra, hogy attól is lehet, hogy nem hajtom eléggé a gépet. Azt mondja, néha meg kell hajtani kicsit, pl. autópályán, az javíthat a helyzeten. kb egy hónapja végigkergettem 170-nel a gépet az M3-ason! Azt hittem, jól kiégettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 nálam az indítás szokott nyögvenyelős lenni sajnos és egyelőre nem jöttem rá, mi lehet az oka az egyszerűbb dolgokat átnéztem már meg van pár dolog, ami ki is zárnék, mivel friss cuccokról van szó és egy ideig rendben is volt minden, aztán egyszer csak fogta magát és szórakozik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ebihal Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Sziasztok! Már van 1 pár hete hogy átverekedtem megam az útszakaszjeladó problémámon (kössz az infókat), de azóta sem megy a gépem úyg mint előtte.Valami érezhetően lecsökkenti a teljesítményt nem "húz" nem gyorsul úgy ahogy régebben. Amikor rendszeresen világított a miotorkontrollámpám, nem is vártam csodákat a géptől, de azóta nem volt hibajalzésem, hibakódok törölve lettek, ha jobban odalépek a gáznak csak a motor lesz hangosabb más nem történik. Nem utcai gyorsulási versenyen szoktam indúlni, gyakran húzgálom az utánfutómat (munkaautó), azokon az emelkedőkön ahol eddig 4-esben lazán felmentem, most vissza kell kapcsolnom. Ja és az is feltűnt, egyre jobban kormosodik a kipufogóvégem.(nem Dízel. C14SE) Mitől romolhat le ennyire a teljesítmény iyen rövid idő alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 sok-sok dologtól :) lambda, hőmérséklet-jeladó, fals levegő, dzsuvás injektorfejek, dzsuvás folytószelepház, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 nálam az indítás szokott nyögvenyelős lenni sajnos és egyelőre nem jöttem rá, mi lehet az oka az egyszerűbb dolgokat átnéztem már meg van pár dolog, ami ki is zárnék, mivel friss cuccokról van szó és egy ideig rendben is volt minden, aztán egyszer csak fogta magát és szórakozik :) valakinek valami tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Hőmérsékletjeladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Hőmérsékletjeladó az is cserélve lett mondjuk azzal csak az alapjáratnál szoktak gondok lenni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Ne épp... mert ha hidegben inditasz és az ECU meleg motort mutat, nem fog elég benzint adni és nem indul..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Ne épp... mert ha hidegben inditasz és az ECU meleg motort mutat, nem fog elég benzint adni és nem indul..... értem mindenesetre az új, tehát valami más, ami lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Főtengely holtpont jeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 értem mindenesetre az új, tehát valami más, ami lehet? Sztem üzemanyag vonalon kéne körülnézni. Injektor, üzemanyag-vezeték tömítettsége, benzinszűrő, AC-pumpa, ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 értem mindenesetre az új, tehát valami más, ami lehet? Lehet rosszul tudom, de nem két hőfok jeladó van benne? Külön a műszernek, kölün a kompjúternek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 én egyet látok így hirtelen és a szerelésiben se mondja, hogy kettő lenne .. szóval passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 két darab van!!! Melyiket is cserélted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Kell. Sőt, ha már lekerül a hengerfej, érdemes kicsit felújítani. Ugyanis az egy fél motorgenerál, és aprópénzből megvan. Szelepfészkek marrása, szelepek becsiszolása, síkolás, szelepszárszimmeringek és vezműtengely szimmeringek cseréje, hidrotőkék és olajjáratok pucolása, nyomáspróba. Ezért itt nálunk Szuromi 25-30-at szokott kérni, ebben már az anyag is benne van. Plusz felső tömítésgarnitúra (szívósor, kipufogósor, hengerfej, szelepfedél) és hengerfejcsavar garnitúra (mindenképpen csere!). Utána új erőre kap a motor, és ha a dugók+hengerek+gyűrűk nincsenek szétkopva, akkor elég sokáig kitart majd ez az élmény B) Szia ez a Szuromi hol érhető el? Valamint egy hülye kérdés automata váltót ki lehet cserélni rendesre? Gondolom nem ,de azért megkérdem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts