FPepe Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Én kis kézi multiméterrel mértem anno a kábeleimet és elég szép ellenállása volt a rossz csatlakozók miatt! Mivel a csatlakozók feje csak préselve van a kábel végére,egy idő után oxidálódik a vezeték és az ellenállás szépen megnő. Ahány csatlakozási pont,annyiszor adódik össze és a végére igen szép érték jön ki. Azért a 7-8 Ohm már pár ampernél is sok lenne, nem ekkora áramoknál. Gyakorlatilag nem lenne semmi töltésed. Sztem abban a 7-8 Ohmban benne lehettek a mérőzsinórjaid is, meg a kézimulti hibája. :) De az tény, hogy sokat számít minden csatlakozás, legjobb lenne ezüstözött (vagy aranyozott) huzalokat és csatikat alkalmazni az ilyen helyeken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Azért a 7-8 Ohm már pár ampernél is sok lenne, nem ekkora áramoknál. Gyakorlatilag nem lenne semmi töltésed. Sztem abban a 7-8 Ohmban benne lehettek a mérőzsinórjaid is, meg a kézimulti hibája. :) De az tény, hogy sokat számít minden csatlakozás, legjobb lenne ezüstözött (vagy aranyozott) huzalokat és csatikat alkalmazni az ilyen helyeken. Persze a müszer nem pontos,mégiscsak egy ócska 700Ft-os müszer,de a gyári csatlakozások elég kakák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Sziasztok! Gyári központizár probléma: Ha a vezetőoldal felöl zárok minden ok, ha ugyanitt nyitok, nem nyitja ki az anyósülés felöli ajtót teljesen. (félig jön fel a gomb) Ha a másik oldalon zárok nem zár be a vezető oldali ajtó, ha ugyanitt nyitok,akkor pedig nem mindig nyílik a vezető oldali ajtó. A hátsó ajtókkal minden rendben. Mi lehet a gond? köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Mind a két első zármotor csere/javítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 hmmm valami kisebb gondra számítottam.. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ttt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Szasztok! Remélem tud vki segíteni. 95-ös 1.6 16V-s Astrám hideg motorral nem akaródzik elsőre elindulni: indításnál a fordulat 7-800 között mozog, fulladozik a motor. Csak a 2.-3. próba után tér magához a fordulatszám és megy fel 1500-ra. Mi lehet a gondja? Kösz, TT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ebben van olyan hogy alapjárati motor? (Astrásoktól kérdezem, nekem Calim van). Ha igen akkor én azt kipucolnám a helyedben ha fulladozik. Amúgymeg szvsz 1500-as alapjárati fordulatszám k. sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Szasztok! Remélem tud vki segíteni. 95-ös 1.6 16V-s Astrám hideg motorral nem akaródzik elsőre elindulni: indításnál a fordulat 7-800 között mozog, fulladozik a motor. Csak a 2.-3. próba után tér magához a fordulatszám és megy fel 1500-ra. Mi lehet a gondja? Kösz, TT. Sztem elsőre egy alapjárati motor tisztogatás kéne neki, aztán ha nem javul, esetleg a motorhőmérséklet-jeladót is ki lehetne cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Én még az alapjárati mocin kívül megnézném a fals levegőt is, nincs-e kiszakadva/eltörve/lecsúszva valamelyik cső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ttt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ebben van olyan hogy alapjárati motor? (Astrásoktól kérdezem, nekem Calim van). Ha igen akkor én azt kipucolnám a helyedben ha fulladozik. Amúgymeg szvsz 1500-as alapjárati fordulatszám k. sok... 1500 hidegen, ami lemegy 750-re 1-2 perc után. sztem az 1500 normális hidegen. pucolást megpróbáljuk. kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ttt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 akkor első körben kitisztítom, remélem lesz eredménye.. Kösz a tippeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 1500 hidegen, ami lemegy 750-re 1-2 perc után. sztem az 1500 normális hidegen. pucolást megpróbáljuk. kösz! Amíg megy a secunderlevegő kompresszor, addig úgyahogy oks, de ez a melegedéssel együtt csökken 800 környékére.Normális esetben....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Jah ezt nem tudtam. Nekem Calinál 1100 körül van hidegen, melegen 7-800 között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 1500 hidegen, ami lemegy 750-re 1-2 perc után. sztem az 1500 normális hidegen. pucolást megpróbáljuk. kösz! 1-2 percig 1500 nagyon sok. Nekem pár másodperc alatt beáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 1200 körül hidegen, melegen 870-910. X14XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 nekem fixen 1000 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 nekem fixen 1000 :) Mondom én hogy dízel az! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Nem hiszitek el, megvan, miért dadogott le és miért pörgött fel késlelteve a motor.....már majdnem szétszedtem az egész gépet.. Szét volt kicsit csúszva a lambda szonda csatija.. :) Most viszont visszajött a régi hibácska: hideg indításkor kis időre visszaesik a fordulatszám 500 körülire, majd beáll a normális állapot....már mindent kis kütyüt ellenőriztem és tisztítottam. Egyedül a Map-szenzort nem tudom ellenőrizni, mert nemtom hogy kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Az alapjárati motor lassan reagál... pucoltad már? folytószelepházat is? A MAP szenzorod rendben van, ha nem jelzi a check kontrol. Egyébként a lambdát is jeleznie kellett volna... világít egyáltalán (gyújtás ráadásnál, amíg nem indul a motor)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Az alapjárati motor lassan reagál... pucoltad már? folytószelepházat is? A MAP szenzorod rendben van, ha nem jelzi a c. Egyébként a lambdát is jeleznie kellett volna... világít egyáltalán (gyújtás ráadásnál, amíg nem indul a motor)? Pucultam az alajárati motort és a fojtószelepházat is.A check kontrol jelzi a map-szenzor hibát, de lehet azért, mert úgy húztam le a csatiját, hogy az akkuról nem vettem le a sarukat... a visszajelző lámpácska működik, igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Még át kéne nézni a vákumcsöveket is, nincs-e fals levegő, mert akkor is jelezhet MAP hibát. Aztán meg meg kéne próbálni bele egy másik map szenzort egy hasonló autóból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Pontosan melyik hibakódot villogja egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Pontosan melyik hibakódot villogja egyébként? 0105 hol vannak ezek a vákum-csövek? Már egy csomó csövön kicseréltem a bilincseket awab-bilincsre, de szómiszó, elég ramaty állapotban vannak a csövek maguk is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 pontosaban:mely csövek a vákum-csövek a sok közül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 pontosaban:mely csövek a vákum-csövek a sok közül? Ami a szívósorból, folytószelepházból illetve a szívócsőből áll kifelé, azok mind azok :) Kivéve kettőt, ami a folytószelepházon van, és hűtővíz megy benne B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts