mörfi Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Semmi gond, jó újra látni téged is itt ;) Kössz :rolleyes: Viszont ha a hőfok jeladó lenne rossz akkor melegen is kéne rángatni vagy nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Kössz :rolleyes: Viszont ha a hőfok jeladó lenne rossz akkor melegen is kéne rángatni vagy nem <_< Nem, mert ha úgy rossz, hogy kisebb az ellenállása, mint kéne, akkor a motorvezérlő azt hiszi, hogy melegebb a motor, mint valójában, és kevesebb üzemanyagot adagol neki. Ez egy hideg motornak kevés lehet, ezért rángat, de bemelegedve már elég lehet a normális működéshez. Egyébként nem egy nagy tétel, 3000 Ft körül van ez a kétvezetékes jeladó, és kicserélni is pár perc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelgeza Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kérni, ma reggel munkába jövet arra lettem figyelmes, hogy ha a légkondi be van kapcsolva és araszolgatok a dugóba, akkor a hűtővíz a szokásos 91-92 fok környékéről szépen elindult felfelé. Úgy 97 fok körül inkább kikapcsoltam, és a hűtővíz szépen lassan visszaaraszolt a szokásosra. Ez szerintetek normális? Az autó egy 1.8 16v 94-es astra. Üdv, opelgeza Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 nagyobb terhelés a motornak.... egy idő után be kellene indulnia a ventilátornak s az visszahütti... ha a hütőventilátor müködik, akkor használhatod nyugodtan................. szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Hát valahol biztos volt róla szó amit msot szeretnék kérdezni. 1.4se hideg motor ,váltás utánni gázadáskor rángat . Melegen nem csinálja ,nem ír hibát. NEkem is csinált ilyet ( is ) a motor, és nekem gyújtó kábel volt a ludas. :rolleyes: FPepe: láttam a csergő fórumon kérdeztél gyertya kábelről, végülis milyet vettél bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kérni, ma reggel munkába jövet arra lettem figyelmes, hogy ha a légkondi be van kapcsolva és araszolgatok a dugóba, akkor a hűtővíz a szokásos 91-92 fok környékéről szépen elindult felfelé. Úgy 97 fok körül inkább kikapcsoltam, és a hűtővíz szépen lassan visszaaraszolt a szokásosra. Ez szerintetek normális? Az autó egy 1.8 16v 94-es astra. Üdv, opelgeza Én csak azt nem értem hogyha araszolgatsz kondi nélkül akkor is addig kellene felmenni a hőfoknak mintha kondival mész, mivel olyankor a ventillátor hűti a motort, és annak tökmindegy hogy mitől melegszik fel a motor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelgeza Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Köszi a válaszokat. Én sem értem teljesen hogy ez most miért is, de tovább hagyni meg nem mertem, nehogy komolyabb gond legyen belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kérni, ma reggel munkába jövet arra lettem figyelmes, hogy ha a légkondi be van kapcsolva és araszolgatok a dugóba, akkor a hűtővíz a szokásos 91-92 fok környékéről szépen elindult felfelé. Úgy 97 fok körül inkább kikapcsoltam, és a hűtővíz szépen lassan visszaaraszolt a szokásosra. Ez szerintetek normális? Az autó egy 1.8 16v 94-es astra. Üdv, opelgeza Sztem az lehet a titok nyitja, hogy a klíma hűtője ott van elöl a motor hűtője előtt (vagy mögött, nemtom), és ha az is nyomja a meleget, akkor persze, hogy jobban felmelegszik a motor is. De mivel a klímás autókban általában két ventillátor található, elvileg az egyiket a klímának kéne működtetnie sztem. Próbáld ki, hogy hagyod felmelegedni, és nézd meg, elindul-e a venti. 100 fokig elvileg nem szabad problémát okoznia, ha felmelegszik a víz, viszont a hűtőnek 97 fok körül el kell indulnia. Ha 100 fokig nem indul el a venti, cseréld ki a hőgombát a motorhűtőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelgeza Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Sztem az lehet a titok nyitja, hogy a klíma hűtője ott van elöl a motor hűtője előtt (vagy mögött, nemtom), és ha az is nyomja a meleget, akkor persze, hogy jobban felmelegszik a motor is. De mivel a klímás autókban általában két ventillátor található, elvileg az egyiket a klímának kéne működtetnie sztem. Próbáld ki, hogy hagyod felmelegedni, és nézd meg, elindul-e a venti. 100 fokig elvileg nem szabad problémát okoznia, ha felmelegszik a víz, viszont a hűtőnek 97 fok körül el kell indulnia. Ha 100 fokig nem indul el a venti, cseréld ki a hőgombát a motorhűtőben. Koszi a tanacsot, megnezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 ...FPepe: láttam a csergő fórumon kérdeztél gyertya kábelről, végülis milyet vettél bele? Nem cseréltem azóta sem, de lehet, hogy nemsokára ki fogom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Egyébként nem egy nagy tétel, 3000 Ft körül van ez a kétvezetékes jeladó, és kicserélni is pár perc. A vízé. A levegő 5e. És érdemes megnézni hogyan is néz ki legalább az egyik, nekem odaadtak volna egy vizest a levegő helyett csergőben, ha én nem mondom hogy nem ez kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kérni, ma reggel munkába jövet arra lettem figyelmes, hogy ha a légkondi be van kapcsolva és araszolgatok a dugóba, akkor a hűtővíz a szokásos 91-92 fok környékéről szépen elindult felfelé. Úgy 97 fok körül inkább kikapcsoltam, és a hűtővíz szépen lassan visszaaraszolt a szokásosra. Ez szerintetek normális? Az autó egy 1.8 16v 94-es astra. Üdv, opelgeza Lehet, hogy amit írok az már lerágott csont, de ha ez téged megnyugtat, akkor én is arra lettem figyelmes, hogy ebben a dög melegben ha araszolgatok a Nagy Faluban akkor szépen elindul a hőmérő felfelé és meg sem áll 97 fokig. Ott aztán vár egy kicsit aztán leballag kb 85-ig, majd megint felballag 97-ig. Mert 96 foknál bekapcsol a hűtőventi első fokozata!!!! Ha ez nem volna elég akkor 98-nál bekapcsol a második fokozata és akkor már úgy nyomja a levegőt, hogy kifúj minden port a motortérből! Ezt teszi az enyém, pedig klímám sincs amit kikapcsoljak.... Néha magamat kapcsolom ki ebben a döglesztő melegben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Ha 100 fokig nem indul el a venti, cseréld ki a hőgombát a motorhűtőben. Vagy a ventilátort... láttam már olyat amelyik le volt égve.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Vagy a ventilátort... láttam már olyat amelyik le volt égve.... Ja, mondjuk ez sem kizárt, de gyakoribb a hőgomba hibája. Egyszerűen ki lehet próbálni: motor alapjáraton pörög, csati a gombáról lehúz, ha kétpólusú a csati (egyfokozatú a venti) összezárod a lábakat egy vastagabb dróttal, a ventinek el kell indulnia. Ha hárompólusú, akkor kísérletezni kell, valamelyik láb a közös, azt kell összeérinteni a másik kettővel, egyik a lassú fokozat, a másik a gyorsabb. Értelemszerűen, ha a venti sehogy sem indul el, akkor az a hibás, vagy a biztije. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június16, 2007 Megoszt Elküldve Június16, 2007 Nekem sincs klímám de az enyém 95 és 100 között ingázik araszoláskor. Szépen teszi a dolgát 100-nál bekapcs 95-nél ki. 95 alá csak akkor megy ha hirtelen megindulok pl kiérek a városból és lendületesebben haladok akkor leesik 92 körül ekkor gondolom az addig teljesen nyitott termosztát észheztér és beáll ismét a 95 re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Az X18XE mocis Vectrát akarom megint javitgatni. Olyat csinál, hogy hirtelen gázadásra rángat kettőt hármat és ugy indul neki. Ezt bármilyen sebességfokozatba megteszi, sőt álló helyzetben is, ha belelépek a gázba, először megtorpan, s utána pörög fel. Eddigi hozzászólásokból leszürve kb. a következőket tehetném, nemde? gyertya, gyertyakábel csere, folytószelepház pucolás. Esetleg más is? Lévén az elöbbiek drágábbak, a pucolással kezdeném. Kérdésem, hogy mennyire rizikós ennek a levevése? El lehet rontani? na persze a megfelelő óvatossággal állnék neki. Igy ránézésre jó dzsuvás. a valamelyik kartergázvisszavezetés szépen betesz neki.... hiába a 150 ezer km is benne van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 ezt nekem még a szerelőm elsőnek úgy csinálta, hogy alapjáraton járó mocinál levette a gumicsövet felülről, majd szépen befújta a folytószelepházba a spéci sprayt, ami lepucolta a cuccost. illetve picit nyitogatta a folytószelepet is a végén. Nem tudom, hogy féktisztítót lehet-e így beadni a rendszerbe? Mert az elég jól tisztít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Ennyire egyszerü lenne? Vajon milyen anyaggal lehetne? Csak egyszerüen befújt, s kész? S a mocsok bement a hengerekbe? Jó lenne, ha ilyen egyszerüen megúsznám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 A másik, hogy ízekre szétkapod, mint Foxi a lábtörlőt, de akkor az 1 napos meló is akár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 A vízé. A levegő 5e. És érdemes megnézni hogyan is néz ki legalább az egyik, nekem odaadtak volna egy vizest a levegő helyett csergőben, ha én nem mondom hogy nem ez kell. Ez érdekes, én csak 1 db kétvezetékes jeladót találtam az enyémben... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Sziasztok! Olyan gondom van h a vízhőfok mutató elhadja a kék mező utáni jelölést és már kapcsol is a ventillátor. A fűtésem az jó meleg. Az órám rossz, a jeladó gomba, vagy a ventillátor gombálya ? Kőszi a segitséget előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Sziasztok! Olyan gondom van h a vízhőfok mutató elhadja a kék mező utáni jelölést és már kapcsol is a ventillátor. A fűtésem az jó meleg. Az órám rossz, a jeladó gomba, vagy a ventillátor gombálya ? Kőszi a segitséget előre is! Én egy hőfokjeladó cserével kezdeném!Kb 1000Ft! Indítás után milyen gyorsan kapcsol be a venti?Egyáltalán milyen mociról beszélünk? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 c14se Nem kapcsol hamar egy jo pár kilómétert megyek vele mire bekapcsol. Városon kívül megyek akkor nem kapcsol be, a mutató az első vonas alatt marad egy hajszállal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Az se motorok nem hajlamosak a melegedésre.A c14nz-k sokkal gyorsabban felmelegszenek.A c20ne-k klímázva melegben gyakran 110 fok fölé is mennek,de ez állítólag nem hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Az se motorok nem hajlamosak a melegedésre.A c14nz-k sokkal gyorsabban felmelegszenek.A c20ne-k klímázva melegben gyakran 110 fok fölé is mennek,de ez állítólag nem hiba. Tehát akkor az normális hogy 90 fokot sem éri el a motor és 90 fok előtt bekapcsol a venti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts