Kontárgyerek Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Ha nem tudod mikor volt cerélve, vagy egyáltalán volt-e, érdemes kicserélni a vátó olajat? B) 4000Ft az a gumi????????????? :blink: Marad a szigetelőszallag.. :D (enyim is olyan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Alapjárati motor pucoláshoz: Az még csak félmegoldás, hogy a motor kúpja le van pucolva... a folytószelepházban is a levegőjáratokat ki kell pucolni. Továbbá nem árt az egész folytószelepházat és magát a szelepet áttakarítani, és lőn csoda... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 :D 4000Ft az a gumi????????????? B) Miért mit vártál, hogy 500-ért hozzáddobják :D Újonnan kb. 10-05 között van asszem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Alapjárati motor pucoláshoz: Az még csak félmegoldás, hogy a motor kúpja le van pucolva... a folytószelepházban is a levegőjáratokat ki kell pucolni. Továbbá nem árt az egész folytószelepházat és magát a szelepet áttakarítani, és lőn csoda... :blink: Uhhh........ Aszem erre az egész műveletre is, kéne csinálni valami folyamatleírást képes ilusztrációkkal. No de annélkül, marad csak a kis bizgentyú pucolás... atöbbit már inkább nem válalom be.. Azért köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Alapjárati motor pucoláshoz: Az még csak félmegoldás, hogy a motor kúpja le van pucolva... a folytószelepházban is a levegőjáratokat ki kell pucolni. Továbbá nem árt az egész folytószelepházat és magát a szelepet áttakarítani, és lőn csoda... :blink: Már bocs de azért a gumiért horror ár a 4000 is de ez persze saját vélemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Már bocs de azért a gumiért horror ár a 4000 is de ez persze saját vélemény. Én is tudom, hogy drága, de ez van sajnos és még jó, hogy lehet bontóba kapni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Én is tudom, hogy drága, de ez van sajnos és még jó, hogy lehet bontóba kapni B) Meg még jó hogy van szigetelő szallag :D Mondjuk nem nekem van szétrepedve de akkor is ledöbbentem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 (edited) A váltó ólajat, célszerü lecserélni időnként ? Módosítva Április7, 2006 : Kontárgyerek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 A váltó ólajat, célszerü lecserélni időnként ? Kuksizd meg EZT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Uhhh........ Aszem erre az egész műveletre is, kéne csinálni valami folyamatleírást képes ilusztrációkkal. No de annélkül, marad csak a kis bizgentyú pucolás... atöbbit már inkább nem válalom be.. Azért köszi. Tényleg olvass vissza. Necsak pár oldalt, és necsak ebben a topikban. Keresés funkció is hasznos tud lenni. Az alapjárati probléma minden nyűgjével rengetegszer ki lett már tárgyalva. És még nagyon sok más is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 A váltó ólajat, célszerü lecserélni időnként ? Köszi... De igazából nem lettem okosabb, még mindig nem tudom hogy jót tesz neki vagy sem. 13 éves a verda, ha még mindig a gyári van benne az miért jó? Nem használodik? Enyi idő alatt el is párolog...... :blink: Vagy csak utántölteni? --- ha esetleg hiányozna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Köszi... De igazából nem lettem okosabb, még mindig nem tudom hogy jót tesz neki vagy sem. 13 éves a verda, ha még mindig a gyári van benne az miért jó? Nem használodik? Enyi idő alatt el is párolog...... :blink: Vagy csak utántölteni? --- ha esetleg hiányozna. Ha a linkre kattintasz amit beraktam akkor ott ezt olvashatod: Tán abból kellen kiindulni, hogy azért a váltót sem az örökkévalóságnak tervezték. Az, hogy nem kell olajat cserélni benne az inkább azt takarja, hogy amíg nem kell megbontani a váltót vagy más okból nem vész el a váltóolaj, addig bírja :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Kicsit nehézkes vagyok.... :blink: Akkor nem kell. De utántölteni sem? ..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Leftwitch Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Olyan problémám lenne hogy a műszerfal mögül fura "szörcsögő" hang hallatszik egy ideje.Fogalmam sincs mi lehet,gázadásnál és magasabb fordulaton intenzívebb,hangosabb.Amúgy nem vettem észre hogy bármi hátrány származna a dologból,de idegesít.Mi lehet ez???Talán a hűtővíz(Nem fogy,ugyanannyi)?Vagy a fűtés radiátor?Vagy mi? Csakazért is mégegyszer.:blink: Hátha valaki okos válaszol.B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Sztem levegős lehet a hűtőrendszer, gondolom a fűtőradiátorban lehet levegő. Próbáld meg, hogy a hűtőrendszer gumicsöveit összenyomkodod kézzel, nekem ezzel a módszerrel sikerült kipumpálni belőle némi levegőt, miután feltöltöttem fagyállóval. A kiegyenlítőtartály fedelét ha leveszed (hideg motornál!) ott látszik, ha jön belőle levegő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Csakazért is mégegyszer.B) Hátha valaki okos válaszol.:D Kell tovább kutatni :blink: Valahogy kell menetközben közelebről fülelni, megfigyelni milyenkor szól, megpróbálni különböző kapcsolókkal kiprovokálni stb. Nekem személy szerint nincs ötletem... de én helyedben nem állnék meg itt a kereséssel... Ha áll az autó és megindítod a motrot és hallatszik, akkor könnyebb megtalálni. De nem hiszem, hogy guruló autóhoz lenne kötve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Silver:az a cső nekem is ki volt szakadva,5000 ft volt kb. fél éve! Leftwitch:én ilyen kotyogást-zubogást egyszer akkor hallottam,mikor folyatott a fűtőradiátorom.A másik esetben akkor,mikor csipegetni kezdte már a vizet,de nem volt még szembetűnő.Kb. két hónapig jártam így,azután egyszerre hengerfejes lett.Javaslom,figyelgesd a vizet.Ha vákumos a rendszer,az már rossz jel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Már bocs de azért a gumiért horror ár a 4000 is de ez persze saját vélemény. csak hogy borzoljam a kedélyeket, A 16V-m be meg 6 256Ft volt az origi new.. igaz, ebben van egy hőmérőcske is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 csak hogy borzoljam a kedélyeket, A 16V-m be meg 6 256Ft volt az origi new.. igaz, ebben van egy hőmérőcske is... Én meg hőmérőcske nélküli, újat vettem, szintén 6 rókakomáért az avataromban/aláírásomban szereplő verdába :blink: Üdv. ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Leftwitch Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Silver:az a cső nekem is ki volt szakadva,5000 ft volt kb. fél éve! Leftwitch:én ilyen kotyogást-zubogást egyszer akkor hallottam,mikor folyatott a fűtőradiátorom.A másik esetben akkor,mikor csipegetni kezdte már a vizet,de nem volt még szembetűnő.Kb. két hónapig jártam így,azután egyszerre hengerfejes lett.Javaslom,figyelgesd a vizet.Ha vákumos a rendszer,az már rossz jel! Nem látom hogy fogyna a víz.Valahogy nem lehet légteleníteni?A fűtőradiátorhoz hogy lehet hozzáférni?Szerintem ott lehet a gebasz,ez a szörcsögő hang a műszerfal mögül jön és csak onnan.A motortérben sehol nem hallom.Gondolom ott került levegő valahogy a radiátorba.Mindenesetre remélem nem hengerfejes.:(Azt hogy lehet megállapítani?Mostanában esedékes az olajcsere,ha nem kell szétszedni nagyon,akkor megnézetem.:blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 olajfogyás, vagy pont nem fogyás.. hütöviz tartályba belenéz, tiszta a viz, vagy nyúlós trutyi.. olajos.. vizcsövek puffadnak e nagyon.... asszem ennyi.. esetleg nagyon füstöl, vagy túl sok gőzt nyom a kipuff... szvsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy az ötajtós Fastra ajtókárpitját hogyan kell leszedni? Meg kell nézzem a központi-zár motorokat(utólag beépített univerzális), mert a lezárt végállásról gyakran(10-ből 5x) visszadobja. Van egy másik szettem, de a kárpit leszedést nem akarom elbaltázni. A könyöklőben látok 2-3csavit, mert az ajtó alsó szélén szintén. A többit már csak bolha fogja? El szoktak törni? Mennyit tankoljak fel belőle? Előre is köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 A bolha nem egy nagy összeg, nyugudtan vegyél egy marékkal, bármokor jól jöhet. A kárpitot, a felsoroltakon kívül, még egy csavar fogja, a motoros tükörállító gomb, vagy ennek takarója alatt. Én simánletörtem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 A bolha nem egy nagy összeg, nyugudtan vegyél egy marékkal, bármokor jól jöhet. A kárpitot, a felsoroltakon kívül, még egy csavar fogja, a motoros tükörállító gomb, vagy ennek takarója alatt. Én simánletörtem. :blink: Na meg az ablakemelő kar, ha nem elektromos. Egy omega alakú gyűrű fogja. A kar irányából kell letolni, egyszerre mindkét szélénél. Aztán meg keresgélni hova szállt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Már bocs de azért a gumiért horror ár a 4000 is de ez persze saját vélemény. Én a másik kocsimban (Uno Tie) cseréltem, 13e ft volt.... Ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts