PetiGSI Elküldve Október5, 2004 Elküldve Október5, 2004 Általános műszaki probléma.........GRRRR.........budapesti utak.............szétszakadt a kipufogom középső dob és a hátsó dob között :evil: Most picit ideg vagyok..... Hova vigyem a "sérültet" ? Jano-Dob ?! Most olyan a gép hangja mint egy tuning LADA :D :)
Sonique Gsi 16V Elküldve Október5, 2004 Elküldve Október5, 2004 Emberek tanácsot kérnék Ugy érzem kicsit rendbekéne raknom a kuplungot :wink: Mit érdemes cserélni (kinyomo csapágy, tárcsa) ?? Milyen tárcsát érdemes venni ami nem méregdrága és jó is? Segítséget előre is köfi :roll: isten igazabol mindent illik cserélni gyakorlatilag ha nincs kigyenguéve a szerkezet akkor az maradhat és akkor csak csapágy és tarcsa vagy sachs vagy Luk mast szerintem nem érdemes bele rakni a gyári GM az is altalaban LUK vagy sachs de drágább én nem rég cseréltem gyári GM lett bele rakva 60e ft volt
PetiGSI Elküldve Október5, 2004 Elküldve Október5, 2004 Köszi Sonique........sajnos most közbejött a kipuffogo project....... :) Picit ezért tolódik a dolog :D Ezekre az itthoni utakra inkább Traktort kéne venni :?
Sonique Gsi 16V Elküldve Október5, 2004 Elküldve Október5, 2004 Általános műszaki probléma.........GRRRR.........budapesti utak.............szétszakadt a kipufogom középső dob és a hátsó dob között :evil: Most picit ideg vagyok..... Hova vigyem a "sérültet" ? Jano-Dob ?! Most olyan a gép hangja mint egy tuning LADA :D :) nekem is szét ment az a csövem asszem olyan cirka 10 ért lehajlitották a jano dab nal és most tökéetes
Laci4 Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Petya! Nekem anno a Janóék amikor szétment(biztos emlékszel :twisted: ) pár ezerért csinálták.. attól függ mennyire gáz, mennyit kell vele szarakodni. Most megint kezd fura hangja lenni az enyémnek is... sztem a középdobnál fújhat ki valahol kicsit....
PetiGSI Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Akkor megyek Janóhoz :) Így most nagyon "érdekes" az autó hangja :wink: (Nem szívesen hagynám el az auspuff hátsó részét) :?
fekosz Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Képzeljétek, a minap arra letem figyelmees, hogy a váltóm nem akarja venni a kettest :) :twisted: :twisted: :twisted: Kicseréltem a váltóolajat, gondoltam, az van elfáradva (gyári GM oil került bele:) ) Ma reggel, gondolom én, mivel kicsit hűvösebb volt, abszolult nem akarta szedni a kettest. Persze némi motormelegedés után rögtön meegjött a második fokozat is, de ez akkor is nonszensz. Mit tegyek? Ötlet? Tipp? A váltórúdban cseréltem stifteket tavaly.
opel16v Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Fekosz! Akkor valszeg szinkrongyűrű-csere. De még az is lehet hogy a kuplungod nem emel ki rendesen.
fekosz Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Fekosz! Akkor valszeg szinkrongyűrű-csere. De még az is lehet hogy a kuplungod nem emel ki rendesen. Na ne, nem akarok szinkronozni :) A kuplunk elvileg ok, mármint a tárcsa bizos, nameg a kinyomócsapágy is. Ezek cserélve lettek kb 2000 km-je.
Laci4 Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Petya! Azért kérdezz majd rájuk.. tod.. sose tudni...meg akár Dudásra is.. .. nah most rohanok...
aztec Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Akkor megyek Janóhoz :) Így most nagyon "érdekes" az autó hangja :wink: (Nem szívesen hagynám el az auspuff hátsó részét) :? van ott ismerősöd?
mélykék76 Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 ....meg akár Dudásra is.. .. nah most rohanok.... Dudást ne keressétek, mert már nem dolgozik :) :roll:
mörfi Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Képzeljétek, a minap arra letem figyelmees, hogy a váltóm nem akarja venni a kettest :) :twisted: :twisted: :twisted: Kicseréltem a váltóolajat, gondoltam, az van elfáradva (gyári GM oil került bele:) ) Ma reggel, gondolom én, mivel kicsit hűvösebb volt, abszolult nem akarta szedni a kettest. Persze némi motormelegedés után rögtön meegjött a második fokozat is, de ez akkor is nonszensz. Mit tegyek? Ötlet? Tipp? A váltórúdban cseréltem stifteket tavaly. Nagygáz :arrow: szinkron nem volt semmi a régi oilban :?: :arrow: mármint forgács. Apám , :?: van még valami ami nem volt szészedve a gépeden :?:
fekosz Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Nagygáz :arrow: szinkron nem volt semmi a régi oilban :?: :arrow: mármint forgács. Apám , :?: van még valami ami nem volt szészedve a gépeden :?: Igen, a világításkapcsoló és az adagoló :D Megvallom őszintén, hogy nem figyeltem az olajat, ami kifolyt. (Ez külön story :) )
mörfi Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Igen, a világításkapcsoló és az adagoló :D Megvallom őszintén, hogy nem figyeltem az olajat, ami kifolyt. (Ez külön story :) ) Na igen hol engetted le :?:
fekosz Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Na igen hol engetted le :?: A szintjelző csavart kivettem, majd beledugtam egy szilikoncsövet. Eleinte megpróbáltam különböző eszközökkel kicsalogatni az alajat,majd mikor nem sikerült, szimplán megfujtam a csövet, erre bugyborékolt a váltóban az olaj és mikor abbahagytam a fújás (fizika törvénye szerint) megindult saját útján. Szépen kicsorgott, ezután felöntöttem. Aknán csináltam.
opel16v Elküldve Október6, 2004 Elküldve Október6, 2004 Ezt a fizika törvényt nem ismerem, pedig fizikából felvételiztem anno. :) Sikerült kinyerni mind a majdnem 2L olajat így? :D
fekosz Elküldve Október7, 2004 Elküldve Október7, 2004 Ezt a fizika törvényt nem ismerem, pedig fizikából felvételiztem anno. :) Sikerült kinyerni mind a majdnem 2L olajat így? :D A teljes kapacitása az F13-as váltónak 1.5 lit. Az kijött. A fizika törvényénél arra gondoltam, hogyha megfújsz egy folyadékba dugott cső szabad végét, a tehetetlenség miatt megfordul a folyamat és elindul kifelé a cucc. Próbáld ki, részemről ezt alkalmazom már inmáron 3. éve, mióta dieseles vagyok és otthon tankolok :D Szerintem neked is ez lesz a tapasztalatod. Jó kísérletezést :D
opel16v Elküldve Október7, 2004 Elküldve Október7, 2004 Így már érthetőbb. :D Azt nem tudtam elképzelni, hogy habosítod az olajat, mint Shrek a fürdővizet, aztán gondol egyet és kijön magától a váltóból... :) De miért nem lazítottad le a difi alatt levő kartert, ott hamar kicsorgott volna az összes olaj, és tömítés sem kell új? :D
fekosz Elküldve Október7, 2004 Elküldve Október7, 2004 Így már érthetőbb. :P Azt nem tudtam elképzelni, hogy habosítod az olajat, mint Shrek a fürdővizet, aztán gondol egyet és kijön magától a váltóból... :) De miért nem lazítottad le a difi alatt levő kartert, ott hamar kicsorgott volna az összes olaj, és tömítés sem kell új? :D Erree nem is gondoltam látod, a csudába, igazad van. Na legközelebb ott fogom kiengedni. (300 e km után) :D :D :D Az utolsó sorodat nem értem, kijelentés, vagy kérdés akar lenni? Tömítés a szintjelző csav.nál nincs.
opel16v Elküldve Október7, 2004 Elküldve Október7, 2004 Tudom, Én a kartertömítésre gondoltam. Vissza lehet tenni, nem kell cserélni. :)
csirip Elküldve November10, 2004 Elküldve November10, 2004 Minden valószínűség szerint erősen kilógok majd a fórumosok közül azzal, hogy felvetéseim erősen földhözragadt problémák leírására szorítkozik abban a reményben, hogy elvétve azért akad olyan Astra F márkatárs is az olvasók sorában, aki hosszabb időre/kilométerre visszatekintő tapasztalatai fényében tanácsot ad majd. A helyi "szak" szervízben ugyanis csupa korszerű, értsd: önbizalomtól annál inkább, mintsem konkrét tapasztalatoktól átfűtött ifjú titánok adtak hajmeresztő, ám roppant pénzigényes (céglojális) tanácsokat. Használt, 3 éves F1.4 Astrámat 30e km-rel, idén augusztusban vettem. -Az autó gyorsítása során bizonyos fordulatszámokon erős rezonancia lép fel, 3. fokozatban kb. 60 km/ó, 4. fokozatban kb. 80 km/ó, 5. fokozatban pedig először kb. 100 km/ó-nál, de ezután kb. 120 km/ó sebességtől állandósul az említett rezgés. "Szakember" megállapítása nyomán, miszerint a kipufogó dobban elszabadult, vagy leszakadt egy lamella, 15e Ft+munkadíjért kicserélték a hátsó dobot. Az említett jelenség azonban, mi se természetesebb, tovább boldogít. -A gázpedálról levéve lábamat (hideg/meleg motornál egyformán) nem azonnal esik le a motor fordulatszáma alapjáratira, hanem csak jó pár másodperc elteltét követően. Ehhez kapcsolódhat, hogy alapjáraton gurulva érdekes módon a motorfék-hatás váltakozva fellép, majd megszűnik. -Mivel a menetzajt, korábban használt autómhoz képest kissé magasabbanak tartom, érdekelne egy olyan zajcsökkentő megoldás lehetősége, például a padlókárpit alá, kerékjárati dobok belső felületére elhelyezhető utólagos réteg, mely halllható zajcsökkenést eredményez.
Tápiószecső Elküldve November10, 2004 Elküldve November10, 2004 csirip: Bár én nem vagyok nagy szakértő azért megpróbálkozom: 1. A rezonáló hang csak menetközben jelentkezik vagy állóhelyzetben is? Utóbbi esetben aknán szerintem hamar felderíthető a zaj forrása. Lehet középdob és katalizátor is a baj forrása. Esetleg valahol hozzáér a kasztnihoz. Egyébként hasonló problémával rendelkezem én is. Nekem pont 3000-en reznál be minden. A te leírásodban azonban furcsa hogy 5-dikben 2-szer is megszólal. Ja erről jut eszembe a kipufogódobok feletti lemez zaj vagy hővédő funkciót lát el? Vagy esetleg mindkettőt? 2. Talán alapjárati motor probléma. Egy tisztítást érdemes megejteni. 3. Jó lenne megállapítani hogy a menetzajból melyik zavar leginkább: a motorzaj, a szélzaj vagy a gördülési ellenállás zaja. Elsőnél ha nincs akkor bontóból érdemes a motortetőre belülről felerősített burkolatot tenni. Bár nem tudom mennit fog. Második: ha nincs rajta semmi felesleges cucc (pl: légterelők) akkor valami egyedi megoldás felé kell nézni. Ilyen például a NoisEx anyag használata amivel az ajtók belső felületét kell kikenni. Állítólag nagyon sokat fog. De nem tartozik a legolcsóbb megoldások közé, és azt sem tudom hol lehet kapni. Lehet még kapni az autó alját teljesen befedő burkolatot, ami csökkenti a légellenállást ezzel együtt pedig a szélzajt is. (meg fogyasztást) De ez sem tartozik az olcsó megoldások közé. Harmadiknál esetleg segíthet másik típusú gumi. Aztán majd az okosok megmondják mi az igaz. :)
uhuhu Elküldve November10, 2004 Elküldve November10, 2004 ASZTRA F PROBLÉMAHáj! na én egy pontosan ilyen :arrow: ugyanis csupa korszerű, értsd: önbizalomtól annál inkább, mintsem konkrét tapasztalatoktól átfűtött ifjú titánok adtak hajmeresztő, ám roppant pénzigényes (céglojális) tanácsokat adó ember vagyok. de azért megpróblom: az asztra classicokból azaz az 1999 után gyártott Lengyel asztrákból kihagytak egy nagyon fontos dolgoT: a flexibilis csövet a kipufogo rendszerből. ezért rezonál. és ez biztosra vehető, anyósomnak is ugyanilyen problémái voltak.... az alapjárat ingadozásra : meg kell nézni a folytószelepházban a pillangószelep állását. akkor tud ilyen hibát produkálni, ha tulságosan ki van nyitva. tul sok levegőt kap motorféküzemben. ezért is esik le az alapjárat lassan. a harmadikra nem tudok megoldást. vagyis a motorháztető elsejébe lehet kapni zajcsökkentőt, de nem hiszem hogy sokat használna...... na a :arrow: önbizalomtól annál inkább, mintsem konkrét tapasztalatoktól átfűtött ifjú titánok adtak hajmeresztő, ám roppant pénzigényes (céglojális) tanácsokat adó csávó mégis megpróbált okosokat mondani..... :roll:
Recommended Posts