PetiGSI Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Általános műszaki probléma.........GRRRR.........budapesti utak.............szétszakadt a kipufogom középső dob és a hátsó dob között :evil: Most picit ideg vagyok..... Hova vigyem a "sérültet" ? Jano-Dob ?! Most olyan a gép hangja mint egy tuning LADA :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Emberek tanácsot kérnék Ugy érzem kicsit rendbekéne raknom a kuplungot :wink: Mit érdemes cserélni (kinyomo csapágy, tárcsa) ?? Milyen tárcsát érdemes venni ami nem méregdrága és jó is? Segítséget előre is köfi :roll: isten igazabol mindent illik cserélni gyakorlatilag ha nincs kigyenguéve a szerkezet akkor az maradhat és akkor csak csapágy és tarcsa vagy sachs vagy Luk mast szerintem nem érdemes bele rakni a gyári GM az is altalaban LUK vagy sachs de drágább én nem rég cseréltem gyári GM lett bele rakva 60e ft volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Köszi Sonique........sajnos most közbejött a kipuffogo project....... :) Picit ezért tolódik a dolog :D Ezekre az itthoni utakra inkább Traktort kéne venni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október5, 2004 Megoszt Elküldve Október5, 2004 Általános műszaki probléma.........GRRRR.........budapesti utak.............szétszakadt a kipufogom középső dob és a hátsó dob között :evil: Most picit ideg vagyok..... Hova vigyem a "sérültet" ? Jano-Dob ?! Most olyan a gép hangja mint egy tuning LADA :D :) nekem is szét ment az a csövem asszem olyan cirka 10 ért lehajlitották a jano dab nal és most tökéetes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Petya! Nekem anno a Janóék amikor szétment(biztos emlékszel :twisted: ) pár ezerért csinálták.. attól függ mennyire gáz, mennyit kell vele szarakodni. Most megint kezd fura hangja lenni az enyémnek is... sztem a középdobnál fújhat ki valahol kicsit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Akkor megyek Janóhoz :) Így most nagyon "érdekes" az autó hangja :wink: (Nem szívesen hagynám el az auspuff hátsó részét) :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Képzeljétek, a minap arra letem figyelmees, hogy a váltóm nem akarja venni a kettest :) :twisted: :twisted: :twisted: Kicseréltem a váltóolajat, gondoltam, az van elfáradva (gyári GM oil került bele:) ) Ma reggel, gondolom én, mivel kicsit hűvösebb volt, abszolult nem akarta szedni a kettest. Persze némi motormelegedés után rögtön meegjött a második fokozat is, de ez akkor is nonszensz. Mit tegyek? Ötlet? Tipp? A váltórúdban cseréltem stifteket tavaly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Fekosz! Akkor valszeg szinkrongyűrű-csere. De még az is lehet hogy a kuplungod nem emel ki rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Fekosz! Akkor valszeg szinkrongyűrű-csere. De még az is lehet hogy a kuplungod nem emel ki rendesen. Na ne, nem akarok szinkronozni :) A kuplunk elvileg ok, mármint a tárcsa bizos, nameg a kinyomócsapágy is. Ezek cserélve lettek kb 2000 km-je. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Petya! Azért kérdezz majd rájuk.. tod.. sose tudni...meg akár Dudásra is.. .. nah most rohanok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Akkor megyek Janóhoz :) Így most nagyon "érdekes" az autó hangja :wink: (Nem szívesen hagynám el az auspuff hátsó részét) :? van ott ismerősöd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 ....meg akár Dudásra is.. .. nah most rohanok.... Dudást ne keressétek, mert már nem dolgozik :) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Képzeljétek, a minap arra letem figyelmees, hogy a váltóm nem akarja venni a kettest :) :twisted: :twisted: :twisted: Kicseréltem a váltóolajat, gondoltam, az van elfáradva (gyári GM oil került bele:) ) Ma reggel, gondolom én, mivel kicsit hűvösebb volt, abszolult nem akarta szedni a kettest. Persze némi motormelegedés után rögtön meegjött a második fokozat is, de ez akkor is nonszensz. Mit tegyek? Ötlet? Tipp? A váltórúdban cseréltem stifteket tavaly. Nagygáz :arrow: szinkron nem volt semmi a régi oilban :?: :arrow: mármint forgács. Apám , :?: van még valami ami nem volt szészedve a gépeden :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Nagygáz :arrow: szinkron nem volt semmi a régi oilban :?: :arrow: mármint forgács. Apám , :?: van még valami ami nem volt szészedve a gépeden :?: Igen, a világításkapcsoló és az adagoló :D Megvallom őszintén, hogy nem figyeltem az olajat, ami kifolyt. (Ez külön story :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Igen, a világításkapcsoló és az adagoló :D Megvallom őszintén, hogy nem figyeltem az olajat, ami kifolyt. (Ez külön story :) ) Na igen hol engetted le :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Na igen hol engetted le :?: A szintjelző csavart kivettem, majd beledugtam egy szilikoncsövet. Eleinte megpróbáltam különböző eszközökkel kicsalogatni az alajat,majd mikor nem sikerült, szimplán megfujtam a csövet, erre bugyborékolt a váltóban az olaj és mikor abbahagytam a fújás (fizika törvénye szerint) megindult saját útján. Szépen kicsorgott, ezután felöntöttem. Aknán csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Ezt a fizika törvényt nem ismerem, pedig fizikából felvételiztem anno. :) Sikerült kinyerni mind a majdnem 2L olajat így? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 van ott ismerősöd? Sajnos nincs ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Ezt a fizika törvényt nem ismerem, pedig fizikából felvételiztem anno. :) Sikerült kinyerni mind a majdnem 2L olajat így? :D A teljes kapacitása az F13-as váltónak 1.5 lit. Az kijött. A fizika törvényénél arra gondoltam, hogyha megfújsz egy folyadékba dugott cső szabad végét, a tehetetlenség miatt megfordul a folyamat és elindul kifelé a cucc. Próbáld ki, részemről ezt alkalmazom már inmáron 3. éve, mióta dieseles vagyok és otthon tankolok :D Szerintem neked is ez lesz a tapasztalatod. Jó kísérletezést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Így már érthetőbb. :D Azt nem tudtam elképzelni, hogy habosítod az olajat, mint Shrek a fürdővizet, aztán gondol egyet és kijön magától a váltóból... :) De miért nem lazítottad le a difi alatt levő kartert, ott hamar kicsorgott volna az összes olaj, és tömítés sem kell új? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekosz Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Így már érthetőbb. :P Azt nem tudtam elképzelni, hogy habosítod az olajat, mint Shrek a fürdővizet, aztán gondol egyet és kijön magától a váltóból... :) De miért nem lazítottad le a difi alatt levő kartert, ott hamar kicsorgott volna az összes olaj, és tömítés sem kell új? :D Erree nem is gondoltam látod, a csudába, igazad van. Na legközelebb ott fogom kiengedni. (300 e km után) :D :D :D Az utolsó sorodat nem értem, kijelentés, vagy kérdés akar lenni? Tömítés a szintjelző csav.nál nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Tudom, Én a kartertömítésre gondoltam. Vissza lehet tenni, nem kell cserélni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csirip Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 Minden valószínűség szerint erősen kilógok majd a fórumosok közül azzal, hogy felvetéseim erősen földhözragadt problémák leírására szorítkozik abban a reményben, hogy elvétve azért akad olyan Astra F márkatárs is az olvasók sorában, aki hosszabb időre/kilométerre visszatekintő tapasztalatai fényében tanácsot ad majd. A helyi "szak" szervízben ugyanis csupa korszerű, értsd: önbizalomtól annál inkább, mintsem konkrét tapasztalatoktól átfűtött ifjú titánok adtak hajmeresztő, ám roppant pénzigényes (céglojális) tanácsokat. Használt, 3 éves F1.4 Astrámat 30e km-rel, idén augusztusban vettem. -Az autó gyorsítása során bizonyos fordulatszámokon erős rezonancia lép fel, 3. fokozatban kb. 60 km/ó, 4. fokozatban kb. 80 km/ó, 5. fokozatban pedig először kb. 100 km/ó-nál, de ezután kb. 120 km/ó sebességtől állandósul az említett rezgés. "Szakember" megállapítása nyomán, miszerint a kipufogó dobban elszabadult, vagy leszakadt egy lamella, 15e Ft+munkadíjért kicserélték a hátsó dobot. Az említett jelenség azonban, mi se természetesebb, tovább boldogít. -A gázpedálról levéve lábamat (hideg/meleg motornál egyformán) nem azonnal esik le a motor fordulatszáma alapjáratira, hanem csak jó pár másodperc elteltét követően. Ehhez kapcsolódhat, hogy alapjáraton gurulva érdekes módon a motorfék-hatás váltakozva fellép, majd megszűnik. -Mivel a menetzajt, korábban használt autómhoz képest kissé magasabbanak tartom, érdekelne egy olyan zajcsökkentő megoldás lehetősége, például a padlókárpit alá, kerékjárati dobok belső felületére elhelyezhető utólagos réteg, mely halllható zajcsökkenést eredményez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 csirip: Bár én nem vagyok nagy szakértő azért megpróbálkozom: 1. A rezonáló hang csak menetközben jelentkezik vagy állóhelyzetben is? Utóbbi esetben aknán szerintem hamar felderíthető a zaj forrása. Lehet középdob és katalizátor is a baj forrása. Esetleg valahol hozzáér a kasztnihoz. Egyébként hasonló problémával rendelkezem én is. Nekem pont 3000-en reznál be minden. A te leírásodban azonban furcsa hogy 5-dikben 2-szer is megszólal. Ja erről jut eszembe a kipufogódobok feletti lemez zaj vagy hővédő funkciót lát el? Vagy esetleg mindkettőt? 2. Talán alapjárati motor probléma. Egy tisztítást érdemes megejteni. 3. Jó lenne megállapítani hogy a menetzajból melyik zavar leginkább: a motorzaj, a szélzaj vagy a gördülési ellenállás zaja. Elsőnél ha nincs akkor bontóból érdemes a motortetőre belülről felerősített burkolatot tenni. Bár nem tudom mennit fog. Második: ha nincs rajta semmi felesleges cucc (pl: légterelők) akkor valami egyedi megoldás felé kell nézni. Ilyen például a NoisEx anyag használata amivel az ajtók belső felületét kell kikenni. Állítólag nagyon sokat fog. De nem tartozik a legolcsóbb megoldások közé, és azt sem tudom hol lehet kapni. Lehet még kapni az autó alját teljesen befedő burkolatot, ami csökkenti a légellenállást ezzel együtt pedig a szélzajt is. (meg fogyasztást) De ez sem tartozik az olcsó megoldások közé. Harmadiknál esetleg segíthet másik típusú gumi. Aztán majd az okosok megmondják mi az igaz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November10, 2004 Megoszt Elküldve November10, 2004 ASZTRA F PROBLÉMAHáj! na én egy pontosan ilyen :arrow: ugyanis csupa korszerű, értsd: önbizalomtól annál inkább, mintsem konkrét tapasztalatoktól átfűtött ifjú titánok adtak hajmeresztő, ám roppant pénzigényes (céglojális) tanácsokat adó ember vagyok. de azért megpróblom: az asztra classicokból azaz az 1999 után gyártott Lengyel asztrákból kihagytak egy nagyon fontos dolgoT: a flexibilis csövet a kipufogo rendszerből. ezért rezonál. és ez biztosra vehető, anyósomnak is ugyanilyen problémái voltak.... az alapjárat ingadozásra : meg kell nézni a folytószelepházban a pillangószelep állását. akkor tud ilyen hibát produkálni, ha tulságosan ki van nyitva. tul sok levegőt kap motorféküzemben. ezért is esik le az alapjárat lassan. a harmadikra nem tudok megoldást. vagyis a motorháztető elsejébe lehet kapni zajcsökkentőt, de nem hiszem hogy sokat használna...... na a :arrow: önbizalomtól annál inkább, mintsem konkrét tapasztalatoktól átfűtött ifjú titánok adtak hajmeresztő, ám roppant pénzigényes (céglojális) tanácsokat adó csávó mégis megpróbált okosokat mondani..... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts