leslie Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Csergőben kapsz jóval olcsóbban is franya teljes szettet, szerkezettel, csapággyal együtt! 40 pénz alatt van a Sachs asszem. Kérdezd majd meg Vktr kartársat, ő a kompetens ott. :D Még nem aktuális, nem csúszik a kuplung, ami tudtommal annyit jelent, h jó. :) Viszont ezzel a 40 rugós árral megleptél, azt hittem, h drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Még nem aktuális, nem csúszik a kuplung, ami tudtommal annyit jelent, h jó. :) Viszont ezzel a 40 rugós árral megleptél, azt hittem, h drágább. Nekem a szakim 36-ban cserélte volna kompletten a kuplungot kinyomócsapággyal együtt munkadíjastól akcióban, de mivel ténylegesen ugye nekem sem rosz, meg nem is volt akkor lóvém ill. kellett fontosabb (futómű) dologra, igy halasztva lett. Ja, asszem a Bárditól szerezte volna, van valami icconyat kedvezménye náluk Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Azért nem mindegy hogy milyen gyártmányú a szett. :D Lehet rossz külön a szerkezet is, akkor nem csúszik mindig a kuplung... De nem akarok ijesztgetni. :) Szerintem sokkal bajosabb a nyelestengely csapágy cseréje, mert ahhoz szét kell ripityára szedni a váltót. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Végül is a váltót igy is úgy is le kell szedni, csak mondjuk nem mind1, hogy mennyire apró darabokra, mert egyrészt növeli a munkadíjat, másrészt minél jobban szétbombázzák, én részemről anál jobban parázok, hogy összerakás után normálisan minden a helyére kerüljön... Valami opel gyári beszállítója márka lett volna, nem emléxem, van már annyi, fékből ez a jó, kuplungból az, toronycsapágyból meg a 3., nem bírom követni. Azt tudom, hogy 1 év gar az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Kuplungból én a Sachs-ot javasolnám, az a gyári beszállító is. Mondják még a Luk-ot is, az nemtom milyen, még nem volt olyanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Kuplungból én a Sachs-ot javasolnám, az a gyári beszállító is. Mondják még a Luk-ot is, az nemtom milyen, még nem volt olyanom. AZAZ... ezt mondta a szakim is, hogy ez talán a legjobb... csak az a gond, hogy akkor volt akciós, mert amúgy azt mondta, olyan 38 körül van csak az anyag az ő kedvezményével, + munka. Viszont toronycsapágyból 3 hónapja tettem besachs-ot és 2 hete kicseréltem, mert kimult, havernak dettó. moszt szép tányéros van benne, ami ugyan szintén sachs, csak kicsit drágáb mint a tányér nélküli, de eddig teljesen jól dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcfield Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Szerintem kuplungban mindegy, hogy LUK vagy Sachs, úgyis kooperál a két gyár, sőt nagyrészt gyári felújított, ami a dobozokban van, de nagyon megbízható és jól kezelhető lesz a kuplung. Ami biztos, óvakodni kell a QH, GST és egyéb olcsó szettektől. Lehet, hogy ezzel nem mindenki ért egyet, de én bontott kuplungot se tennék be. A váltókar egy bizonyos fordulatnál nekem is zörgött, ha megfogtam, abbahagyta, aztán a zsírsprayzés megoldotta a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 Én luk szerkezet raktam be és valeo tárcsát. Mégegyszer egyedül biztosss nem állok neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Sziasztok!! Váltórúd-szimeringet kell cserélnem, mert hordja ki az olajat és tocsog ott már minden. Ehhez mennyire kell megbontanom a rendszert? Úgy értem, újra kell töltenem az olajat? Opel 1.4 16V Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Sziasztok!! Váltórúd-szimeringet kell cserélnem, mert hordja ki az olajat és tocsog ott már minden. Ehhez mennyire kell megbontanom a rendszert? Úgy értem, újra kell töltenem az olajat? Opel 1.4 16V Ha előtte fejre állítod a járgányt akkok ki tud folyni belőlle, az olaj :) . Egyépként ez a kütyü a tetelyén van, és emlékeim szerint "könnyen lejön". Mármint a váltó tetején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mcfield Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 A váltórúdszimmering cseréhez: A váltó tetején ki kell kötni a kart ( stiftet kihúzni ) , a pár darab 11-es fejű csavart kivenni és óvatosan kiforgatva levenni a kulisszát. Fejjel lefelé satuban megfogva, kiütni a stiftet a rúdból, de csak egy bizonyos állásban lehet, különben kilyukasztod az alumínium házat, ahogy lemegy a stift. Rúd kihúz, szimm. csere, rúd vissza, stift vissza. A lényeg, hogy van egy kis műanyag dugó rajta. Azt kell kivenni, a rudat rugóerő ellenében elfordítani és a dugó helyére valami rögzítést bedugni, hogy tartsa meg elfordított állásában. Csak így lehet könnyen visszatenni a váltóra. Ha lefogattad a kulisszát, ugyanúgy elfordítva a kart, a rögzítést ki tudod venni, utána dugót visszatenni. Tömítést szerintem cseréld. olajszintet ellenőrizd, ha nem tudod, mennyit csapkodott már szét. Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 A váltórúdszimmering cseréhez: A váltó tetején ki kell kötni a kart ( stiftet kihúzni ) , a pár darab 11-es fejű csavart kivenni és óvatosan kiforgatva levenni a kulisszát. Fejjel lefelé satuban megfogva, kiütni a stiftet a rúdból, de csak egy bizonyos állásban lehet, különben kilyukasztod az alumínium házat, ahogy lemegy a stift. Rúd kihúz, szimm. csere, rúd vissza, stift vissza. A lényeg, hogy van egy kis műanyag dugó rajta. Azt kell kivenni, a rudat rugóerő ellenében elfordítani és a dugó helyére valami rögzítést bedugni, hogy tartsa meg elfordított állásában. Csak így lehet könnyen visszatenni a váltóra. Ha lefogattad a kulisszát, ugyanúgy elfordítva a kart, a rögzítést ki tudod venni, utána dugót visszatenni. Tömítést szerintem cseréld. olajszintet ellenőrizd, ha nem tudod, mennyit csapkodott már szét. Sok sikert! Köszi az instrukciókat! Nekiállok délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Elmentem több bótba is délután, ugyan aggyanak má nékem szimeringet a váltórúdhoz, de mindenhol kérték a méreteket. Én azt hittem, katalógusból kinézik és kész. Őrület. Hogy mérjem meg a szélességét?? Ahhoz ki kell venni!! Hiába, szer hely ez a Gödöllő.. Nem tudja valaki véletlenül?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Elmentem több bótba is délután, ugyan aggyanak má nékem szimeringet a váltórúdhoz, de mindenhol kérték a méreteket. Én azt hittem, katalógusból kinézik és kész. Őrület. Hogy mérjem meg a szélességét?? Ahhoz ki kell venni!! Hiába, szer hely ez a Gödöllő.. Nem tudja valaki véletlenül?? Be kell menni a márkaszervízbe és ott kell megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Be kell menni a márkaszervízbe és ott kell megvenni. Nos, igazad van, nem láttam a fától az erdőt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Nos, igazad van, nem láttam a fától az erdőt.... A cikkszáma 732235 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 A cikkszáma 732235 3.200,- Ft az Opel-nél. Na ennyit nem adok érte. Nem tudtok esetleg méretet mondani?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 3.200,- Ft az Opel-nél. Na ennyit nem adok érte. Nem tudtok esetleg méretet mondani?? Én Hatvanba simán kaptam autós boltban pár száz forintért, de ha kiveszed és a méretek alapján veszel csapágyboltban az a legolcsóbb megoldás és jó minőségű is lesz. Amúgy nekem egy opel szerelő cimborám cserélte a szimeringet meg a stiftet plusz olajfeltöltés 1500Ft volt (olaj nélkül, azt én vettem opel keribe gyári váltó olaj). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Én Hatvanba simán kaptam autós boltban pár száz forintért, de ha kiveszed és a méretek alapján veszel csapágyboltban az a legolcsóbb megoldás és jó minőségű is lesz. Amúgy nekem egy opel szerelő cimborám cserélte a szimeringet meg a stiftet plusz olajfeltöltés 1500Ft volt (olaj nélkül, azt én vettem opel keribe gyári váltó olaj). Sajnos egyik boltban sem volt opelhez szimering. Hát pont az a baj, hogy addig nem akarom kivenni, mert nem tudok mozogni a kocsival, tehát a szélességét megmérni sem tudom! Az dühít, hogy elég lenne a boltosoknak kinyitni a katalógusukat, és máris tudnák a méretet, de ilyen kis szarral nem foglalkoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 A cikkszáma 732235 Szia! Megvan!! Az általad adott cikkszám alapján a neten megtaláltam. Méretek: átm13/átm26/szél7mm!!!!!!!!!!!! Ezer köszönet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Szia! Megvan!! Az általad adott cikkszám alapján a neten megtaláltam. Méretek: átm13/átm26/szél7mm!!!!!!!!!!!! Ezer köszönet! Szívesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 SOS!!!!! Mi a különbség a F10-5 váltó s F16os váltó között?pl:áttétel,felfogatás,kuplung távolság stb stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Amúgy nekem egy opel szerelő cimborám cserélte a szimeringet meg a stiftet plusz olajfeltöltés 1500Ft volt (olaj nélkül, azt én vettem opel keribe gyári váltó olaj). Ez az a stift amit emlegetnek a "hidegben nehezen kapcsolás" kapcsán is? Lehet nekem is ezt kellene cserélnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Ez az a stift amit emlegetnek a "hidegben nehezen kapcsolás" kapcsán is? Lehet nekem is ezt kellene cserélnem? Ezt a stiftet látod ha benézel a kulissza környékéhez. Mag lehet vizsgálni csak két ember szükséges hozzá. Az egyik beül és üresban jobbra balra mozgatja a váltókart finomam. A másik manus pedig ezt a stiftet hesszeli vagyi lóg e az összetétel amit ez a bizonyos stift fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Sziasztok.:-) Kihagytam 3 hónapot némi betegség miatt, alíg győzöm olvasni amit írtatok.:-) Tegnap voltam futóművesnél. Azt mutatta a műszer, hogy 4 mm-re szét áltak a kerekek.. Hogy lehet ez ? Mitől ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts